Dodaj do ulubionych

Stacja paliw przy Tesco

17.01.07, 12:58
we Wrocławiu już otwarta!!!!!
Atrakcyjne ceny!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: benzyna Re: Stacja paliw przy Tesco IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.07, 14:38
      A coś bliżej? Kto zna ceny?
      • Gość: klient Re: Stacja paliw przy Tesco IP: *.korbank.pl 17.01.07, 16:12
        ceny

pb 95- 3,63

pb 98- 3,77

on 3,50

gaz 1,89
        • Gość: Niko Re: Stacja paliw przy Tesco IP: 195.187.134.* 17.01.07, 16:33
          rzeczywiście, cholernie tansze. jedź sobie na Neste, zapłacisz tyle samo.
        • robak_wroc Re: Stacja paliw przy Tesco 17.01.07, 17:22
          Gość portalu: klient napisał(a):

> gaz 1,89

da sie na tym jezdzic? bo jak mam "zaoszczedzic" przy kasie a potem zrobic na
          tym 50-80km mniej, to ja dziekuje za takie oszczedzanie. kiedys tankowalem na
          takich stacjach w stylu "ja i moja butla" a od pewnego czasu wole na BP tankowac
          bo na tym samym zbiorniku robie 280km, a nie 200-220, a roznica w cenie
          niewielka. moze 5-6 pln oszczednosci na zbiorniku.
      • tlatocetl2 Re: Stacja paliw przy Tesco 17.01.07, 17:28
        Zadziwiające, jak cena odrobiny śmierdzącej cieczy może zawrócić w głowie! Czy
        naprawdę warto zaprzątać nią sobie głowę? Nie stać cię na benzynę? Wsiądź na
        rower albo per pedes, via apostolorum, się przemieszczaj. Nie będę pisał, że ja
        osobiście tankuję tam, gdzie mnie akurat los żuci, bo to się rozumie per se
        pate.
        • askakilera Re: Stacja paliw przy Tesco 17.01.07, 19:19
          z własnych źródeł mogę dodac że ceny jeszcze spadną
        • tlatocetl2 Re: Stacja paliw przy Tesco 18.01.07, 07:05
          Coś nieprawdopodobnego! Napisałem "żuci"! Do rzyci z takim pisaniem!
          • Gość: sam Re: Stacja paliw przy Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 08:52
            benzyna tesco to to samo co piwo tesco lub cukier tesco czy czekolada tesco, sprawdzie sami
            • Gość: Mezopot Re: Stacja paliw przy Tesco IP: *.171.18.1.crowley.pl 18.01.07, 09:19
              Nie ma benzyny Tesco. Wiadomym jest że wszystkie stacje niezależnie od marki
              biorą tą samą benzynę od tego samego hurtownika. A hurtownik ma albo z PKN
              Orlen (głównie) albo z Rafinerii Gdańskiej albo z importu.
            • Gość: klientka Re: Stacja paliw przy Tesco IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.07, 09:26
              A co ty chcesz od cukru Tesco? :-)
              • Gość: jekdok Jak to co? Ma mniej cukru w ... cukrze ;-))) /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 10:43
                • Gość: Niko Re: Jak to co? Ma mniej cukru w ... cukrze ;-))) IP: 195.187.134.* 18.01.07, 11:12
                  racja, nie ma benzyny Tesco, to zwykla benzyna, taka jak na Orlenie, czy BP.
                  ten sam dostawca.
        • Gość: bóbr Re: Stacja paliw przy Tesco IP: *.as.kn.pl 18.01.07, 16:03
          tlatocetl2 napisał:

> Zadziwiające, jak cena odrobiny śmierdzącej cieczy może zawrócić w głowie! Czy
          > naprawdę warto zaprzątać nią sobie głowę? Nie stać cię na benzynę? Wsiądź na
          > rower albo per pedes, via apostolorum, się przemieszczaj. Nie będę pisał, że ja
          >
          > osobiście tankuję tam, gdzie mnie akurat los żuci, bo to się rozumie per se
          > pate.

Cierpisz na jakieś psychiczne zabrzenia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka