Gość: Major IP: *.multimo.pl 29.07.09, 18:37 czy kto tak naprawdę kocha Górnik Wałbrzych? www.regionalnatv.pl/?s=category&cid=2&mid=493 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: omg111 Re: Biznes Górnik Club IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.09, 18:48 generalnie mam w dupie polskie klubiki i te beztalencia które tam grają, nie mam też zamiaru sponsorować tych pojebów a niestety jak się okazuje różnorakie podwyżki za czynsze, opłaty stałe elektryczność, woda, ogrzewanie, obciążające mieszkańców są również spowodowane tym iż te przedsiębiorstwa sponsorują ten gó...jaki klub i szujką kasy w naszych kieszeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Biznes Górnik Club IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.09, 09:40 Powinniśmy pokazać czerwona kartkę podczas kolejnych wyborów tym wszystkim panom zasiadającym w spółkach miejskich którzy rozdają nie swoje pieniądze na działalność klubów sportowych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laps Re: Biznes Górnik Club IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.09, 11:16 czy ma ktoś to zgrane bo mi się rwie film na stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorlee Re: Biznes Górnik Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 11:20 4 liga 4 liga gornicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Biznes Górnik Club IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.07.09, 12:51 Jak będziemy tak wszyscy narzekać to będzie tak jak jest, czyli do dupy. O ile rachunków więcej zapłaciliście? O 1 zł. Niech w końcu coś w tym mieście będzie na normalnym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Biznes Górnik Club IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.09, 13:23 kolego ty chyba jesteś na utrzymaniu rodziców jeśli twierdzisz że wzrost opłat wyniusł 1zł ,woda około 20% czynsze podobnie itd zamiast inwestować w infrastrukturę oraz modernizację to dodatkowe wpływy w tych spółkach są trwonione na klub piłkarski ,czy ktoś się zapytał mieszkańców czy się na to zgadzają ,dziecko jeśli zaczniesz płacić za własne utrzymanie to wtedy pogadamy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Biznes Górnik Club IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.07.09, 14:09 Jakbyś chciał wiedzieć to płacę własne rachunki i mieszkam na swoim. A Ty myślisz, że spółki wydają grube pieniądze na wałbrzyski sport? Powiem Ci że nie. A w innych krajach, miastach mogą a my nie możemy? Musi być oczywiście pełna przejrzystość wydawanych pieniędzy, a nie że spółki podwyższając rachunki zwalają wszystko na sport. A po drugie Stowarzyszenie ma zdobywać pieniądze na klub nie z Wodociągów, Gazowni itd, ale z firmy prywatnych chcących wspomóc klub. Jak coś się próbuje w tym mieście robić zawsze znajdą się krzykacze. Nie chcesz to nie dawaj. proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Biznes Górnik Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 19:06 tylko dlaczego na tak nudny sport jakim jest pilka nozna, zgodze sie zeby bylo cos na wysokim poziomie , ale o tym powinni zadecydowac mieszkancy, mamy lozyc na stadionowych chuliganów i ich ustawki. stanowcze NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Biznes Górnik Club IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.09, 19:10 jak byś zapomniała piłka nożna w całej Polsce jest na bardzo bardzo niskim poziomie a przecież inne miasta 100 x bardziej dotują PL kluby i jakoś nic to nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Biznes Górnik Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 20:58 w calej polsce tez jest czysto, drogi sa w miare normalne i inne rzeczy a w walbrzychu nie, to i w sprawie pilki moze byc inaczej niz w calej polsce, stop stadionowym chuliganom, popisanym blokom itd. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Biznes Górnik Club IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.09, 21:49 Na Górnika nigdy nie dam kasy! Wystarczy, że mój tato górnik kopalni Mieszko płacił składki na ten klub a taki pan Ryszard St. potrafił przepić jednej nocy w Sudetach wiecej kasy niz zarabial normalny Polak. Zajebista tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz.p mom Koszykówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 21:53 Na koszykówkę która była na najwyższym poziomie to miasto pieniążków nie mogło dać, a na 3 ligową piłkę i stadionowe chamstwo to się znajdą. Wstyd Panie Prezydencie. STOP stadionowym wybrykom . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Koszykówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 22:22 Co wy wszyscy piprzycie!!! wielkie mi kurde pieniądze,80tys zł dali na cały sezon na całą działalność Górnika czyli na wszystkich trenujących.Na seniorów,juniorów,trampkarzy itp.A wystarczy żeby trener miał 2tys zł pensji to wyjdzie prawie 30tys zł na cały rok dla ternera samego.Więc o jakich wy tu pieniądzach rozmawiacie.Co nie dał na kosza?przeczytaj tłumoku jeden z drugim ile zarabiali koszykarze i ile trzeba było kasy.Oprócz prywatnych sponsorów,miasto coś tam dało...ale to wstyd,że w mieście 150tysięcznym daje się na klub około 100tys zł rocznie.to jeden dobry zawodnik kosza chce tyle zarabiac rocznie.A co sam ma grac?To samo piłka nożna.A kto ma grać jak chłopaki zapierdzielają w pracy a tu jeszcze dwa treningi dziennie.Gdyby im ktoś płacił więcej to pewnie byliby już w 1 lidze.Ale większość z was pierdzi w stołek w dupie była i gó... widziała a najwięcej ma do powiedzenia.A co kogo obchodzą ustawki?Chcą się lać niech się leją,Ja tam na meczu byłem nie raz i jakoś nikt mnie nie zaczepiał.A ten siedzi w domu i wie jak jest na stadionie.HAHAHAHAHA boi się szalikowców..:) a jest ich chyba ze 40 osób..:) i świetnie kibicują!Więc proszę zamiast durnych wypowiedzi sprawdzcie najpierw jakie pieniądze(hehehe) daje wasze miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: Koszykówka IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.09, 10:19 Gość portalu: Fan napisał(a): > ale to wstyd,że w mieście 150tysięcznym Kłamiesz. 123 tysiące i nie więcej. > Gdyby im ktoś płacił więcej to pewnie byliby już w 1 lidze. Buahahahaaaaaaa, jebnięty? > Ja tam na meczu byłem nie raz i jakoś nikt > mnie nie zaczepiał. Możliwe, że masz budowę atlety i łysy czerep. Też bym cię nie zaczepiał. > szalikowców..:) a jest ich chyba ze 40 osób..:) Znowu kłamiesz. Przypadkiem byłem na jednym meczu Gornika i widziałem tam chyba z 1000 kiboli. To byl mecz chyba z Jelenia Górą. Skąd w takim razie wytrzasnąłeś tą liczbę 40 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3 x NIE Re: Biznes Górnik Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 22:18 3 x NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Biznes Górnik Club IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.09, 09:09 cały czas piszecie jak mało daje samo miasto ,miasto to nie tylko urząd ale i spółki miejskie ,obecny budrzet Górnika opiera się w 90% na pieniądzach ze spółek miejskich i o tym jest cała dyspóta . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Biznes Górnik Club IP: *.16.243.lan.e-wab.pl 31.07.09, 09:24 A nie wiedziałem wyobraż sobie,że pan Mazur ,który w zeszłym sezonie sam płacił Morawskiemu za grę w Górniku jest spółką miasta..:) dziwne..człowieku jak nie wiesz kto finansuje klub to nie wypowiadaj się w temacie.O innych nie będe się rozpisywał bo nie po to dają pieniądze,żeby o tym mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Biznes Górnik Club IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.09, 10:14 Pan Mazór sam nie płacił tylko dokładał połowę sumy jaką dostawał Morawski ,w spisie sponsorów oprócz Ronala są tylko spółki miejskie , wtakim wypadku , bez naszej zgody władze naszego miasta trwonią pieniądze z podwyżek .Kluby powinny same sie utrzymywać a sponsorzy to tylko i wyłącznie prywatni ,miasto powinno tylko i wyłącznie dotować sport młodzieżowy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do FANA Re: Biznes Górnik Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 10:18 Wiesz gdzie mam piłkarski Górnik , głęboko w ..... Stadionem to się możecie pochwalić w szczególności przed tak waszym znienawidzonym Wks-em. Bo gdzie pojedziecie zobaczyć dobrą piłkę i puchary oczywiście że do Wrocławia. Pierwszy i ostatni sezon w 3 lidze a później znowy 4 liga 4 liga Górnicy, tam jest wasze miejsce i tych pseudo piłkarzy. Koszykarze sporo zarabiali bo to profesjonaliści a ci wasi kopacze niech się cieszą ze kopią piłkę i coś tam zarabiają bo zawsze mogą kopać ale łopatą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Biznes Górnik Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 10:26 ty fan , naucz sie liczyc :) walbrzych i 150 tys mieszkancow to troche sobie dodales, a pieprzyc to mozemy ale twoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Biznes Górnik Club IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.09, 10:39 Kluby powinny same sie utrzymywać a sponsorzy to tylko i wyłącznie prywatni ,miasto powinno tylko i wyłącznie dotować sport młodzieżowy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuteere Re: Biznes Górnik Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 10:54 Przez takich jak wy chuliganów Policja nie może łapać złodzieji i bandytów bo musi użerać się z wami, miasto nie zrobi elewacji budynków bo zaraz je pomalujecie waszymi napisami ksg pany i tam inne takie bazgroły, cieście się że macie3 ligę i jako takie pastwisko na którym możecie ogladąć waszych pseudo idoli pilkarskich. rozgonic was do szkol barany Odpowiedz Link Zgłoś