Gość: S IP: 217.97.162.* 19.11.01, 17:16 NO WLASNIE JEBAC SLĄSKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: JEBAC SLASKA - TYLKO WIDZEW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.01, 17:47 Z bajki o wężu ze swoim nickiem się wyrwałeś. No to sss.........Bez powrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwasek Re: JEBAC SLASKA - TYLKO WIDZEW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 19:52 S - synku drogi pomyliło ci się forum. Spadaj na www.kibice.pl, tamto forum jest dla takich jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: JEBAC SLASKA - TYLKO WIDZEW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 22:19 no co redaktorki i admini gazety, tego wątku nie wyrzucicie do oślej ławki? Pewnie jest za łagodny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: JEBAC SLASKA - TYLKO WIDZEW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.01, 22:26 Nie ma tu żadnego brzydkiego słowa. No bo co oznacza jebac? To tak samo jakby napisać kułwa. Ale na pewno są czujni i zwarci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: JEBAC SLASKA - TYLKO WIDZEW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 22:35 Gość portalu: Birbant napisał(a): > Nie ma tu żadnego brzydkiego słowa. No bo co oznacza jebac? To tak samo jakby > napisać kułwa. Ale na pewno są czujni i zwarci. pedofilu a ciebie kurwa kto tu do tego wątku zapraszał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: JEBAC SLASKA - TYLKO WIDZEW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.01, 22:43 Masz rację. To się nie powtórzy.Słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: JEBAC SLASKA - TYLKO WIDZEW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.01, 00:38 Sluchaj no, jestem przyzwoitym forumowiczem i nie podoba mi sie sposob, w jaki wyrazasz sie o Slasku. Nigdy bym tak na Widzew nie powiedzial, jak Ty na Slask. Duzo nas to kosztowalo, zeby stworzyc taka druzyne. A wlasciwie to mowisz o koszykowce, pilce noznej czy pilce recznej? Bo koszykowka to nas duzo kosztowala, pilka reczna nie wiem, a pilka nozna to - ho ho, do tej pory trudno sie doliczyc. Nie pomyslales, ze komus moze sie zrobic przykro? Na przyklad chlopakom, ktorzy chca jak najlepiej, a wychodzi im, jak zwykle. No, to na drugi raz sie zastanow, zanim napiszesz cos tak nieprzemyslanego. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: JEBAC SLASKA - TYLKO WIDZEW 22.11.01, 15:29 Jakiś prowokator!!! pozdrowy z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś