Gość: Alek IP: *.wroclaw.mm.pl 23.02.07, 06:42 Proponuję konkurs na najbardziej obsraną ulicę Wrocławia.Mój typ to ul.Sempołowskiej na Biskupinie (chodzi o odcinek biegnący między ogrodami) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fgf Re: Obsrane ulice Wrocławia IP: *.as.kn.pl 12.04.07, 22:34 pomorska. jak sprzed wojny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbinio 28 Re: Obsrane ulice Wrocławia IP: *.wroclaw.mm.pl 13.04.07, 07:57 jednak Sempołowskiej wygrywa,ponieważ jest obsrana, zaśmiecona i zadymiona przez elytę palącą w ogrodach śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Rydygiera rulez!!!!!!!!!!!! 14.04.07, 12:42 Jest bezkonkurencyjna w tej kategorii niestety. Psie gówna co 20m. poważnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
annasg1 Re: Rydygiera rulez!!!!!!!!!!!! 15.04.07, 01:03 Mam psa-załatwia sie na trawce pod blokiem, bo: 1.gdzieś musi:) 2.nie ma kontenerów na psie gówienka a do smietnika wywalic nie można bo kara (za kupke na trawie też kara-i badz tu mądry:/ ) 3. płacę podatek, na co on idzie nie wiem ale jakby ze 2 kontenery postawili to swiat by sie nie zawalił... Tez mnie to wkurza ale przeciez nie wezme w kieszeń, prawda? Mieszkam na Nowym Dworze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Obsrane ulice Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 23:27 Polecam przejść się Dworcową.Brud totalny plus pieski załatwiające się gdzie popadnie.Ohyda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix Re: Obsrane ulice Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.07, 11:39 Obsrane to mają ale ci właściciele tych psów w głowie którzy nie sprzątają po nich. Odpowiedz Link Zgłoś