Dodaj do ulubionych

STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE z Gazetą

09.04.03, 10:27
A może by tak zorganizować II Otwarte Mistrzostwa Polski w Nieustającym
Oglądaniu ”Stawki Większej niż Życie”?
Co wy na to? Czy ktoś pamięta I Mistrzostwa?

Obserwuj wątek
    • vindue Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE z Gazetą 09.04.03, 10:44
      redakcja_wrw napisała:

> A może by tak zorganizować II Otwarte Mistrzostwa Polski w Nieustającym
      > Oglądaniu ”Stawki Większej niż Życie”?

Po prostu genialny pomysl. Moze jeszcze w ramach kampanii "Idziemy do Europy"?
      Nie ma powazniejszych problemow w miescie do zalatwienia, ktorymi moglaby sie
      zajac GW? Zmysl marketingowy podpowiada imprezy jajcarsko-luzackie? Moze
      jeszcze tworczo to rozwinac? Dowcipny konkurs na scenariusz "Wnuk Klossa z
      GROMEM w Zatoce Perskiej" "Nie ze mna te numery, Chemical Ali". Boki bedzie
      mozna zrywac.

> Co wy na to? Czy ktoś pamięta I Mistrzostwa?
      >
      • tos123 Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE z Gazetą 09.04.03, 14:42
        Gratuluję!
        Takie pomysły to chyba wpływ ostatnich skoków ciśnienia i anomalii pogodowych.
        • Gość: eyeofthebeholder Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE z Gazetą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.03, 14:47
          think tank gazety dziala na najwyzszych obrotach!
          • wielki_czarownik GW chce odwrócić uwagę od swych wpadek 09.04.03, 15:23
            Pokroju zeznań Michnika i różnych przemilczeń dotyczących komisji śledczej na
            swych łamach. Nie z nami te numery!
    • Gość: david Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE z Gazetą IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 16:15
      Ale pomysl !
      Moze tak maraton clowania obrazu sp. Gierka ?
      Bzdury.
      • Gość: wiktor Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE z Gazetą IP: *.mad.wroc.pl 09.04.03, 16:39
        A ja uwazm ze to cudowny pomysł!!!!!!!!!!!1 Kto nie byl na I mistrzostwach ten
        nie zrozumie. Na tych na pewno tez sie pojawie!
        • Gość: david Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE z Gazetą IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 17:40
          Wybacz , ale to juz zboczenie .To tak jak fascynacja odznakami SS i zbieranie
          faszystowskich akcesoriow , to robia zboczency pozbawieni wyczucia .
          Stawka i Pancerni i z tym chcecie wejsc do Unii Europejskiej , zupelnie sie Wam
          w glowie pokrecilo , idiotyczna propozycja , a nawet wiecej
          skandaliczna propozycja w obliczu nadchodzacego referendum .
          Proponuje konkurs "Sladami Biruta" , ale zabawa !
          • Gość: bonk Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ rozum? IP: *.acn.pl / 10.69.0.* 09.04.03, 19:06
            Gość portalu: david napisał(a):

> Wybacz , ale to juz zboczenie .To tak jak fascynacja odznakami SS i zbieranie
            > faszystowskich akcesoriow , to robia zboczency pozbawieni wyczucia .
            > Stawka i Pancerni i z tym chcecie wejsc do Unii Europejskiej , zupelnie sie
            Wam
            >
            > w glowie pokrecilo , idiotyczna propozycja , a nawet wiecej
            > skandaliczna propozycja w obliczu nadchodzacego referendum .
            > Proponuje konkurs "Sladami Biruta" , ale zabawa !
            drogi dawidzie nie widzę zboczenia w zbieraniu jakichkolwiek akcesoriów w tym
            faszystowskich (co innego fascynacja) nie dalej jak wczoraj pokazywano
            akcesoria po hitlerze w prestiżowej telewizji discovery.Co więcej sam jestem w
            posiadaniu wielu rzeczy pochodzących z Breslau z okresu 1933-1945 w więc okresu
            III rzeszy i nie uważam się za zboczęnca w tej materii.Pomysł GW jest jak każdy
            inny mnie sie np podoba i jeśli czas pozwoli to wezmę w nim udział tymbardziej
            że statystowałem w tym filmie .Oczywiście można zarzucąc i porównywać
            propozycję do sladami bieruta czy innych mnie jednak sie podoba i nie widze
            powiazania ani z aferą rywina /to juz patologia/ ani z michnikiem czy
            czymkolwiek innym - ot propozycja konkursu -zabawy- jestem za!!!
            • Gość: jajaccek Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ rozum? IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 09.04.03, 20:13
              serial byl wspanialy i festiwal jest niezwykle potrzebny. Mlodsze pokolenie
              musi sie wreszcie przekonac, kto naprawde zwyciezyl w tamtej wojnie i ze
              przyczyna upadku III rzeszy byli ludzie pokroju Karewicza.
              • Gość: david Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ rozum? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 20:25
                bravo , tak lubie . Dodajmy , ze mlodziez dzisiaj nie wie iz braterska armia
                czerwona za darmo z posiwieceniem zycia wielu radzieckich zolnierzy wyzwolila
                nam kraj , to byl taki radziecki plan phare , "bezzwrotna pomoc".
                Niemcy byli idiotami , sadystami badz Swiniami (bruner) , a dobroduszni
                radzieccy towarzysze zrospaczeni zamartwiajac sie o losy Polski pozwalali nam
                na ulanskie wybryki .
                Ja nie statystowalem w Stawce , ale jako maly chlopak ogladalem na zywo
                krecenie jednego odcinka gdyz grali w nim koledzy mojego ojca , a po kreceniu
                spotykali sie czasem u nas w domu i wiem co tak naprawde wielu z nich myslalo o
                serialu "wszechczasow".
                Zwolennikow tego idiotyzmu prosze o litosc , nie meczcie mlodziezy i dzieci,
                niech sie normalnie wychowuja.
                W dobie integracji z Unia Europejska niemoralne jest utzrymywac te mity z PRLu.
                • wielki_czarownik Koleś 09.04.03, 20:36
                  Czemu uważasz, że wszyscy w to wierzą? Analogicznie rzecz biorąc wszyscy wierzą
                  w to, że świat jest iluzją - przecież tylu ludzi oglądało Matrixa. Stawka i
                  Pancerni, to dzisiaj po prostu kawałek dobrej rozrywki.
          • wielki_czarownik Koleś! 09.04.03, 20:24

> Wybacz , ale to juz zboczenie .To tak jak fascynacja odznakami SS i zbieranie
            > faszystowskich akcesoriow , to robia zboczency pozbawieni wyczucia .
            > Stawka i Pancerni i z tym chcecie wejsc do Unii Europejskiej , zupelnie sie
            Wam
            >
            > w glowie pokrecilo , idiotyczna propozycja , a nawet wiecej
            > skandaliczna propozycja w obliczu nadchodzacego referendum .

Czy ty dalej śpisz na styropianie? A może szukasz SS-manów po piwnicach? Co
            jest złego w zbieraniu nazistowskich pamiątek? Jeżeli ktoś to robi tylko w
            celach kolekcjonerskich, nie popierając tej ideologii to co? Może muzea to
            enklawy faszyzmu? Idź do muzeum WP i zobacz jacy tam zboczeni faszyści siedzą!
            Co jeden to gorszy od Hitlera! Przecież tyle tam odznak, mundurów, broni
            niemieckiej!
            A co do seriali, to Stawka i Pancerni to dla mnie absolutne arcydzieła. Jest to
            propaganda, ale jak się to ogląda!! Żadne na dobre i na złe im nie dorówna.
            Widziałeś ty serial, który po 30-kilku latach przyciąga przed telewizory takie
            rzesze ludzi??

• Gość: klosoman Stawka jest najlepsza IP: *.mad.wroc.pl 12.04.03, 13:46
              Stawka to jeden z najlepszych polskich seriali. w kazdym odcinku utrzymano
              pelne napiecie. I ta obsada aktroska! Poza tym film byl krecony we
              wrocku.Zrobienie nastepnego maratonu to niezly pomysl. sam po raz kolejny
              chetnie zobacze jak amerykanie wjezdzaja na ostrow.
          • Gość: MKK Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE z Gazetą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.03, 07:16

W edycji II konkursu można zaproponować "Śladami Bieruta", zaś w III-
            ciej "Śladami Birkuta". Wszystkie konkursy będą fascynujące!

Ja zaś dla Klosa mówię TAK! Szanowna Gazeto - czy przewidziano przyjazd pana
            Mikulskiego? choćby na rozpoczęcie ... i zakończenie ...

Gosia
            • Gość: aga Re: STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE z Gazetą IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 15.04.03, 17:06
              I Karewicza. W poprzedniej edycji nie udalo sie sciagnac obu panow. Mam
              nadzieje ze tym razem i Kloss i Bruner stana na scenie wspolnie. Juz sie nie
              moge doczekac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka