Dodaj do ulubionych

Prokurator Przemyslaw P.zlapany za jazde po pijaku

14.02.07, 17:54
.. no prosze kolejny ancymon , ktory niedawno stawial zarzuty mojemu
znajomemu , choc byly bezpodstawne i w skali tego przestepstwa które popełnił
w/w prokurator wrecz prymitywne i mierne ...a tu proszę - sam dał przykład
czegoś gorszego, a taki był wszechwiedzący i krystalicznie czysty moralnie,
chcial grac za autorytet, a tu 3 uszkodzone pojazdy , jazda po pijanemu ,
takich powinno się napietnować powdójnie - mają świecić przykładem a sami
popełniają przestępstwo, ciekawe co mu zrobią? mam nadzieję ze zgodnie z
kierunkiem działań Min.Z... bedzie odpowiednio"wynagrodzony", pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: W-wianin Re: Prokurator Przemyslaw P.zlapany za jazde po p IP: *.wroclaw.mm.pl 14.02.07, 18:36
      popieram tylko nie Przemyslaw tylko Prometeusz P. (Przybyłowicz), reszta jw
      • Gość: gość Re: Prokurator Przemyslaw P.zlapany za jazde po p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:27
        tak,pod latarnią najciemniej...
      • Gość: obrońca Re: Prokurator Przemyslaw P.zlapany za jazde po p IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.07, 00:13
        ku.. prokurator tez człowiek,zazdrościsz ,że miał coś czego ty nigdy nie
        będziesz miec,chociaz przez chwile jakąś część życia był kimś i o tym może
        opowiadać swoim wnukom, a ty o czym opowiesz ..."""pewnego razu napisałam na
        forum ,że pewien prokurator...'żenada!!!!!
        • eliotts1 Re: Prokurator Przemyslaw P. 15.02.07, 13:45
          No coz obronca to chyba rodzina lub kolega z pokuju lub budynky , ja natomiast
          nie chcialbym bronic w-wianina, ale prawda jest taka to co z tego ze można być
          kimś w pewnym momencie , ale mozna zawisnac na szubienicy jak Sadam w Iraku,
          więc czym sie tu chwalic? że bedac na tym stanowisku myśli isę że jest sie
          bezkarnym - bo tylko mogło przyświecac tej postaci, i nad tym nalezy ubolewać,
          ze osoby takie za nic mają prawo , mimo że od innych wymagają, nie tędy droga
          wiec wnukom się pochwali ale czym że spartaczył swoją kariere pijąc za duzo
          wódy - przykry koniec kariery .
      • Gość: pinezka Re: Prokurator Przemyslaw P.zlapany za jazde po p IP: *.e-wro.net.pl 15.02.07, 11:15
        chyba zapomnialo sie o ochronie danych osobowych..
        • Gość: kuzyn Re: Prokurator Prometeusz P.zlapany za jazde po p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 16:20
          no cóż młody, będę szczery i powiem, że wcale się z tego nie cieszę, choć wielu
          mówi,że powinieniem; ale przecież znasz mnie, nie jestem złośliwy i smutno mi,
          że zepsułeś to wszystko co osiągnąłeś w swoim życiu. nie gniewam się. czasami
          ludzie robią błędy. pozdrowienia dla mamy i siostry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka