Dodaj do ulubionych

Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocławiu

22.01.07, 10:39
Uratujcie moja nadzieje na macierzynstwo:(
Obserwuj wątek
    • Gość: yukka Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.crowley.pl 22.01.07, 10:57
      może spróbuj dr Piotra Woytonia... przyjmuje w Poliklinice na Grobli (pl.
      Hirszfelda 1) i w szpitalu na Brochowie.
      powodzenia!!!
    • Gość: teraz12 Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.magma-net.pl 22.01.07, 17:14
      Uratuje Cię prof.Andrzej Karmowski z Kliniki na Chałubińskiego.
      • Gość: klin Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 17:34
        dr Pochwałowski z Dyrekcyjnej
      • nadzieja74 Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł 23.01.07, 09:44
        Wlasnie do Niego sie wybieram, mialas podobny problem?? Odezwij sie prosza na @.
        • nadzieja74 Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł 23.01.07, 10:12
          Nie dopisalam, do Prof. A. Karmowskiego sie wybieram.
    • Gość: Ania Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 09:52
      nadziejo74, również jestem z Wrocławia i mam taki sam problem. Mam ogromnego
      mieśniaka i szukam lekarza, który mnie zoperuje. Jestem zrozpaczona ponieważ on
      szybko rośnie i nie można już zwlekać z operacją. Mam 29 lat, nie mam dzieci i
      tak samo jak Ty boję się, ze operacja wykluczy moje szanse na macierzyństwo.
      Byłam u różnych lekarzy, ale tak się złożyło że trafiałam do specjalistów ze
      szpitala na Dyrekcyjnej. Nie wiem komu mam zaufać i pozwolić się zoperować.
      Napisz mi proszę skąd dowiedziałaś się o prof. Karmowskiem i jakie zrobił na
      Tobie wrażenie?
      • nadzieja74 Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł 24.01.07, 11:38
        Odezwij sie prosze na priva.
        • Gość: Ania Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 11:48
          Wiesz co - nie jestem zalogowana - podaję Ci więc mojego maila: aniaprzyt@interia.pl
          Odezwij się - zdecydowałam się na zabieg w lutym
          • Gość: aga Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.magma-net.pl 04.02.07, 18:41
            dziewczyny polecam naprawde dobrego lekarza operowal we wrzesniu moja mame
            pacjenci i pielegniarki w szpiytalu w ktorym pracuje dr maja o nim b. dobre
            zdanie ;) lekarz korzeniewski przyjmuje na boleslawieckiej 1 przyjmuje w
            poniedzialek od 15 jednak czasem trzeba dlugo czekac w kolejce i cena troche
            wysoka 80 zl ale diagnoza i atmosfera rekompensuje wydatek:) moja kolezanka mi
            go polecila bo miala problemy z zajsciem w ciaze , trafila do dr
            korzeniewsakiego i ma juz dzidzie a pozatym operowal jeszcze jej znajoma i tez
            wszystko ok:) polecam
    • Gość: Tina Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: 212.127.94.* 04.02.07, 20:36
      cześć, ja 7 lat temu (teraz mam 35 lat) miałam ogromnego mięśniaka na macicy.
      jeszcze wtedy nie miałam dziecka. Po konsultacji u dr Pochwałowskiego z
      Dyrekcyjnej poddałam się laparoskopii. zabieg się udał. Mięśniak został
      wyeliminowany(6cm) a ja 2 lata temu urodziłam synka-bez żadnych problemów z
      zajściem w ciążę. Polecam tego lekarza w 100 %!!!!! Kilku innych lekarzy
      absolutnie odradzało mi laparoskopię,bo niby mięśniak był zbyt duży,ale jednak
      dr Pochwałowski podjął się zabiegu. Pozdrawiam.
      • Gość: pacjetka Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.as.kn.pl 05.02.07, 01:07
        Wlasni wrocilam ze szpitala. Lezalam pare dni na Dyrekcyjnej.
        Lezala obok mnie Dziewczyna, 26 lat z tym samym problemem.
        Rozmawialam z Nia bardzo dlugo, dostala zielone swiatelko. Laparo robil jej Dr.
        Pochwalowski. Byla naprawde bardzo zadowolona- moim zdaniem warto!!!
    • Gość: asiula Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.ipartners.pl 07.02.07, 13:11
      wiele w życiu przeszłam, po co Ci ginekolog-chirurg? Może wystarczy ginekolog i
      szpitalny zabieg?
    • nadzieja74 Udalo sie:))!! 07.02.07, 15:19
      Zostalam zoperowana, mam sie coraz lepiej.
      Pozdrawiam wszystkich:)
      • Gość: klin Re: Udalo sie:))!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 15:35
        to super!!! w końcu wybrałaś profesora?
        • nadzieja74 Re: Udalo sie:))!! 08.02.07, 09:31
          Tak, profesora Karmowskiego:)
          • Gość: misio9 Re: Udalo sie:))!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 12:07
            Fantastycznie! dobrze sie czujesz? Powodzenia :*
            • nadzieja74 Re: Udalo sie:))!! 08.02.07, 16:17
              Czuje sie coraz lepiej, szczerze powiedziawszy myslalam, ze bedzie gorzej.
              Pozdrawiam:)
              • Gość: m Re: Udalo sie:))!! IP: *.as.kn.pl 08.02.07, 20:28

Bardzo dobra decyzja jeśli chodzi o wybór lekarza.
                Pan Prof. Karmowski to solidna wiedza poparta pełnym profesjonalizmem i dużym
                doświadczeniem zawodowym, a przede wszystkim bardzo życzliwy człowiek.
                • Gość: winnie Re: Udalo sie:))!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 23:53
                  autoreklama? :-)
                  • nadzieja74 Re: Udalo sie:))!! 10.02.07, 12:13
                    Nie, wolanie o nadzieje zrozpaczonej kobiety.
                    • Gość: Marysia Re: Udalo sie:))!! IP: *.as.kn.pl 14.02.07, 15:02

Autor: Gość: winnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl

> autoreklama? :-)

Winnie nie!! - REKLAMA:))

Jeszcze jedno ja nie jestem On, a On to nie ja– więc nie jest to autoreklama,
                      tylko reklama - lekarza, któremu zawdzięczam życie, a którego z czystym
                      sumieniem polecam paniom mającym problem zdrowotny.
                      Jak już powyżej napisałam jako "m" -Prof. Karmowski jest bardzo dobrym
                      specjalistą i to nie banał mimo że słowa te mogą komuś wydać się pretensjonalne
                      i oklepane ale taka jest prawda (oczywiście z mojego punktu widzenia).
                      Robię to dlatego, że sama swojego czasu szukałam pocztą pantoflową lekarza
                      (chyba jeszcze wtedy nie było tego forum), któremu mogłabym powierzyć swoje
                      zdrowie, które kulało i to bardzo mocno, ale na szczęście już jest po
                      wszystkim, a zawdzięczam to temu człowiekowi.

• nadzieja74 Re: Udalo sie:))!! 15.02.07, 12:11
                        Marysiu,
                        czy rodzilas pozniej dzieci? Czy ciaze prowadzil rowniez prof. Karmowski?
                        Pozdrawiam:)
                        • Gość: Marysia Re: Udalo sie:))!! IP: *.as.kn.pl 16.02.07, 15:17
                          > czy rodzilas pozniej dzieci? Czy ciaze prowadzil rowniez prof. Karmowski?

Dzieci rodziłam duuużoo wcześniej:)) U profesora leczyłam się z innego powodu.

Co do p. Prof. Karmowskiego skoro zdecydował się Tobie pomóc to musza być
                          realne przesłanki na pomyślne zakończenie leczenia i na pewno powiedział Ci jak
                          się sprawa przedstawia, jakie masz szanse.

Jednak żeby nastawić Ciebie bardziej optymistycznie do problemu, z jakim się
                          borykasz to znam osobę, która miała dwie operacje ginekologiczne (miała podobny
                          problem, co Ty)zakończyły się sukcesem, teraz jest mamą dwójki wspaniałych
                          dzieci, a było to kilkanaście lat temu, więc głowa do góry musi się udać.
                          Nawet, jeśli jesteś laikiem medycznym (ja tak) to zdajesz sobie sprawę, że
                          nauka od tego czasu poszła do przodu, a to oznacza, że masz bardzo duże szanse
                          na dzieci, większe niż bohaterka powyższej historyjki.

Życzę Tobie dużo optymizmu oraz samozaparcia w dążeniu do upragnionego celu.
                          • nadzieja74 Re: Udalo sie:))!! 19.02.07, 12:47
                            Tak wlasnie mysle, tylko optymistycznie sie staram:) Dziekuje Tobie za
                            wsparcie, takze duuuuuzo zdrowka zycze!!
                            Pozdrawiam cieplo:)
                            • Gość: Semira Re: Udalo sie:))!! IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.07, 20:54
                              Dziewczyny, dajcie prosze namiary na dr Pochwalowskiego i Karmowskiego. Musze
                              sie szybko zdecydowac na operacje....nestety....
                              von_dali@yahoo.de
                              • Gość: Semira Re: Udalo sie:))!! IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.07, 20:59
                                Nadziejo, opisz prosze twoje wrazenia na temat kliniki i doktora. W Tobie cala
                                moja nadzieja - jesli nie zbiore sie na odwage teraz i nie zrobie ze zdrowiem
                                porzadku to nie wiem co ze mna dalej bedzie. Mysle, ze Twoj przyklad doda mi odwagi.
                                Pozdrawiam serdecznie
                                von_dali@yahoo.de
          • Gość: ewa635 Re: Udalo sie:))!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 11:02
            witaj
            jezeli to mozliwe serdecznie prosze o namiary na profesora karmowkiego
            bede bardzo wdzięczna rowniez serdecznie prosze o podanie kosztu wizyty u
            profesora
            pozdraw3iam ewa
            ewa635@op.pl
    • Gość: Semi Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.02.07, 15:16
      Hallo, jest tu kto? Prosze, odezwijcie sie, dziewczyny, pomozcie!!!
      • Gość: m Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł IP: *.as.kn.pl 01.03.07, 00:40

Wzbudziłaś moje traumatyczne wspomnienia, ja również kiedyś szukałam po
        znajomych, znajomych dobrego chirurga-lekarza ginekologa. Przepraszam Ciebie
        bardzo za te wynurzenia, ale aż mi ciarki przeszły po plecach i łzy napłynęły
        mi do oczu, musisz mieć duży problem skoro tak rozpaczliwie szukasz dobrego
        lekarza-ginekologa.

Podaję ci adres prof. Karmowskiego
        Ul. Więzienna 21a/2
        tel. 784-23-85
        Przyjmuje:·Środa od godz.16.00
        • nadzieja74 Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł 01.03.07, 15:40
          Witam Was, napisz na priva w czym problem chetnie Ci pomoge!!
          Koszt wizyty 200 zl, jak dla mnie nie gral roli.
          Podam Ci jeszcze tel. kom. do rejestracji 605 854 740.
          Odezwij sie na @.
          Glowa do gory, to cudowny lekarz:)
          • Gość: klin dr Pochwałowski- do semi_von_dali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 19:12
            Rozumiem po nicku,że to Ty byłaś kiedyś tak niezadowolona z wizyty u dr F.
            Na priva wysłałem namiar na dr Pochwałowskiego- doskonały operator laaproskopowy.
            • semi_von_dali Re: dr Pochwałowski- do semi_von_dali 05.03.07, 19:38
              Dzieki, ale nie dostalam zadnej wiadomosci!!!
              Zastanawiam sie nad Pochwalowskim, bo on pracuje podobno tez w Medex, tak jak
              Fuchs... Tylko, ze niezrecznie byloby sie spotkac... Moze jednak Prof.
              Karmowski - co o tym myslisz? Sama nie wiem - pojsc na konsultacje do obu i
              wybrac?
        • semi_von_dali Re: Ginekologa - chirurga dobrego szukam we Wrocł 05.03.07, 19:49
          Mozliwe, ze problem jest mniejszy niz mnie sie wydaje, ale musze cos z tym
          zrobic, nie wolno udawac, ze nie ma problemu, a tak do tej pory robilam.
          Dojrzala we mnie decyzja, ze zatroszcze sie wreszcie o siebie i zrobilam sobie
          plan, ktory realizuje punkt po punkcie. Bardzo sie ciesze, ze napisalas i
          dziekuje Ci za te namiary. Mam nadzieje, ze Twoj problem zostal pozytywnie
          rozwiazany...?
          Mam tez nadzieje, ze bedziemy w kontakcie. Opisze moje wrazenia po wizytach u
          lekarzy i po ewentualnej operacji. Mozliwe, ze to nie bedzie wcale tak
          szybko...
          Lekarze proponuja czesto wykonanie niektorych zabiegow w prywatnym gabinecie,
          co nie bardzo mi sie podoba... i wtedy poszukam kogos innego. Sama oplaca moje
          ubezpieczenie, wiec chce z niego skorzystac i zabiegi miec zrobione na kase, a
          nie za kase.
      • elka511 Re: Ginekologa chirurga dobrego szukam wkatowicach 30.11.07, 13:11
        Witam. SZUKAM dobrego ginekologa co robi operacje na mięśniaki w
        katowicach lub krakowie.Bardzo mi na tym zalezy gdyz mam mięśniaki
        od wielu lat i trafialam ciągle na nieodpowiednich lekarzy, ktorzy
        tylko obiecywali, ze bedzie lepiej a niestety jest coraz gorzej.Nie
        chcialabym traficna operacje do pierwszego lepszego lekarza czy
        szpitala. Z gory dziekuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka