wielki_czarownik 20.01.07, 12:36 wiadomosci.onet.pl/1469124,11,item.html W świetle powyższej informacji nasz wielki europarlamentarzysta chce zostać... prezesem PZPN!! Słów brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: azja Re: Czarnecki kontratakuje IP: 156.17.170.* 20.01.07, 12:39 jak widać koledzy schetiego kontratakują. sie chce rzygać. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik I tu się pomyliłeś :) 20.01.07, 12:53 Każdy, kto jest przeciwko PiS i jego przydupasom zaraz musi popierać PO albo SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: I tu się pomyliłeś :) IP: 156.17.170.* 20.01.07, 13:00 nie mam nic do ciebie, nawet jestem zaskoczona,że tak zareagowałeś. miałam na myśli ruska, ryśka i schetiego a pewnie przyjdą i inni. pochodzenie partyjne jest bez znaczenia- po prostu widać sitwę....raz po jednej raz podrugiej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
tlatocetl2 Re: I tu się pomyliłeś :) 20.01.07, 16:58 Ja wielkim amatorem braci Kaczyńskich jestem, a mimo to Ryszarda Czarneckiego mam za imbecyla, choć w myśl rozumowania twego, czarowniku, ufać powinienem mu ślepo i bezgranicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Czarnecki kontratakuje IP: *.e-wro.net.pl 20.01.07, 13:20 NIE NO JAK CZARNECKI ZOSTANIE NOWYM PREZESEM PZPN TO WPADNIEMY Z DESZCZU POD RYNNE!! POGONIC TEGO NIEROBA I PSUJA! NIECH SIE DO JAKIEJS ROBOTY WEZMIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajdzieszwpolsce Kompetentnego prezesa PZPN ... 20.01.07, 13:55 nie znajdziesz w Polsce - dopóty nie zostanie nim Ryszard Czarnecki!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: Kompetentnego prezesa PZPN ... IP: 156.17.170.* 20.01.07, 13:57 oszfak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c# Re: Czarnecki kontratakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 14:10 Niech on sobie będzie nawet przewodniczącym ONZ, byle tylko trzymał się jak najdalej od Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lonia z harmonią Ojcze Winnetou IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 16:29 Ricardo, dzięki Ci o Wielki ! Ale daj sobie siana. My, we Wrocku "kochamy" Cię inaczej. Pozdrawiamy Cię, o Wielki Inczunczuno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnom Re: Czarnecki kontratakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 17:00 Wystarczy przesledzić pracę Parlamentu Europejskiego, z uwzględnieniem pracy polskich posłów w tymże. Fakty są takie: najczęściej występującym na forum, najwytrwalej zabiegającym, o interes państwa polskiego, posłem jest.... Ryszard Czarnecki. ...sam jestem w szoku, gdyż nigdy nie należałem do jego kibiców - wręcz przeciwnie. Ale własne typy to jedno a fakty to drugie - polecam strony parlamentu, pouczające. O zasługach dla wrocławskiego sportu już było - to też fakty. A teraz możecie po mnie jechać ale fakty trudno będzie obalić i... bez ogólników proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQryQ Re: Czarnecki kontratakuje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.07, 00:03 Bo wszystkie Ryśki to faje chłopy są..... Ryś jest moją ulubiona postacią komediową :D ze sceny politycznej śledzę jego karierę bacznie począffszy od jego 1wszych kroków w ZCHNie Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Czarnecki kontratakuje 21.01.07, 01:28 Gość portalu: gnom napisał(a): > Fakty są takie: najczęściej występującym na forum, > najwytrwalej zabiegającym, o interes państwa polskiego, posłem jest.... > Ryszard Czarnecki. A czy ta ilość przekłada się na jakość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czarnecki kontratakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 08:39 szwfem powinien zostac mlody zdolny nie majacy nic wpolnego z polityka czlowiek a nie lawirant o ktorym pisano ze czesciej zmienia zdanie niz gacie Odpowiedz Link Zgłoś