julita414 19.02.07, 17:04 czy ktoś leczył dzieci u tego pediatry, czy moge prosic o opinie, bo szukam dobrego pediatry dla dziecka ( ciągły problem z biegunką, nie mogę wyleczyć) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liw Re: dr Wasicionek marek IP: *.core.lanet.net.pl 19.02.07, 17:39 to może poszukać lekarza który pracuje na gastroenterologi ,moja córka miała jakieś problemy z enzyami trawiennymi i po leczeniu kreonem biegunki ustąpiły, Odpowiedz Link Zgłoś
ania1241 Re: dr Wasicionek marek 22.02.07, 13:28 witam!sorki jestem może tendencyjna ,ale w zyciu bym nie poleciła tego lekarza nikomu,moje dziecko przez jego bład cierpi juz ponad 7 lat i ciagle musi się leczyć.Wybiezrz sobie jakiegos lekarza enterologa ,który pracuje na klinikach i wie co z tym robić.pozdrawiam.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
julita414 Re: dr Wasicionek marek 26.02.07, 18:18 wiesz co musze to potwoierdzic, jednak sie też przekonałam o jego niekompetencji, i tylko pieniądze liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pata Re: dr Wasicionek marek IP: *.mofnet.gov.pl 27.02.07, 07:54 Polecony przez znajomych, którzy są nim zachwyceni. Na mnie na pierwszej wizycie zrobił nawet pozytywne wrażenie, ale coś mi nie pasowało. Po drugiej wiedziałam, że już tam nie wrócę. Świetnie stosuje "socjotechnikę", nakręca rodziców słowotokiem, a przede wszystkim - czego nie cierpię - zadaje pytanie, a potem zaraz na początku odpowiedzi przerywa. Jeśli nie zna pacjenta, powstaje chaos. Odpowiedz Link Zgłoś
julita414 Re: dr Wasicionek marek 27.02.07, 08:04 potwierdzam ja też żałuje że tam poszłam, tylko pieniądze straciłąm a i tak mi nie pomógł, a do twego na innych lekarzy - jeśli nie śa jego zanjomymi mówi bardzo krytyczne rzeczy, chciałam zrobic usg bioderek bo tez miałam problem z mała to jak mu powiedziałm ze w promyku słonca chce robic to to co usłyszałam mnie przeraziło, stwiedził ze on mi poleci gdzie iść, ale juz wiecej do niego nie posżłam a usg zrobiłam w promyku i jestemn bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: dr Wasicionek marek 27.02.07, 09:08 Chodziłam do niego z uwagi na fakt, że lekarz ów jest kardiologiem, a moje dziecko miało wadę serca. Podzielam opinie przedmówczyń, potrafi robić wrażenie, ale po poznaniu go wyczuwasz, że traktuje Cię w sposób bardzo protekcjonalny. Jeśli chcesz wiedzieć więcej pisz na priva. Odpowiedz Link Zgłoś