nadzieja74 22.01.07, 10:39 Uratujcie moja nadzieje na macierzynstwo:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yukka Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.crowley.pl 22.01.07, 10:57 może spróbuj dr Piotra Woytonia... przyjmuje w Poliklinice na Grobli (pl. Hirszfelda 1) i w szpitalu na Brochowie. powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teraz12 Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.magma-net.pl 22.01.07, 17:14 Uratuje Cię prof.Andrzej Karmowski z Kliniki na Chałubińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klin Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 17:34 dr Pochwałowski z Dyrekcyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja74 Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł 23.01.07, 09:44 Wlasnie do Niego sie wybieram, mialas podobny problem?? Odezwij sie prosza na @. Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja74 Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł 23.01.07, 10:12 Nie dopisalam, do Prof. A. Karmowskiego sie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 09:52 nadziejo74, również jestem z Wrocławia i mam taki sam problem. Mam ogromnego mieśniaka i szukam lekarza, który mnie zoperuje. Jestem zrozpaczona ponieważ on szybko rośnie i nie można już zwlekać z operacją. Mam 29 lat, nie mam dzieci i tak samo jak Ty boję się, ze operacja wykluczy moje szanse na macierzyństwo. Byłam u różnych lekarzy, ale tak się złożyło że trafiałam do specjalistów ze szpitala na Dyrekcyjnej. Nie wiem komu mam zaufać i pozwolić się zoperować. Napisz mi proszę skąd dowiedziałaś się o prof. Karmowskiem i jakie zrobił na Tobie wrażenie? Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja74 Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł 24.01.07, 11:38 Odezwij sie prosze na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 11:48 Wiesz co - nie jestem zalogowana - podaję Ci więc mojego maila: aniaprzyt@interia.pl Odezwij się - zdecydowałam się na zabieg w lutym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.magma-net.pl 04.02.07, 18:41 dziewczyny polecam naprawde dobrego lekarza operowal we wrzesniu moja mame pacjenci i pielegniarki w szpiytalu w ktorym pracuje dr maja o nim b. dobre zdanie ;) lekarz korzeniewski przyjmuje na boleslawieckiej 1 przyjmuje w poniedzialek od 15 jednak czasem trzeba dlugo czekac w kolejce i cena troche wysoka 80 zl ale diagnoza i atmosfera rekompensuje wydatek:) moja kolezanka mi go polecila bo miala problemy z zajsciem w ciaze , trafila do dr korzeniewsakiego i ma juz dzidzie a pozatym operowal jeszcze jej znajoma i tez wszystko ok:) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: 212.127.94.* 04.02.07, 20:36 cześć, ja 7 lat temu (teraz mam 35 lat) miałam ogromnego mięśniaka na macicy. jeszcze wtedy nie miałam dziecka. Po konsultacji u dr Pochwałowskiego z Dyrekcyjnej poddałam się laparoskopii. zabieg się udał. Mięśniak został wyeliminowany(6cm) a ja 2 lata temu urodziłam synka-bez żadnych problemów z zajściem w ciążę. Polecam tego lekarza w 100 %!!!!! Kilku innych lekarzy absolutnie odradzało mi laparoskopię,bo niby mięśniak był zbyt duży,ale jednak dr Pochwałowski podjął się zabiegu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjetka Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.as.kn.pl 05.02.07, 01:07 Wlasni wrocilam ze szpitala. Lezalam pare dni na Dyrekcyjnej. Lezala obok mnie Dziewczyna, 26 lat z tym samym problemem. Rozmawialam z Nia bardzo dlugo, dostala zielone swiatelko. Laparo robil jej Dr. Pochwalowski. Byla naprawde bardzo zadowolona- moim zdaniem warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiula Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.ipartners.pl 07.02.07, 13:11 wiele w życiu przeszłam, po co Ci ginekolog-chirurg? Może wystarczy ginekolog i szpitalny zabieg? Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja74 Udalo sie:))!! 07.02.07, 15:19 Zostalam zoperowana, mam sie coraz lepiej. Pozdrawiam wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klin Re: Udalo sie:))!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 15:35 to super!!! w końcu wybrałaś profesora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio9 Re: Udalo sie:))!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 12:07 Fantastycznie! dobrze sie czujesz? Powodzenia :* Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja74 Re: Udalo sie:))!! 08.02.07, 16:17 Czuje sie coraz lepiej, szczerze powiedziawszy myslalam, ze bedzie gorzej. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Udalo sie:))!! IP: *.as.kn.pl 08.02.07, 20:28 Bardzo dobra decyzja jeśli chodzi o wybór lekarza. Pan Prof. Karmowski to solidna wiedza poparta pełnym profesjonalizmem i dużym doświadczeniem zawodowym, a przede wszystkim bardzo życzliwy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnie Re: Udalo sie:))!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 23:53 autoreklama? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja74 Re: Udalo sie:))!! 10.02.07, 12:13 Nie, wolanie o nadzieje zrozpaczonej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Udalo sie:))!! IP: *.as.kn.pl 14.02.07, 15:02 Autor: Gość: winnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl > autoreklama? :-) Winnie nie!! - REKLAMA:)) Jeszcze jedno ja nie jestem On, a On to nie ja– więc nie jest to autoreklama, tylko reklama - lekarza, któremu zawdzięczam życie, a którego z czystym sumieniem polecam paniom mającym problem zdrowotny. Jak już powyżej napisałam jako "m" -Prof. Karmowski jest bardzo dobrym specjalistą i to nie banał mimo że słowa te mogą komuś wydać się pretensjonalne i oklepane ale taka jest prawda (oczywiście z mojego punktu widzenia). Robię to dlatego, że sama swojego czasu szukałam pocztą pantoflową lekarza (chyba jeszcze wtedy nie było tego forum), któremu mogłabym powierzyć swoje zdrowie, które kulało i to bardzo mocno, ale na szczęście już jest po wszystkim, a zawdzięczam to temu człowiekowi. Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja74 Re: Udalo sie:))!! 15.02.07, 12:11 Marysiu, czy rodzilas pozniej dzieci? Czy ciaze prowadzil rowniez prof. Karmowski? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Udalo sie:))!! IP: *.as.kn.pl 16.02.07, 15:17 > czy rodzilas pozniej dzieci? Czy ciaze prowadzil rowniez prof. Karmowski? Dzieci rodziłam duuużoo wcześniej:)) U profesora leczyłam się z innego powodu. Co do p. Prof. Karmowskiego skoro zdecydował się Tobie pomóc to musza być realne przesłanki na pomyślne zakończenie leczenia i na pewno powiedział Ci jak się sprawa przedstawia, jakie masz szanse. Jednak żeby nastawić Ciebie bardziej optymistycznie do problemu, z jakim się borykasz to znam osobę, która miała dwie operacje ginekologiczne (miała podobny problem, co Ty)zakończyły się sukcesem, teraz jest mamą dwójki wspaniałych dzieci, a było to kilkanaście lat temu, więc głowa do góry musi się udać. Nawet, jeśli jesteś laikiem medycznym (ja tak) to zdajesz sobie sprawę, że nauka od tego czasu poszła do przodu, a to oznacza, że masz bardzo duże szanse na dzieci, większe niż bohaterka powyższej historyjki. Życzę Tobie dużo optymizmu oraz samozaparcia w dążeniu do upragnionego celu. Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja74 Re: Udalo sie:))!! 19.02.07, 12:47 Tak wlasnie mysle, tylko optymistycznie sie staram:) Dziekuje Tobie za wsparcie, takze duuuuuzo zdrowka zycze!! Pozdrawiam cieplo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semira Re: Udalo sie:))!! IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.07, 20:54 Dziewczyny, dajcie prosze namiary na dr Pochwalowskiego i Karmowskiego. Musze sie szybko zdecydowac na operacje....nestety.... von_dali@yahoo.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semira Re: Udalo sie:))!! IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.07, 20:59 Nadziejo, opisz prosze twoje wrazenia na temat kliniki i doktora. W Tobie cala moja nadzieja - jesli nie zbiore sie na odwage teraz i nie zrobie ze zdrowiem porzadku to nie wiem co ze mna dalej bedzie. Mysle, ze Twoj przyklad doda mi odwagi. Pozdrawiam serdecznie von_dali@yahoo.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa635 Re: Udalo sie:))!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 11:02 witaj jezeli to mozliwe serdecznie prosze o namiary na profesora karmowkiego bede bardzo wdzięczna rowniez serdecznie prosze o podanie kosztu wizyty u profesora pozdraw3iam ewa ewa635@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semi Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.02.07, 15:16 Hallo, jest tu kto? Prosze, odezwijcie sie, dziewczyny, pomozcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.as.kn.pl 01.03.07, 00:40 Wzbudziłaś moje traumatyczne wspomnienia, ja również kiedyś szukałam po znajomych, znajomych dobrego chirurga-lekarza ginekologa. Przepraszam Ciebie bardzo za te wynurzenia, ale aż mi ciarki przeszły po plecach i łzy napłynęły mi do oczu, musisz mieć duży problem skoro tak rozpaczliwie szukasz dobrego lekarza-ginekologa. Podaję ci adres prof. Karmowskiego Ul. Więzienna 21a/2 tel. 784-23-85 Przyjmuje:·Środa od godz.16.00 Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja74 Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł 01.03.07, 15:40 Witam Was, napisz na priva w czym problem chetnie Ci pomoge!! Koszt wizyty 200 zl, jak dla mnie nie gral roli. Podam Ci jeszcze tel. kom. do rejestracji 605 854 740. Odezwij sie na @. Glowa do gory, to cudowny lekarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klin dr Pochwałowski- do semi_von_dali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 19:12 Rozumiem po nicku,że to Ty byłaś kiedyś tak niezadowolona z wizyty u dr F. Na priva wysłałem namiar na dr Pochwałowskiego- doskonały operator laaproskopowy. Odpowiedz Link Zgłoś
semi_von_dali Re: dr Pochwałowski- do semi_von_dali 05.03.07, 19:38 Dzieki, ale nie dostalam zadnej wiadomosci!!! Zastanawiam sie nad Pochwalowskim, bo on pracuje podobno tez w Medex, tak jak Fuchs... Tylko, ze niezrecznie byloby sie spotkac... Moze jednak Prof. Karmowski - co o tym myslisz? Sama nie wiem - pojsc na konsultacje do obu i wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś
semi_von_dali Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł 05.03.07, 19:49 Mozliwe, ze problem jest mniejszy niz mnie sie wydaje, ale musze cos z tym zrobic, nie wolno udawac, ze nie ma problemu, a tak do tej pory robilam. Dojrzala we mnie decyzja, ze zatroszcze sie wreszcie o siebie i zrobilam sobie plan, ktory realizuje punkt po punkcie. Bardzo sie ciesze, ze napisalas i dziekuje Ci za te namiary. Mam nadzieje, ze Twoj problem zostal pozytywnie rozwiazany...? Mam tez nadzieje, ze bedziemy w kontakcie. Opisze moje wrazenia po wizytach u lekarzy i po ewentualnej operacji. Mozliwe, ze to nie bedzie wcale tak szybko... Lekarze proponuja czesto wykonanie niektorych zabiegow w prywatnym gabinecie, co nie bardzo mi sie podoba... i wtedy poszukam kogos innego. Sama oplaca moje ubezpieczenie, wiec chce z niego skorzystac i zabiegi miec zrobione na kase, a nie za kase. Odpowiedz Link Zgłoś
elka511 Re: Ginekologa chirurga dobrego szukam wkatowicach 30.11.07, 13:11 Witam. SZUKAM dobrego ginekologa co robi operacje na mięśniaki w katowicach lub krakowie.Bardzo mi na tym zalezy gdyz mam mięśniaki od wielu lat i trafialam ciągle na nieodpowiednich lekarzy, ktorzy tylko obiecywali, ze bedzie lepiej a niestety jest coraz gorzej.Nie chcialabym traficna operacje do pierwszego lepszego lekarza czy szpitala. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś