kleopatryx 08.02.07, 13:55 Czuję się bosko, kocham popkulturkę szpiegowską, to wkręcajace jak narkotyczny sen. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lillalu Re: Do Lillalu o programach szpiegowskich w kompi 08.02.07, 13:57 Ha ha ha! Niedługo zaczniemy nosić pogniecione prochowce i palić cygarka, no nie Pat?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatryx Re: Do Lillalu o programach szpiegowskich w kompi 08.02.07, 14:05 ....tam prochowce, mam nową odjazdowo seksowną bieliznę .... Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Do Lillalu o programach szpiegowskich w kompi 08.02.07, 14:38 Może masz też kamerkę internetową? Obśliniłem się obleśnie aż po brudne stóp paznokcie na myśl samą o możności ujrzenia kobiety w bieliźnie. Jak dorosnę i kobiety zaczną mnie traktowac poważnie, może uda mi się wreszcie odrzucić podglądactwo i zaznać rozkoszy cielesnych opisywanych w Harlequinach? Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatryx Re: Do Lillalu o programach szpiegowskich w kompi 08.02.07, 15:35 O? O to proponuję ci portal allegro.pl;D Tam jest bardzo dużo zdjęć babek w bieliźnie, myślę, ze uznasz to za megahicior dzisiejszego dnia. Jest prawdopodobieństwo, że możesz tam nawet kupić takie babki za kilka zeta ;D Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Do Lillalu o programach szpiegowskich w kompi 08.02.07, 18:12 Allegro, powiadasz? Zaraz zajrzę palony ciekawością i podnieceniem. Odpowiedz Link Zgłoś