Dodaj do ulubionych

dr.Pochwałowski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 22:50
witam,gdzie przyjmuje dr.Pochwałowski
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: dr.Pochwałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 10:19
      Medex na ul. Świętego Mikołaja
      • Gość: aguska Re: dr.Pochwałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 10:28
        dzięki,a powiesz mi coś wiecej o nim
        • Gość: ania Re: dr.Pochwałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 10:36
          Niestety nic nie wiem na jego temat poza tym, co przeczytałam na forum. Ja
          chodze do Zimmera, a to w tym samym miejscu - stąd wiem gdzie przyjmuje
          • Gość: aguska Re: dr.Pochwałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 11:09
            dzi,ekuje za natychmiastowa oppowiedz,to może powiedz cos o Zimmwrze,to tez
            moze skorzystam,w jakim szpitalu dodatkowo pracuje Twój ginekolog?czy z obsługi
            w Medexie jesteś zadowolona?
            • Gość: ania Re: dr.Pochwałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 11:34
              Zimmer jest b. uprzejmy, profesjonalny i drogi (200 zł)Nie ma do niego żadnych
              zastrzeżen poza tym , że na wizytę czeka sie ponad miesiąc. Wszytsko zależy z
              jakim problemem idziesz, gdyby w moim przypadku miało chodzić o rutynową
              wizytę, czy np. prowadzenie ciąży to bym się nie zdecydowała. Ja szukam kogoś
              kto mnie zoperuje
              • Gość: agnieszka Re: dr.Pochwałowski IP: *.ask.am.wroc.pl 20.02.07, 02:02
                to polecam ci Aniu dr Pochwalowskiego to najlepszy operator jakiego znam
                uratował mojej mamie życie a siostrze pomógł zajść w ciążę dzięki laparoskopii
                choć nikt jej nie dawał szansy.jak chcesz być dobrze zooperowana to tylko on
            • Gość: laura Re: dr.Pochwałowski IP: *.ask.am.wroc.pl 20.02.07, 01:59
              ja chodzę i byłam operowana przez dr Pochwałowskiego .To cudowny człowiek i
              bardzo dobry specjalista .Przed tem chodzilam do dr Zimmera ale zdarł ze mnie
              tyle kasy i powiedział mi ze nie zajde w ciążę .Tymczasem dr Pochwałowski zajął
              się mną bardzo serdecznie i zaproponował mi laparoskopię chociaż cudów nie
              obiecał ale podjęłam ryzyko i dzisiaj jestem szczęśliwą mamą 3 letniego
              synka.Poza tym wizyty nie kosztowały mnie tyle co u tamtego doktora .Zawdzięczam
              mu największe moje szczęście i pomimo że minęło już trochę czasu to mnie
              pamięta!!!!!!!!!!!!
              Myśle że nie tytuł a wiedza i człowiek który chce się nią podzielić jest
              najważniejszy jego sposób bycia i zachowania to że czujesz się bezpiecznie a
              taki właśnie jest Pochwałowski.Gorąco i serdecznie polecam!
              • weronusia_33 Re: dr.Pochwałowski 20.02.07, 10:07
                Mnie również operował dr Pochwałowski.
                Jestem b. zadowolona, narazie nie ma jeszcze efektu o którym pisze laura ale
                wszystko jest na dobrej drodze.
                Polecam- krótki zabieg, maluteńkie cięcie- lekarz ciepły i bardzo delikatny.
                • Gość: balbina Re: dr.Pochwałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 09:24
                  Miły i sympatyczny za pieniądze. W czasie operacji zostałam zarażona gronkowcem
                  złocistym, a pan doktor udawał, że nie ma problemu. Zażyczył sobie opłaty
                  za "lepsze szwy wew. ", a i tak mam bliznę jak po wybuchu granatu. W czasie
                  mojej obecności na oddziale (jesień 2005) co najmniej 4 osoby miały powikłania
                  po zarażeniu i osobiście poznałam starszą panią, której córki płaciły
                  kopertą "za szwy".
                  • Gość: xxxxxx Re: dr.Pochwałowski IP: *.as.kn.pl 23.02.07, 02:26
                    Nigdy nie dalam mu ani grosza!!!!!
                    Lezalam na dyrekcyjnej- mialam wyznaczony termin operacji za miesiac.Dal mi
                    prywatny numer tel. Na wizyte prywatna sie nie umowilam ale dzieki temu to On
                    mnie operowal!!!
                    Laparo przeprowadzil znakomicie i dal mi nadzieje na macierzynstwo.... A
                    Wszystko to kosztowalo mnie...niebagatela mnostwo strachu:)
                    Dr. Pochwalowski - Super lekarz!!!!
                    • Gość: bartek Re: dr.Pochwałowski IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.02.07, 16:54
                      Kazdy prowadzacy lekarz daje prywatny nr tel.
                      Napisalas: "Na wizyte prywatna sie nie umowilam ale dzieki temu to On
                      mnie operowal!!!" Juz dawno nie czytalam wiekszej bzdury!! To znaczy, ze jak
                      pojde do niego na pryatna wizyte, to nie mam szans, zeby on mnie operowal?!
                      Twoja wypowiedz brzmi malo wiarygodnie.
                      Chyba jestes jakims podstawionym reklamodawca.
                      • Gość: ola Re: dr.Pochwałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 22:33
                      • Gość: ola Re: dr.Pochwałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 22:35
                        witajcie
                        serdecznie prosze o nr telefonu do doktora i podanie kosztu wizyty prywatnej
                        oraz w jakie dni przyjmuje
                        za wszelkie informacje będe bardzo wdzięczna
                        pozdrawiam
                        ola
                        • Gość: gabi Re: dr.Pochwałowski IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.03.07, 20:08
                          Idz, idz, moze akurat wezmie kase i zarazi gronkowcem. A lepszych lekarzy
                          zostaw nam, bedzie mniejsza kolejka.
                          • Gość: Leandro Re: dr.Pochwałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 16:37
                            No to masz problem, bo Pochwałowski jest najlepszym na Dolnym Śląsku specjalistą
                            od laparoskopii. Dobry lekarz się ceni - charytatywnie to działa może Owsiak.
                            Jak ja lubię takie inteligentne wypowiedzi "znawców" tematu. CZekaj sobie w
                            kolejce do lubińskich spacjalistów - na pewno wyleczą się ze wszystkiego za
                            darmo i bez suplementów typu gronkowiec.
                            • Gość: Gabi Re: dr.Pochwałowski IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.03.07, 19:33
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=790&w=55642230&a=57732483
                  • Gość: zaba Re: dr.Pochwałowski IP: *.core.lanet.net.pl 05.06.07, 19:47
                    bylam operowana przez dr Pochwalowskiego, owszem zabieg wykonal prawidlowo, ale
                    sposob w jaki mnie potraktowal po zabiegu odbiega od wymienionych powyzej
                    opinii....jestem pielegniarka ASK i trafilam w jego rece z polecenia a on nie
                    chcial mi wydac opisu ani wyjasnic co mi dolegalo bo czekal na
                    zaplate....niestety sie nie doczekal i na kontroli po 2 tygodniach twierdzil
                    ze mnie nie zna...a lekarz ktorego na oczy nie widzialam w czasie pobytu w
                    szpitalu, a asystujacy przy zabiegu mnie poznal i gdyby nie on, Pochwalowski
                    nie ustalilby mi leczenia
                    • judis Re: dr.Pochwałowski 17.06.07, 22:52
                      No proszę nic się nie zmienił przez ostatnie 10 lat. Jak nie dostał, to mi pod
                      koniec 8-go miesiąca zrobił USG I powiedział, że dziecko będzie miało krótkie
                      nóżki. I po prostu sobie wyszedł z gabinetu, czekałam na jakieś wyjaśnienia,
                      poradę, niestety nie wrócił. Co ja przeżyłam, koszmar. Obecnie ma 9 lat i nóżki
                      są ok, powiedziałabym że bardzo ok (mój malutki kochany sportowiec). Opinię
                      pozostawiam Państwu.
                      • Gość: dm Re: dr.Pochwałowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.07, 18:56
                        Z tego wynika że tego doktorka nie da się pochwalić!
                        • Gość: karolina Re: dr.Pochwałowski IP: *.eranet.pl 22.11.07, 16:59
                          Odświeżam przypadkowo znaleziony stary wątek, bo warto go zakończyc nieco
                          inaczej! Każdy kto naprawdę jest w twmacie i chce byc operowanym przez
                          NAJLEPSZEGO specjalistę wie, że jest nim dr Pochwałowski! To jest fakt nie do
                          obalenia! A że ludzie sa różni i maja rózne zdanie na temat stylu bycia innych
                          to wiadomo...Każdemu sie nie dogodzi..Ale warto pamiętać, że nie szukamy
                          przyjaciela, powiernika i bratniej duszy tylko specjalisty.
                          • Gość: kobieta Re: dr.Pochwałowski IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 17.12.07, 22:48
                            To podaj proszę kryteria, według których dokonujesz oceny. Twierdzisz, że to NAJLEPSZY SPECJALISTA, i że to fakt nie do obalenia. Niezmiernie mnie śmieszą te opinie wypowiadane pewnym głosem - "najlepszy". Zwłaszcza z ust osób, które z medycyną mają niewiele wspólnego. Zresztą lekarz nie pokusi się o taką pewność w wydawaniu opinii o kolegach. Co do polecania konkretnych lekarzy (czy placówek szpitalnych) przez innych kolegów po fachu - radzę się dowiedzieć, kto z kim robi wspólne interesy, wiele rzeczy się wyjaśnia.
                            • Gość: tacco Re: dr.Pochwałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.07, 12:59
                              Ja mam dość dużo wspólnego z medycyną, z nikim nie robię żadnych interesów i
                              właśnie dlatego mogę obiektywnie stwierdzić, że M. Pochwałowski jest najlepszym
                              jeśli chodzi o operacje laparoskopowe. Chcesz kryteria - proszę bardzo: ma
                              największe doświadczenie (robi to po prostu najdłużej), jako jeden z 3, może 4
                              na Dolnym Śląsku potrafi metodą laparoskopową usunąć macicę, wyłuszczyć
                              mięśniaka - a są to jedne z najtrudniejszych technicznie zabiegów laparoskpowych
                              w ginekologii. Nie rozumiem dlaczego lekarz nie mógłby powiedzieć o innym, że
                              jest w czymś najlepszy. Chociaż, z drugiej strony, mnie to nie dziwi - 3/4
                              "specjalistów" jest przekonanych, że są wybitni, a cała reszta to gamonie.
                              Niestety - jest zupełnie odwrotnie...
                              Jeżeli więc znasz kogoś lepszego, to proszę - przedstaw swoje kandydatury.
                    • Gość: pacjentka Re: dr.Pochwałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 13:15
                      Mnie potraktował prawie identycznie. Po wykonanym zabiegu w szpitalu na
                      Dyrekcyjnej (było to 5 lat temu), też nie chciał mi wydać wypisu ze szpitala
                      póki mu nie zapłacę. Kiedy przyszłam na ściągnięcie szwów i poinformowałam go,
                      że nie zapłacę, powiedział, że mógł mi "niechcąco" przebić tę torbiel... Nie
                      twierdzę, że nie jest on złym specjalistą od laparoskopii, niestety jest
                      lekarzem pozbawionym całkowicie moralności, nie przestrzegającym żadnych zasad
                      moralnych. A najgorsze w tym wszystkim jest to, że o jego postępowaniu wiedzieli
                      wszyscy pracownicy szpitala...
    • Gość: marta Re: dr.Pochwałowski IP: *.centertel.pl 14.12.07, 15:04
      hej!jestem własnie po laparoskopii torbiela na jajniku u
      dr.Pochwałowskiego!Dziekuje Bogu że na niego trafiłam!zooperował mi
      torbiel w wielkosci duzej pomaranczy, to co proponowali mi inni
      lekarze to parodia.On to zrobił rewelacyjnie i prawie bezbolesnie:)
      gdzie inni lekarze najchetniej by mnie pocieli tradydycyjaną
      metodą.Naprawde polecam Mediconcept jest tam miła obsługa, i dobra
      opieka!A sam lekarz przywrocił mi wiare że mogą byc jeszcze dobrzy
      lekarze!
      • Gość: olka Re: dr.Pochwałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 17:43
        Ja też byłam operowana przez doktora Pochwałowskiego - mój stan nie
        był najlepszy, aby dostać się do szpitala musiałam czekać naprawdę
        długo, albo...zapłacic 1500 zł. logiczne więc, że wolałam dopłacic i
        zrobic to prywatnie - doktor Pochwałowski został mi polecony przez
        wielu innych lekarzy ginekologów więc nawiązując do poprzednich
        wątków - kompletna wręcz bzdura, że jeden lekarz nie powie o drugim,
        ze ten drugi jest lepszy...Oczywiście, że kadzy z lekarzy mówił mi -
        dr P{ochwałowski jest naprawdę dobry i zrobi prawie wszystko, jest
        specjalistą w swoim fachu. I z ręką na sercu moge powiedzieć, że tak
        jest - gorąco polecam i proponuję nie czytać bzdurnych,
        oczerniających go wypowiedzi. Ludzie miewają różne charaktery i
        czasami nigdy nic i nikt im się nie podoba. Pozdrawiam
        • Gość: ma Re: dr.Pochwałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 09:01
          Odświeżam wątek o dr Pochwalowskim. Niedawno usunął mi laparoskopowo
          macicę z mięśniakami. To rewelacyjny lekarz, nieważne że
          trochę ,,zakręsony". To super fachowiec! Polecam go wszystkim,
          którzy mają trochę problemów ,,do usunięcia"
          • Gość: Do Ma Re: dr.Pochwałowski IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.02.09, 15:02
            Dzień dobry. Chciałam się dowiedziec ile kosztuje Laparoskopia
            mięśniekowatej macicy prywatnie u dr Pochwałowskiego? Bo samą też
            mnie to czeka a nie chcę miec blizn. Proszę o odpowiec PILNIE ile
            kosztuje taka operacja prywatnie.
            • Gość: ma Re: dr.Pochwałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 17:06
              To zależy od rozległości zabiegu. od 3800 wzwyż. Niby dużo, ale ja
              byłam zdesperowana. Nawet nie samymi bliznami /które faktycznie są
              znikome/, ale liksusem ,,dochodzenia" do siebie w niebywałym tempie.
              No i fachowością sr Pochwalowskiego, bo nie każdy laparoskopowo
              potrafi dobrze operować.
            • Gość: ewa Re: dr.Pochwałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 16:26
              Czy dr pochwalowski przyjmuje gdzieś w ramach NFZ?
              • Gość: LENKA Re: dr.Pochwałowski IP: *.chello.pl 14.04.09, 19:03
                Witam
                Drogie Panie poprosze o informację czy dr Pochwałowski przyjmuje gdzieś w ramach
                NFZ? Jeśli nie to czy po wizycie prywatnej u niego ,mozna liczyc na jego opike w
                szpitalu?? Musze miec pilnie wykonaną laparoskopie i nie wiem gdzie mam sie udac
                by nie płacić duzych pieniędzy????
                • Gość: aga Re: dr.Pochwałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 17:33
                  Z tego, co wiem, to tylko prywatnie. laparoskopioe wykonuje tylko w
                  prywatnym szpitalu.
        • Gość: kinia Re: dr.Pochwałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 10:32
          witam na dzień dzisiejszy gdzie przyjmuje dr Pochwałowski? Może być
          prywatnie.. proszę o adres
          • Gość: mp Re: dr.Pochwałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 14:00
            Mediconcept ul Krzycka 339 90 36
            i jeszcze na Mikołaja 7855200 alr nie pamiętam nazwy przychodni
      • koko2017 Re: dr.Pochwałowski 17.08.18, 00:08
        Dobrze było by sprawdzić w opisie zabiegu czy przy okazji zabiegu nie wykonał u Pani i innych kobiet kauteryzacji?m.wroclaw.eska.pl/newsy/ginekolog-z-wroclawia-narazil-kobiete-na-utrate-plodnosci-wykonal-jej-zabieg-bez-jej-wiedzy-co-na-to-sad-audio/700825
      • koko2017 Re: dr.Pochwałowski 17.08.18, 00:32
        Dobrze było by sprawdzić czy przy okazji zabiegu miała Pani zrobioną kauteryzacje?Pacjentka,ktora podała go do sądu nie była pierwszą,którą skrzywdził.negatywna opinia Anny z grudnua 2011 na znanylekarz.pl.wychodzi na to,że może być więcej kobiet,które są poszkodowane,a o tym nie wiedzą..wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,23135329,lekarz-wykonal-zabieg-na-jajnikach-bez-zgody-pacjentki.html?disableRedirects=true
      • koko2017 Re: dr.Pochwałowski 17.08.18, 00:50
        wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,23135329,lekarz-wykonal-zabieg-na-jajnikach-bez-zgody-pacjentki.html?disableRedirects=true
      • koko2017 Re: dr.Pochwałowski 17.08.18, 00:58
        www.rynekzdrowia.pl/Prawo/Wroclaw-ginekolog-ukarany-za-narazanie-pacjentki-na-utrate-plodnosci,182152,2.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka