twister700 13.01.07, 18:30 Czy ktoś zna tego ginekologa?wiem tylko ze przyjmuje na więziennej,czy warto do niego pójść,jaka cena za wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olimpia Re: B.Pałczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 17:21 ja chodziłam do dr Pałczyńskiego, wizyta kosztuje 100zł (sporo)ale nie mogę mu nic zarzucić. Naprawdę odnoszę wrażenie, że gość zna się na tym co robi, choć w środowisku połoznych uchodzi za zbyt pewnego siebie, ale ma powody. Myślę że warto pójść do niego, jest bardzo konkretny, choć małomówny. Poza tym jest adiunktem na klinikach i zwróciłam uwage przy okazji wizyty, ze z duzym szacunkiem odnoszą sie do niego. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twister700 Re: B.Pałczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 12:20 małomówny....to obawiam się ,że niewiele sie dowiem.Ciekawe czemu tak mało osób wypowiada sie na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: B.Pałczyński IP: *.as.kn.pl 19.01.07, 16:37 Dziwi mnie jednak, że polecasz p. dr, jeśli prawdą jest to, co napisałaś, że jest: wyniosły mruk względem pacjentek, no to jest sytuacja dyskonfortowa i raczej nie poszłabym do takiego lekarza, i tak ciężko się mówi o pewnych sprawach, a taka postawa nie przyczyni się do odblokowania co jest niezbędne do dobrej diagnozy. Mądrych ludzi jednak trochę jest właśnie do takiego chodzę. Życie jest zbyt piękne więc, po co je sobie dobrowolnie, za własne pieniądze zniesmaczać. Decydując się na leczenie prywatne to oczekujemy (przynajmniej ja): 1.Dużej wiedzy popartej dużym doświadczeniem zawodowym. 2.Troskliwość, uprzejmość (być miłym to powinno być normą, czymś naturalnym). 3.Niestety cierpliwości (wskazany luz - w przypadku jakiś wpadek z naszej strony, za które i tak nam głupio, a które podczas stresu są nieuniknione). 4.I abyśmy były traktowane bardziej personalnie, a nie hurtowo. Opinia położnych nie jest obiektywna, mogą to być rozgrywki między nimi, dr może celowo dystansuje się do personelu niższego szczebla,a dlaczego? i jakie kierują nim motywy to tylko ów pan wie, a nam nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: B.Pałczyński IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.07, 14:52 a może zdradzisz tajemnicę u kogo się leczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: B.Pałczyński IP: *.as.kn.pl 20.01.07, 18:35 Niestety nie wiem czy mój lekarz życzyłby sobie pogawędek na jego temat na forum, jest bardzo dobrym specjalistą, dzięki niemu uszłam z życiem, więc to trochę zobowiązuje. Reklama na forum jego osoby jest zbędna, ma duże sukcesy zawodowe w leczeniu i operowaniu, i co najważniejsze jest bardzo życzliwym i troskliwym chirurgiem co nie jest obojętne. Pacjentki jakoś do niego trafiają i chyba nie narzeka na brak pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; Re: B.Pałczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 16:57 Bardzo Marysia pomogła!Marysiu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: B.Pałczyński IP: *.as.kn.pl 23.01.07, 14:22 A przepraszam bardzo niby, komu mam pomóc? I na czyją cześć mam pisać listy pochwalne i dziękczynne. Mój lekarz jest tak dobrym specjalistą, że mu nie jestem w stanie zaszkodzić choćbym chciała , duży talent i wiedza zawsze się wybroni i wypłynie. Może moja opinia jest przerażająca, ale starałam się być obiektywna - lekarz narcyz, to chyba jakieś nieporozumienie. I jeszcze jedno absolutnie nie kwestionowałam wiedzy dr, wyraziłam swoją opinie jedynie na temat postawy, którą opisała Olimpia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad Re: B.Pałczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 10:20 > A przepraszam bardzo niby, komu mam pomóc? pomóc forumowiczkom, to forum pełni właśnie taką rolę.I wcale nie chodzi tutaj o listy pochwalne. A co do lekarza narcyza to w pełni podzielam Twoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: B.Pałczyński IP: *.as.kn.pl 24.01.07, 22:24 Zaczęłam zaglądać na to forum, w celu wyłapania genialnego lekarza, gastrologa cudotwórcę, lecz niestety królują tu tylko ginekolodzy:)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: B.Pałczyński IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.07, 10:12 Bo widzisz, może któraś z forumowiczek leczy się u świetnego gastrologa, ale nie chce go reklamować, bo jest tak dobry i ma tyle pacjentek, że jest to zbędne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: B.Pałczyński IP: *.as.kn.pl 25.01.07, 12:42 Pękłam i poleciłam leczenie u lekarza, do którego chodzę w innym wątku choć nie wiem czy tego sobie życzy. Niestety zaczynam mieć obawę, że na tym forum również reklamują się sami lekarze, a wnioskuję to po tym, że u niektórych miałam wątpliwą przyjemność się leczyć (dwóch),a czytam, że są super, ale może - to, co dobre dla jednego wcale nie musi działać na innego. Czy tak czy siak skutki tego leczenia w moim przypadku okazały się opłakane, wręcz dramatyczne i sporo mnie to kosztowało - nadal płacę (oczywiście absolutnie nie chodzi tu pieniądze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: B.Pałczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 16:08 wielka szkoda ,że pękłaś na innym forum, a nie na tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.w. Re: B.Pałczyński IP: *.as.kn.pl 25.01.07, 16:27 Forum jest to samo (Zdrowie, lekarze) tylko inny wątek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: B.Pałczyński IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.07, 17:30 troszeczkę odbiegacie od tematu,tu wyraźnie zapytano o opinie o doktorze Pałczyńskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: B.Pałczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 11:28 czy możecie podać dokładne namiary na tego lekarza? ile kosztuje wizyta i czy przyjmuje również na NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: B.Pałczyński IP: *.as.kn.pl 09.03.07, 21:59 Będąc w szpitalu słyszałam, że jest dobrym lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś