Dodaj do ulubionych

dr Wasicionek marek

19.02.07, 17:04
czy ktoś leczył dzieci u tego pediatry, czy moge prosic o opinie, bo szukam
dobrego pediatry dla dziecka ( ciągły problem z biegunką, nie mogę wyleczyć)
Obserwuj wątek
    • Gość: liw Re: dr Wasicionek marek IP: *.core.lanet.net.pl 19.02.07, 17:39
      to może poszukać lekarza który pracuje na gastroenterologi ,moja córka miała
      jakieś problemy z enzyami trawiennymi i po leczeniu kreonem biegunki ustąpiły,
      • ania1241 Re: dr Wasicionek marek 22.02.07, 13:28
        witam!sorki jestem może tendencyjna ,ale w zyciu bym nie poleciła tego lekarza
        nikomu,moje dziecko przez jego bład cierpi juz ponad 7 lat i ciagle musi się
        leczyć.Wybiezrz sobie jakiegos lekarza enterologa ,który pracuje na klinikach i
        wie co z tym robić.pozdrawiam.Ania
        • julita414 Re: dr Wasicionek marek 26.02.07, 18:18
          wiesz co musze to potwoierdzic, jednak sie też przekonałam o jego
          niekompetencji, i tylko pieniądze liczy
          • Gość: pata Re: dr Wasicionek marek IP: *.mofnet.gov.pl 27.02.07, 07:54
            Polecony przez znajomych, którzy są nim zachwyceni. Na mnie na pierwszej
            wizycie zrobił nawet pozytywne wrażenie, ale coś mi nie pasowało. Po drugiej
            wiedziałam, że już tam nie wrócę. Świetnie stosuje "socjotechnikę", nakręca
            rodziców słowotokiem, a przede wszystkim - czego nie cierpię - zadaje pytanie,
            a potem zaraz na początku odpowiedzi przerywa. Jeśli nie zna pacjenta, powstaje
            chaos.
            • julita414 Re: dr Wasicionek marek 27.02.07, 08:04
              potwierdzam ja też żałuje że tam poszłam, tylko pieniądze straciłąm a i tak mi
              nie pomógł, a do twego na innych lekarzy - jeśli nie śa jego zanjomymi mówi
              bardzo krytyczne rzeczy, chciałam zrobic usg bioderek bo tez miałam problem z
              mała to jak mu powiedziałm ze w promyku słonca chce robic to to co usłyszałam
              mnie przeraziło, stwiedził ze on mi poleci gdzie iść, ale juz wiecej do niego
              nie posżłam a usg zrobiłam w promyku i jestemn bardzo zadowolona
    • polibius Re: dr Wasicionek marek 27.02.07, 09:08
      Chodziłam do niego z uwagi na fakt, że lekarz ów jest kardiologiem, a moje
      dziecko miało wadę serca. Podzielam opinie przedmówczyń, potrafi robić
      wrażenie, ale po poznaniu go wyczuwasz, że traktuje Cię w sposób bardzo
      protekcjonalny. Jeśli chcesz wiedzieć więcej pisz na priva.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka