Dodaj do ulubionych

Pani Ewa wróżka

IP: *.wroclaw.mm.pl 17.01.07, 17:12
podana przez Was we wcześniejszym wątku z tym numerem tel. 321 93 31 przyjmuje w bocznej uliczce pl. Grunwaldzkiego ? Pytam bo kiedyś koleżanka była u niej, ale zgubiłyśmy nr-tel do niej a potrzebuje sie do niej wybrać :))
Obserwuj wątek
    • malwinkaa1 Re: Pani Ewa wróżka 28.02.07, 10:47
      Ja na Twoim miejscu bym do niej nie szła kiedys byłyśmy u niej we 3 i prawie
      nam wszystkim powiedziała to samo lipna ta wróżka i nic sie nie sprawdziło;(((
    • Gość: wróżka Re: Pani Ewa wróżka IP: *.dialog.net.pl 04.03.07, 21:34
      a ja ci wywróżyłam że jak pójdziesz do jakiejkolwiek wróżki to będziesz miała
      wypadek . I co uwierzysz mi czy nie . Przecież moge mieć rację lub nie Jak mi
      nie wierzysz to na jakiej podstawie uwierzysz tej innej wróżce?
      pzdr wróżka
    • Gość: smutek Re: Pani Ewa wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 22:23
      znam tą wróżkę, jest naprawdę dobra, chodzę do niej regularnie
      • Gość: smutek Re: Pani Ewa wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 22:26
        sprawdza się w ok. 80%, nawet takie rzeczy o których nigdy bym nie pomyślała,
        że mi się przydarzą
        • Gość: x Re: Pani Ewa wróżka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.07, 21:13
          to podaj namiary
          • Gość: smutek Re: Pani Ewa wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 22:08
            p. Ewa ma gabinet na ul. Polaka. właśnie się do niej wybieram, jak co roku.
    • Gość: szukam innej Re: Pani Ewa wróżka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.07, 23:51
      byłam u ewy dwa razy,ale kiedys była lepsza juz sie jak to sie mówi
      (przejadła?) ostatnio ni c mi nie powiedziała poza tym ,że wszystko ok,a wcale
      nie jest ok i chcę wiedziec co dalej ze mna ,podajcie namiar na jakąs wrózke we
      wrocku,tania(o imwięcej biora tym bardziej lipne sa)
      • Gość: wiki Re: Pani Ewa wróżka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.07, 22:19
        kiedys była bardziej "wiarygodna" teraz chyba juz sie starzeje,bo zero
        sprawdzalnosci..znam jedna niezła ale nie manamiarów,kolezanka mnie zawsze
        umawia.Ta 100% skuteczności-cholera.... :)
        • milena713 Re: Pani Ewa wróżka 03.04.07, 13:14
          to jak idziesz to masz chyba jakąś ulicę-podziel się to dobrą informacja:))
    • Gość: werka891 Re: Pani Ewa wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 13:05
      dzwonie tam ale nie ma takiego numeru , nie wiecie czy zmieniła
      numer, jak coś wiecie to djacie znać to wazne
      • lillam Re: Pani Ewa wróżka 01.02.08, 22:06
        ja slyszalam, że ona nie zyje...
        • Gość: miś wirtualny Re: Pani Ewa wróżka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.08, 20:28
          no właśnie niech odpowiedzą ci co chodzą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka