Dodaj do ulubionych

szczury w garazu (a nawet pod)

06.02.07, 13:49
Dzis fachowcy, ktorzy remontuja moja piwnice i garaz, skuli posadzke, zeby
dokopac sie do kanalizacji. Tym samym wydali wyrok na szczurza rodzine, ktora
pod 20cm warstwa betonu urzadzila sobie wygodne mieszkanko.

Ciekaw jestem ile szczurow mieszka w ten sposob u sasiadow?
Obserwuj wątek
    • membrum_virile Re: szczury w garazu (a nawet pod) 06.02.07, 14:30
      Zapytaj ich zatem. Szczurów, nie sąsiadów, oczywiście.
      Nie napisałeś, co się stało z tą biedną rodziną. Czy prości robotnicy zabili je
      zadając im maksimum cierpienia?
      • dr.tapczan Re: szczury w garazu (a nawet pod) 06.02.07, 14:45
        Zapytac moglbym szczury, nie "szczurow". Moglbym, ale niestety nie zyja. Wcale
        nie prosci robotnicy wzruszeni widokiem obudzonej z letargu szczurzej rodziny
        chcieli zwierzeta przytulic do piersi i nakarmic, lecz zaskoczone takim
        podejsciem szczury same pchaly sie pod lopate. Niewiarygodne.
        • membrum_virile Re: szczury w garazu (a nawet pod) 06.02.07, 14:55
          Czasownik pytać, zapytać ma dwojaki rząd: biernikowy, zapytać kogo, co i -
          znacznie rzadszy już - rząd dopełniaczowy, zapytać kogo, czego.
          Prof. dr hab. Mirosław Skarżyński.
          Pomyśl, zanim palniesz głupstwo.
          Ponadto netykieta, obca ci widzę doszczętnie, wyraźnie zakazuje krytykowania za
          błędy pisarskie...
          Ne sus Minervam doceat - niechaj świnia nie poucza Minerwy (była wszak boginią
          mądrości).
          • Gość: ciekawy Re: szczury w garazu (a nawet pod) IP: *.media4.pl 06.02.07, 16:38
            dawaj jakąś ripostę, tapczan, bo przegrywasz.
            • Gość: Wmeryt Re: szczury w garazu (a nawet pod) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 18:26
              A o co Ciebi idzie?
            • dr.tapczan Re: szczury w garazu (a nawet pod) 07.02.07, 09:59
              A co to jakiś pojedynek jest? w dupie mam Minerwę, Skażyńskiego profesora i
              dwojaki rząd. Tutaj można wezwać tylko Wujka Staszka - Mistrza Celnej Riposty
          • Gość: bis tapczanik Do membrany varilli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 12:45
            To świnia była boginią mądrości, czy Minerwa? Rozumiem, że gdyby robotnicy byli
            krzywi to rodzinę szczurzą (szczurów) zanieśliby do ratusza lub urzędu
            marszałkowskiego.
            • membrum_virile Re: Do biesa niejednego tapczanu... 07.02.07, 13:02
              Świnia istnieje w czasie teraźnieszym. Minerwa zaginęła w mrokach przeszłości.
              Skoro napisałem "była", to rozumie się per se pate, kogo rzecz dotyczy.
              • Gość: bis tapczanik do membrany z kompleksami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 13:21
                Rozumiem, że masz problemy z językiem polskim- świadczą o tym twoje żałosne
                cytaty w "obcych językach" (dlaczego tylko w dwóch?). Smutne, że sama nie
                potrafisz "spłodzić" czegoś swojego.
                Netyka, czy etyka a może braki w wykształceniu poprawnej pisowni bolą. Klepanie
                paluszkami, nawet w klawisze, nie usprawiedliwi robienia podstawowych błędów
                pisowni. Nawet prostego robotnika, nie mówiąc o krzywym wykształciuchu.
                Hey
                Droga membrano. napisz, jaki masz problem. Może potrafię Ci jakoś pomóc, jeżeli
                nie ja, to może inni forumowicze.
                • membrum_virile Re: do membrany z kompleksami 07.02.07, 14:56
                  Membrum virile - członek męski. Nie dostrzegam cipeczki między moimi nogami.
                  Za ofertę pomocy dziękuję. Będę o niej "pamietała" w potrzebie...
                  • Gość: bis tapczanik Re: do membrany od bis tapcz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 15:42
                    Nie wiem co masz między nogami ale pisujesz membranko w takim stylu jakby było
                    tam to, czego sie wypierasz. Może ciało twoje nie pasuje do duszy twej.
                    Wierzysz fatalistyce? To nie Twoja wina, taki juz los człowieka (Szołochow?)
                    • membrum_virile Re: do membrany od bis tapcz. 07.02.07, 16:55
                      Wal się, k... na ryj, pojebańcu jeden!
                      Wystarczająco męsko?
                      • Gość: Emeryt Re: do membrany od bis tapcz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 17:01
                        Folafizyk. Co tak wajkasz?
                      • Gość: bis tapczanik Re: do nerwowej membrany od bis tapcz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 17:16
                        "Quidquid agis, prudenter agas et respice finem"- jak zrozumiesz, to tak czyń.
                        Droga membrano, chamstwo nie oznacza męskości, jak ci sie wydaje.Tu nie chodzi
                        o przekleństwa. Dziewczynki już tak od dawna mówią, niektóre proponują większe
                        walenia i nadal są tylko prymitywnymi dziewczynkami, nie chłopcami Chyba
                        trafiłem w twój kompleks. Wszystkiego dobrego. Widzę, że nie lubią Cie coś za
                        bardzo na innych forach.
                        Jeszcze raz życzę ci spełnienia marzeń
                        • membrum_virile Re: do nerwowej membrany od bis tapcz. 07.02.07, 17:44
                          Nie zrozumieliście zupełnie intencji mych z tymi przekleństwami. Oto zdaniem
                          niektórych prawdziwie męski jest tylko ten, kto pali papierosy, pije alkohol
                          jak szewc i tak też klnie. Ja brzydzę się słabostkami tymi. Stąd ten ironiczny
                          zapisek. A to, co o mnie piszecie, jest mi zupełnie obojętne, w myśl zasady:
                          nieważne, co piszę, byle pisali...
                      • beretelwi Re: do membrany od bis tapcz. 07.02.07, 17:17
                        no i widzisz.... nie wytrzymales szczeniaczku dyskusji. Ile masz lat 13? czy 14?
                        • membrum_virile Re: do membrany od bis tapcz. 07.02.07, 18:30
                          Tsynaście. Ale tatusiem zostałem tsy latka temu...
                          • Gość: bis tapczanik Re: do membrany od bis tapcz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 19:19
                            Nie wiezę, że ty mozes być tatusiem. To niemozliwe!! Tatusie tak nie pisą,
                            nawet gdyby były wykstałconymi i egzaltowanymi dziewcynkami bez kompleksów.
                            Moze ciebie kolezanki w psedskolu w komórce zamykały i dlatego jesteś takim
                            cłowiekiem podejzanego zachowywaniw sję? Co, moze tak być!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka