Dodaj do ulubionych

Czarnecki kontratakuje

20.01.07, 12:36
wiadomosci.onet.pl/1469124,11,item.html
W świetle powyższej informacji nasz wielki europarlamentarzysta chce zostać... prezesem PZPN!!
Słów brakuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: azja Re: Czarnecki kontratakuje IP: 156.17.170.* 20.01.07, 12:39
      jak widać koledzy schetiego kontratakują. sie chce rzygać.
      • wielki_czarownik I tu się pomyliłeś :) 20.01.07, 12:53
        Każdy, kto jest przeciwko PiS i jego przydupasom zaraz musi popierać PO albo SLD?
        • Gość: azja Re: I tu się pomyliłeś :) IP: 156.17.170.* 20.01.07, 13:00
          nie mam nic do ciebie, nawet jestem zaskoczona,że tak zareagowałeś. miałam na
          myśli ruska, ryśka i schetiego a pewnie przyjdą i inni. pochodzenie partyjne
          jest bez znaczenia- po prostu widać sitwę....raz po jednej raz podrugiej stronie
        • tlatocetl2 Re: I tu się pomyliłeś :) 20.01.07, 16:58
          Ja wielkim amatorem braci Kaczyńskich jestem, a mimo to Ryszarda Czarneckiego
          mam za imbecyla, choć w myśl rozumowania twego, czarowniku, ufać powinienem mu
          ślepo i bezgranicznie.
    • Gość: KIBIC Re: Czarnecki kontratakuje IP: *.e-wro.net.pl 20.01.07, 13:20
      NIE NO JAK CZARNECKI ZOSTANIE NOWYM PREZESEM PZPN TO WPADNIEMY Z DESZCZU POD
      RYNNE!! POGONIC TEGO NIEROBA I PSUJA! NIECH SIE DO JAKIEJS ROBOTY WEZMIE!!
      • nieznajdzieszwpolsce Kompetentnego prezesa PZPN ... 20.01.07, 13:55
        nie znajdziesz w Polsce -
        dopóty nie zostanie nim Ryszard Czarnecki!;)
        • Gość: azja Re: Kompetentnego prezesa PZPN ... IP: 156.17.170.* 20.01.07, 13:57
          oszfak!
    • Gość: c# Re: Czarnecki kontratakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 14:10
      Niech on sobie będzie nawet przewodniczącym ONZ, byle tylko trzymał się jak
      najdalej od Wrocławia.
      • Gość: lonia z harmonią Ojcze Winnetou IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 16:29
        Ricardo, dzięki Ci o Wielki ! Ale daj sobie siana. My, we Wrocku "kochamy" Cię
        inaczej. Pozdrawiamy Cię, o Wielki Inczunczuno.
    • Gość: gnom Re: Czarnecki kontratakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 17:00
      Wystarczy przesledzić pracę Parlamentu Europejskiego, z uwzględnieniem pracy
      polskich posłów w tymże. Fakty są takie: najczęściej występującym na forum,
      najwytrwalej zabiegającym, o interes państwa polskiego, posłem jest.... Ryszard
      Czarnecki.
      ...sam jestem w szoku, gdyż nigdy nie należałem do jego kibiców - wręcz
      przeciwnie. Ale własne typy to jedno a fakty to drugie - polecam strony
      parlamentu, pouczające.
      O zasługach dla wrocławskiego sportu już było - to też fakty.

A teraz możecie po mnie jechać ale fakty trudno będzie obalić i... bez
      ogólników proszę.
      • Gość: QQryQ Re: Czarnecki kontratakuje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.07, 00:03
        Bo wszystkie Ryśki to faje chłopy są.....

Ryś jest moją ulubiona postacią komediową :D ze sceny politycznej śledzę jego
        karierę bacznie począffszy od jego 1wszych kroków w ZCHNie
      • piast9 Re: Czarnecki kontratakuje 21.01.07, 01:28
        Gość portalu: gnom napisał(a):

> Fakty są takie: najczęściej występującym na forum,
        > najwytrwalej zabiegającym, o interes państwa polskiego, posłem jest....
        > Ryszard Czarnecki.
        A czy ta ilość przekłada się na jakość?
        • Gość: gosc Re: Czarnecki kontratakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 08:39
          szwfem powinien zostac mlody zdolny nie majacy nic wpolnego z polityka czlowiek
          a nie lawirant o ktorym pisano ze czesciej zmienia zdanie niz gacie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka