Dodaj do ulubionych

Żony aktorów

06.07.25, 08:25
Czytałam ostatnio o rozpadzie małżeństwa Czarneckiego i znalazło się tam parę zdjęć jego żony.
Wcześniej podobne zdziwienie na mnie naszło, gdy zobaczyłam żonę Grzegorza Damięckiego i tego aktora, co tańczył z Bożena z klanu w "Tańcu z gwiazdami".
Triumf ematki, każdy z nich ma nie zrobioną, naturalną, przeciętna wyglądowo kobietę, zupełnie bez seksapilu.
A mnie to dziwi. No przecież taki Damięcki to jest wyglądowo rewelacyjny facet, jeśli chodzi o nasze polskie warunki. W jego wieku wyróżnia się bardzo.
Małaszyński, kiedyś czołowy amant, też nie ma laski żony.
O co chodzi? Z tego co donoszą media, to chyba różnie się tam dzieje i panowie "rozglądają sie" na boki.
No, ale czy jest jednak tak, że bardzo atrakcyjnie faceci, jeszcze tutaj dochodzi kwestia środowiska, dużo się ludzi poznaje, artystyczne kręgi, czy celowo wybierają na żonę szare myszki, żeby pilnowały domu i dzieci, a sami łajdaczyli się po kryjomu?
Obserwuj wątek
    • tanebo0001 Re: Żony aktorów 06.07.25, 08:28
      To zobacz sobie WAG Declana Rice...
      • ajr27 Re: Żony aktorów 06.07.25, 10:56
        Nie znałam. Nareszcie jakiś piłkarz z normalnie wyglądającą żoną.
      • ichi51e Re: Żony aktorów 06.07.25, 14:27
        Ależ ona jest bardzo apetyczna
        • 18lipcowa3 Re: Żony aktorów 07.07.25, 12:33
          Apetyczna????hahahahahhahahahahahha
      • alex_vause35 Re: Żony aktorów 07.07.25, 18:43
        O mamuniu, normalna kobita!
    • tanebo0001 Re: Żony aktorów 06.07.25, 08:30
      A może po prostu to MIŁOŚĆ???????????????????
    • nowel1 Re: Żony aktorów 06.07.25, 08:31
      Wydaje ci się, że zdradzane są tylko nieatrakcyjnie fizyczne kobiety?
      • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 15:17
        No takie Angelina Jolie czy Beyonce ... bardzo nieatracyjne. Albo przepiekna kobieta, ktora w internecie udziela sie na koncie The Wizard Liz - chlop ja zdradzil w 4 miesiacu ciazy.
    • marta.graca Re: Żony aktorów 06.07.25, 08:34
      Nigdy nie widziałaś szarej myszki, przy której facet robi maślane oczy i majtki przez głowę zdejmuje?
      • zapomnialosiehehe1 Re: Żony aktorów 06.07.25, 08:46
        Nie, no chyba, że to szara myszka w stylu Dakoty w "50 twarzach Greya" , czyli piękna , bardzo atrakcyjna kobieta, ale skromniutko ubrana, wystylizowana.
        To nie ten przypadek
        • marta.graca Re: Żony aktorów 06.07.25, 08:47
          Napiszę, bo może nie wiesz- w dobrym seksie uroda nie jest kluczowa.
          • milva24 Re: Żony aktorów 06.07.25, 08:50
            A czasami chodzi o to "żeby choć trochę obca była".
            • marta.graca Re: Żony aktorów 06.07.25, 08:57
              Otóż to.
              • zapomnialosiehehe1 Re: Żony aktorów 06.07.25, 09:02
                Ja o jednym wy o drugim. Oni te staraczki wybrali na żony i żyli z nimi przez dekady. To coś więcej niż pijacki ons.
                • 00zxc00 Re: Żony aktorów 06.07.25, 09:40
                  No bo faceci lubią takie staraczki. To łechce ich ego że kobieta świata poza nimi nie widzi.
                • primula.alpicola Re: Żony aktorów 06.07.25, 09:56
                  zapomnialosiehehe1 napisała:

> To coś więcej niż pijacki ons.

No ja myślę. Na przykład miłość, taka szalona myśl.
                • marta.graca Re: Żony aktorów 06.07.25, 13:06
                  Chcesz powiedzieć, że na żonę wybierasz sobie kogoś, z kim seks masz słaby?
                  • tanebo0001 Re: Żony aktorów 07.07.25, 15:21
                    Tak
    • smietankowa33 Re: Żony aktorów 06.07.25, 08:40
      Moim zdaniem Małaszyński bardzo brzydko się starzeje, ale do głowy by mi nie przyszło, że jego żona powinna go z tego powodu zostawić, albo że teraz do sobie pasują 🙈
      Trzeba być pustakiem, żeby sądzić, że o doborze partnera decyduje jedynie atrakcyjność fizyczna. Jak widać zresztą, i ona przemija.
      • aqua48 Re: Żony aktorów 07.07.25, 19:09
        smietankowa33 napisała:

> Moim zdaniem Małaszyński bardzo brzydko się starzeje, ale do głowy by mi nie pr
        > zyszło, że jego żona powinna go z tego powodu zostawić, albo że teraz do sobie
        > pasują 🙈

Akurat Małaszyńskiego z żoną i synem na żywo spotkałam w Londynie. Miałam okazję przyjrzeć im się dyskretnie podczas podróży. Z niego wizualnie żaden amant, a żona bardzo ładna taką delikatną urodą blondynki. Dużo ładniejsza niż na zdjęciach.
        • jasnozielona_roslinka Re: Żony aktorów 09.07.25, 14:02
          Jest nawet coś takiego że są osoby fatogeniczne a w rzeczywistości niczym się nie wyróżniające, a są osoby ładne które średnio wychodzą na zdjęciach
    • eva_evka Re: Żony aktorów 06.07.25, 08:42
      Myślisz, że bycie atrakcyjną żoną znanego aktora / atysty / piłkarza daje gwarancję wierności? Serio? smile
      • zapomnialosiehehe1 Re: Żony aktorów 06.07.25, 08:48
        Nie, dziwi mnie, że wszyscy ci faceci, a jest ich więcej, wybrali takie kobiety. Przecież już pomijając sławę , ciekawy zawód , prestiż czy kasę, oni są bardzo atrakcyjni. Widzę co się dzieje wśród niesławnych przystojnych facetów, nad wszystkimi skaczą kobiety i umizgaja się.
        • eva_evka Re: Żony aktorów 06.07.25, 08:51
          Ale przecież często tak jest w związkach- jedno bardziej atrakcyjne, drugie mniej. Aktorzy których wymieniłaś pewnie związali się że swoimi żonami dawno temu, jak,jeszcze nie byli popularni i pewnie nie mogli przebierać smile
          • la_felicja Re: Żony aktorów 06.07.25, 09:47
            Kolejny pustak...
        • ichi51e Re: Żony aktorów 06.07.25, 14:28
          No widać im się podobaly
        • mayoliijka Re: Żony aktorów 07.07.25, 11:25
          Nie wierzę w to, co czytam. Uwazasz, że wygląd to jedyne kryterium?

zapomnialosiehehe1 napisała:

> Nie, dziwi mnie, że wszyscy ci faceci, a jest ich więcej, wybrali takie kobiety
          > . Przecież już pomijając sławę , ciekawy zawód , prestiż czy kasę, oni są bardz
          > o atrakcyjni. Widzę co się dzieje wśród niesławnych przystojnych facetów, nad w
          > szystkimi skaczą kobiety i umizgaja się.
          • tanebo0001 Re: Żony aktorów 07.07.25, 11:31
            Przeczytaj moją sygnaturkę
    • kropkacom Re: Żony aktorów 06.07.25, 08:53
      Bawi was rozmowa z ewidentnym trollem?
      • la_felicja Re: Żony aktorów 06.07.25, 09:42
        Albo troll, albo chora, nieszczęśliwa kobieta
        • livia.kalina Re: Żony aktorów 07.07.25, 12:14
          To gazeciarz jest.
    • kochamruskieileniwe Re: Żony aktorów 06.07.25, 09:30
      Jeśli chodzi o G. Damięckiego, to jeszcze w liceum absolutnie nie wyglądał rewelacyjnie. Co więcej. Był absolutnie poza zainteresowaniami płci żeńskiej. Ożenił się 4 lata po maturze. I nie. Zmiany w wyglądzie nie było. W zachowaniu- owszem.
      On dopiero z wiekiem nabrał wyglądu.
      Ten temat już był wałkowany i wypowiadała się (tak samo! wyjątkowa zbieżność opinii) więcej niż jedna forumka z tej samej szkoły😜
      • zapomnialosiehehe1 Re: Żony aktorów 06.07.25, 10:33
        Ale ożenił się 4 lata po maturze, czyli bardzo młodo. Plus, wiadomo, w liceum dużo chłopaków to jeszcze dzieciaki, potem meznieja. Na pewno w wieku 20 czy 30 lat już mógłby przebierać w kobietach.
    • 00zxc00 Re: Żony aktorów 06.07.25, 09:35
      Ja to widzę w realu. Facet przystojny, małe dziecko a obok niego żona ważąca chyba 150kg, że zwisającym brzuchem i ciałem zdeformowanym przez otyłość. No od wczoraj tak chyba nie wygląda więc facet widział co brał.
      A ematki tak dbają o figurę i urodę a faceci wcale na to nie patrzą.
      • zapomnialosiehehe1 Re: Żony aktorów 06.07.25, 10:36
        No właśnie , a na co? Może chcą po prostu za żonę przecietniaczke , bez pretensji do bycia księżniczka, nie generująca kosztów i starań ze strony faceta. Taka , która ogarnie dom, dzieci i ugotuje.
        • 00zxc00 [...] 06.07.25, 11:08
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • angazetka Re: Żony aktorów 06.07.25, 11:12
            Zrzygam się zaraz, trolisko.
            • 00zxc00 Re: Żony aktorów 06.07.25, 11:31
              A myślisz ze co facet widzi w roztytym pasztecie? Wybitny umysł? Zalety ducha? Ma darmową służącą i mu to pasuje.
              • gru.u Re: Żony aktorów 06.07.25, 11:38
                Zapewne to samo co kobieta w roztytym meskkm facecie
                • gru.u Re: Żony aktorów 06.07.25, 11:38
                  *meskim pasztecie
            • 00zxc00 Re: Żony aktorów 06.07.25, 13:07
              ? Co ja takiego kontrowersyjnego napisałam że aż wycięli? Wulgaryzmy tu wiszą non stop a napisanie że przystojny facet ma zapuszczoną, otyłą żonę jest niezgodne z netykietą?
          • gru.u Re: Żony aktorów 06.07.25, 11:14
            A skąd pomysł że brzydsze kobiety gotują a ładniejsze nie?
            • angazetka Re: Żony aktorów 06.07.25, 11:27
              No brzydsza musi się jakoś wykazać, by książę ją zechciał.
              • marta.graca Re: Żony aktorów 06.07.25, 13:14
                Riki by ci powiedział, w czym się trzeba wykazywać. I nie jest to obiad.
                • milva24 Re: Żony aktorów 06.07.25, 15:40
                  marta.graca napisała:

> Riki by ci powiedział, w czym się trzeba wykazywać. I nie jest to obiad.
                  >

No właśnie 😀
          • tanebo0001 Żony aktorów 06.07.25, 11:38
            Chcemy miłości bezwarunkowej. Jak widać mężczyźni potrafią tak kochać. Bez względu na kilogramy kobiety...
            • gru.u Re: Żony aktorów 06.07.25, 11:41
              Biorąc pod uwagę liczbę tłustych facetów to kobiety też potrafią
      • gru.u Re: Żony aktorów 06.07.25, 11:01
        Patrzą tak jak kobiety patrzą na wygląd. Ale wygląd nie jest wystarczającym warunkiem do związku. Ani nie jest kluczowym.
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Żony aktorów 06.07.25, 09:38
      Ty masz bardzo wypaczony ogląd świata.
      Wydaje ci się, że najważniejszy w życiu jest wygląd, a tak na szczęście nie jest.
      Ludzi łączą głębsze rzeczy, niż wygląd.
      Jeśli ktoś wiąże się z drugą osobą, tylko dlatego, że ona super wygląda, to taki związek rozpada się szybciej niż myślisz.
      • la_felicja Re: Żony aktorów 06.07.25, 09:46
        Nie, to nie to. Jej się wydaje że "niezrobiona" = nieatrakcyjna.
        Przecież te kobiety mają naturalnie ładne twarze, tyle, że bez pontonów
      • 00zxc00 [...] 06.07.25, 10:36
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • tanebo0001 Re: Żony aktorów 06.07.25, 10:52
          Bo zakochanie u mężczyzn nie jest tym co seks. Na początku zaczynasz z kimś rozmawiać. Rozmowa się klei. Macie to samo poczucie humoru. A po roku stwierdzasz że nigdy nie pociągały cię brunetki przy kości ale ona mato coś w sobie. Jak widać u kobiet działa to inaczej...
          • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 11:13
            U kobiet to dziala identycznie. Mnie na przyklad zawsze pociagali dlugowlosi, chudzi i wysocy, bladzi metalowcy a drugi maz jest typem niskiego poludniowca. Koniec swiata. On zas twierdzil, ze zawsze pociagaly go latynoski a tymczasem ma slowianke. Ale bylo tak jak piszesz, rozmowa sie kleila, poczucie humoru podobne, obje lubimy wloska kuchnie...
            • la_felicja Re: Żony aktorów 07.07.25, 12:26
              Potwierdzam. Jako młoda dziewczyna zakochiwałam się w melancholijnych chudych blondynach, najlepiej w okularach. A po studiach poznałam niskiego, energicznego pulpecika, szatyn, oczy brązowe - ale miał w sobie tyle seksapilu, humoru...oj, wsiąkłam wtedy straszliwie...wprawdzie nic z tego nie wyszło, ale strzałę Amora wydłubywałam z serca bardzo długo
              • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 15:13
                Wlasnie, dzisiaj tlumaczylam koledze, ze u wiekszosci to tak dziala bo sie zamartwial, ze z powodu lysiny zona go zostawi. Ale wiekszosc ludzi nie zakochuje sie w wygladzie a w osobie i wtedy wyglad jest jakby czescia skladowa. Jak sie kogos kocha to ten czlowiek staje sie atrakcyjny.

Oczywiscie niektorzy zakochuja sie w wygladzie i potem placza na forum, ze pani przecudnej urodu, przekupiona hajsem, nie ma ochoty na seks.
        • gru.u Re: Żony aktorów 06.07.25, 11:15
          Ponad 50 procent mężczyzn ma nadwagę lub otyłość, większy procent niż kobiet. Więc najwyraźniej to kobiety pociągają roztyte męskie pasztety
        • simply_z Re: Żony aktorów 06.07.25, 11:15
          Pasztety?żona Damięckiego przypomina młodą Nehrebecką, która cechowała się szlachetną urodą panny z dworku, żona Gurłacza, też ma taki typ i piękne oczy, po prostu teraz panuje moda na wulgarność.
          • 00zxc00 Re: Żony aktorów 06.07.25, 11:33
            Nie pisze akurat o żonach z tego wątku bo to ładne kobiety. Piszę co widzę w otoczeniu- zapuszczone brzydkie kobiety i w miarę fajnych facetów przy nich.
            • simply_z Re: Żony aktorów 06.07.25, 11:34
              W Polsce raczej na odwrot, to facet wyglada slabo, z kolei w UK jest wlasnie czesto inaczej.
              • volta2 Re: Żony aktorów 06.07.25, 14:32
                no nie wiem, raz w pandemii do pustawego hotelu all in przylecieli brytole. zaczęli od zmolestowania didżeja na plazy i od razu lepsza muza się zapodała. ale wieczory... panie w brokatach, makijażach i stylizacjach na bridżi bardo, i to od 16 latek zaczynając, kończąc na paniach wkraczających w wiek babciny. panowie - wszyscy w klapkach, krótkich spodenkach i tiszertach. zero elegancji i chęci dopasowania się do towarzystwa. kontrast między płciami był szokująco widoczny. ps. jesem z opcji panów, ja bym do nich świetnie pasowała, przy tych ufryzowanych paniach czułabym się nieswojo. (potem pomyślałam ze to może jakieś fryzjerki przyleciały z facetami i hobbysytycznie jedna drugie te koafiury nastawiała), no ale te tiule i brokaty?
                • tanebo0001 Re: Żony aktorów 06.07.25, 14:38
                  Bo to ANGLO SASI. Ludność podbita. Elita czyli NORMANOWIE nosi się jak old money...
                • la_felicja Re: Żony aktorów 07.07.25, 12:29
                  Ty też mylisz nastaranie, sztuczne rzęsy, brokaty i tipsy z prawdziwą atrakcyjnością?
                  • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 15:11
                    Osobiscie uwazam, ze nie ma brzydkich ludzi ale sa niezadbani. I znowu, dla mnie wiekszosc moglaby dodac sobie +100 punktow do atracyjnosci gdyby:

1. Poszla do fryzjera i zrobila manikiur
                    2. W drugiej kolejnosci zadbala o zeby i cere (zamiast rzes typu szczotka i napompowanych ust)
                    3. Kupila kilka klasycznych ubran, dopasowanych do sylwetki i rozmiaru

To kroki, ktore kazdy moze wykonac zeby poprawic wyglad w miesiac. Fryzjer i manikiur plus jakas kosmetyczka to jedno popoludnie. 1-2 soboty na przejscie sie po sklepach, moze wczesniej jakas analiza kolorystyczna.
                    Codziennie porzadne mycie zebow, moze jakies lekkie wybielanie, wizyta u dentysty jesli ma sie naprawde brzydkie zeby i kilka wizyt naprawczych, mozna ogarnac w miesiac.

4. Zaczela dbac o diete i umiarkowany ruch (dlugiterminowo).
                    5. Joga twarzy - znakomite efekty nawet przy samych filmikach z youtuba
                    • simply_z Re: Żony aktorów 07.07.25, 17:57
                      Manicure? a co ma wspolego manicure z atrakcyjnoscia?wystarcza czyste, przyciete paznokcie, ewentualnie pomalowane jakas odzywka, nawet te mityczne skorki moga byc, nikt nie zwraca uwagi na takie bzdury. Co do zebow to tez tak nie jest do konca, ortodonta i leczenie zgryzu to grube pieniadze, kilkoma wizytami tego nie zalatwimy. Wybielanie nie jest specjalnie zdrowe dla zebow, paradoksalnie jasna kosc z natury, jest najbardziej podatna na prochnice. Z joga twarzy hm..tez jest roznie, glownie to placebo.
                    • gru.u Re: Żony aktorów 07.07.25, 18:21
                      To co piszesz to metamorfoza w stylu amerykańskich filmów dla młodzieży kiedy „brzydula” zdejmuje aparat ortodontyczny i okulary i zmienia fryzurę i jest piękna. To pomagał usiano ładnym ale niezadbanym. Jak masz brzydkie rysy twarzy, liche włosy to sobie możesz do wypęku robić jogę twarzy i nic z tego. Oczywiście lepiej być zadbanym brzydalem niż zaniedbanym brzydalem ale z pięknem to nadal nie ma nic wspólnego
                      • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 18:37
                        gru.u napisała:

> To co piszesz to metamorfoza w stylu amerykańskich filmów dla młodzieży kiedy „
                        > brzydula” zdejmuje aparat ortodontyczny i okulary i zmienia fryzurę i jest pięk
                        > na. To pomagał usiano ładnym ale niezadbanym. Jak masz brzydkie rysy twarzy, li
                        > che włosy to sobie możesz do wypęku robić jogę twarzy i nic z tego. Oczywiście
                        > lepiej być zadbanym brzydalem niż zaniedbanym brzydalem ale z pięknem to nadal
                        > nie ma nic wspólnego

Biorąc pod uwagę ile osób chodzi z nie twarzową fryzurą, brzydkimi paznokciami i skórkami (nawet bez lakieru można zrobić manikiur), z fatalnym makijażem...

Oczywiście istnieją czynniki dodatkowe - jak ktoś pije alkohol, dużo pali, nie przebywa na powietrzu to nie pomoże nic. Ale wielu osobom podstawowa higiena bardzo by pomogła. Np. jedna moja koleżanka poszła na randkę z kolesiem lat 40+ i on miał brązowy pasek na majtkach.... Takie mało wymagające zachodu upranie i nałożenie czystych ....
                        • gru.u Re: Żony aktorów 07.07.25, 19:12
                          Wiesz to jak z poradami: nie masz kasy? Przestań wydawać codziennie 30 zł na kawę na mieście. Genialna rada, tylko jak ktoś nie wydaje to mu nic nie da. I tak samo czyste gacie to rada dla brudasa a nie dla normalnego brzydkiego człowieka, który się myje
                          • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 21:09
                            Nie znam ludzi tak brzydkich, ze naprawde nic by im nie pomoglo? Nawet wzykle wystylizowanie pomaga, czasem ogladam na insta. Tez musialam sie nauczyc jak sie ubierac bo nie wynioslam tego z domu.

Tutaj dowod:

www.bigissue.com/news/housing/these-before-and-after-photos-show-the-power-of-a-haircut-for-people-experiencing-homelessness/

Oczywiscie mycie to podstawa ale czasem trzeba troche wiecej. Mialam moment w zyciu, ze sie zapuscilam na maksa: duzo stresu, permanentny brak czasu na cokolwiek wiec chodzilam niby czysta i schludna ale generalnie w za duzej o dwa rozmiary bluzie bo nie zauwazylam, ze schudlam, w za duzych spodniach, scisnietych paskiem, w starych adidasach bo najwygodniejsze, wlosy smetnie zwiazanie w kitke na karku, czasami nie mialam sily wetrzec jakiegos kremu w twarz i tak minal rok. Az ktoregos dnia szlam ulica i zobaczylam swoje odbicie w sklepowej witrynie. Wygladalam na osiemdziesiecioletnia babcia, zgarbiona na dodatek. Cale szczescie, ze mialam przyjaciolke, ktora zabrala mnie na zakupy w jakis weekend, potem poszlam do fryzjera i zrobilam porzadek z wlosami i od razu mi sie lepiej zrobilo. Kolezanki w pracy pytaly co zrobilam, ze tak schudlam i odmlodnialam w tydzien.
                        • simply_z Re: Żony aktorów 07.07.25, 21:03
                          Jezu, kto patrzy na jakies skorki?
                    • angazetka Re: Żony aktorów 07.07.25, 19:56
                      1. Poszla do fryzjera i zrobila manikiur
                      2. W drugiej kolejnosci zadbala o zeby i cere (zamiast rzes typu szczotka i napompowanych ust)
                      3. Kupila kilka klasycznych ubran, dopasowanych do sylwetki i rozmiaru

> To kroki, ktore kazdy moze wykonac zeby poprawic wyglad w miesiac. Fryzjer i manikiur plus jakas kosmetyczka to jedno popoludnie. 1-2 soboty na przejscie sie po sklepach, moze wczesniej jakas analiza kolorystyczna.
                      Codziennie porzadne mycie zebow, moze jakies lekkie wybielanie, wizyta u dentysty jesli ma sie naprawde brzydkie zeby i kilka wizyt naprawczych, mozna ogarnac w miesiac.

A teraz przelicz to na pieniądze, ok?
                      • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 20:54
                        Prosze bardzo, w Polskich warunkach (Bialystok, o innych miastach sie nie wypowiadam):

1. Manikiur + lakier zelowy - 150 pln (bez lakieru chyba 120) - chodzi moja mama
                        2. Fryzjerka do ktorej chodze raz na rok - sciecie (dlugie wlosy) - 70 pln ale farbowanie plus sciecie sredniej dlugosci wlosow to 150 (mama)
                        3. Glebokie zluszczanie kwasem 2 razy do roku - 200 pln (400)
                        4. Dentysta na NFZ - zupelnie darmowy
                        5. Wybielajaca pasta do zebow - strzelam, ze 20-30 pln, wybielanie w salonie ale glowna przyczyna szarych i brzydkich zebow jest palenie wiec mozna rzucic. Paczka kosztuje ok. 18 pln wiec po 2 miesiacach niepalenia ma na sie na wybielanie. Sprawdzilam - 900-1200

Jesli ematka jest ze stolycy i nie stac ja na taki wydatek bo w stolycy 3x drozej to ematka kupuje bilet na pociag do Bialegostoku za 60 pln w dwie strony i zalatwia fryzjera, manikiur i dentyste na perferjach. Pro-tip - mozna pojechac do jeszcze mniejszej miejscowosci w okolicach Bialoruskiej granicy i zrobic hybryde za 50 pln

Klasyczne, porzadne ubranie - temat rzeka ale zobaczmy co H&M (tania sieciowka):

1. spodnie na lato - 110: www2.hm.com/pl_pl/productpage.1283390003.html
                        2. szmizjerka - 115
                        www2.hm.com/pl_pl/productpage.1265584003.html
                        3. koszula pasujaca do spodni: 50-120 pln, zaleznie co kto lubi
                        www2.hm.com/pl_pl/productpage.1267423001.html
                        www2.hm.com/pl_pl/productpage.1219107007.html
                        4. Bluzka: 50-120
                        www2.hm.com/pl_pl/productpage.1256527010.html
                        www2.hm.com/pl_pl/productpage.1238597001.html
                        5. Bialy t-shirt 60-120 (mam inny ale podobny i kosztowal chyba 15.99 euro w regularnej cenie)
                        www2.hm.com/pl_pl/productpage.1286531001.html
                        6. Jeansy - jak widac do 55 pln w gore ale rozmiarowka do 58 wiec prawie kazdy znajdzie pasujacy rozmiar. W rozmiarze 58 jest 29 modeli w roznych cenach.
                        www2.hm.com/pl_pl/productpage.1260366002.html

Jednym slowem za ok. 500 pln da sie skompletowac zestaw: materialowe spodnie, jeansy, koszula, bluzka i t-shirt plus sukienka co daje 7 outfitow na lato. Wszystko to mozna znalezc w prawie kazdym rozmiarze i da sie nawet znacznie taniej jak sie poszuka.

Czyli - 500 na podstawowa garderobe (mozna mniej), 250 manikiur plus fryzjer (zakladamy, ze nie przesadzamy z szalenstwami i pedikiur robimy w nastepnym miesiacu), pasta do zebow - 30. Bonus - na aliexpress mozna kupic soniczna wybielajaca szczoteczke do zebow i kosztuje jakies 25 euro.
                        Dentysta - podstawowe zadbanie jest darmowe na NFZ

Codzienny spacer 30 min - gratis
                        Rzucenie palenia - 400-600 pln oszczednosci
                        Rzucenie alko - ile kto pije, korzysci dla wygladu ogromne, tym wieksze im wiecej ktos pil
                        Joga i masaze twarzy - gratis, mnostwo materialu na youtubie
                        Pilates, callanetics - gratis w domu
                        • angazetka Re: Żony aktorów 07.07.25, 21:32
                          Najbardziej mi się podoba kilka wizyt naprawczych brzydkich zębów u dentysty na NFZ w miesiąc i w innym mieście.
                          • marta.graca Re: Żony aktorów 07.07.25, 21:39
                            Ogólnie, darmowe leczenie zębów na NFZ big_grin
                          • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 21:42
                            Tak tak, najlepiej powiedziec, ze jak jest sie brzydkim to sie nic a nic nie da zrobic, nie ma po co isc do fryzjera, nie ma po co isc na spacer, kupic ladnej sukienki, nie ma sensu zapisac sie do dentysty na NFZ bo chociaz czas i tak uplynie to przeciez nie ma po co, prawda?
                            A mozna dzisiaj wykonac telefon do przychodni na NFZ i nawet jak wizyta bedzie za pol roku to mozna sie dowiedziec co mozemy zrobic na NFZ (za darmo) a za co doplacic i na przyklad zaoszczedzic na te zabiegi. I za rok chodzic z porzadnymi zebami.

www.infodent24.pl/strefapacjentapost/bezplatne-leczenie-u-dentysty-aktualna-lista-swiadczen-na-nfz,123467.html
                            • angazetka Re: Żony aktorów 07.07.25, 21:46
                              Mówiłaś o miesiącu...
                              • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 21:59
                                Nawet prywatnie, jak masz bardzo zaniedbane zeby to nie zrobisz tego w miesiac. Ale wybielajaca paste do zebow mozesz kupic dzisiaj, rzucic alkohol i papierosy mozesz dzisiaj, zaczac codziennie chodzic na polgodzinne spacery mozesz tez dzisiaj, joge twarzy, pilates i callanetics mozesz tez zaczac dzisiaj. Jutro mozesz umowic ie do fryzjera i jakiegos na pewnego znajdziesz. Zrobic sobie samej manikiur tez mozesz dzisiaj.

Juz dzisiaj mozesz zjesc jablko czy gruszke zamiast batonika, dzisiaj mozesz spedzic 10 min na medytacji. Dzisiaj mozesz przejrzec youtuba i popatrzec na filmiki na temat analizy kolorystycznej i stylu. W ciagu najblizszego tygodnia mozesz zrobic pilling kawowy, kupic jakis pilling do twarzy i codziennie posmarowac sie balsamem.

Codziennie od jutra mozesz spedzic 5-10 min na opalaniu sie (nie wiecej) zeby skora nabrala lekko zlotego koloru ale zeby ci to slonce nie zaszkodzilo.
                                • gru.u Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:06
                                  Cały czas nie rozumiesz - mozna w ogóle nie jeść batoników, nie mieć ani jednej dziury w zębie i regularnie uprawiać sport, a poza tym mieć po prostu brzydką twarz
                                  • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:10
                                    Mozesz mi podac przyklad naprawde brzydkiej twarzy, z ktora nic sie nie da zrobic?
                                    • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:15
                                      black_halo napisała:

> Mozesz mi podac przyklad naprawde brzydkiej twarzy, z ktora nic sie nie da zrob
                                      > ic?
                                      >
                                      >

Zaryzykuję - Małgorzata Manowska smile
                                      • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:41
                                        po_godzinach_1 napisała:

> black_halo napisała:
                                        >
                                        > > Mozesz mi podac przyklad naprawde brzydkiej twarzy, z ktora nic sie nie d
                                        > a zrob
                                        > > ic?
                                        > >
                                        > >
                                        >
                                        > Zaryzykuję - Małgorzata Manowska smile
                                        https://img.zeit.de/politik/ausland/2020-05/malgorzata-manowska-richterin-oberstes-gericht-polen-rechtskonservativ-bild/wide__980x551

Moim zdaniem wizyta u fryzjera i lepsze ciecie dodalyby jej +10 punktow do atracyjnosci. Poza tym nie jest brzydka a zwyczajnie gruba i ulana. Wiec wszystkie moje rady: fryzjer, jakis sensowny, dobrany do sylwetki ciuch: strzelam - spodnie z szeroka nogawka na kant, bluzka z wiekszym dekoltem V, marynarka w ciemniejszym kolorze.

Kolor wlosow bym zrobila bardziej karmelowy, zaczesala na bok, mala grzywka, sciecie na boba czy jak to sie zwie, lezejsze i jasniejsze oprawki, podkreslenie brwi.

Gdyby dzisiaj zaczela chociaz troche lepiej sie odzywiac i chodzic na spacery to za miesiac wygladalaby o niebo lepiej. Ale zaznaczam, ona nie jest brzydka tylko gruba (i ma 61 lat prawie).

Naprawde brzydka ale po prostyu zdeformowana choroba jest Lizzie Velásquez. A i tu mozna conieco poprawic.
                                        • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:47
                                          black_halo napisała:

Twoje rady uczyniłyby ją za jakiś czas trochę ładniejszą, na pewno...

Panią Manowską przepraszam, byłam trochę złośliwa smile

Aha, wiek nie ma tu nic do rzeczy
                                          • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:50
                                            Ale przeciez ona nie jest brzydka tylko nie pasuje do aktualnego kanonu urody. Pamietam kiedys tutaj dyskusje o Terlikowskiej i jak ja wygooglalam to zadnym sposobem nie moglam jej uznac za brzydka, pomimo osobistej antypatii. Natomiast ze byla kiepsko ubrana, troche zapuszczona wagowo po piatce dzieci i posunieta w latach nie uprawnia do nazywania jej brzydka. No bez przesady.
                                    • gru.u Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:31
                                      Z każdą da się coś zrobić. Ale co tu pomoże makijaż? Albo olej rycynowy?
                                      • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:43
                                        gru.u napisała:

> Z każdą da się coś zrobić. Ale co tu pomoże makijaż? Albo olej rycynowy?

Np. u pan ze zdjec zagesci brwi i rzesy. Pierwsza ma potencjal na ladne wlosy, ktrore zmiekczylyby rysy twarzy.
                                        • gru.u Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:44
                                          I będzie kobieta z brzydką twarzą i ładnymi włosami. Wyobraź sobie też że są przypadki gdzie włosy też słabe
                                      • panterarei Re: Żony aktorów 08.07.25, 07:39
                                        Tu pomoże bardzo operacja szczęki. I kobiety robią, pomimo, że sam opis rekonwalescencji jest przerażający
                                        • gru.u Re: Żony aktorów 08.07.25, 09:08
                                          Mowa była o makijażu i włosach. Tak, można zrobić operację szczęki, kosztowna, bolesną i związaną z wieloletnim leczeniem. I to nadal nie czyni z człowieka osoby pięknej tylko niweluje wadę
                                          • black_halo Re: Żony aktorów 08.07.25, 20:47
                                            Ladne nie to co ladne ale to co sie opatrzy i czlowiek sie przyzwyczai. Poniewaz wszyscy maja mozgi przyzwyczajone do obrobionych fotoszopem glonojadow to normalna kobieta wydaje sie totalnym pasztetem. A tymczasem wystarczy popatrzec na facetow gdzie sa fanki Willema Dafoe, Jaquina Phoenixa i paru innych "pieknych inaczej" a jednoczesnie prawie kazdy przyzna, ze taki Mickey Rourke czy Axl Rose po operacjach wygladaja jak karykatury a nie mezczyzni. I co? Po prostu kazdy jest przyzwyczajony do tego, ze faceci nie chodza na botoksy, pompowanie ust, powiekszanie za pomoca wszczepiania silikonu tu i tam. I tym sposobem mamy watek gdzie piedziesiecioletni Damiecki jest uznany za przystojnego faceta a Szejbal za niezbyt urodziwa partnerke. Malaszynski w brodka zakrywajaca tluszcz na szyi tez jest tu opisywano jak bardziej atracyjny od swojej partnerki.
                                            • gru.u Re: Żony aktorów 09.07.25, 08:42
                                              Przecież nie każdy jest fanem mocno poprzerabianych kobiet. Co więcej, sporo z nich jest mocno krytykowanych.
                        • gru.u Re: Żony aktorów 07.07.25, 21:40
                          A skąd mam wziąć kasę jak nie palę i nie piję? Uprzedzając kolejny pomysł - nie jem slodyczy.
                          Manicure i pedicure to nie jest jednorazowy wydatek.
                          Ostatnio nawet gadałam z koleżanką ile by kosztowało bycie właśnie tak zadbanie ogarniętą urodowo.

Manicure to jest 170 zł co trzy tygodnie. Pedicure 195 zł co pięć tygodni, żeby to wyglądało. Regulacja i henna brwi i rzęs to 80 zł raz w miesiącu. Jakby chcieć zrobić sobie bardziej wyraziste spojrzenie to ładnie zrobione rzęsy nie jak szczotki do 200 zł miesięcznie lekko licząc.

Na NFZ to masz podstawowe czyszczenie, jak chcesz porządne z piaskowaniem i polerowaniem, które naprawdę usuwa kamień i przebarwienia to już 350 zł. A wybielanie?
                          Fryzjer jakbym chciała mieć włosy naprawdę zadbane przez profesjonalistę to jest wizyta co 5 tygodni na robienie odrostów,, to jest też konkretna kasa.
                          • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 21:50
                            gru.u napisała:

> A skąd mam wziąć kasę jak nie palę i nie piję? Uprzedzając kolejny pomysł - nie
                            > jem slodyczy.
                            > Manicure i pedicure to nie jest jednorazowy wydatek.
                            > Ostatnio nawet gadałam z koleżanką ile by kosztowało bycie właśnie tak zadbanie
                            > ogarniętą urodowo.

Mozna sie nauczyc robic w domu. Nie trzeba malowac, chyba, ze ktos lubi. Ja nie lubie i chodze na zele bo mi sie trzymaja 4 tygodnie (potem musze juz nalozyc nowe bo mam duzy odrost).

Na pedikiur chodze raz na 2 miesiace, z foot spa. Latem jak chodze w sandalach to nakladam zel, od jesieni do wiosny nie.

Ale nie jest to jakis obowiazek, dla mnie kolorowe paznokcie to zyciowa nowosc, ktora mnie cieszy, wczesniej mialam zadbane ale bez koloru.

> Manicure to jest 170 zł co trzy tygodnie. Pedicure 195 zł co pięć tygodni, żeby
                            > to wyglądało. Regulacja i henna brwi i rzęs to 80 zł raz w miesiącu. Jakby chc
                            > ieć zrobić sobie bardziej wyraziste spojrzenie to ładnie zrobione rzęsy nie jak
                            > szczotki do 200 zł miesięcznie lekko licząc.

Mozna zainwestowac w olej rycynowy - strzelam, ze 20pln za butelke 50ml i codziennie wcierac w brwi i rzesy oraz paznokcie i jest to inwestycja, ktora zwroci sie tysiac razy.

Jednak "zrobione" brzwi i rzesy to nie jest zadna podstawa zadbania.

> Na NFZ to masz podstawowe czyszczenie, jak chcesz porządne z piaskowaniem i pol
                            > erowaniem, które naprawdę usuwa kamień i przebarwienia to już 350 zł. A wybiela
                            > nie?

Jak masz popsute zeby z dziurami to moze piaskowanie nie jest top priorytem ale wlasnie zalatanie dziur a po ulicach chodzi mnostwo osob z czarnymi zebami albo z brakami w uzebieniu, ktorym bardzo pomoglaby podstawowa opieka dentystyczna na NFZ. Ale wiadomo, niedaaasieeeee bo trzeba od razu przebarwienia za 350 piaskiem usuwac.

> Fryzjer jakbym chciała mieć włosy naprawdę zadbane przez profesjonalistę to jes
                            > t wizyta co 5 tygodni na robienie odrostów,, to jest też konkretna kasa.

Ja maluje sama i kosztuje mnie to 9 euro co 3 tygodnie.
                            • gru.u Re: Żony aktorów 07.07.25, 21:57
                              Widać że nie rozumiesz… Olej rycynowy i odrosty zrobione saszetka z Rossmanna nie dadzą takiego efektu jak profesjonalne usługi. A jak ktoś jest brzydki to nadal będzie brzydki z tym olejem.
                              Natomiast higiena i jakieś ogarnięcie to wiadomo, że to jest podstawa.
                              Ja o higienę dbam, dziur w zębach nie mam, mam czyste włosy. I bynajmniej się od czystych gaci i włosów nie zrobiłam ładna. Więc to jest takie pierniczenie ns zasadzie że jak menela wykąpać, ogolić i odciąć od wódy oraz ubrać porządnie to będzie cud świata
                              • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:03
                                Gru, jak boga kocham, jak kogos nie stac na najlepsze profesjonalne uslugi to idzie do tanszych specjalistow a jak nie stac go na manikiur to uczy sie z darmowego youtuba w domu.

Olej rycynowy nie uczyni cie piekna ale pozwoli zagescic brwi i rzesy, tak zebys nie musiala inwestowac w tatuowanie tychze. Pilling nie zrobi z ciebie miss universum ale bada cerze troche blasku i samo to czyni czlowieka juz nieco atracyjniejszym wizualnie. Nie ma takiego obowiazku oczywiscie ale nie mozna mowic, ze sie nie da tanio i szybko poprawic wygladu.
                                • gru.u Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:45
                                  Tylko to jest nadal praca nad byciem ogarniętym brzydalem a nie tworzy urody
                                • simply_z Re: Żony aktorów 08.07.25, 19:50
                                  Yyy no nie, olej rycynowy nie zagesci bwi w spektakularny sposob...jezu haha.
                        • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 07.07.25, 21:41
                          black_halo napisała:

Czyli - 500 na podstawowa garderobe (mozna mniej)

Hmmm... to chyba za dwie sztuki?
                          • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 21:53
                            Specjalnie weszlam na polskiego H&M (tania sieciowka dostepna w necie, z szeroka rozmiarowka zeby mi ktos nie wyskoczyl, ze nie ma rozmiarow) i podalam przyklady porzadnych ubran, ktore pasuja prawie kazdemu. Albo mozna znalezc inny model w podobnej cenie, w innym kolorze albo kroju, ktory pasuje bardziej. I za 500 pln jak najbardziej da sie skompletowac zestaw podstawowy na 7 dni. Wszystkie ubrania z naturalnych tkanin wiec dobrej jakosci.
                            • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 07.07.25, 21:58
                              black_halo napisała:

> Specjalnie weszlam na polskiego H&M (tania sieciowka dostepna w necie, z szerok
                              > a rozmiarowka zeby mi ktos nie wyskoczyl, ze nie ma rozmiarow) i podalam przykl
                              > ady porzadnych ubran

Ale bluzka czy dżinsy za 50 złotych to nie sa porządne ubrania, tylko tanie, ble jakie ciuchy.

I jeśłi mają służyć temu, aby upiększyć brzydką kobietę to to się nie uda tym sposobem.

Żeby przerobi kogoś mało urodziwego w urodziwego to to niestety, musi sporo kosztować.
                              • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:02
                                Ale masz rację, systematyczne dbanie o higienę, zdrowie i o sylwetkę nic nie kosztuje a daje świetne efekty.
                              • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:08
                                po_godzinach_1 napisała:

> black_halo napisała:
                                >
                                > > Specjalnie weszlam na polskiego H&M (tania sieciowka dostepna w necie, z
                                > szerok
                                > > a rozmiarowka zeby mi ktos nie wyskoczyl, ze nie ma rozmiarow) i podalam
                                > przykl
                                > > ady porzadnych ubran
                                >
                                > Ale bluzka czy dżinsy za 50 złotych to nie sa porządne ubrania, tylko tanie, bl
                                > e jakie ciuchy.
                                >
                                > I jeśłi mają służyć temu, aby upiększyć brzydką kobietę to to się nie uda tym s
                                > posobem.
                                >
                                > Żeby przerobi kogoś mało urodziwego w urodziwego to to niestety, musi sporo kos
                                > ztować.

Nowe, czyste, dopasowane do sylwetki ubranie upiekszy kazdego.

Przysiegam, ze ta sukienka za 115 pln moze nie zrobi z nikogo aniolka Victoria's Secret ale jak sie zdejmie stare spodnie, nalozy rajstopy, sukienke, rozpusci wlosy (nawet pomalowane farba z rossmana), wetrze sie jakikolwiek krem BB, podkreci rzesy zalotka i troche wytuszuje i da sie troche blyszczyka to czlowiek bedzie wygladal o trzy klasy lepiej niz na poczatku. Ze sie nie bedzie wygladalo jak angielska arystokratka w Ascot, to jasne i proste. Ale nie o tym tu mowimy.
                                • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:13
                                  black_halo napisała:

>ale nie o tym tu mowimy

Mówimy o tym jak z brzydkiej kobiety zrobić ładną kobietę przy pomocy ubrań.

Moim zdaniem można ubraniem odwrócić uwagę od nieładnej twarzy skupiając tę uwagę na odzieży. Ale musi to byc bardzo dobra i bardzo dobrze dobrana odzież. A ta kosztuje niemało.

Ale tak, zawsze lepiej nosić sukienkę dobrze dopasowaną od niedobrze dopasowanej, przy czym nie spodziewajmy sie wówczas cudów smile

• black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:47
                                    Od nieladnej twarzy uwage moze odwrocic figura i/wlosy albo na odwrot. Od nieladnej figury uwage odwraca ladna twarz/wlosy a od nieladnych wlosy uwage odwracaja piekna twarz i figura. Najpiekniejsze wlosy jakie w zyciu widzialam u bardzo korpuletnej pani (pilka na patykach), znacznie posunietej w latach. Ale i tak o malo nie wybilam sobie zebow jak sie za nia ogladalam. I nie tylko ja. Pani miala przepiekne, dlugie do pasa, zlote-rude loki i grzywe jak u lwa. Te wlosy blyszczaly w sloncu i po prostu byla zjawiskowa. Nie wiem czy kiedykolwiek widzialam w zyciu cos piekniejszego.
                                    • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:52
                                      Tak, ale mnie tu chodzi o odwracanie uwagi odzieżą.
                                      Nie da się jej odwrócić tanimi ubraniami, to musi już być spektakularne - jak te włosy u tej pani
                                      • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:57
                                        Czyli jednym slowem jak nie stac cie na Armaniego to chodz w powyciaganych dresach bo nawet nie warto zainwestowac 5 stowek w sensowne outfity.
                                        • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:59
                                          black_halo napisała:

> Czyli jednym slowem jak nie stac cie na Armaniego to chodz w powyciaganych dres
                                          > ach bo nawet nie warto zainwestowac 5 stowek w sensowne outfity.
                                          >

Warto, ale tanie ciuchy nie odwrócą uwagi od brzydkiej twarzy
                                        • gru.u Re: Żony aktorów 07.07.25, 23:07
                                          A co ma jedno do drugiego? Jak jesteś osobą ładną to możesz popsuć efekt zaniedbaniem, lekko zadbasz i będzie super. Jak jesteś osobą brzydką to co najwyżej możesz być brzydka o zadbana, nawet w Armanim
                                          • tanebo0001 Re: Żony aktorów 07.07.25, 23:11
                                            Zawsze można grać intelektem...
                                          • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 23:13
                                            gru.u napisała:

> A co ma jedno do drugiego? Jak jesteś osobą ładną to możesz popsuć efekt zanied
                                            > baniem, lekko zadbasz i będzie super. Jak jesteś osobą brzydką to co najwyżej m
                                            > ożesz być brzydka o zadbana, nawet w Armanim

Bycie brzydkim (malo jest osob naprawde brzydkich) i zadbanym i tak dodaje punktow do atracyjnosci. Moze nie zrobimy z siebie miss universum ale przeciez mozna o siebie zadbac i wygladac normalnie, czasem nawet dobrze i bew ogromnego wysilku i nakladu finansowego. A tutaj czytam, ze jakies ogromne pieniadze sa potrzebne.
                                            • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 07.07.25, 23:15
                                              black_halo napisała:

> A tutaj czytam, ze jakies ogromne pieniadze sa potr
                                              > zebne.
                                              >
                                              >
                                              Nie, tutaj czytasz, że aby odwrócić uwagę od nieładnej twarzy trzeba sporo zainwestować
                                            • tanebo0001 Re: Żony aktorów 07.07.25, 23:22
                                              Stawiam tezę że my mężczyźni woliny szare myszki niż zrobione plastiki. Także więc...
                                              • black_halo Re: Żony aktorów 09.07.25, 10:10
                                                tanebo0001 napisał:

> Stawiam tezę że my mężczyźni woliny szare myszki niż zrobione plastiki. Także w
                                                > ięc...
                                                >
                                                Mezczyzni wola kobiety "zrobione" do ogladania i pokazywania ale do zycia wybieraja te, w ktorymi im zwyczajnie dobrze. Wiekszosc z potrzeby posiadania damskiegi ozdobnika wyrasta w okolicach 25 urodzin.
                                                • gru.u Re: Żony aktorów 09.07.25, 11:08
                                                  Przecież to nie są zbiory rozłączne. A gusta męskie też są różne
                                                • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 09.07.25, 11:11
                                                  black_halo napisała:

> Mezczyzni wola kobiety "zrobione" do ogladania i pokazywania ale do zycia wybie
                                                  > raja te, w ktorymi im zwyczajnie dobrze. Wiekszosc z potrzeby posiadania damski
                                                  > egi ozdobnika wyrasta w okolicach 25 urodzin.

Znaczy ty te hybrydki pod zieloną granicą proponujesz kobietom aby mogły być ozdóbkami mężczyzn do 25 roku życia?

No ciekawe, fakt.
                            • ichi51e Re: Żony aktorów 08.07.25, 11:58
                              Też się chciałam zapytać o to właśnie - kliknęłam pierwsze losowe - pokazała mi się koszulowa biała bluzka. Powiem szczerze że w życiu bym tego nie uznała za uniwersalny ciuch który każdemu pasuje
                              • pursuedbyabear Re: Żony aktorów 08.07.25, 12:09
                                Ja w ogóle żadnej białej koszulowej bluzki nie mam... Tzn. mam, ale z dużym kolorowym haftem na plecach, to nie wiem, czy się liczy 😉
                              • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 08.07.25, 12:14
                                ichi51e napisała:

> Też się chciałam zapytać o to właśnie - kliknęłam pierwsze losowe - pokazała mi
                                > się koszulowa biała bluzka. Powiem szczerze że w życiu bym tego nie uznała za
                                > uniwersalny ciuch który każdemu pasuje
                                >

Biała koszulowa to jeszcze nic, ale tam jest taka różowa dla wszystkich

www2.hm.com/pl_pl/productpage.1256527010.html
                                • ichi51e Re: Żony aktorów 08.07.25, 12:16
                                  Coz ze smutkiem powiem że autorka tych porad bez wątpienia jest szczupła i nigdy nie miała problemu jak ubrać duży biust
                                  • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 08.07.25, 12:17
                                    ichi51e napisała:

> Coz ze smutkiem powiem że autorka tych porad bez wątpienia jest szczupła i nigd
                                    > y nie miała problemu jak ubrać duży biust
                                    >

Musi tez być bardzo młoda
                                    • ichi51e Re: Żony aktorów 08.07.25, 12:25
                                      Uniwersalne produkty które każda wypięknia
                                    • black_halo Re: Żony aktorów 08.07.25, 16:04
                                      po_godzinach_1 napisała:

> ichi51e napisała:
                                      >
                                      > > Coz ze smutkiem powiem że autorka tych porad bez wątpienia jest szczupła
                                      > i nigd
                                      > > y nie miała problemu jak ubrać duży biust
                                      > >
                                      >
                                      > Musi tez być bardzo młoda

Autorka tych porad nie jest bardzo młoda (prawie 42 na karku) i bardzo szczupła też nie - rozmiar od 40 do 46 a kiedyś dochodziło do 50. Także pudło.

Szczerze zastanawiam się w czym chodzi ematka.
                                      • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 08.07.25, 16:08
                                        black_halo napisała:

> Autorka tych porad nie jest bardzo młoda (prawie 42 na karku) i bardzo szczupła
                                        > też nie - rozmiar od 40 do 46 a kiedyś dochodziło do 50. Także pudło.

Ale sama rozumiesz, że ta różowa bluzeczka to nie jest uniwersalna odzież dla każdego prawda?
                                        >

> Szczerze zastanawiam się w czym chodzi ematka.

Ja, na przykład, letnią porą chodzę w sukienkach do kolan i z rękawem oraz w sandałkach. Gdy chłodniej to zakładam sweterek
                                        • black_halo Re: Żony aktorów 09.07.25, 11:13
                                          po_godzinach_1 napisała:

> black_halo napisała:
                                          >
                                          > > Autorka tych porad nie jest bardzo młoda (prawie 42 na karku) i bardzo sz
                                          > czupła
                                          > > też nie - rozmiar od 40 do 46 a kiedyś dochodziło do 50. Także pudło.
                                          >
                                          > Ale sama rozumiesz, że ta różowa bluzeczka to nie jest uniwersalna odzież dl
                                          > a każdego
                                          prawda?
                                          > >
                                          >
                                          > > Szczerze zastanawiam się w czym chodzi ematka.
                                          >
                                          > Ja, na przykład, letnią porą chodzę w sukienkach do kolan i z rękawem oraz w sa
                                          > ndałkach. Gdy chłodniej to zakładam sweterek

A kto ci kaze kupowac rozowa jak masz 5 innych kolorow do wyboru? Jak przegladalam co maja to samych koszul lanianych jest chyba, ze 30 modeli, wzory, kolory, kroje - kazdy znajdzie cos dla siebie. To tylko przyklady, w opozycji do ludzi, ktorzy chodza w niedopasowanych ubraniach.

Ja tam np. chodze czesto w takich wzorzystych sukienkach i malo mnie obchodzi co kto mysli ani czy mi to pasuje do wieku: https://okee.com.pl/environment/cache/images/500_500_productGfx_39874/20250608_MOR_OKEE_DSC05402_drapinski_com_drapinski_com.jpg?overlay=1
                                          • tanebo0001 Re: Żony aktorów 09.07.25, 11:17
                                            Moja babcie miała taką podomkę
                                          • ichi51e Re: Żony aktorów 09.07.25, 11:21
                                            A teraz wyobraźmy sobie że pani ze zdjęcia wazy 80kg i w biuście ma 120cm…
                                            • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 09.07.25, 11:27
                                              ichi51e napisała:

> A teraz wyobraźmy sobie że pani ze zdjęcia wazy 80kg i w biuście ma 120cm…
                                              >

A wzrostu metr pięćdziesiąt dwa
                                            • black_halo Re: Żony aktorów 09.07.25, 11:47
                                              Ja mam tylko troche mniej w biuscie i waze nawet wiecej niz 80kg ...
                                          • gru.u Re: Żony aktorów 09.07.25, 11:26
                                            Wiesz, że panie które ty uważasz za źle ubrane też mogą chodzić ew tym co lubią i ich nie obchodzi opinia innych ludzi?
                                          • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 09.07.25, 11:29
                                            black_halo napisała:

> A kto ci kaze kupowac rozowa jak masz 5 innych kolorow do wyboru? Jak przeglada
                                            > lam co maja to samych koszul lanianych jest chyba, ze 30 modeli, wzory, kolory,
                                            > kroje - kazdy znajdzie cos dla siebie. To tylko przyklady, w opozycji do ludzi
                                            > , ktorzy chodza w niedopasowanych ubraniach.

Przecież nie chodzi ani o nie, ani o ciebie.

Chodzi o to, że to co ty nazywasz uniwersalne wcale uniwersalne nie jest
                                      • gru.u Re: Żony aktorów 08.07.25, 16:15
                                        Ematka w mojej osobie chodzi w dżinsach i tiszertach lub topach albo w sukienkach
                                      • pursuedbyabear Re: Żony aktorów 09.07.25, 08:03
                                        black_halo napisała:

> Szczerze zastanawiam się w czym chodzi ematka.

Proszę bardzo.
                                        W dżinsach o różnych krojach. W luźnych koszulach. Latem głównie w sukienkach. Często w kwiaty i mocne wzory, mimo że Vogue ostatnio pisał, że po 40. to już nie wolno. W bawełnianych t-shirtach, w marynarkach, w zamszowej różowej kurtce z lumpeksu.
                                        W sportowych butach, biker boots, sztybletach.
                                        Generalnie bieli serdecznie nie znoszę, jest niepraktyczna, źle w niej wyglądam, a w butach z wąskim czubkiem mi niewygodnie i nie podobają mi się.
                                  • marta.graca Re: Żony aktorów 08.07.25, 12:28
                                    Ja jestem szczupła i mam maly biust, a w takim pogniecionym worku na kartofle też bym nie wyglądała za dobrze.
                                • pursuedbyabear Re: Żony aktorów 08.07.25, 12:25
                                  po_godzinach_1 napisała:

> Biała koszulowa to jeszcze nic, ale tam jest taka różowa dla wszystkich
                                  >
                                  > www2.hm.com/pl_pl/productpage.1256527010.html

Do pazów robionych pod białoruską granicą jak znalazł.
                                • black_halo Re: Żony aktorów 08.07.25, 20:32
                                  po_godzinach_1 napisała:

> ichi51e napisała:
                                  >
                                  > > Też się chciałam zapytać o to właśnie - kliknęłam pierwsze losowe - pokaz
                                  > ała mi
                                  > > się koszulowa biała bluzka. Powiem szczerze że w życiu bym tego nie uzna
                                  > ła za
                                  > > uniwersalny ciuch który każdemu pasuje
                                  > >
                                  >
                                  > Biała koszulowa to jeszcze nic, ale tam jest taka różowa dla wszystkich
                                  >
                                  > www2.hm.com/pl_pl/productpage.1256527010.html

Oczywiscie pozostalych pieciu do wyboru nie zauwazylas.
                                  • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 09.07.25, 10:58
                                    black_halo napisała:

> Oczywiscie pozostalych pieciu do wyboru nie zauwazylas.
                                    >
                                    >

Zauważyłam - zwykłe bluzki, ale ta różowa jest po prostu niezwykła
                              • black_halo Re: Żony aktorów 08.07.25, 20:28
                                ichi51e napisała:

> Też się chciałam zapytać o to właśnie - kliknęłam pierwsze losowe - pokazała mi
                                > się koszulowa biała bluzka. Powiem szczerze że w życiu bym tego nie uznała za
                                > uniwersalny ciuch który każdemu pasuje
                                >

Nie ma jednak lepszego miejsca niz ematka.

Prosze - to jest wedlug mnie zle ubrana kobieta:

https://pics.wikifeet.com/Irena_Karel-Feet-5428739.jpg

Lepiej ubrana kobieta, ktora ma podobne warunki wyjsciowe - podobna sukienke z cala pewnoscia da sie znalezc w sieciowce.

https://tse2.mm.bing.net/th/id/OIP.MXmB296U6xmNxiD6Ru1mgQAAAA?r=0&pid=ImgDet&w=185&h=313&c=7&dpr=1,3&o=7&rm=3

Bardzo dobrze ubrana kobieta - oczywiscie nie kazdy ma urode Grazyny ale znowu, kazdy moze tropche popracowac, zeby ten wyglad polepszyc i zareczam, da sie to poprawic w miesiac. Podobna sukienke mozna znalezc w kazdej sieciowce.

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/pMrk9kpTURBXy84MjI3ODVjNjdmMzAxNjRlYTlmMzA2NmJiYzYzZmNkYi5qcGeTlQMAAM0DIM0BwpMJpmJlYTUxOAaTBc0EsM0Cdt4AAaEwAQ/grazyna-torbicka-w-sukience-zary.jpg

A tutaj biale spodnie z koszula - zawsze wygladaja dobrze:

https://tse4.mm.bing.net/th/id/OIP.6QFulm71ikVVyAOdX5orjwHaLG?r=0&pid=ImgDet&w=474&h=710&rs=1&o=7&rm=3
                                • ichi51e Re: Żony aktorów 09.07.25, 08:35
                                  Innymi słowy cenisz sobie pewpieczna klasykę i styl panciowaty
                                • gru.u Re: Żony aktorów 09.07.25, 08:39
                                  Tyle, że żadna z kobiet nastych zdjęciach nie jest brzydka. Oczywiście, każdy może wyglądać lepiej lub gorzej, ładna kobieta może ubrać się źle i będzie wyglądała gorzej. Ale brzydka kobieta w ciuchach Torbickiej będzie po prostu dobrze ubraną brzydką kobietą
                                  • ichi51e Re: Żony aktorów 09.07.25, 08:43
                                    Wiadomo że można się nastarać i wyglądać lepiej niż kobieta zaniedbana ale w sumie po co? Żeby ludzie nas lepiej oceniali? Żeby im się miło patrzyło?
                                  • black_halo Re: Żony aktorów 09.07.25, 10:05
                                    gru.u napisała:

> Tyle, że żadna z kobiet nastych zdjęciach nie jest brzydka. Oczywiście, każdy m
                                    > oże wyglądać lepiej lub gorzej, ładna kobieta może ubrać się źle i będzie wyglą
                                    > dała gorzej. Ale brzydka kobieta w ciuchach Torbickiej będzie po prostu dobrze
                                    > ubraną brzydką kobietą

Pierwsza uznaje, ze jest "niezadbana" i zle ubrana. Ale fryzura podobna do tej co ma Torbicka i od razu by lepiej wygladala.
                                    • pursuedbyabear Re: Żony aktorów 09.07.25, 11:33
                                      Ale w czyich oczach lepiej by wyglądała? Twoich? Swojego partnera? Randomów na ulicy?
                                    • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 09.07.25, 11:36
                                      black_halo napisała:

> Pierwsza uznaje, ze jest "niezadbana" i zle ubrana.

Myślę, że pierwsza uznaje, że wygląda wystarczająco dobrze
                                • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 09.07.25, 11:04
                                  black_halo napisała:

> A tutaj biale spodnie z koszula - zawsze wygladaja dobrze:

Szczególnie kobiecie, która ma krótkie nogi, potężne uda i dużo centymetrów w pasie te białe spodnie dodadzą uroku.

Ty nie piszesz o tym, co rozbić aby brzydka kobieta lepiej wyglądała, ty piszesz o tym, że przeciętna kobieta bedzie lepiej wyglądać gdy ma dobrze dobrane strój, buty i fryzurę.
                                  Co nie jest żadnym odkryciem smile
                                  • black_halo Re: Żony aktorów 09.07.25, 11:45
                                    To sobie moze dobrac spodnice/sukienke albo odpowiedni kroj spodni, nie widze problemu. Niska kobieta z poteznymi udami nie jest "brzydka" dlatego, ze jest brzydka tylko dlatego, ze w mediach promuje sie inny ideal i jak ktos nie przystaje to sie wydaje, ze jest brzydki. W latach 90tych modna byla heroin chic i kazda kobieta w rozmiarze powyzej 36 wydawala sie za gruba. Dzisiaj kazda bez wielkiego, wycwiczonego na silowni zadka tez wydaje sie jakas malo atrakcyjna. Byl czas kiedy modna byla fryzura na mokra wloszke, baranek na glowie a starozytnych Chinach - wiazane stopy.

Ja ogolnie uwazam, ze kazdy jest w jakis sposob ladny i moze byc atrakcyjny.

To co piszesz to czepianie sie dla samego czepiania sie.

A poczatek tej dyskusji byl taki, ze da sie poprawic wyglad malym wysilkiem i dosc niskim kosztem.
                                    • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 09.07.25, 11:49
                                      black_halo napisała:

> Dzisiaj kazda bez wiel
                                      > kiego, wycwiczonego na silowni zadka tez wydaje sie jakas malo atrakcyjna.

Obracasz się w dziwnym środowisku
                                    • pursuedbyabear Re: Żony aktorów 09.07.25, 11:52
                                      Tylko że to, co opisywałaś, to nie był ani mały wysiłek, ani niski koszt (zwłaszcza jeśli chodzi o dentystę nie na NFZ). Abstrahując już od totalnego odjazdu paznokciowego. Czy też raczej objazdu paznokciowego. Po wioskach.
                                      • black_halo Re: Żony aktorów 09.07.25, 14:26
                                        pursuedbyabear napisała:

> Tylko że to, co opisywałaś, to nie był ani mały wysiłek, ani niski koszt (zwłas
                                        > zcza jeśli chodzi o dentystę nie na NFZ). Abstrahując już od totalnego odjazdu
                                        > paznokciowego. Czy też raczej objazdu paznokciowego. Po wioskach.
                                        >

Jak ma byc tanio i szybko to nie bedzie dobrze. Tanio i szybko jest u Bozenki z podlaskiej wsi.
                                        Jak ma byc tanio i dobrze to nie bedzie szybko. Tanio i dobrze jest u dentysty na NFZ ale trzeba sie zapisac w kolejke i pilnowac terminow.
                                        Jak ma byc szybko i dobrze to nie bedzie tanio. Dlatego wtedy jedzie sie na weekend do Spa i sie doprowadza do porzadku za grube pieniadze.

Al gdybym miala w cos zainwestowac to wlasnie w zeby, czas i tak uplynie. Co sie da - zrobic za darmo na NFZ, co sie nie da - doplacic, a na reszte uskladac prywatnie. No nie ma innego wyjscia. Jak ktos bardzo zaniedbal takie sprawy to tak - potem kosztuje to duzo czasu i wysilku. Jak ktos ma odpowiednio duzo kasy to kupuje bilet do Turcji i jedzie na 2 tygodnie gdzie mu zrobia pelny remont szczeki za 18k euro. Moj sasiad, emerytowany prawnik wlasnie pojechal, podlewam mu kwiatki. Pojechal zrobic sobie 24 implanty zamiast sztucznej szczeki, za pierwszym razem byl 2 tygodnie, po miesiacu chyba kolejne 2 ale ma pieniadze.

Jak ktos nie ma takiej kasy to idzie na NFZ i robi proteze akrylowa czy co tam teraz jest dostepne. Ale to i tak lepsze niz chodzenie z brakami w uzebieniu.

Tak bylo zawsze, jest i bedzie. Ale jesli ktos mozi, ze skoro nie stac go na armaniego to nie warto zainwestowac w 100 pln w porzadna bluzke to nie mam slow.
                                        • angazetka Re: Żony aktorów 09.07.25, 14:35
                                          Mówiłaś o miesiącu. A teraz nagle wymówki.
                                        • simply_z Re: Żony aktorów 09.07.25, 14:39
                                          Tak tak, Turcja. Moj dentysta juz mi opowiadal nieraz jak to leczy takich delikwentow, ktorzy skusili sie na zabiegi w Turcji, bo po taniosze. Leczy juz czwartego, koszt poprawy wynosi obecnie jakies 30k zl, o wiele wiecej, niz biedaczek wydal na zabki. I ty polecasz takie shity...
                                        • ichi51e Re: Żony aktorów 09.07.25, 14:49
                                          Nie wierzę że ktoś jest tak głupi żeby na raz robić 24 implanty
                        • pursuedbyabear Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:59
                          black_halo napisała:

> Pro-tip - mozna pojechac d
                          > o jeszcze mniejszej miejscowosci w okolicach Bialoruskiej granicy i zrobic hybr
                          > yde za 50 pln

Świetna porada!
                          • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 23:11
                            pursuedbyabear napisała:

> black_halo napisała:
                            >
                            > > Pro-tip - mozna pojechac d
                            > > o jeszcze mniejszej miejscowosci w okolicach Bialoruskiej granicy i zrobi
                            > c hybr
                            > > yde za 50 pln
                            >
                            > Świetna porada!

Jak ma byc tanio to trzeba sie czasem poswiecic. Oczywiscie jematka moze pojechac do Hotelu Bialowieskiego do spa i tam sie robic na bostwo, no ale umowmy sie, ze dla wiekszosci wystarczy hybrydka u Bozenki za rogiem.
                            • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 07.07.25, 23:16
                              black_halo napisała:

> Jak ma byc tanio to trzeba sie czasem poswiecic. Oczywiscie jematka moze pojec
                              > hac do Hotelu Bialowieskiego do spa i tam sie robic na bostwo, no ale umowmy si
                              > e, ze dla wiekszosci wystarczy hybrydka u Bozenki za rogiem.
                              >

A można w domu sobie paznokcie opiłować i nie ubędzie od tego ani grama urody
                              • gru.u Re: Żony aktorów 07.07.25, 23:36
                                Ubędzie, ja mam na przykład bardzo słabe paznokcie, łamią się, jedyna opcja w domu to maksymalnie krótko i przy niezbyt ładnych dłoniach wygląda to duuuużo gorzej niż ładny manicure z salonu
                            • angazetka Re: Żony aktorów 07.07.25, 23:23
                              Dla mnie wystarczy zero hybrydek, hybrydki od Bożenki za rogiem najczęściej nie dodają urody ani vibe'u zadbania.
                              • pursuedbyabear Re: Żony aktorów 07.07.25, 23:26
                                angazetka napisała:

> Dla mnie wystarczy zero hybrydek, hybrydki od Bożenki za rogiem najczęściej nie
                                > dodają urody ani vibe'u zadbania.

Otóż to.
                                No ale tu mowa o paznokciach robionych pod Białymstokiem, do którego dojedziesz za 60 złotych.
                                • marta.graca Re: Żony aktorów 08.07.25, 05:36
                                  Nie wiem skąd, ale u mnie za same bilety wychodzi 250 zł, a 5h w jedną stronę na paznokcie to dość kosmiczny pomysł. No i raczej cena nie różni się tak bardzo od tych w mojej okolicy.
                                  booksy.com/pl-pl/s/paznokcie/5869_bialystok#ba_s=seo
                                  • black_halo Re: Żony aktorów 08.07.25, 20:14
                                    To bylo do Warszawianek. Jak jestes z Wroclawia to mozesz sie przejechac do Legnicy czy innej Swidnicy.
                                    • marta.graca Re: Żony aktorów 09.07.25, 08:40
                                      Do samego Wrocławia mam 2h samochodem, do Legnicy czy Świdnicy pewnie dodatkową godzinę. 200 zł za paliwo i cały dzień w plecy, żeby ostatecznie niemal nic nie zaoszczędzić, bo ceny podobne jak u mnie?
                                      booksy.com/pl-pl/s/paznokcie/15453_legnica?gad_source=1&gad_campaignid=22483791106&gbraid=0AAAAADE3ZKu-LR7-qNVbZmoXoFU3CnOmH&gclid=CjwKCAjwg7PDBhBxEiwAf1CVu7LsZJFxWTAwiJu8MVnfqOHq3m73eXvnQtr5JGnuCchWSN1Dsti2zxoCbZ0QAvD_BwE#ba_s=seo
                                      • gru.u Re: Żony aktorów 09.07.25, 08:47
                                        To może jednak jedź na wschód. Może nawet nie pod granice białoruska tylko na drugą stronę, będzie jeszcze taniej.
                                        • marta.graca Re: Żony aktorów 09.07.25, 08:57
                                          A skąd pomysł, że szukam oszczędności i mam nadmiar czasu?
                                          • black_halo Re: Żony aktorów 09.07.25, 10:06
                                            angazetka poprosila zeby przeliczyc jej metamorfoze na pieniadze.
                                    • premeda Re: Żony aktorów 09.07.25, 09:47
                                      No nie w Świdnicy paznokci za 50 zł nie zrobisz, a na zakupy ubraniowe to się jeździ do Wrocławia lub Wałbrzycha 🙄
                            • zerlinda Re: Żony aktorów 08.07.25, 06:27
                              Pomysł z wyjazdami na hybrydke do odległych miejscowości to dla mnie jakiś kosmos. Szczególnie, że na jednym wyjeździe przecież się nie skończy. W sumie ile znasz takich osób, które w ramach oszczędności uskuteczniają coś takiego?
                        • lauren6 Re: Żony aktorów 09.07.25, 09:04
                          > mozna pojechac do jeszcze mniejszej miejscowosci w okolicach Bialoruskiej granicy i zrobic hybryde za 50 pln

Zielona bakteria + inne syfy gratis
          • zapomnialosiehehe1 Re: Żony aktorów 06.07.25, 12:29
            No błagam, gdzie ona do młodej Nehrebeckiej.

A żona Gurlacza, owszem, nie jest brzydka, ale totalnie bez iskry czy seksapilu. W przeciwieństwie do męża.
            • simply_z Re: Żony aktorów 06.07.25, 14:23
              No chyba nie az tak bez iskry, skoro maja dwoje dzieci...
          • panterarei Re: Żony aktorów 07.07.25, 18:58
            To nie ten Damięcki. Mówisz o młodym Mateuszu, którego żona jest rzeczywiście wizualnie jak nehrebecks
            • simply_z Re: Żony aktorów 07.07.25, 21:04
              Ah, caly czas myslalam, ze to o.nim, nie wchodzilam w linki.
    • gru.u Re: Żony aktorów 06.07.25, 10:38
      Jesteś hetero? To raczej nie bardzo możesz oceniać seksapil innych kobiet. Nie każdy lubi zrobione, nie każdy gustuje w plastiku. A myślisz że zrobione nie są zdradzane?
      • zapomnialosiehehe1 Re: Żony aktorów 06.07.25, 13:08
        Acha, czyli nie mogę ocenić obiektywnego seksapilu? to że ktoś ma pewną energię seksualna, zmysłowość to widać.
        • gru.u Re: Żony aktorów 06.07.25, 13:14
          Nie, bo energia seksualna między ludźmi hetero dzieje się na linii kobieta-mężczyzna, więc nie możesz jej wyłapać bo nie jesteś facetem.
        • kk345 Re: Żony aktorów 06.07.25, 13:17
          Nie istnieje obiektywny seksapil.
    • pitupitt Re: Żony aktorów 06.07.25, 11:51
      Psycholog wzywa... Serio, masz jakąś manię na punkcie "zrobienia".
    • ichi51e Re: Żony aktorów 06.07.25, 14:31
      Jeśli ty uważasz że Damięcki taki rewelacyjny to on spokojnie mógł tak uważać o swojej byłej zonie
      • ichi51e Re: Żony aktorów 06.07.25, 14:35
        Malaszynski z żoną, faktycznie piękna i bestia
        • zapomnialosiehehe1 Re: Żony aktorów 06.07.25, 15:26
          To jakieś nowe zdjęcie czy niekorzystne. Za czasów Magdy M. wzdychały do niego Polki , a żona to taka przeciętniara bez uroku.
          • abasia0 Re: Żony aktorów 06.07.25, 15:36
            Pierce Brosnan ożenił się z piękną kobietą, teraz ona jest sporej tuszy i mocno utykająca. Czy to coś zmieniło w ich relacji? Absolutnie nie, sądząc po jego wypowiedziach i zachowaniu.
          • ichi51e Re: Żony aktorów 06.07.25, 15:40
            Minsie wydaje bardzo urokliwa
        • niemcyy Re: Żony aktorów 06.07.25, 16:41
          Jeżu kolczasty, po co mu ten zarost a'la islamski radykał...
          • black_halo Re: Żony aktorów 07.07.25, 11:16
            niemcyy napisał(a):

> Jeżu kolczasty, po co mu ten zarost a'la islamski radykał...

Zeby zakryc podwojny podbrodek.
      • la_felicja Re: Żony aktorów 07.07.25, 12:35
        Przecież to piękna kobieta, ma fantastyczną strukturę twarzy (to tak się pisze po polsku? bone structure?) ładne oczy, ma też piękną cerę i jest szczupła. Tu na zdjęciu akurat wyszła nie najlepiej ze smętną miną i równie smętnymi włosami (jakiś dziwny balejaż?) ale i tak widać prawdziwą urodę.
        • zapomnialosiehehe1 Re: Żony aktorów 07.07.25, 13:46
          Ta ze zdjęcia to M. schejbal, aktualna partnerka, z którą romansował. Żonę sobie wygooglaj.
          • ichi51e Re: Żony aktorów 07.07.25, 13:52
            Zmyliłam się przepraszam zdjęcie źle było Podpisane. Czy jego żona to Dominika Laskowska?
            Też bardzo ladna
            • zapomnialosiehehe1 Re: Żony aktorów 07.07.25, 15:10
              Acha, czyli wg ematki ta kobieta Tekst linku

Jest bardzo ładna, a Sacewicz wygląda strasznie.
              • zapomnialosiehehe1 Re: Żony aktorów 07.07.25, 15:11
                Racewicz miało być.

Kobiety wolą jednak te, które nie stanowią konkurencji.
              • la_felicja Re: Żony aktorów 07.07.25, 17:22
                Tak, jest ładna. Może nie olśniewająco piękna, ale ładna.
                • panterarei Re: Żony aktorów 07.07.25, 18:59
                  Ładna dość, ale stylówke ma ma a la bezdomna
              • gru.u Re: Żony aktorów 07.07.25, 18:23
                Dla mnie żadna z nich nie jest ładna, ale z nich dwóch ta wygląda lepiej
              • azalee Re: Żony aktorów 07.07.25, 19:16
                Tak, bez wahania wolalabym wygladac jak ta kobieta niz jak Racewicz po operacjach.
                • marta.graca Re: Żony aktorów 07.07.25, 19:22
                  Ja też. Racewicz wg mnie jest przerażająca.
    • heca007 Re: Żony aktorów 07.07.25, 18:26
      A co mnie obchodzi cudza żona lub mąż? To nie średniowiecze, nich ich na siłę ze sobą nie wiązał tongue_out Skoro sa ze sobą to coś im musi się podobać.
    • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 07.07.25, 19:29
      Najciekawsze w twojej wypowiedzi jest zdanie każdy z nich ma nie zrobioną, naturalną, przeciętna wyglądowo kobietę, zupełnie bez seksapilu.
      Pierwszy raz spotykam się z opinią, że seksapil polega na zrobieniu, cokolwiek to znaczy.
      Bo chyba nie chodzi o makijaż, który znika po umyciu - bo wtedy co? Kobieta przestaje bć pociągająca? I co wtedy?

Chba nie rozumiem.

• niemcyy Re: Żony aktorów 07.07.25, 21:13
        po_godzinach_1 napisała:

> Najciekawsze w twojej wypowiedzi jest zdanie każdy z nich ma nie zrobioną, n
        > aturalną, przeciętna wyglądowo kobietę, zupełnie bez seksapilu.

>
        > Pierwszy raz spotykam się z opinią, że seksapil polega na zrobieniu, cok
        > olwiek to znaczy.
        > Bo chyba nie chodzi o makijaż, który znika po umyciu - bo wtedy co? Kobieta prz
        > estaje bć pociągająca? I co wtedy?

Gasi światło w sypialni zanim przyjdzie z umytą twarzą i po ciemku nic nie widać wink
        • po_godzinach_1 Re: Żony aktorów 07.07.25, 21:35
          niemcyy napisał(a):

> Gasi światło w sypialni zanim przyjdzie z umytą twarzą i po ciemku nic nie wida
          > ć wink

Gorzej jeśłi nie zdąży sie pomalować zanim mąż się obudzi. Rozwód?
    • misterni Re: Żony aktorów 07.07.25, 22:28
      Szare myszki? Zarówno Paulina Andrzejewska, jak i Magda Czarnecka to ładne babki, a przede wszystkim bardzo ciekawe i barwne osobowości. Obie realizują się zawodowo, są atrakcyjnymi towarzyszkami życia.
      • zapomnialosiehehe1 Re: Żony aktorów 08.07.25, 08:19
        Nie o tym damieckim pisałam, to nie ta żona.
        Link do pudelka podawałam wyżej, chodzi k Grzegorza Damięckiego
    • kafana Re: Żony aktorów 09.07.25, 07:52
      Mówienie że ktoś ma lub nie ma seksapil bez spotkania tej osoby jest bez sensu.
      Liczy się jak ktoś mówi, pachnie, porusza się i uśmiecha. Znam gościa podobnoe do Damięckiego wiecznie we friendzone. Jeśli miał dziewczyny to dużo poniżej swojej na pierwszy rzut oka ligii. Sama też go nie chciałam - zapach zachowanie ( choć przyjazne - nieeee) i tak samo są ludzie średnii z szalonym powodzeniem itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka