Dodaj do ulubionych

do la belli:)

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 17:59
Belko namilsza,ja wiem ze starasz sie szukac odbicia by przeskoczyc inna belke
z radosnego ministerstwa fiansow,ale na litosc ,nie w swoje urodziny...chyba
odlaczylas wszystkie kable:)),bo glucho ciemno..a ja chcialbym Ci osobiscie
zanim w sobotnim Columbusie...nie mniej melduje sie na rozkaz i przyjmij
zyczenia te wirtualne jako pierwsze.......
kornel
Obserwuj wątek
    • isis! Re: do la belli:) 21.11.01, 22:40
      Gość portalu: kornel napisał(a):

> Belko namilsza,ja wiem ze starasz sie ......ale na litosc ,nie w swoje
      > urodziny...
      > przyjmij zyczenia te wirtualne jako pierwsze.......

Więc ja się melduję jako druga - la bello!!! Urodziny to bardzo poważna sprawa!
      Przyjmij więc życzenia wszystkiego NAJ NAJ NAJ i wielkiego wirtualnego buziaka od
      isis. Trzymaj się ciepło i zdrowo! Hej!

• Gość: la bella Re: do la belli:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.01, 08:29

> Więc ja się melduję jako druga - la bello!!! Urodziny to bardzo poważna sprawa!
        >
        > Przyjmij więc życzenia wszystkiego NAJ NAJ NAJ i wielkiego wirtualnego buziaka
        > od
        > isis. Trzymaj się ciepło i zdrowo! Hej!
        >

Isuska droga!
        To bardzo mile,ze tez..ale ja czekam wiesci kiedy w koncu koncert...
        i czy zlozylas o wize do konsulatu.
        Jak nie ..to pomoge w formalnosciach

dziekuje serdecznie i papatek wielki zasylam...

la bella
        • isis! Re: do la belli:) bella... 22.11.01, 23:28
          Gość portalu: la bella napisał(a):

> Isuska droga!
          > To bardzo mile,ze tez..ale ja czekam wiesci kiedy w koncu koncert...
          > i czy zlozylas o wize do konsulatu.
          > Jak nie ..to pomoge w formalnosciach

Koncert... był niedaleko, ale się oddalił. Może czytałaś na innych wątkach -
          zapaliła mi się krtań i mam na 2 tygodnie zakaz mówienia, a co dopiero śpiewania.
          Jak tylko wydobrzeję (już jest lepiej, antybiotyk skończyłam, ale zostały mi
          jeszcze zastrzyki ze sterydami - hehe, będę pakerem!), zaklepię jakiś termin i
          dam zanć na Forum.
          Co do konsulatu - naprawdę nie wiem... I co potem? Co dalej???? Jak będziesz
          miała chwilkę to napisz na pocztę, bo ja jestem w kropce. Pozdrowienia
          wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkie - isis
          • Gość: la bella Re: do la belli:) bella... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 09:49
            Oj szkoda troche Isus,ale jestem dobrej nadzieji,ze zmogniesz to
            paskudztwo....jednak czy zamiast tych sterydow nie lepiej zoltko ze spirytusem :))
            i moje ulbione cytryny.One na wszystko pomagaja wiec czemu i na to nie
            mialyby...a na poczte przesle moj tel.to sie domowimy a Ty pedz juz do
            fotografa ,tam trzeba sie tylko usmiechac:)..to na poczatek wystarczy:))

w kazdym razie Vale Is...:)

labelka
    • Gość: Jureek Re: do la belli:) IP: 62.8.156.* 22.11.01, 07:38
      la bello, najlepszego, a przede wszystkim, żeby nie opuściła Cię wena twórcza, no i spełnienia
      marzeń na dalekiej wyspie na Pacyfiku :-))))
      Jurek
      • Gość: la bella Re: do la belli:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.01, 08:34

> la bello, najlepszego, a przede wszystkim, żeby nie opuściła Cię wena twórcza,
        > no i spełnienia
        > marzeń na dalekiej wyspie na Pacyfiku :-))))
        > Jurek

Jurencjuszuu Szanowny:))
        Ja teraz sie modle o wene pomyslowosci w innej przestrzeni:)) nie mniej bede
        czujna i spolegliwie przyjme ta inna co mi wpelznie pod oko:)
        Zanim na Pacyfik to najpierw do Szwaycaryji mojej najpieknieszej..w Columbusie
        bede za to nastroje owijac na widelec proznosci i mysle ,ze sie zobaczymy jeszcze
        do wiosny...dziekuje za zyczenia..
        to bardzo mile
        takze serdecznie i takze pozdrawiam Ciebie

la bella
    • Gość: la bella Re: do la belli:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.01, 08:25
      Kornel,przepraszam musialam sie zawieruszyc...wytlumacze sie w sobote,i
      dziekuje serdecznie,,,ja wiem ze swieto dziekczynienia dzis .Lecz ja urzadzilam
      je w ciszy wczoraj.. za te wszytkie dary boze:))..czasem tak trzeba

d.
    • Gość: Paul Re: do la belli:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.01, 11:10
      La bello wszystkiego co najlepsze ,bardzo życzliwy Tobie Paul.
      • lawok Re: do la belli:) 22.11.01, 12:30
        choc tylko jako obserwator od pary dni - także spiesze z kwiatami, buziakami i
        całąresztą. szkoda że wirtualnie.
        pozdrawiam
        lawok
        • Gość: la bella Re: do la belli:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.01, 18:16
          Skoro obserwujesz,to tez podziekuje a przy okazji podpowiem ,ze juz ukazalo sie
          grudniowe Elle z plyta i muzyka, o ktorej wspominalam,w rozmowie Dodatkowo jest
          tam opisane kilka poprzednich kompliacji muzyki miejsc , w tym miedzy innymi moj
          favirit Budda Bar...nie wiem czy to beda grali w sobote ale zawszec mozesz
          sprawdzic osobiscie po 20:)
          dziekuje za pamiec wszystkim raz jeszcze
          la bella
      • Gość: la bella Re: do la belli:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.01, 18:10
        Paul, sadze ze to Ty dales mi powod byc zyczliwa,....wiesz te prawa fizyki czy
        jak im tam:)).....sprzezenie zwrotne ,silnik na jalowym biegu daleko nie
        zajedzie podobno(nie wiem czy to prawada ale soiebei instruuje:)..ale wiesz ja
        jestem totalny glab samochodowy,dlatego biore to na intuicje...pozdrawiam
        serdecznie i dziekuje takoz...
        la bella
    • dlugopis Re: do la belli:) 23.11.01, 14:23
      Spoznione, ale serdeczne
      • ##wera## Re: do la belli:) 23.11.01, 20:07
        także spóżnione - wszystkiego co najlepsze i najsłodsze i oczywiście spełnienia
        tych , co się wydają "nie do spełnienia " MARZEŃ !!!

ps.
        teraz coś egoistycznego, mała sugestia...La bello jestem wierną czytelniczką
        wiadomego wątku i ubolewam ogromnie, że się troszkę zakurzył.. Zaopiekujesz się
        nim ? :)))))))
        • Gość: la bella Re: do la belli:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 08:46
          Jeszcze raz dziekuje wszystkim razem i kazdemu z osobna za cieple slowa...a do
          Wery mam pytanie ,czy myslisz o watku watpiacym czy tez watpic nie masz
          nadzieji, ze pomotam cos na osnowie...niemniej zima idzie..i podlodowe zycie
          tez miewa sie dobrze ino takie troche ukryte i szemrzce jak woda w
          zamarznietym strumyku ...nie mniej dzis zapraszam do Wrocalawian na
          gore...jesli to mialas na mysli jesli cos innego to pisz....ja narazie probuje
          przeskoczyc belke:) a dzis sobie powalcuje..to tez cos kolo tego..pozdrawiam

la bella
          • ##wera## Re: do la belli:) 24.11.01, 10:28
            La Bello ! byłam już na górze...oczywiście,że To miałam na myśli !

dziękuję w imieniu swoim i innych czytaczy.

Życzę udanej Imprezy wieczorkiem :)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka