Dodaj do ulubionych

Bogda, Sankowski czy Pobiedzińska - kogo wybrać

07.02.07, 20:45
Niedawno przeniosłam się do Wrocławia i chcę tu kontynuować leczenie
ortopedyczne. Najbliżej mi do szpitala na Koszarową. Chciałabym wybrać sobie
lekarza prowadzącego z tej trójki co w temacie. Możecie mi coś podpowiedzieć?
Chodzi mi o kogoś kto znałby się na stanach po operacji więzadła. A jeśli nikt
z nich, to kto inny? Interesuje mnie tylko leczenie na NFZ. Przeczytałem już
kilka wątków o ortopedii na tym forum i jestem przerażona. Większość pisze, że
Wrocław w ogóle nie ma porządnych ortopedów :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Fania Re: Bogda, Sankowski czy Pobiedzin´ska - kogo wybr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.07, 19:50
      Ja bym Ci polecala Sankowskiego. Konkretny, a dodatkowo jeszcze sympatyczny...
      • Gość: GerdaBezKaja Wszyscy troje jak Ich Troje :D:D:D IP: *.wro.vectranet.pl 10.02.07, 19:29
        Wszyscy troje są jak Ich Troje :) - posłuchać można, tylko po co?
        Nie wiem czego oczekujesz po lekarzach pracujących na NFZ. Jak skierowania na
        rehabilitację - to idź do Bogdy. Jak psychicznego wsparcia - do Sankowskiego.
        Jak nie lubisz facetów w kitlach - Pobiedzińska.
        A jak chcesz "kontynuować leczenie" to jedź do UK. Oni już tam są. Najlepsi
        ortopedzi z Polski. Amen.
        PS. Podaj emalię to Ci dam namiary na paru innych jakbyś się rozmyśliła i
        zdecydowała na priv wizytę.
        • melisa28 Ich Czworo 10.02.07, 19:46
          Na Koszarowej masz jeszcze dra Pawlaka. Też na fundusz. A resztę napisała już
          Gerda. Dobry ortopeda we Wro na NFZ to s-f.
          Jak chcesz kłaść się pod nóż, to Koszarowa nie jest złym rozwiązaniem. Mały,
          schludny oddział i bez łapówek. Ale jak do poradni po papierki to zainwestuj w
          bilet MPK i pokręć się po mieście. Poziom obsługi wszędzie ten sam, tylko
          kolejki różnej długości. Może lepiej Dolmed (dr Sokołowski) albo Przychodnia Ak.
          Med. przy Borowskiej (dr Czapiński i inni co przeszli ze szpitala przy pl. Jana
          Pawła II). Generalnie wszyscy "vanitas vanitatum..." :/
      • melisa28 Re: Bogda, Sankowski czy Pobiedzin´ska - kogo wyb 10.02.07, 19:50
        Do tego jeszcze przystojny, hihi. I to wyczerpuje temat.
        • endrjum Re: Bogda, Sankowski czy Pobiedzin´ska - kogo wyb 17.02.07, 14:33
          Pulitzera ci za to dziewczyno !! :D
    • Gość: kasper Re: Bogda, Sankowski czy Pobiedzińska - kogo wybr IP: *.wro.vectranet.pl 17.02.07, 14:12
      Mnie wybierz! Mnie!!! ;))
      A poważnie to przejrzyj to forum a przekonasz się na własne oczy, że Wrocław nie
      jest potęgą ortopedyczną (eufemizm) a na NFZ nie jest nawet w II lidze
    • endrjum Forget 17.02.07, 14:28
      Leczyłem się u Bogdy. Ale to była prosta sprawa, złamanie ręki - gips - RTG itd.
      Jest rzeczowy i przykłada się tyle co na NFZ przystało ;d czyli wystarczająco,
      by nie zrobić krzywdy pacjentowi
      Sankowski przyjmował mnie raz. Rozlazły i mało komunikatywny.
      Ktoś w którymś z wątków wspominał o Żorach. Tam jest klinika sportowa, więc
      sądzę, że prędzej będą się znali na urazach podobnych do Twojego. Zresztą tu
      wchodzi w grę już głównie rehabilitacja, więc czy nie lepiej poszukać dobrego
      ośrodka reha niż ortopedy? Ortopeda już zrobił co swoje operując Ci nogę.
      I przy okazji - daj sobie spokój z Andrzejewskim którego PR wkleja tu często
      jakąś "reklamę" ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka