xgor 07.03.05, 19:16 To tylko wskazuje jak prezydent wszystkich Polaków trzęsie portkami przed wyjaśnieniem wszystkich jego sprawków. A uzasadnienie jest na poziomie 4 letniego dziecka. Jak oni mnie nazwali to ja im jezyk pokaże. CHORE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
9111951u Re: KWAŚNIEWSKI TY TCHÓRZU skompromitowałeś się 08.03.05, 13:08 On się boi wielkiego tępego młotka ! A udaje inteligenta. Odpowiedz Link Zgłoś
roma25 Re: KWAŚNIEWSKI TY TCHÓRZU skompromitowałeś się 08.03.05, 13:18 xgor napisał: > To tylko wskazuje jak prezydent wszystkich Polaków trzęsie portkami przed > wyjaśnieniem wszystkich jego sprawków. A uzasadnienie jest na poziomie 4 > letniego dziecka. Jak oni mnie nazwali to ja im jezyk pokaże. CHORE!!!!! A wy dwa gnojki z tego forum, jeśli jesteście tacy odważni, to napiszcie to samo, tylko podpiszcie się pełnym imieniem nazwiskiem i adresem i wyślijcie to do kancelarii prezydenckiej. Zesracie się ze strachu żeby wam dup nie skrojono prawda? Więc nie zabieraj głosu jeden z drugim wszawy szmaciarzu i nie zarzucaj innym tchórzostwa. "Bohaterów" w internecie jest full. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: KWAŚNIEWSKI TY TCHÓRZU skompromitowałeś się 08.03.05, 13:21 Z tchórzami nie rozmawiam, tym bardziej nie koresponduję bo by zesrał się ze szczęścia za ten zbytek łaski ! Romek to publicznie powiedział i co ? uciekł tchórz do nory ! Odpowiedz Link Zgłoś
kot3k Re: KWAŚNIEWSKI TY TCHÓRZU skompromitowałeś się 08.03.05, 13:34 roma25 napisała: > A wy dwa gnojki z tego forum, jeśli jesteście tacy odważni, to napiszcie to > samo, tylko podpiszcie się pełnym imieniem nazwiskiem i adresem i wyślijcie to > do kancelarii prezydenckiej. > Zesracie się ze strachu żeby wam dup nie skrojono prawda? Więc nie zabieraj > głosu jeden z drugim wszawy szmaciarzu i nie zarzucaj innym tchórzostwa. > "Bohaterów" w internecie jest full. - podzielam pogląd, że Prezydent Wszystkich Polaków stchórzył ze strachu, że on Wielki Człowiek nie zniesie upokorzenia gdy będa go traktować jak zwykłego obywatela i będzie musiał odpowiadać na pytania tych oszołomów z komisji i może wyjść na jaw coś, co ma on i jego środowisko na sumieniu. Mogę to napisać również do jego kancelarii i podpisac się. Ciekaw jestem kto mogłby mi za to dupę skroić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: KWAŚNIEWSKI TY TCHÓRZU skompromitowałeś się 08.03.05, 14:43 Tchórz na widok Romka narobił w pory pozbył się wirusa i uciekł jak niepszyny do swej nory ! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: KWAŚNIEWSKI TY TCHÓRZU skompromitowałeś się 08.03.05, 15:13 roma25 napisała: > xgor napisał: > > > To tylko wskazuje jak prezydent wszystkich Polaków trzęsie portkami przed > > > wyjaśnieniem wszystkich jego sprawków. A uzasadnienie jest na poziomie 4 > > letniego dziecka. Jak oni mnie nazwali to ja im jezyk pokaże. CHORE!!!!! > > A wy dwa gnojki z tego forum, jeśli jesteście tacy odważni, to napiszcie to > samo, tylko podpiszcie się pełnym imieniem nazwiskiem i adresem i wyślijcie to > do kancelarii prezydenckiej. > Zesracie się ze strachu żeby wam dup nie skrojono prawda? A jak moze mi dupe skroic prezydencka kancelaria? I za cvo na dodatek? Jeszcze nie ma w konstytucji zapisane, ze trzeba kochac Ola . Więc nie zabieraj > głosu jeden z drugim wszawy szmaciarzu i nie zarzucaj innym tchórzostwa. > "Bohaterów" w internecie jest full. To zaloz knebelek na caly internet, to nie bedziemy zabierac glosu. Olo zas pokaze jaki odwazny jak sie stawi przed komisja. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: KWAŚNIEWSKI TY TCHÓRZU skompromitowałeś się 08.03.05, 15:36 Trzeba być chorym aby iść do smierdzącej nory tego tchórza Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: KWAŚNIEWSKI TY TCHÓRZU skompromitowałeś się 09.03.05, 10:01 Tchórze zwykle boją się zeznawać pod przysięgą ! Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Uważasz się za "odważnego"? 08.03.05, 13:36 Jeśli tak, to pojedź na Krakowskie Przedmieście i powiedz to prezydentowi prosto w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Uważasz się za "odważnego"? 08.03.05, 13:41 Mi starczy , ze Romek mu to publicznie powiedział " tchórz ". Ty mały człowieczku chciałbyś, aby kazdy musiał powtarzać po panu Romanie. Toś ty funkcjonalny analfabeta, co tóćżąć umie, ale nic z tego czytania nie rozumie, jak zapodała zdaje się wybiórcza pisząc o Polakach. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyd Re: rozum drożeje, odwaga tanieje 08.03.05, 14:43 Tak sie porobiło, ze dla dużej części Polaków Giertychy, Ziobry i Wassermany sa symbolami odwagi i przyzwoitości. A ludzie, którzy za komuny mieli rzeczywiscie odwagę mieć własne poglądy i je GŁOSIĆ - a nie prezentować żonie albo kumplowi przy piwie - ci ludzi są teraz przez tych Ziobrów, Giertychów, Kaczorów eliminowani. Zgodnie zreszta z logiką każdej rewolucji: sprawców i przywódców przełomu usuwają ciury, ciche, kiedy było groźnie, ale głośne i odważnie, kiedy już trzeba tylko walczyć o koryto. Zapłacimy za to wszyscy straszną cenę. A Kwach może i kłamczuch, może i umoczony (a kto z NICH nie jest!?) ale musiałby rozum stracić, że występować przed tym towarzystwem. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: tchórz boi się przysięgi 08.03.05, 15:09 Symbolem odwagi w Polsce to tchórz ! który boi się zeznawać pod przysięgą ! Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.rycerz ... a agenci wpadają 08.03.05, 19:03 > Zapłacimy za to wszyscy straszną cenę. Już płacicie, komuchy i agenci. Odpowiedz Link Zgłoś
signal Wstyd ! Panie Kwaśniewski 08.03.05, 15:22 a mógł Pan wszystko wyjaśnić przy otwartej kurtynie Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Wstyd ! Panie Kwaśniewski 08.03.05, 15:27 Tchórze boją się zeznawać pod przysięgą na oczach Polaków ! Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: Wstyd ! Panie Kwaśniewski 08.03.05, 15:37 tchórze siedza w komisji. Pozwalali na przekrety za ich kadencji w sprawch Orlenu a teraz wynoszą sie na monumenty bo oni sa od prawdy. Prawice szwidle , sprawdzcie swoej podwórka najpierw Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Wstyd ! Panie Kwaśniewski 08.03.05, 15:40 Tchórz wstydu nie ma za grosz ! Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Wstyd ! Panie Kwaśniewski 09.03.05, 12:07 Okres ochronny dla tchórzy się skończył Odpowiedz Link Zgłoś
dziwak4 Re: KWAŚNIEWSKI TY TCHÓRZU skompromitowałeś się 09.03.05, 10:21 xgor napisał: > To tylko wskazuje jak prezydent wszystkich Polaków trzęsie portkami przed > wyjaśnieniem wszystkich jego sprawków. A uzasadnienie jest na poziomie 4 > letniego dziecka. Jak oni mnie nazwali to ja im jezyk pokaże. CHORE!!!!! To po jakiego siedzisz w tej Polsce,debilu osrany. Jak mozna wykazywac taki brak poszanowania dla Prezydenta Rzeczypospoltej Polski.Gdzie cie tego nauczyli,mordo zawszona. Juz ja bym zrobil z ciebie dobrego psa panskiego,bo na czlowieka juz za pozno. Sku..synie je..y, Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: KWAŚNIEWSKI TY TCHÓRZU skompromitowałeś się 09.03.05, 11:08 Jak można nie szanować szefa nie wszystkich ubeków ? Odpowiedz Link Zgłoś
roma25 Re: KWAŚNIEWSKI TY TCHÓRZU skompromitowałeś się 09.03.05, 15:49 Jak może ktokolwiek zadawać się z takim guanem jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś