Dodaj do ulubionych

Fajni jesteście...

03.02.07, 21:33
Lubię to forum. Można tu przeczytać tyle pasjonujących opinii na temat
współczesnego świata. Choć i z miażdżącą krytyką przychodzi nieraz się
zderzyć. Radujmy się i weselmy. Kochajmy się wzajemnie.
Czyńmy sobie dobro, tak aby życie nasze było jeszcze piękniejsze.
Tak na marginesie dodać muszę, że umówiłem się z moją żoną, Izą, na
romantyczny wieczorek, kiedy już Julia zaśnie...
Obserwuj wątek
    • Gość: lalka cieszymy się IP: *.wroclaw.mm.pl 03.02.07, 21:58
      niestety bez wzajemności i to pod każdą postacią, skoro musisz nas informować o randakch z żoną to moze oszczędź nam szczegółów jak było......
      • lillalu Re: cieszymy się 03.02.07, 22:46
        Myślę,że Membrum to Tlatocetl.
        • membrum_virile Re: cieszymy się 03.02.07, 22:56
          U la la! Brawo! Weekend w Nairobi znalazł się w zasiegu twej ręki za
          wytypowanie trafnej odpowiedzi. Zdradź nam szczegóły wydedukowania tego
          oczywistego faktu...
          • Gość: lalka Re: cieszymy się IP: *.wroclaw.mm.pl 04.02.07, 09:54
            Coś randka chyba sie nie udała skoro po niespełna półtorej godziny siadłeś do kompa ale cóż....... Wiesz nie jest trudne Cie rozszyfrować jak to mówią jesteś prosty (czytaj prostacki w tym wypadku) jak budowa cepa....
            • membrum_virile Re: cieszymy się 04.02.07, 10:46
              Żoneczka moja przeurocza długo usypiała naszą córeczkę, która ma w zwyczaju
              kłaść się grubo po ciszy nocnej. Do zbliżenia doszło, o czym spieszę w swej
              prostackości poinformować wszystkich zainteresowanych, a zwłaszcza ciebie, bo
              widać aż nadto wyraźnie, że kwestia mego współżycia wywołuje u ciebie żywsze
              bicie serca...
              • Gość: lalka Re: cieszymy się IP: *.wroclaw.mm.pl 04.02.07, 17:19
                Hm... jak by to ująć ? Nie wiem na jakiej podstawie wysnułeś wnioski ze mnie to interesuje i jeszcze ze od tego szybciej serce mi bije ?? Powiem Ci że sie mylisz. Nie odczuwam ani potrzeby "podglądania" cudzego (współ)życia ani nie potrzebuje informowac innych o moich sparwach intymnych (w przeciwieństwie do Ciebie jak widać). Bardzo chcesz być kontrowersyjny hm... prawie jak Doda. Zapewne uwielbiasz tez big brothera itp. Twoja sprawa jesteś wolnym człowiekiem i masz do tego prawo. Wydaje mi się (choć pewności nie mam) że jesteś inteligentnym człowiekiem ale albo z jakimś kompleksem albo z jakiśm sporym odchyleniem psychicznym. Nie moge pojąć po co wypisujesz takie bzdury jak dotąd ?! Co Ci daje takie wtrącanie (często bez sensu) trzech groszy ?? Być kontrowersyjnym a być chamem to dwie różne sparwy. Ty jak dla mnie (co zapewne nie jest obiektywne) jesteś kontrowersyjnym chamem. Zastanawia mnie też jak Twoja rodzina patrzy na takie publiczne "obnażanie" ? Poza tym zaczynam podejrzewać ze breslauer=membrum=talco...
                • membrum_virile Re: cieszymy się 04.02.07, 17:52
                  Masz rację w jednym: umysł mój muskany jest pejczem szaleństwa. Czy jestem
                  chamem? Raczej nie. Tlatocetl2 to istotnie ja. Występuję również jako
                  bacterial_vaginosis na forum Wirtualnej Polski. Odsłoniłem się przed tobą
                  bardzo, jak widzisz. Nawet nie zdawałem sobie sprawy z głęboko gdzieś we mnie
                  zakorzenionych pokładów ogromnych bezwstydnego ekshibicjinizmu.
                  Breslauerze - wybacz lalce porwónanie mnie a tobą...
    • breslauer81 Piękno! 04.02.07, 15:12
      To piękne nieprawdaż? Piękne jest to forum, piękni są jego uczestnicy, w których
      kryje się ogromny potencjał miłości! Nawet krytykując mówią w domyśle: kocham
      Cię formumowiczu, wrocławianinie, mieszkańcu tej samej planety, naszego
      ciepłego, uroczego, pełnego radości i promieni słońca domu... Jestem głęboko
      przekonany, że na tym formum dzieje się miłość, prawdziwa i międzyludzka.
      Radości nie będzie końca, znajdziemy tu nasz nowy wspólny dom.
      Co Ty na to membrum_virle?
      • membrum_virile Re: Piękno! 04.02.07, 17:10
        Sielankowy obraz przedstawiony przez ciebie, nie tak znów mocno wyidealizowany,
        w zasięgu rąk naszych leży. Szanuję nawet tego, który nazywa mnie bez ogródek
        ch...jem. Stworzny przez nas wirtualny świat, z mnogością zdarzeń i posatci,
        fascynuje mnie ciraz bardziej. Zdołałem już zapamiętać kilku głównych
        bohaterów. Więcej nawet: wiem, co każdy sądzi o mnie. Tym bardziej jest to
        proste, że większośc przytłaczająca tę samą ma opinię...
        • breslauer81 Sielanka a sprawa ch..ja 04.02.07, 17:59
          Nie przejmuj się opinią: ta może się odmienić, by miłość zwyciężyła.
          Zastanawiałem się nad pojęciem ch..j wobec Twojej osoby. Ekspresyjne, wyraziste,
          mocne może być lada moment przekute w prawdziwą przyjaźń pełną zażyłości,
          poświęcenia i metafizycznej siły. Cała róźnorodność tego świata wirtualnego, o
          której byłeś wspomniałeś, jest tak naprawdę jednoczącą siłą tego środowiska.
        • lullu1 Re: Piękno! 04.02.07, 18:05

Mylisz się, nie każdy miał o Tobie taką opinię..
          dla mnie osobiście Ty ,to postać barwna i nietuziunkowa
          na tym forum..
          Ładne zdania,choć literówki też sie się przytrafiały...
          niebanalne wypowiedzi,,
          wprawdzie plątałeś sie w zeznaniach,raz twierdząc,że masz

wykształcenie podstawowe,to już potem,jesteś w stanie
          utrzymać rodzinę Twą na odpowiednim poziomie...:)

stawiam na to że jesteś grabarzem,oni bez
          stosownego wykształcenia osiągają dostateczne dochody...
          a te sentencje łacińskie spisane były z nagrobków..:)

ps.a dostałeś ode mnie czerwoną kartkę,za wypowiedz

"oby wasze dzieci były kalekami"

szkoda,naprawdę mi żal...:(
          • membrum_virile Re: Piękno! 04.02.07, 19:09
            Grabarz, powiadasz, grabarz...
            Dreszcz mnie jakiś przeszedł po krzyżu na wzmiankę o profesji tej mrocznej.
            Ludzkie szczątki ujrzałem oczami wyobraźni.
            Co się tyczy mych niefortunnych wypowiedzi, które czasem z ust moich wydostaję
            się nieproszone, to mam pytanie: czy nie zdarzyło ci się nigdy piernąć albo
            beknąć w niestosownych okolicznościach?
            • lullu1 Re: Piękno! 04.02.07, 19:30

Odpowiadam zbiorczo na Twe zapytania...
              Nie,albowiem otrzymałam w domu
              rodzinnym odpowiednią kindersztubę,

wysil tedy swą wyobraznię,
              mroczną jak mniemam,

nie ma bowiem niestosownych okoliczności,
              a jedynie słabości ludzkie,słabo wytrenowane,
              dają ,przynoszącym zażenowanie,wstyd powszechny...;)

---
              god=gold,oil,drugs
    • Gość: sum Zgłoś się w końcu do lekarza IP: *.as.kn.pl 04.02.07, 20:30
      Dawno już nikogo tak żałosnego na tym forum nie było.
      • membrum_virile Re: Zgłoś się w końcu do lekarza 04.02.07, 21:04
        Napawaj się zatem, sumie. Czerp pełnymi garściami z tego zdroju. Okazja taka
        może się już nie powtórzyć - szybko się nudzę.
      • breslauer81 Re: Zgłoś się w końcu do lekarza 04.02.07, 21:13
        Proponuję poprzeć stanowisko perorą argumentów.
    • Gość: czy zawsze? Re: Fajni jesteście... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 23:00

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka