slo-onko 27.03.04, 15:30 gdzie i jak relaksuje sie najczesciej? wlasnie net, posiadowka na forum, kapiel w vistuli, odpoczynek na poduchach, oczywiscie ulubione lozeczko i puszysty kocyk, wanna z ciepla woda. a procz tego spotkanie w gronie znajomych Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: Relaks :)))))) 27.03.04, 15:33 wlasnie teraz uskuteczniam relaks redaguje cóś na lamach gazety a procz relaksu to lubie utopic swoja chandre w wannie z woda. jak leci woda to nikt nie slyszy jak sobie rycze Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 27.03.04, 17:22 tak jak dzies, w tej chwili to dobrze jest przy kompie, -ale sa inne przypadki,ze tylko w lozeczku z dobra lektura -albo w wannie w pachnacych solach hmmmmmmmmm Odpowiedz Link
jtka Re: Relaks :)))))) 27.03.04, 21:51 ja dzis miałam relaksik... hihihi ... ze ściereczką w ręce, jakimś płynem w drugiej, i upoconym nosemP Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 27.03.04, 22:54 i ja tez to mialam Itus zalatwilam jeden pokuj narazie i drzwi, ...ale bylam niemadra kiedys, ze chcialam drzwi z szybkami...to teraz mam ((((((((( relaksuje sie przy nich ))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 29.03.04, 08:32 zanim zaczne pracowac to relaksuje sie "taplajac" sie w rzece popijajac kawa taki ranny maly relaksik Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 29.03.04, 09:32 aaaaaaaaa ,to mnie bardzo cieszy Slo, ze sie tak milo relaksujesz"naladowujesz" przed pracka.... zycze milegodzionka i przyjemnej pracy )))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 06.04.04, 12:42 dzis ostatnia "lekcja relaxsu" czyli hata yogi, album prawie gotowy z opisami wszystkich poz, ciekawe ile bede musiala zrobic poprawek ???? a tak nawiasem muwiac to bardzo Wam polecam taka forme relaxu ,naprawde, warto sie sprawdzic i odczuc na sobie jej dzialanie. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 06.04.04, 14:42 oj pzryda mi sie dzis relaksik po dwoch niepzrespanych nockach i ciezkiej pracki. chyba legne na podusi i bede relaksowac sie dlugo i szczesliwie Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 06.04.04, 16:33 e tam juz po wszystkim jak jest co robic to relaksu sie odechciewa. w zamian za to pojde polezec do wanny z goraca woda i tez bedzie dobrze Odpowiedz Link
jtka Re: Relaks :)))))) 06.04.04, 19:12 najlepszy relaks to jazda rowerem przed siebie , po znanych i nieznanych ścieżkach))))) albo wędrówka po nieznanych terenach, po górkach , dolinach...ehhh Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 06.04.04, 20:01 Itka skad Ty tyle sily bierzesz? jeszcze relaksowac sie na rowerze? ja dzis padam na twarz a pzrede mna jeszcze hohoho Odpowiedz Link
jtka Re: Relaks :)))))) 06.04.04, 21:53 siły to ja jeszcze jako takie posiadam , nawet po cieżkim dniu...., gorzej z czasem tego jest coraz mniej Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 06.04.04, 22:33 dziewczatka nie marudzic mi!!!! ja sie zrelaksowalam dzis swietnie.... zakonczylismy kurs yogi.... dostalismy poczestunek hrebatka z miodzikiem, kto chcial z mleczkiem, (po yodze niewskazane spozywac posilkow przez dwie godziny) ale pic mozna i jest wskazane. fajnie bylo.... ))) polecam Wam,jak macie mozliwosc. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 18.04.04, 20:49 w koncu relaksuje sie )))))))))) po ciezkim pracowitym dniu zeby nie moja najbardziej ukochana kobieta na swiecie-tesciowa cienko bym dzis piala najpierw pozwolila mi sie wyspac a potem pomogla mi pzryszykowac obiad dla 8 osob i jak ja moge jej nie kochac?)))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 18.04.04, 21:28 To masz wspaniala Twsciowa, nie wszyscy moga sie tak cieszyc jak TY. Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 19.04.04, 20:16 jutro relaksuje sie w ogrodeczku moim.... mam nadzieje,ze nie bedzie deszczu tego dzisiejszego obiecanego.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 20.04.04, 17:06 dzis jest jeden z gorszych dni, ktore wykanczaja jestem zupelnie bez sil. i albo odpoczne albo wpadne do wanny z goraca woda i wypije herbate to mi pzrejdzie bo inaczej to cienko dzis siebie widze Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 20.04.04, 17:09 Slo to chyba skoki temperatur tak wplywaja na nas, ja jakos sie trzymam ale chyba dlatego,ze pogrzebalam sie w ogrodeczku i padlam teraz.... relaksuje sie teraz z Wami... Odpowiedz Link
jtka Re: Relaks :)))))) 20.04.04, 17:12 ja też dziś pogrzebałam... bratki posadziłam, maciejkę, aksamitki,malwy.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 20.04.04, 18:20 i ja sie pogzrebalam pod kocykiem na podusi zrelaksowalm sie troszke, ide pic herbatke a potem biore sie za robotke Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 20.04.04, 18:43 no,no,to grzebanie Slo mozna zrozumiec dwojako ))) ja juz wszystko na dzis zrobilam i teraz sie obijam.... ide jesc kolacyje.... acha dzis na szwedzkiej TV ma byc Polski film "czesc Tereska" widzial kto ten film ????????????? Odpowiedz Link
jtka Re: Relaks :)))))) 21.04.04, 17:23 widziałam go i polecam, w sumie przerażająca wizja życia ludzi , młodych i starszych , w tzw.blokowiskach...i opadanie rąk wobec problemów tego świata... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :))))))Film 22.04.04, 21:16 Tak Itus, szkoda bylo mi Tereski,jak opowiadala, dla inwalidy,jak kolega zabral jej dziewidztwo.... marzenia miala piekne i tak je opowiadala ze lzami w oczach... mamusia wcale sie jej uczuciami nie interesowala( Odpowiedz Link
jtka Re: Relaks :)))))) 21.04.04, 17:24 a mój relaks ostatnio to grzebanie ale w ogrodzie i rower, szkoda tylko ,ze rozkopali moją trasę rowerową Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 22.04.04, 21:18 Itus a jezdzisz normalnym rowerem czy masz jakis jak sie one zwa"gorskie"???? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 22.04.04, 20:36 naaaaaaaareeeeeszcieeeeeee moge usiasc nogi mi odpadaja, i nie wiem czy zcasem za chwile nie padne ((((( Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 22.04.04, 21:12 moje nozki tez dzis bola..( a juz mialam sie polozyc,zadzwonila "psiapsiolka" ze jest w drodze do mnie. dopiero co pojechala do Helsinborg. pobablalysmy sobie jak zawsze, a wlasciwie to ona caly czas mowila, ja sluchalam hihi, Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 28.04.04, 16:20 ide zrelaksowac sie pod kocyk jutro mam znow komisje i znow umieram ze strachu niby nic ale ejdnak komisja komisją Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 28.04.04, 16:57 ja sie tez dzis relaksowalam , puki gratulacje przyjelam, znow walke z chwasciskami prowadzilam, ale jeszcze jutro i bedzie koniec az nowe nie wyrosna) tez ide pod kocyk i oko zaczepie na jakims programie w TV) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 28.04.04, 18:36 aaaaaale sie zrelaksowalam najgorzej cos zaplanowac raz obudzil mnie domofon a raz pies((( i tyle bylo z mojego relaksu((((( Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 28.04.04, 20:20 ale chyba bylo przyjemnie i tak ??) bo jak domofon ? to pewnie jakis mily gosc ??) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 28.04.04, 21:16 kendo napisała: > ale chyba bylo przyjemnie i tak ??) > bo jak domofon ? > to pewnie jakis mily gosc ??) a gdzie tam, moje dziecko tak w ciagu godziny z 5 razy sie wraca zeby to mily gosciu jaki to bym nie narzekala nawet Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 28.04.04, 21:41 Slo jedyna rada na "przerywki relaxowe" to powiesic dziecieciu klucz na szyjeczke i mozna sie relaxowac wtedy na maxa) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 14.05.04, 19:00 w koncu dzis od niepamietnych czasow mam kawalek czasu dla siebie. moge usiasc i popisac, poczytac poszalec w necie, nikt mnie nie wygania. malolaty poszly na Troje, moj slucha sejmu (nie cierpie) a ja sobie popijam herbatke i wyciagam lamusy napracowalam sie juz wiec zasluzylam na wypoczynek Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 14.05.04, 19:13 slyszalam otym filmie.... ale siostrzenica wyciaga nas na film o wampirach...ciekawe???????? widzialam urywki w TV...i chyba pojde) ja tez juz niby "obrobiona" ale jutro bed chyba konczyc co niby jest skonczone)-skad te sily brac ???? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 21.09.04, 16:18 lubie takie chwile jak ta najedzona, zadowolona, zrelaksowana oczekuje czym koncowka dnia jeszcze mnie zaskoczy dzien moge zaliczyc do udanych, troche pracy, troche rozrywki, czytania i ogladania. taki misz masz albo dwa w jednym albo jesli ktos woli taki łoś end goł tylko kto byl łosiem a kto gołem? Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 21.09.04, 16:38 slo-onko napisała: > lubie takie chwile jak ta > najedzona, zadowolona, zrelaksowana oczekuje czym koncowka dnia jeszcze mnie > zaskoczy > dzien moge zaliczyc do udanych, troche pracy, troche rozrywki, czytania i > ogladania. taki misz masz albo dwa w jednym albo jesli ktos woli taki łoś end > goł > tylko kto byl łosiem a kto gołem? hmmm....sloo widac naprawde Twe zadowolenie, wiesz,ze przeciez umiesz nas zarazic swym nastrojem.... ja tez obiadek juz zjadlam.... spanie mnie bierze, ale walczy przy kompie....zaraz musze znow w droge.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 21.09.04, 16:42 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > lubie takie chwile jak ta > > najedzona, zadowolona, zrelaksowana oczekuje czym koncowka dnia jeszcze m > nie > > zaskoczy > > dzien moge zaliczyc do udanych, troche pracy, troche rozrywki, czytania i > > > ogladania. taki misz masz albo dwa w jednym albo jesli ktos woli taki łoś > end > > goł > > tylko kto byl łosiem a kto gołem? > > hmmm....sloo widac naprawde Twe zadowolenie, > wiesz,ze przeciez umiesz nas zarazic swym nastrojem.... > > ja tez obiadek juz zjadlam.... > spanie mnie bierze, > ale walczy przy kompie....zaraz musze znow w droge.... hmm, ja napije sie herbatki ulubionej i pojde spozytkowac reszte czasu chociaz jak mowia obowiazki nie zajace Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 21.09.04, 16:47 kendo napisała: > jak legne na kanapke , > to chyba nie wstane) to z kanapka posadzimy Cie przy kompie DDD Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 21.09.04, 16:56 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > jak legne na kanapke , > > to chyba nie wstane) > > hi,hi,....droga wzgledna byla mimo przeywanego deszczu, ale gdy zjadlam...uschhhhhhhh...ale mnie rozklada..... chyba jednak na minukte sie oddale.... > to z kanapka posadzimy Cie przy kompie DDD Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 21.09.04, 17:29 no to sie zbieram...juz czas na mnie.... do napisania wieczorkiem.. Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 21.09.04, 19:56 ...Kendo podróżna i Slo radosna... ...piękny widok... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 21.09.04, 21:21 kendo napisała: > no to sie zbieram...juz czas na mnie.... > > do napisania wieczorkiem.. a nick,jako wolny obserwator, ale dzionek chyba byl udany, pomijajac "duchy") Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 21.09.04, 21:25 kendo napisała: > a nick,jako wolny obserwator, > ale dzionek chyba byl udany, > pomijajac "duchy") ...Kenduś super dzionek jak nigdy.. ...a jak tam Twój yogi miś... ...i jego chata... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 21.09.04, 21:34 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > a nick,jako wolny obserwator, > > ale dzionek chyba byl udany, > > pomijajac "duchy") > > ...Kenduś super dzionek jak nigdy.. > ...a jak tam Twój yogi miś... > ...i jego chata... dziekuje))))))) mis jakis mnie chyba nadepnal, przymiezalam sie znow zrobic mostek lezac i mi nie wyszlo....buuuuuuuuuuu.. za slabe mam chyba lapcieta( Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 21.09.04, 21:38 kendo napisała: > > dziekuje))))))) mis jakis mnie chyba nadepnal, > przymiezalam sie znow zrobic mostek > lezac i mi nie wyszlo....buuuuuuuuuuu.. > za slabe mam chyba lapcieta( ...trening czyni misia... ...mistrza przepraszam... ...ciężarki w dłoń i raz dawa trzy... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 21.09.04, 21:33 toja ide zrelaksowac sie do lozeczka. od dzis pzryszlo mi spac nie w swoim lozeczku((((( ale mysle,ze bedzie nie mniej wygodne i moze w koncu zasne jak normalny czlowiek. a dzis mam delirke po bylej nocce rowniez niepzrespanej(((( zwariowac mozna(((((((((( choc podziwiam sie,ze i tak chodze na szybkich obrotach bywajcie vistuski do jutra))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 21.09.04, 21:35 ...sie trzymaj Slo... ...pokimaj do rana... ...cos sie wymyśli jutro i będzie ok... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 21.09.04, 21:36 slo-onko napisała: > toja ide zrelaksowac sie do lozeczka. > od dzis pzryszlo mi spac nie w swoim lozeczku((((( > ale mysle,ze bedzie nie mniej wygodne i moze w koncu zasne jak normalny > czlowiek. > a dzis mam delirke po bylej nocce rowniez niepzrespanej(((( > zwariowac mozna(((((((((( > choc podziwiam sie,ze i tak chodze na szybkich obrotach > bywajcie vistuski do jutra))))))))) milego odpoczynku sloo i pieknych snow))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 22.09.04, 20:42 ...jest środa dopiero... ...zmęczenie to coś czego nie znam w połowie tygodnia... ...tak naprawdę to poczuję je w sobotę... ...chyba ze wcześniej się zregeneruję... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 22.09.04, 20:46 nick000 napisał: > ...jest środa dopiero... > ...zmęczenie to coś czego nie znam w połowie tygodnia... > ...tak naprawdę to poczuję je w sobotę... > ...chyba ze wcześniej się zregeneruję... a jaka najlepsza regeneracja???? Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 22.09.04, 20:49 kendo napisała: > > a jaka najlepsza regeneracja???? ...są różne szkoly... ...znam takich którzy polegują w łożu... ...inni uprawiają coś tam... ...a ja mam swoją tajemna metodę... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 20:03 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > > a jaka najlepsza regeneracja???? > > ...są różne szkoly... > ...znam takich którzy polegują w łożu... > ...inni uprawiają coś tam... > ...a ja mam swoją tajemna metodę... hmmmmm,,,,masz za duzo tajemnic) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 20:14 kendo napisała: > nikt sie dzis nie relaksuje???????????????? ...zaczynam... ...a tajemnica mojego relaksu jest już ci znana... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 20:28 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nikt sie dzis nie relaksuje???????????????? > > ...zaczynam... > ...a tajemnica mojego relaksu jest już ci znana... zaskoczylam,jak juz post wyslalam...sorry) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 20:30 ...nie widzę problemu... ...co słychać w wielkim świecie... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 20:35 nick000 napisał: > ...nie widzę problemu... > ...co słychać w wielkim świecie... jestem pod wrazeniem"samotnosci", koncowke przeczytalam z chusteczka do nosa(((((((((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 20:36 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > ...nie widzę problemu... > > ...co słychać w wielkim świecie... > > jestem pod wrazeniem"samotnosci", > koncowke przeczytalam z chusteczka do nosa(((((((((((( ...bidna Kendula... ...to tylko książka... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 20:38 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...nie widzę problemu... > > > ...co słychać w wielkim świecie... > > > > jestem pod wrazeniem"samotnosci", > > koncowke przeczytalam z chusteczka do nosa(((((((((((( > ...bidna Kendula... > ...to tylko książka... ale zrobilo mi sie ich szkoda( ale przezyli przynajmniej cudnosci :.)) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 20:42 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > ...nie widzę problemu... > > > > ...co słychać w wielkim świecie... > > > > > > jestem pod wrazeniem"samotnosci", > > > koncowke przeczytalam z chusteczka do nosa(((((((((((( > > ...bidna Kendula... > > ...to tylko książka... > > ale zrobilo mi sie ich szkoda( > ale przezyli przynajmniej cudnosci :.)) ...na swój sposób każdego z nas... ...takie cudności spotkały lub spotkają... ...czasem aż się ich wspominać nie chce... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 20:46 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > ...nie widzę problemu... > > > > > ...co słychać w wielkim świecie... > > > > > > > > jestem pod wrazeniem"samotnosci", > > > > koncowke przeczytalam z chusteczka do nosa(((((((((((( > > > ...bidna Kendula... > > > ...to tylko książka... > > > > ale zrobilo mi sie ich szkoda( > > ale przezyli przynajmniej cudnosci :.)) > > ...na swój sposób każdego z nas... > ...takie cudności spotkały lub spotkają... > ...czasem aż się ich wspominać nie chce... ales szczesliwy.... mnie tam nic takiego nie spotkalo buuuuuuuuuuuuuuuuuu....(((((((((((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 20:51 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > ...nie widzę problemu... > > > > > > ...co słychać w wielkim świecie... > > > > > > > > > > jestem pod wrazeniem"samotnosci", > > > > > koncowke przeczytalam z chusteczka do nosa(((((((((( > (( > > > > ...bidna Kendula... > > > > ...to tylko książka... > > > > > > ale zrobilo mi sie ich szkoda( > > > ale przezyli przynajmniej cudnosci :.)) > > > > ...na swój sposób każdego z nas... > > ...takie cudności spotkały lub spotkają... > > ...czasem aż się ich wspominać nie chce... > > ales szczesliwy.... > mnie tam nic takiego nie spotkalo buuuuuuuuuuuuuuuuuu....(((((((((((((( ...a kto powiedział że to było cudowne... ...i dlatego nie wspominam... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 20:54 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > ...nie widzę problemu... > > > > > > > ...co słychać w wielkim świecie... > > > > > > > > > > > > jestem pod wrazeniem"samotnosci", > > > > > > koncowke przeczytalam z chusteczka do nosa(((( > (((((( > > (( > > > > > ...bidna Kendula... > > > > > ...to tylko książka... > > > > > > > > ale zrobilo mi sie ich szkoda( > > > > ale przezyli przynajmniej cudnosci :.)) > > > > > > ...na swój sposób każdego z nas... > > > ...takie cudności spotkały lub spotkają... > > > ...czasem aż się ich wspominać nie chce... > > > > ales szczesliwy.... > > mnie tam nic takiego nie spotkalo buuuuuuuuuuuuuuuuuu....((((((((((((( > ( > > ...a kto powiedział że to było cudowne... > ...i dlatego nie wspominam... eeeeeeeee tam,skromny i dyskretny jestes... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 20:46 halo czy to pokoj dla relaksujacych?)))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 20:49 slo-onko napisała: > halo czy to pokoj dla relaksujacych?)))))))))))) jes,jes.....siniorirta.... zapraszamy....))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:02 ...mieliśmy się relaksować... ...dziewczyny???... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:03 nick000 napisał: > ...mieliśmy się relaksować... > ...dziewczyny???... no wlasnie, zasypiamy? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:04 moze zostanmy na jednymw atku bo od skakania po drabinie bola mnie moje galki oczne Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:05 slo-onko napisała: > moze zostanmy na jednymw atku bo od skakania po drabinie bola mnie moje galki > oczne slusznie zostajemy w relaksie...zgoda??? Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:05 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...mieliśmy się relaksować... > > ...dziewczyny???... > > no wlasnie, zasypiamy? ...jak co kto zasypia... ...mówmy coś śpiewajmy... ...róbmy inne śmieszne rzeczy... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:06 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...mieliśmy się relaksować... > > > ...dziewczyny???... > > > > no wlasnie, zasypiamy? > > ...jak co kto zasypia... > ...mówmy coś śpiewajmy... > ...róbmy inne śmieszne rzeczy... T mnie tu nie kus dos zatanskich zabwa. bo mnie dwa razy mowic nie tzreba a tak w ogole zcekamy na ten sprosny...... prawda Kendus?obiecal Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:08 slo-onko napisała: > T mnie tu nie kus dos zatanskich zabwa. > bo mnie dwa razy mowic nie tzreba > a tak w ogole zcekamy na ten sprosny...... > prawda Kendus?obiecal ...kiedy się wstydzę... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:09 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > T mnie tu nie kus dos zatanskich zabwa. > > bo mnie dwa razy mowic nie tzreba > > a tak w ogole zcekamy na ten sprosny...... > > prawda Kendus?obiecal > > ...kiedy się wstydzę... najpierw obiecanki a pozniej czekanie??????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:10 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > T mnie tu nie kus dos zatanskich zabwa. > > bo mnie dwa razy mowic nie tzreba > > a tak w ogole zcekamy na ten sprosny...... > > prawda Kendus?obiecal > > ...kiedy się wstydzę... ha ha ha pomyslaby kto ale zaraz zaraz po raz drugi chcesz nas wciagnac w te zabawe z wierszykami kiedys zaproponowales, z nas wycuagnales wszystko co umiemy a Ty???????? Kolego Nik!!!!! pojdziecie do kata !!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:12 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > > > T mnie tu nie kus dos zatanskich zabwa. > > > bo mnie dwa razy mowic nie tzreba > > > a tak w ogole zcekamy na ten sprosny...... > > > prawda Kendus?obiecal > > > > ...kiedy się wstydzę... > > ha ha ha pomyslaby kto > ale zaraz zaraz po raz drugi chcesz nas wciagnac w te zabawe z wierszykami > kiedys zaproponowales, z nas wycuagnales wszystko co umiemy a Ty???????? > Kolego Nik!!!!! pojdziecie do kata !!!!! > i okrutna metoda na grochu kleczec przykazemy))))))))))))9 Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:12 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > T mnie tu nie kus dos zatanskich zabwa. > > > > bo mnie dwa razy mowic nie tzreba > > > > a tak w ogole zcekamy na ten sprosny...... > > > > prawda Kendus?obiecal > > > > > > ...kiedy się wstydzę... > > > > ha ha ha pomyslaby kto > > ale zaraz zaraz po raz drugi chcesz nas wciagnac w te zabawe z wierszykam > i > > kiedys zaproponowales, z nas wycuagnales wszystko co umiemy a Ty???????? > > Kolego Nik!!!!! pojdziecie do kata !!!!! > > > i okrutna metoda na grochu > kleczec przykazemy))))))))))))9 i bedziemy smyrac piorkiem po nosie mow nam tu zaraz co wiesz Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:14 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > T mnie tu nie kus dos zatanskich zabwa. > > > > > bo mnie dwa razy mowic nie tzreba > > > > > a tak w ogole zcekamy na ten sprosny...... > > > > > prawda Kendus?obiecal > > > > > > > > ...kiedy się wstydzę... > > > > > > ha ha ha pomyslaby kto > > > ale zaraz zaraz po raz drugi chcesz nas wciagnac w te zabawe z wier > szykam > > i > > > kiedys zaproponowales, z nas wycuagnales wszystko co umiemy a Ty??? > ????? > > > Kolego Nik!!!!! pojdziecie do kata !!!!! > > > > > i okrutna metoda na grochu > > kleczec przykazemy))))))))))))9 > > > i bedziemy smyrac piorkiem po nosie > mow nam tu zaraz co wiesz tu trzeba zastosowac okrutniejsze metody) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:16 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > T mnie tu nie kus dos zatanskich zabwa. > > > > > > bo mnie dwa razy mowic nie tzreba > > > > > > a tak w ogole zcekamy na ten sprosny...... > > > > > > prawda Kendus?obiecal > > > > > > > > > > ...kiedy się wstydzę... > > > > > > > > ha ha ha pomyslaby kto > > > > ale zaraz zaraz po raz drugi chcesz nas wciagnac w te zabawe > z wier > > szykam > > > i > > > > kiedys zaproponowales, z nas wycuagnales wszystko co umiemy a > Ty??? > > ????? > > > > Kolego Nik!!!!! pojdziecie do kata !!!!! > > > > > > > i okrutna metoda na grochu > > > kleczec przykazemy))))))))))))9 > > > > > > i bedziemy smyrac piorkiem po nosie > > mow nam tu zaraz co wiesz > > tu trzeba zastosowac okrutniejsze metody) ...w moich podstawówkowych czasach klęczenie na grochu było normą... ...tym mnie nie nastraszycie... ...proszę o następny zestaw pytań... Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:13 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > > > T mnie tu nie kus dos zatanskich zabwa. > > > bo mnie dwa razy mowic nie tzreba > > > a tak w ogole zcekamy na ten sprosny...... > > > prawda Kendus?obiecal > > > > ...kiedy się wstydzę... > > ha ha ha pomyslaby kto > ale zaraz zaraz po raz drugi chcesz nas wciagnac w te zabawe z wierszykami > kiedys zaproponowales, z nas wycuagnales wszystko co umiemy a Ty???????? > Kolego Nik!!!!! pojdziecie do kata !!!!! > ...muszę być wprowadzony w nastrój... ...a taki będę jutro... ...i dam wam koncert... ...tylko może być późno i zbudzę wszystkie okoliczne psy i koty... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:15 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > T mnie tu nie kus dos zatanskich zabwa. > > > > bo mnie dwa razy mowic nie tzreba > > > > a tak w ogole zcekamy na ten sprosny...... > > > > prawda Kendus?obiecal > > > > > > ...kiedy się wstydzę... > > > > ha ha ha pomyslaby kto > > ale zaraz zaraz po raz drugi chcesz nas wciagnac w te zabawe z wierszykam > i > > kiedys zaproponowales, z nas wycuagnales wszystko co umiemy a Ty???????? > > Kolego Nik!!!!! pojdziecie do kata !!!!! > > > > ...muszę być wprowadzony w nastrój... > ...a taki będę jutro... > ...i dam wam koncert... > ...tylko może być późno i zbudzę wszystkie okoliczne psy i koty... znow obiecanki??????????????? a jak sie uprzemy i bedziemy czekac??? Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:18 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > T mnie tu nie kus dos zatanskich zabwa. > > > > > bo mnie dwa razy mowic nie tzreba > > > > > a tak w ogole zcekamy na ten sprosny...... > > > > > prawda Kendus?obiecal > > > > > > > > ...kiedy się wstydzę... > > > > > > ha ha ha pomyslaby kto > > > ale zaraz zaraz po raz drugi chcesz nas wciagnac w te zabawe z wier > szykam > > i > > > kiedys zaproponowales, z nas wycuagnales wszystko co umiemy a Ty??? > ????? > > > Kolego Nik!!!!! pojdziecie do kata !!!!! > > > > > > > ...muszę być wprowadzony w nastrój... > > ...a taki będę jutro... > > ...i dam wam koncert... > > ...tylko może być późno i zbudzę wszystkie okoliczne psy i koty... > > znow obiecanki??????????????? > > a jak sie uprzemy i bedziemy czekac??? ...to pomyślimy o dalszym przyjemnym ciągu imprezki... ...ze śpiewami i recytacjami klasyki... ...w końcu poważny z nas zespół... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:21 nick000 napisał: > ...to pomyślimy o dalszym przyjemnym ciągu imprezki... > ...ze śpiewami i recytacjami klasyki... > ...w końcu poważny z nas zespół... no i tym optymistycznym akcenten nasz Nick wymigal sie od recytowania. Nick, mozesz wrocic do lawki. NDST !!!!!!! Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:24 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...to pomyślimy o dalszym przyjemnym ciągu imprezki... > > ...ze śpiewami i recytacjami klasyki... > > ...w końcu poważny z nas zespół... > > no i tym optymistycznym akcenten nasz Nick wymigal sie od recytowania. > Nick, mozesz wrocic do lawki. NDST !!!!!!! > > ...niedobra pani... ...ani się obejżysz a usiądziesz na pinezce... ...jednej już tak kiedyś zrobiliśmy i było śmiesznie... ...nie miała poczuci humoru bo nie śmiała się... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:26 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...to pomyślimy o dalszym przyjemnym ciągu imprezki... > > > ...ze śpiewami i recytacjami klasyki... > > > ...w końcu poważny z nas zespół... > > > > no i tym optymistycznym akcenten nasz Nick wymigal sie od recytowania. > > Nick, mozesz wrocic do lawki. NDST !!!!!!! > > > > > ...niedobra pani... > ...ani się obejżysz a usiądziesz na pinezce... > ...jednej już tak kiedyś zrobiliśmy i było śmiesznie... > ...nie miała poczuci humoru bo nie śmiała się... wiesz co teraz widze? Twoja skwaszona mine i zgryzliwy usmieszek a rozesmialam sie w glosDDD rety, ta moja wyobraznia DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:17 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > T mnie tu nie kus dos zatanskich zabwa. > > > > bo mnie dwa razy mowic nie tzreba > > > > a tak w ogole zcekamy na ten sprosny...... > > > > prawda Kendus?obiecal > > > > > > ...kiedy się wstydzę... > > > > ha ha ha pomyslaby kto > > ale zaraz zaraz po raz drugi chcesz nas wciagnac w te zabawe z wierszykam > i > > kiedys zaproponowales, z nas wycuagnales wszystko co umiemy a Ty???????? > > Kolego Nik!!!!! pojdziecie do kata !!!!! > > > > ...muszę być wprowadzony w nastrój... > ...a taki będę jutro... > ...i dam wam koncert... > ...tylko może być późno i zbudzę wszystkie okoliczne psy i koty... obawiam sie,ze mozemy nie doczekac psiego wycia ale moze?jesli bedziemy wytrwale? co Kendus jak myslisz warto czekac na koncert gwazdora oskarowego?ten wieczor bedzie nalezal do niego nie czesto zdarza sie taki wystep Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:23 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > T mnie tu nie kus dos zatanskich zabwa. > > > > > bo mnie dwa razy mowic nie tzreba > > > > > a tak w ogole zcekamy na ten sprosny...... > > > > > prawda Kendus?obiecal > > > > > > > > ...kiedy się wstydzę... > > > > > > ha ha ha pomyslaby kto > > > ale zaraz zaraz po raz drugi chcesz nas wciagnac w te zabawe z wier > szykam > > i > > > kiedys zaproponowales, z nas wycuagnales wszystko co umiemy a Ty??? > ????? > > > Kolego Nik!!!!! pojdziecie do kata !!!!! > > > > > > > ...muszę być wprowadzony w nastrój... > > ...a taki będę jutro... > > ...i dam wam koncert... > > ...tylko może być późno i zbudzę wszystkie okoliczne psy i koty... > > > obawiam sie,ze mozemy nie doczekac psiego wycia > ale moze?jesli bedziemy wytrwale? > co Kendus jak myslisz warto czekac na koncert gwazdora oskarowego?ten wieczor > bedzie nalezal do niego > nie czesto zdarza sie taki wystep sloo, gra warta siweczki,,,, jak sie uprzemy to poczekamy i posluchamy) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:24 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > T mnie tu nie kus dos zatanskich zabwa. > > > > > > bo mnie dwa razy mowic nie tzreba > > > > > > a tak w ogole zcekamy na ten sprosny...... > > > > > > prawda Kendus?obiecal > > > > > > > > > > ...kiedy się wstydzę... > > > > > > > > ha ha ha pomyslaby kto > > > > ale zaraz zaraz po raz drugi chcesz nas wciagnac w te zabawe > z wier > > szykam > > > i > > > > kiedys zaproponowales, z nas wycuagnales wszystko co umiemy a > Ty??? > > ????? > > > > Kolego Nik!!!!! pojdziecie do kata !!!!! > > > > > > > > > > ...muszę być wprowadzony w nastrój... > > > ...a taki będę jutro... > > > ...i dam wam koncert... > > > ...tylko może być późno i zbudzę wszystkie okoliczne psy i koty... > > > > > > obawiam sie,ze mozemy nie doczekac psiego wycia > > ale moze?jesli bedziemy wytrwale? > > co Kendus jak myslisz warto czekac na koncert gwazdora oskarowego?ten wie > czor > > bedzie nalezal do niego > > nie czesto zdarza sie taki wystep > > sloo, > gra warta siweczki,,,, > jak sie uprzemy to poczekamy i posluchamy) masz racje Kendus niech no tylko Nick sie okresli o ktorej najpozniej moglby zaczac wystep swoj na scenie? Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:27 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > T mnie tu nie kus dos zatanskich zabwa. > > > > > > > bo mnie dwa razy mowic nie tzreba > > > > > > > a tak w ogole zcekamy na ten sprosny......; > -) > > > > > > > prawda Kendus?obiecal > > > > > > > > > > > > ...kiedy się wstydzę... > > > > > > > > > > ha ha ha pomyslaby kto > > > > > ale zaraz zaraz po raz drugi chcesz nas wciagnac w te z > abawe > > z wier > > > szykam > > > > i > > > > > kiedys zaproponowales, z nas wycuagnales wszystko co um > iemy a > > Ty??? > > > ????? > > > > > Kolego Nik!!!!! pojdziecie do kata !!!!! > > > > > > > > > > > > > ...muszę być wprowadzony w nastrój... > > > > ...a taki będę jutro... > > > > ...i dam wam koncert... > > > > ...tylko może być późno i zbudzę wszystkie okoliczne psy i ko > ty... > > > > > > > > > obawiam sie,ze mozemy nie doczekac psiego wycia > > > ale moze?jesli bedziemy wytrwale? > > > co Kendus jak myslisz warto czekac na koncert gwazdora oskarowego?t > en wie > > czor > > > bedzie nalezal do niego > > > nie czesto zdarza sie taki wystep > > > > sloo, > > gra warta siweczki,,,, > > jak sie uprzemy to poczekamy i posluchamy) > > masz racje Kendus niech no tylko Nick sie okresli o ktorej najpozniej moglby > zaczac wystep swoj na scenie? > tzn...ze czekamy na koncert.... hi,hi, chyba pochwali sie w zla godzine) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:28 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > T mnie tu nie kus dos zatanskich zabwa. > > > > > > > bo mnie dwa razy mowic nie tzreba > > > > > > > a tak w ogole zcekamy na ten sprosny......; > -) > > > > > > > prawda Kendus?obiecal > > > > > > > > > > > > ...kiedy się wstydzę... > > > > > > > > > > ha ha ha pomyslaby kto > > > > > ale zaraz zaraz po raz drugi chcesz nas wciagnac w te z > abawe > > z wier > > > szykam > > > > i > > > > > kiedys zaproponowales, z nas wycuagnales wszystko co um > iemy a > > Ty??? > > > ????? > > > > > Kolego Nik!!!!! pojdziecie do kata !!!!! > > > > > > > > > > > > > ...muszę być wprowadzony w nastrój... > > > > ...a taki będę jutro... > > > > ...i dam wam koncert... > > > > ...tylko może być późno i zbudzę wszystkie okoliczne psy i ko > ty... > > > > > > > > > obawiam sie,ze mozemy nie doczekac psiego wycia > > > ale moze?jesli bedziemy wytrwale? > > > co Kendus jak myslisz warto czekac na koncert gwazdora oskarowego?t > en wie > > czor > > > bedzie nalezal do niego > > > nie czesto zdarza sie taki wystep > > > > sloo, > > gra warta siweczki,,,, > > jak sie uprzemy to poczekamy i posluchamy) > > masz racje Kendus niech no tylko Nick sie okresli o ktorej najpozniej moglby > zaczac wystep swoj na scenie? > ...uważam że ok północy będzie dobrze... ...zależy jak długo będziemy się rozstawać... ...to może potrwać jakiś czas... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:30 nick000 napisał: > > > > masz racje Kendus niech no tylko Nick sie okresli o ktorej najpozniej mog > lby > > zaczac wystep swoj na scenie? > > > > ...uważam że ok północy będzie dobrze... > ...zależy jak długo będziemy się rozstawać... > ...to może potrwać jakiś czas... wiem cos o tym, czasem rozstania a nawet odprowadzki sa dlugie i trwaja kilka dni DDDD no moze przesadzam ale kilka godzin na bank Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:04 nick000 napisał: > ...mieliśmy się relaksować... > ...dziewczyny???... bylam na papierosku.... i pomyslalam o "ich dramacie na lotnisku" podobny mialam na statku katamaranie, jak wracalam do domu, zlapal nas sztorm na srodku morza, ruch wstrzymany z dwoch stron,slubny czka mnie odebrac brrrrrrrr.... Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:10 kendo napisała: > > bylam na papierosku.... > i pomyslalam o "ich dramacie na lotnisku" > podobny mialam na statku > katamaranie, > jak wracalam do domu, > zlapal nas sztorm na srodku morza, > ruch wstrzymany z dwoch stron,slubny czka mnie odebrac brrrrrrrr.... ...hmm nasza droga Kendo... ...śpiewa tu duszoszczipatielnyje piosenki... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:13 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > > bylam na papierosku.... > > i pomyslalam o "ich dramacie na lotnisku" > > podobny mialam na statku > > katamaranie, > > jak wracalam do domu, > > zlapal nas sztorm na srodku morza, > > ruch wstrzymany z dwoch stron,slubny czka mnie odebrac brrrrrrrr.... > > ...hmm nasza droga Kendo... > ...śpiewa tu duszoszczipatielnyje piosenki... mowisz o mani i Frani))))))))))))) wiecej nic nie pamietam)))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:21 to zaczynaj nicku, jako z racji zes jeden rodzynek obecny) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:23 kendo napisała: > to zaczynaj nicku, > jako z racji zes jeden rodzynek obecny) rozpuscil sie nam ten "rozynek" tylko nagrody i inne pytania Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:25 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > to zaczynaj nicku, > > jako z racji zes jeden rodzynek obecny) > > > rozpuscil sie nam ten "rozynek" > tylko nagrody i inne pytania lasuch jeden...chce za darmo,,,, Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:25 ...taki już mój los... ...ktoś musi zbierać nagrody i być rozpuszczony... ...jak zwykle zgłaszam się na ochotnika... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:27 nick000 napisał: > ...taki już mój los... > ...ktoś musi zbierać nagrody i być rozpuszczony... > ...jak zwykle zgłaszam się na ochotnika... no prosze jak mu dobrze a kto nas bedzie rozpieszcal? my tez chcemy byc nagrodzone)))))))))) porposze o bramke nr 3 Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:29 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...taki już mój los... > > ...ktoś musi zbierać nagrody i być rozpuszczony... > > ...jak zwykle zgłaszam się na ochotnika... > > > no prosze jak mu dobrze > a kto nas bedzie rozpieszcal? > my tez chcemy byc nagrodzone)))))))))) > porposze o bramke nr 3 protestuje!!!!!!!!! to niesprawiedliwy podzial ....... Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:31 ...miałem napisać "mój ciężki los"... ...o jeden mały wyraz tyle szumu... ...a ja chciałem je wyręczyć w tak ciężkich sprawach... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:33 kendo napisała: > > protestuje!!!!!!!!! > to niesprawiedliwy podzial ....... noooooo Nick pewnego dnia jak rzucimy Ci sie na szyje to bedziesz mial problem jak sie od nas uwolnic ale wtedy wyssiemy wszystko co bedzie dla nas stanowic nagrode DDDD nie pekaj Kendo poradzimy sobie w koncu gdzie diabel nie moze to....... Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:35 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > > protestuje!!!!!!!!! > > to niesprawiedliwy podzial ....... > > > noooooo Nick pewnego dnia jak rzucimy Ci sie na szyje to bedziesz mial problem > jak sie od nas uwolnic > ale wtedy wyssiemy wszystko co bedzie dla nas stanowic nagrode DDDD > nie pekaj Kendo poradzimy sobie > w koncu gdzie diabel nie moze to....... > ...tak się boję... ...że nie mogę się doczekać )... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:36 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > > > > protestuje!!!!!!!!! > > > to niesprawiedliwy podzial ....... > > > > > > noooooo Nick pewnego dnia jak rzucimy Ci sie na szyje to bedziesz mial > problem > > jak sie od nas uwolnic > > ale wtedy wyssiemy wszystko co bedzie dla nas stanowic nagrode DDDD > > nie pekaj Kendo poradzimy sobie > > w koncu gdzie diabel nie moze to....... > > > ...tak się boję... > ...że nie mogę się doczekać )... Ty nas nie prowokuj, uprzedzam Ciebie lojalnie bo to moze zle sie skonczyc jesli nikt z nas nie bedzie nasycony))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:36 ja juz nic nie mowie, to je jawna prowokacja nicka bysmy wyjawnily nasze plany...sloo rozsadnie teraz pisz)))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:37 kendo napisała: > ja juz nic nie mowie, > to je jawna prowokacja nicka > bysmy wyjawnily nasze plany...sloo rozsadnie teraz pisz)))))))))))) zdaje sie ma byc pelnia ksiezyca.... zadanie bedzie ulatwione)))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:41 chcialam zaznaczyc,ze takie wieczory jak dziesiejszy od jakiegos czasu sa juz tradycja jeszcze dwa-trzy dni i zdobedziemy kolejny tysiecznik))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:43 slo-onko napisała: > chcialam zaznaczyc,ze takie wieczory jak dziesiejszy od jakiegos czasu sa juz > tradycja > jeszcze dwa-trzy dni i zdobedziemy kolejny tysiecznik))))) ...ty mi tu temtu nie zmieniaj... ...co kombinujecie mówcie prędko... ...co z tą pełnią księżyca... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:45 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > chcialam zaznaczyc,ze takie wieczory jak dziesiejszy od jakiegos czasu s > a > juz > > tradycja > > jeszcze dwa-trzy dni i zdobedziemy kolejny tysiecznik))))) > ...ty mi tu temtu nie zmieniaj... > ...co kombinujecie mówcie prędko... > ...co z tą pełnią księżyca... ja wtedy jestem rzadna krwi)))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:46 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > chcialam zaznaczyc,ze takie wieczory jak dziesiejszy od jakiegos c > zasu s > > a > > juz > > > tradycja > > > jeszcze dwa-trzy dni i zdobedziemy kolejny tysiecznik))))) > > ...ty mi tu temtu nie zmieniaj... > > ...co kombinujecie mówcie prędko... > > ...co z tą pełnią księżyca... > > ja wtedy jestem rzadna krwi)))))))))) o w moooorde, tego sie nie spodziewalam ))))))) nawet sprawdzalam czy napisala to Kendo DDDDDDDDDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:45 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > chcialam zaznaczyc,ze takie wieczory jak dziesiejszy od jakiegos czasu s > a > juz > > tradycja > > jeszcze dwa-trzy dni i zdobedziemy kolejny tysiecznik))))) > ...ty mi tu temtu nie zmieniaj... > ...co kombinujecie mówcie prędko... > ...co z tą pełnią księżyca... wiem tylko,ze podczas pelni wyja wilkolaki i strasza duchi Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:45 slo-onko napisała: > chcialam zaznaczyc,ze takie wieczory jak dziesiejszy od jakiegos czasu sa juz > tradycja > jeszcze dwa-trzy dni i zdobedziemy kolejny tysiecznik))))) oby nie trafilo sie nam znow w kuchni go zdobywac hi,hi, Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:46 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > chcialam zaznaczyc,ze takie wieczory jak dziesiejszy od jakiegos czasu s > a > juz > > tradycja > > jeszcze dwa-trzy dni i zdobedziemy kolejny tysiecznik))))) > > oby nie trafilo sie nam znow w kuchni go zdobywac hi,hi, masz na mysli stol? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:44 no i sie wystarszyl. wiedzialam,ze zmieknie, yes, yes DDDDDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:45 slo-onko napisała: > no i sie wystarszyl. > wiedzialam,ze zmieknie, yes, yes DDDDDDDD ...co jest... ...nie boję się nikogo... ...le już mnie nie straszcie błagam... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:47 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > no i sie wystarszyl. > > wiedzialam,ze zmieknie, yes, yes DDDDDDDD > > ...co jest... > ...nie boję się nikogo... > ...le już mnie nie straszcie błagam... no dobra dobra, bo jeszcze koszmary przysnisz wnocy niby taki duzy a boi sie straszenia Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:54 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > no i sie wystarszyl. > > > wiedzialam,ze zmieknie, yes, yes DDDDDDDD > > > > ...co jest... > > ...nie boję się nikogo... > > ...le już mnie nie straszcie błagam... > > > no dobra dobra, bo jeszcze koszmary przysnisz wnocy > niby taki duzy a boi sie straszenia ...uroczyście oświadczam że gdyby wszelkie duchy i strachy... ...były takie jak Wy... ...to horrory możnaby pokazywać zamiast dobranocki... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:48 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > no i sie wystarszyl. > > wiedzialam,ze zmieknie, yes, yes DDDDDDDD > > ...co jest... > ...nie boję się nikogo... > ...le już mnie nie straszcie błagam... a zauwaz sloo,jednak nick sie boii, za kazdym razem podkresla"ze sie niczego nie boii" oj biedne to chlopcze bedzie..... Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:48 ...aaaa już wiem ... ...o wy niedobre... ...krwawej mary wam się zachciewa... ...bo pewnie tylko o to chodzi prawda.... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:51 nick000 napisał: > ...aaaa już wiem ... > ...o wy niedobre... > ...krwawej mary wam się zachciewa... > ...bo pewnie tylko o to chodzi prawda.... nareszcie zalapales.... odprawimy obrzad ,,,dla przedluzenia mlodosci.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:53 i Kendusiowej tez slodkich snow , papa do jutra do spotkania na kawce ))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:52 kochani musze Was opuscic, wkurzajaca jest ta swiecaca lampa, ktora drazni gdy inni chca spac. Nikowi zycze wspanialej biesiad z zubrami i czekamy na sprawozdanie po bibce))) dobranoc )))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:54 dobranoc Sloo musisz inaczej lampe ustawic albo jakies okulary ,popytaj u optyka znajda jakas rade,,,,PA,.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:56 kendo napisała: > dobranoc Sloo > musisz inaczej lampe ustawic > albo jakies okulary ,popytaj u optyka znajda jakas rade,,,,PA,.. kendus dzis nie oczy tylko dzieci))))))))) pa )))) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 23.09.04, 21:59 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > dobranoc Sloo > > musisz inaczej lampe ustawic > > albo jakies okulary ,popytaj u optyka znajda jakas rade,,,,PA,.. > > > kendus dzis nie oczy tylko dzieci))))))))) > pa )))) hi,hi,....zawsze cos poplatam.... milego snu ....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:07 na TVP polonia idzie "Potop" zagladam od czasu doczasu.... duzo juz zapomnialam.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:08 kendo napisała: > na TVP polonia idzie "Potop" > zagladam od czasu doczasu.... > duzo juz zapomnialam.... posun sie Kendo, posun sie Nik poogladamy razem Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:09 kendo napisała: > na TVP polonia idzie "Potop" > zagladam od czasu doczasu.... > duzo juz zapomnialam.... ...potop jest dobrze zrobionym filmem... ...ale już chyba tylko TV trwam go nie emitowała... ...to już zaczyna być mdłe... Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:10 ...lubicie oglądać TV... ...bo ja nie bardzo... ...wiadomości też wolę radiowe... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:12 nick000 napisał: > ...lubicie oglądać TV... > ...bo ja nie bardzo... > ...wiadomości też wolę radiowe... balam sie skrytykowac przesyt emitowanej trylogii spodziewajac sie krzykow nie lubie i ogladam sporadycznie. radia slucham na co dzien przez 8 godzin i tyle mi wystarczy. podaja te same wiadomosci co godzine wiec tyle ile wiem-wystarczy Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:13 TV,stoi w innym pokoju, slysze go raczej niz ogladam, wlanczam na wiadomosci, najczesciej czytam na necie lub radio Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:14 a pamietacie jak trzeba bylo przeczytac cala trylogie usch..... polonista "szurniety",kazal nam pozniej sceny batalistyczne opisywac, Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:17 kendo napisała: > a pamietacie jak trzeba bylo przeczytac cala trylogie usch..... > polonista "szurniety",kazal nam > pozniej sceny batalistyczne opisywac, kiedys bylo zle ale dzis nie jest lepiej. widzac co dzieje sie z oswiata to wlosy deba staja. biorac pod lupe przyszla nowa mature to wlasciwie nie wiem czy bedzie lepiej czy gorzej. jedno co mnie wkurza to to,ze dzieci egzaminuje sie prawie co roku!!!!!jakis obled!!!!! nie dlugo w zlobkach beda egzaminowac czy dzieci umia siusiac do nocniczkow Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:22 slo-onko napisała: > > kiedys bylo zle ale dzis nie jest lepiej. > widzac co dzieje sie z oswiata to wlosy deba staja. > biorac pod lupe przyszla nowa mature to wlasciwie nie wiem czy bedzie lepiej > czy gorzej. > jedno co mnie wkurza to to,ze dzieci egzaminuje sie prawie co roku!!!!!jakis > obled!!!!! nie dlugo w zlobkach beda egzaminowac czy dzieci umia siusiac do > nocniczkow ...bardzo lubiłem swoją polonistkę... ...a w pierwszej klasie to się nawet kochałem w matematyczce... ...później ona odeszła do innej szkoły i odpuścilem sobie matmę... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:24 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > > kiedys bylo zle ale dzis nie jest lepiej. > > widzac co dzieje sie z oswiata to wlosy deba staja. > > biorac pod lupe przyszla nowa mature to wlasciwie nie wiem czy bedzie lep > iej > > czy gorzej. > > jedno co mnie wkurza to to,ze dzieci egzaminuje sie prawie co roku!!!!!ja > kis > > obled!!!!! nie dlugo w zlobkach beda egzaminowac czy dzieci umia siusiac > do > > nocniczkow > > ...bardzo lubiłem swoją polonistkę... > ...a w pierwszej klasie to się nawet kochałem w matematyczce... > ...później ona odeszła do innej szkoły i odpuścilem sobie matmę... z racji tego,ze uczeszczalam do chemicznej szkoly mialam okazje miec lekcje z mikrobiologii. nauczyciel dal sie polubic z tego powodu,ze stawial: mikro- piatki, mikro-dwojki itp)))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:15 kendo napisała: > TV,stoi w innym pokoju, > slysze go raczej niz ogladam, > wlanczam na wiadomosci, > najczesciej czytam na necie lub radio > czytac w necie wiadomosci nie lubie to juz wole je odsluchac w radio. tv jest u mnie wlaczony nie mal 24 /h. moj malzonek jest maniakiem jej ogladania. jakby mogl nosilby pilot ze soba do firmy zmuszona czasem jestem wysluchac kolejno: polityka, publicystyka, wiadomosci, polityka, publicystyka, wiadomosci. i tak na okraglo. Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:17 ...lubię czytać prasę tę prawdziwą papierową... ...ta z netu niema uroku... ...to tak jak książka trzeba ją czuć w ręku i czuć jej zapach... ...zwróciłyście uwagę jak pachną książki... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:20 nick000 napisał: > ...lubię czytać prasę tę prawdziwą papierową... > ...ta z netu niema uroku... > ...to tak jak książka trzeba ją czuć w ręku i czuć jej zapach... > ...zwróciłyście uwagę jak pachną książki... tak,...te z bibljioteki ,zapach mi nie pasuje i nigdy takiej obcej ksiazki do lozka nie biore, wole wlasne ksizki w lozku,bo zapach znajomy... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:22 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > ...lubię czytać prasę tę prawdziwą papierową... > > ...ta z netu niema uroku... > > ...to tak jak książka trzeba ją czuć w ręku i czuć jej zapach... > > ...zwróciłyście uwagę jak pachną książki... > > tak,...te z bibljioteki ,zapach mi nie pasuje > i nigdy takiej obcej ksiazki do lozka nie biore, > wole wlasne ksizki w lozku,bo zapach znajomy... masz racje Kendus. swoje nowe ksiazki pielegnuje tak aby zawsze wygladaly jak nowe. jesli ktos wezmie w rece "Łuk triumfalny" po przeczytaniu przeze mnie to nie pozna,ze byly w niej przewracane kartki Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:20 nick000 napisał: > ...lubię czytać prasę tę prawdziwą papierową... > ...ta z netu niema uroku... > ...to tak jak książka trzeba ją czuć w ręku i czuć jej zapach... > ...zwróciłyście uwagę jak pachną książki... a jakze ))))))) tzn mam na mysli te nowe choc pewnie stare zupelnie inaczej czuc. nie umiem sie opowiedziec bo takich starych ne mam. jedna mi sie zachowala z poczatku chyba lat 1900-dokladnie nie pametam. mialam ja wyrzucic bo jest starsznie poszarpana. ale kiedy zobaczylam,ze ma az tyle lat to zachowam ja tak dlugo jak tylko bede mogla)))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:26 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...lubię czytać prasę tę prawdziwą papierową... > > ...ta z netu niema uroku... > > ...to tak jak książka trzeba ją czuć w ręku i czuć jej zapach... > > ...zwróciłyście uwagę jak pachną książki... > > a jakze ))))))) > tzn mam na mysli te nowe choc pewnie stare zupelnie inaczej czuc. nie umiem sie > > opowiedziec bo takich starych ne mam. jedna mi sie zachowala z poczatku chyba > lat 1900-dokladnie nie pametam. mialam ja wyrzucic bo jest starsznie > poszarpana. ale kiedy zobaczylam,ze ma az tyle lat to zachowam ja tak dlugo jak > > tylko bede mogla)))))))) > oj,pachan inaczej te przed 80rokiem i te obecne, inny papier,lepszy teraz, a tak pozatem,cos w tym zapachu jest przyciagajacego.... zapachu gazet nie lubie,plus brudza slol na czarno i rece) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:27 ...mam paskudny zwyczaj pisania na marginesach ksiązek... ...to są takie moje na gorąco spisywane uwagi... ...czasem jak wrócę do książki to nie zgadzam się z tym co wcześniej zanotowałem i dopisuję coś jeszcze... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:31 nick000 napisał: > ...mam paskudny zwyczaj pisania na marginesach ksiązek... > ...to są takie moje na gorąco spisywane uwagi... > ...czasem jak wrócę do książki to nie zgadzam się z tym co wcześniej > zanotowałem i dopisuję coś jeszcze... nie spotkalam dotychczas takie czytacza Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:32 slo-onko napisała: > > > nie spotkalam dotychczas takie czytacza ...nie spotkałem dotychczas Sloonka... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:31 nick000 napisał: > ...mam paskudny zwyczaj pisania na marginesach ksiązek... > ...to są takie moje na gorąco spisywane uwagi... > ...czasem jak wrócę do książki to nie zgadzam się z tym co wcześniej > zanotowałem i dopisuję coś jeszcze... ha,ja zaczelam robic to samo od pewnego czasu.... ale nie zrobilam ponownego czytania, wiec bedzie ciekawie skonfrontowac. Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:35 kendo napisała: > > ha,ja zaczelam robic to samo od pewnego czasu.... > ale nie zrobilam ponownego czytania, > wiec bedzie ciekawie skonfrontowac. ...ktoś w tym domu nareszcie mnie rozumie... ...a z tym zapisywaniem Kendo to pewnie masz jak ja... ...nie zgodzisz się z czymś albi cie coś wkurzy... ...a tu jak na zlość pod ręką brak papieru a myśl ucieka... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:36 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > > > ha,ja zaczelam robic to samo od pewnego czasu.... > > ale nie zrobilam ponownego czytania, > > wiec bedzie ciekawie skonfrontowac. > > ...ktoś w tym domu nareszcie mnie rozumie... > ...a z tym zapisywaniem Kendo to pewnie masz jak ja... > ...nie zgodzisz się z czymś albi cie coś wkurzy... > ...a tu jak na zlość pod ręką brak papieru a myśl ucieka... i co klucisz sie w ten sposob z bohaterami? bo ja jesli juz to napislambym jak bardzo podoba mi sie dr Ravik albo chata dra Webera Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:38 slo-onko napisała: > i co klucisz sie w ten sposob z bohaterami? > bo ja jesli juz to napislambym jak bardzo podoba mi sie dr Ravik albo chata dra > > Webera ...nie na powieściach... ...na wszystkich innych tak... ...no prawie wszystkich... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:35 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > ...mam paskudny zwyczaj pisania na marginesach ksiązek... > > ...to są takie moje na gorąco spisywane uwagi... > > ...czasem jak wrócę do książki to nie zgadzam się z tym co wcześniej > > zanotowałem i dopisuję coś jeszcze... > > ha,ja zaczelam robic to samo od pewnego czasu.... > ale nie zrobilam ponownego czytania, > wiec bedzie ciekawie skonfrontowac. ja nie bazgrze po ksiazkach ja zapamietuje albo cytuje zgapione Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:40 slo-onko napisała: > ja nie bazgrze po ksiazkach > ja zapamietuje albo cytuje zgapione ... wzorowa uczennica Slo... ...kołnierzyk też masz codziennie biały i czysty... ...i worek na kapcie i tarcza przyszyta... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:44 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > ja nie bazgrze po ksiazkach > > ja zapamietuje albo cytuje zgapione > > ... wzorowa uczennica Slo... > ...kołnierzyk też masz codziennie biały i czysty... > ...i worek na kapcie i tarcza przyszyta... i plakietka czewona z napisem wzorowegoDDD tylko chlopcy sa niegrzeczni i ciagaja mnie za warkocze prosze pana Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:46 slo-onko napisała: > > i plakietka czewona z napisem wzorowegoDDD > tylko chlopcy sa niegrzeczni i ciagaja mnie za warkocze prosze pana ...to ja ciągam skarżypyto... ...poczekaj tylko jak będziemy po lekcjach wracać... ...dziewczyny ja zaraz nie wyrobię bo sm juz nie wiem co plotę... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:48 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > > i plakietka czewona z napisem wzorowegoDDD > > tylko chlopcy sa niegrzeczni i ciagaja mnie za warkocze prosze pana > > > ...to ja ciągam skarżypyto... > ...poczekaj tylko jak będziemy po lekcjach wracać... > ...dziewczyny ja zaraz nie wyrobię bo sm juz nie wiem co plotę... tralalalala, tralalalalaa Nick mnie odprowadzi do domu tralalala tralalala.. dam mu za to buzi trlalalala tralalalaDDDDD <mala Slo w podskokach> Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:50 slo-onko napisała: > > tralalalala, tralalalalaa Nick mnie odprowadzi do domu tralalala tralalala.. > dam mu za to buzi trlalalala tralalalaDDDDD > <mala Slo w podskokach> > ...ale pod jednym warunkiem... ...oddasz mi swoją kanapkę... ...podstępny maly nick zaciera ręce... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:52 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > tralalalala, tralalalalaa Nick mnie odprowadzi do domu tralalala tralalal > a.. > > dam mu za to buzi trlalalala tralalalaDDDDD > > <mala Slo w podskokach> > > > ...ale pod jednym warunkiem... > ...oddasz mi swoją kanapkę... > ...podstępny maly nick zaciera ręce... zjedzone PPPP zostal tylko ogryzek od jablkaPP ale czym innym moge wynagrodzic podstepnego kolegeDDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:54 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > tralalalala, tralalalalaa Nick mnie odprowadzi do domu tralalala tr > alalal > > a.. > > > dam mu za to buzi trlalalala tralalalaDDDDD > > > <mala Slo w podskokach> > > > > > ...ale pod jednym warunkiem... > > ...oddasz mi swoją kanapkę... > > ...podstępny maly nick zaciera ręce... > > > zjedzone PPPP > zostal tylko ogryzek od jablkaPP > ale czym innym moge wynagrodzic podstepnego kolegeDDDDD ...mały podstępny zacierający ręce nick... ...juz dostal swoja nagrodę... ...ale warkoczyki małej Slo nadal nie są bezpieczne... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:57 musze zwrocic szanownej widowni niedoszlej opery , ze stajemy sie mistrzami w naszych juz tradycyjnych wieczornych posiadowkach nie zle nam to wychodzi chyba, jak sadzicie? do 1000 brakuje niespelna 230 postow Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:59 slo-onko napisała: > musze zwrocic szanownej widowni niedoszlej opery , ze stajemy sie mistrzami w > naszych juz tradycyjnych wieczornych posiadowkach > nie zle nam to wychodzi chyba, jak sadzicie? > do 1000 brakuje niespelna 230 postow ...jeszcze godzinka i po ptokach... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:01 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > musze zwrocic szanownej widowni niedoszlej opery , ze stajemy sie mistrza > mi w > > naszych juz tradycyjnych wieczornych posiadowkach > > nie zle nam to wychodzi chyba, jak sadzicie? > > do 1000 brakuje niespelna 230 postow > > ...jeszcze godzinka i po ptokach... wytrzymamy dzisiaj?))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:52 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > tralalalala, tralalalalaa Nick mnie odprowadzi do domu tralalala tralalal > a.. > > dam mu za to buzi trlalalala tralalalaDDDDD > > <mala Slo w podskokach> > > > ...ale pod jednym warunkiem... > ...oddasz mi swoją kanapkę... > ...podstępny maly nick zaciera ręce... ha,ha, fajnie sie czyta.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:55 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > tralalalala, tralalalalaa Nick mnie odprowadzi do domu tralalala tr > alalal > > a.. > > > dam mu za to buzi trlalalala tralalalaDDDDD > > > <mala Slo w podskokach> > > > > > ...ale pod jednym warunkiem... > > ...oddasz mi swoją kanapkę... > > ...podstępny maly nick zaciera ręce... > > ha,ha, fajnie sie czyta.... tak i siusia ze smiechu oczywiscie ))))))))))))) wyobrazam sobie malego zadziornego Nicka, ktory tarmosi slonka za wlosy )))))))kradnie kanapke i zwiewa ile sil w nogach))))))) a po buzi pozostalo wspomnienie)))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 22:41 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...mam paskudny zwyczaj pisania na marginesach ksiązek... > > > ...to są takie moje na gorąco spisywane uwagi... > > > ...czasem jak wrócę do książki to nie zgadzam się z tym co wcześnie > j > > > zanotowałem i dopisuję coś jeszcze... > > > > ha,ja zaczelam robic to samo od pewnego czasu.... > > ale nie zrobilam ponownego czytania, > > wiec bedzie ciekawie skonfrontowac. > > > ja nie bazgrze po ksiazkach > ja zapamietuje albo cytuje zgapione Sloo,doszlam do wniosku, ze kiedys mi sie przydalo takie bazgrolenie na marginesie, szybko mozna poszukac ,a zapisuje olowkiem Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:02 widze,ze dzis czasem dysponujecie)))))))) i dobrym humorem.... ja sie przespalam ,wiecmoge posiedziec) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:04 kendo napisała: > widze,ze dzis czasem dysponujecie)))))))) > i dobrym humorem.... > ja sie przespalam ,wiecmoge posiedziec) ...do rana?... ...zgłaszam się na ochotnika... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:06 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > widze,ze dzis czasem dysponujecie)))))))) > > i dobrym humorem.... > > ja sie przespalam ,wiecmoge posiedziec) > > ...do rana?... > ...zgłaszam się na ochotnika... jesli ktos mnie stad nie wygoni to bede z Wami)))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:09 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > widze,ze dzis czasem dysponujecie)))))))) > > > i dobrym humorem.... > > > ja sie przespalam ,wiecmoge posiedziec) > > > > ...do rana?... > > ...zgłaszam się na ochotnika... > > > jesli ktos mnie stad nie wygoni to bede z Wami)))))))))))))) wiec odstawiamy maraton dzisiaj) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:13 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > widze,ze dzis czasem dysponujecie)))))))) > > > > i dobrym humorem.... > > > > ja sie przespalam ,wiecmoge posiedziec) > > > > > > ...do rana?... > > > ...zgłaszam się na ochotnika... > > > > > > jesli ktos mnie stad nie wygoni to bede z Wami)))))))))))))) > > wiec odstawiamy maraton dzisiaj) ...popaliłem i jestem gotów... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:17 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > widze,ze dzis czasem dysponujecie)))))))) > > > > > i dobrym humorem.... > > > > > ja sie przespalam ,wiecmoge posiedziec) > > > > > > > > ...do rana?... > > > > ...zgłaszam się na ochotnika... > > > > > > > > > jesli ktos mnie stad nie wygoni to bede z Wami)))))))))))))) > > > > wiec odstawiamy maraton dzisiaj) > > ...popaliłem i jestem gotów... no wlasnie zauwazylam,ze jaks cisza nastala a tak swoja droga to co mowi Wasi maloznkowie,ze tak siedzimy przed netem? moj mam nadzieje usypia Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:21 slo-onko napisała: > > > no wlasnie zauwazylam,ze jaks cisza nastala > a tak swoja droga to co mowi Wasi maloznkowie,ze tak siedzimy przed netem? ...każdemu co mu się należy... ...kto lubi spć niech śpi... ...kto lubi TV to na zdrowie... > moj mam nadzieje usypia Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:22 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > widze,ze dzis czasem dysponujecie)))))))) > > > > > > i dobrym humorem.... > > > > > > ja sie przespalam ,wiecmoge posiedziec) > > > > > > > > > > ...do rana?... > > > > > ...zgłaszam się na ochotnika... > > > > > > > > > > > > jesli ktos mnie stad nie wygoni to bede z Wami)))))))))))) > )) > > > > > > wiec odstawiamy maraton dzisiaj) > > > > ...popaliłem i jestem gotów... > > > no wlasnie zauwazylam,ze jaks cisza nastala > a tak swoja droga to co mowi Wasi maloznkowie,ze tak siedzimy przed netem? > moj mam nadzieje usypia moj lezy na kanapie i Tv oglada czasami nie uciszy jak sie zasmieje glosniej))) rano jest jego czas na necie do 16:00 a pozniej moj, chyba ze cos mial na swych forach sprawdzic , to jak jestem grzeczna to go puszcze na chwile) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:24 kendo napisała: > moj lezy na kanapie i Tv oglada > czasami nie uciszy jak sie zasmieje glosniej))) > rano jest jego czas na necie do 16:00 > a pozniej moj, > chyba ze cos mial na swych forach sprawdzic , > to jak jestem grzeczna to go puszcze na chwile) a czesto bywasz grzeczna Kendo?)))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:28 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > moj lezy na kanapie i Tv oglada > > czasami nie uciszy jak sie zasmieje glosniej))) > > rano jest jego czas na necie do 16:00 > > a pozniej moj, > > chyba ze cos mial na swych forach sprawdzic , > > to jak jestem grzeczna to go puszcze na chwile) > > > a czesto bywasz grzeczna Kendo?)))))))))))) hmmm.....to zalezy) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:25 ...Kendo rządzi w domu żelazną ręką... ...ja tez chcę być tak prześladowany... ...tylko pewnie się do tego nie nadaję... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:27 nick000 napisał: > ...Kendo rządzi w domu żelazną ręką... > ...ja tez chcę być tak prześladowany... > ...tylko pewnie się do tego nie nadaję... bos potulny jak baranek? Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:29 slo-onko napisała: ...tylko pewnie się do tego nie nadaję... > > > bos potulny jak baranek? ...zbyt daleko idące wnioski... ...chciałbym żeby tak było... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:31 nick000 napisał: > ...Kendo rządzi w domu żelazną ręką... > ...ja tez chcę być tak prześladowany... > ...tylko pewnie się do tego nie nadaję... a cos Ty Nicku.... wygladam na taka zelazna??????????? czasami wydaje mi sie ,ze jestem zalagodna, ale pod skrzydelka moge przyjac kazdego) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:32 kendo napisała: > a cos Ty Nicku.... > wygladam na taka zelazna??????????? > czasami wydaje mi sie ,ze jestem zalagodna, > ale pod skrzydelka moge przyjac kazdego) ...kto powiedział żeś żelazna... ...z tymi skrzydełkami to piękne... Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:36 ...nasza Kendo sprytnie wymigała się od odpowiedzi... ...na pytanie czy często bywa niegrzeczna... ...jak z tym jest... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:38 nick000 napisał: > ...nasza Kendo sprytnie wymigała się od odpowiedzi... > ...na pytanie czy często bywa niegrzeczna... > ...jak z tym jest... no wlasnie Kendus mow zaraz jak na spowiedzi Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:41 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...nasza Kendo sprytnie wymigała się od odpowiedzi... > > ...na pytanie czy często bywa niegrzeczna... > > ...jak z tym jest... > > > no wlasnie Kendus mow zaraz jak na spowiedzi hmmm....interpretowac mozna roznie) zalezy co sie uwaza za niegrzecznosc) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:42 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...nasza Kendo sprytnie wymigała się od odpowiedzi... > > > ...na pytanie czy często bywa niegrzeczna... > > > ...jak z tym jest... > > > > > > no wlasnie Kendus mow zaraz jak na spowiedzi > > hmmm....interpretowac mozna roznie) > zalezy co sie uwaza za niegrzecznosc) ahaaaaaaaaaaa i niby wiecej gzrechow nie pamietasz co??????))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:37 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > a cos Ty Nicku.... > > wygladam na taka zelazna??????????? > > czasami wydaje mi sie ,ze jestem zalagodna, > > ale pod skrzydelka moge przyjac kazdego) > > ...kto powiedział żeś żelazna... > ...z tymi skrzydełkami to piękne... sam powiedziales ,"ze rzadze w domu zelazna reka" skrocial tylko zwrot,by szybciej napisac.... tez podobaja mi sie skrzydelka) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:40 kendo napisała: > > sam powiedziales ,"ze rzadze w domu zelazna reka" > skrocial tylko zwrot,by szybciej napisac.... > > tez podobaja mi sie skrzydelka) ...ja lubię pieczone... ...teraz to już zasunąłem bombę... ...to dla zmylenia... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:42 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > > sam powiedziales ,"ze rzadze w domu zelazna reka" > > skrocial tylko zwrot,by szybciej napisac.... > > > > tez podobaja mi sie skrzydelka) > > ...ja lubię pieczone... > ...teraz to już zasunąłem bombę... > ...to dla zmylenia... co pieszczone? cos zgubilam? Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:43 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > > sam powiedziales ,"ze rzadze w domu zelazna reka" > > skrocial tylko zwrot,by szybciej napisac.... > > > > tez podobaja mi sie skrzydelka) > > ...ja lubię pieczone... > ...teraz to już zasunąłem bombę... > ...to dla zmylenia... mowisz o ognisku,,, dla zmiany tematu...)) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:47 a to ognisko w plenerze czy ognisko domowe??????????) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:50 kendo napisała: > a to ognisko w plenerze > czy ognisko domowe??????????) ...zdecydowanie plener... ...pomyśl jak pięknie ... ...płonie ogień iskry srzelają pod niebo w oddali las... ...lato i my przy ognisku... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:52 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > a to ognisko w plenerze > > czy ognisko domowe??????????) > > ...zdecydowanie plener... > ...pomyśl jak pięknie ... > ...płonie ogień iskry srzelają pod niebo w oddali las... > ...lato i my przy ognisku... a plomien rozgrzewa nam szczesliwe twarze i slychac cicho: .....plonie ognisko w lesie......... )))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:54 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > a to ognisko w plenerze > > > czy ognisko domowe??????????) > > > > ...zdecydowanie plener... > > ...pomyśl jak pięknie ... > > ...płonie ogień iskry srzelają pod niebo w oddali las... > > ...lato i my przy ognisku... > > a plomien rozgrzewa nam szczesliwe twarze > i slychac cicho: .....plonie ognisko w lesie......... )))))) ...najpiękniej jest nad ranem... ...już nie noc a jeszcze nie świt... ...w takiej godzinie już nikt nie spiewa... ...wszyscy czują więź z przyrodą i ze sobą... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:57 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > a to ognisko w plenerze > > > > czy ognisko domowe??????????) > > > > > > ...zdecydowanie plener... > > > ...pomyśl jak pięknie ... > > > ...płonie ogień iskry srzelają pod niebo w oddali las... > > > ...lato i my przy ognisku... > > > > a plomien rozgrzewa nam szczesliwe twarze > > i slychac cicho: .....plonie ognisko w lesie......... )))))) > > ...najpiękniej jest nad ranem... > ...już nie noc a jeszcze nie świt... > ...w takiej godzinie już nikt nie spiewa... > ...wszyscy czują więź z przyrodą i ze sobą... alem sie rozmarzylaaaaaaaaaaaaaa) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 25.09.04, 23:58 nick000 napisał: > > ...najpiękniej jest nad ranem... > ...już nie noc a jeszcze nie świt... > ...w takiej godzinie już nikt nie spiewa... > ...wszyscy czują więź z przyrodą i ze sobą... wszystko zaczyna budzic sie do zycia. brzask niczym szept... cisza niczym krzyk... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:00 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > > ...najpiękniej jest nad ranem... > > ...już nie noc a jeszcze nie świt... > > ...w takiej godzinie już nikt nie spiewa... > > ...wszyscy czują więź z przyrodą i ze sobą... > > > wszystko zaczyna budzic sie do zycia. > brzask niczym szept... > cisza niczym krzyk... i spadajca gwiazda........... Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:02 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > > ...najpiękniej jest nad ranem... > > > ...już nie noc a jeszcze nie świt... > > > ...w takiej godzinie już nikt nie spiewa... > > > ...wszyscy czują więź z przyrodą i ze sobą... > > > > > > wszystko zaczyna budzic sie do zycia. > > brzask niczym szept... > > cisza niczym krzyk... > > i spadajca gwiazda........... ...jest cicho i pięknie... ...siedzimy obok siebie... ...nie mówiąc nic rozumiemy się doskonale... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:07 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > ...najpiękniej jest nad ranem... > > > > ...już nie noc a jeszcze nie świt... > > > > ...w takiej godzinie już nikt nie spiewa... > > > > ...wszyscy czują więź z przyrodą i ze sobą... > > > > > > > > > wszystko zaczyna budzic sie do zycia. > > > brzask niczym szept... > > > cisza niczym krzyk... > > > > i spadajca gwiazda........... > > ...jest cicho i pięknie... > ...siedzimy obok siebie... > ...nie mówiąc nic rozumiemy się doskonale... slychac tylko naszych serc bicie ognisko powoli gasnie wstaje swit....a my wciaz nieruchomo obok siebie trwamy.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:04 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > > ...najpiękniej jest nad ranem... > > > ...już nie noc a jeszcze nie świt... > > > ...w takiej godzinie już nikt nie spiewa... > > > ...wszyscy czują więź z przyrodą i ze sobą... > > > > > > wszystko zaczyna budzic sie do zycia. > > brzask niczym szept... > > cisza niczym krzyk... > > i spadajca gwiazda........... spelniajaca marzenia........ najskrytsze........ Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:07 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > ...najpiękniej jest nad ranem... > > > > ...już nie noc a jeszcze nie świt... > > > > ...w takiej godzinie już nikt nie spiewa... > > > > ...wszyscy czują więź z przyrodą i ze sobą... > > > > > > > > > wszystko zaczyna budzic sie do zycia. > > > brzask niczym szept... > > > cisza niczym krzyk... > > > > i spadajca gwiazda........... > > spelniajaca marzenia........ > najskrytsze........ > > ...może tak wygląda raj... ...kto to może wiedzieć... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:10 nick000 napisał: > ...może tak wygląda raj... > ...kto to może wiedzieć... minimum szczescia, troche optymizmu, tolerancja, humor,nieco marzen to juz polmetek do raju Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:13 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...może tak wygląda raj... > > ...kto to może wiedzieć... > > minimum szczescia, troche optymizmu, tolerancja, humor,nieco marzen to juz > polmetek do raju ...wiesz Slo może to ta noc... ...tak powinno życie wyglądać... ...tylko jak wówczas wyglądałby raj... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:13 kochani chyba pojde sie polozyc a na dobranoc linka ))))))) www.garden-of-serenity.republika.pl/Ekartki/Dobranoc/dobranoc.html Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:21 no teraz juz zmykam. kolorowych snow i spokojnego snu po fascynujacym wieczorze niech ten tysiac bedzie z Wami jutro pogratuluje komu tzreba Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:12 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > ...najpiękniej jest nad ranem... > > > > ...już nie noc a jeszcze nie świt... > > > > ...w takiej godzinie już nikt nie spiewa... > > > > ...wszyscy czują więź z przyrodą i ze sobą... > > > > > > > > > wszystko zaczyna budzic sie do zycia. > > > brzask niczym szept... > > > cisza niczym krzyk... > > > > i spadajca gwiazda........... > > spelniajaca marzenia........ > najskrytsze........ > > ani razu mi sie nie spelnilo zadne zyczenie.... nie wierze teraz w toto((((((((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:15 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > ...najpiękniej jest nad ranem... > > > > > ...już nie noc a jeszcze nie świt... > > > > > ...w takiej godzinie już nikt nie spiewa... > > > > > ...wszyscy czują więź z przyrodą i ze sobą... > > > > > > > > > > > > wszystko zaczyna budzic sie do zycia. > > > > brzask niczym szept... > > > > cisza niczym krzyk... > > > > > > i spadajca gwiazda........... > > > > spelniajaca marzenia........ > > najskrytsze........ > > > > > ani razu mi sie nie spelnilo zadne zyczenie.... > nie wierze teraz w toto((((((((( mialas okazje widziec spadajaca gwiazde? tos szczesciara bo ja zawsze spoznialam sie-ona spadala szybciej niz zdazylam pomarzyc)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:16 ...marzeniom trzeba pomagać... ...ale spadające gwiazdy są takie romantyzcne... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:20 nick000 napisał: > ...marzeniom trzeba pomagać... > ...ale spadające gwiazdy są takie romantyzcne... jak sie widzie razem a nie samemu((((((( moze dlatego nigdy nic mi sie nie spelnia, moze to trzeba podwoic marzenie?????????? Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:17 **Sloo czesto u nas spadaja gwiazdy, nieraz niezdaze,bo tak szybko sie dzieje, nieraz jakby w zwolnionym tepie i pomarze....i nic(((((((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:19 kendo napisała: > **Sloo > czesto u nas spadaja gwiazdy, > nieraz niezdaze,bo tak szybko sie dzieje, > nieraz jakby w zwolnionym tepie i pomarze....i nic(((((((( wiesz co? przyjade do Ciebie z siatka na motyle nalapiemy tych gwiazd do woli a marzenia beda spelniac sie hurtowo))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:21 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > **Sloo > > czesto u nas spadaja gwiazdy, > > nieraz niezdaze,bo tak szybko sie dzieje, > > nieraz jakby w zwolnionym tepie i pomarze....i nic(((((((( > > wiesz co? > przyjade do Ciebie z siatka na motyle > nalapiemy tych gwiazd do woli a marzenia beda spelniac sie hurtowo))))) > genialny pomysl...zabieramy Nicka rowniez na polowanie gwiazd))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:23 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > > wiesz co? > > przyjade do Ciebie z siatka na motyle > > nalapiemy tych gwiazd do woli a marzenia beda spelniac sie hurtowo))))) > > > genialny pomysl...zabieramy Nicka rowniez na polowanie gwiazd))))))))) ...wszystkie które złapię podaruję wam... Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:20 kendo napisała: > **Sloo > czesto u nas spadaja gwiazdy, > nieraz niezdaze,bo tak szybko sie dzieje, > nieraz jakby w zwolnionym tepie i pomarze....i nic(((((((( ...jak byłem mały to o spadających gwiazdach mówiono... ...zupełnie co innego niz dzisiaj... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:22 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > **Sloo > > czesto u nas spadaja gwiazdy, > > nieraz niezdaze,bo tak szybko sie dzieje, > > nieraz jakby w zwolnionym tepie i pomarze....i nic(((((((( > > ...jak byłem mały to o spadających gwiazdach mówiono... > ...zupełnie co innego niz dzisiaj... a u nas mowili caly czas o tym pieknym ..... Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:25 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > **Sloo > > > czesto u nas spadaja gwiazdy, > > > nieraz niezdaze,bo tak szybko sie dzieje, > > > nieraz jakby w zwolnionym tepie i pomarze....i nic(((((((( > > > > ...jak byłem mały to o spadających gwiazdach mówiono... > > ...zupełnie co innego niz dzisiaj... > > a u nas mowili caly czas o tym pieknym ..... ...bałem się wówczas takich gwiazd... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:28 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > **Sloo > > > > czesto u nas spadaja gwiazdy, > > > > nieraz niezdaze,bo tak szybko sie dzieje, > > > > nieraz jakby w zwolnionym tepie i pomarze....i nic(((((((( > > > > > > ...jak byłem mały to o spadających gwiazdach mówiono... > > > ...zupełnie co innego niz dzisiaj... > > > > a u nas mowili caly czas o tym pieknym ..... > > ...bałem się wówczas takich gwiazd... a czemuz????????? a one sa takie piekne, jak popatrzysz na nie zauwazysz ,ze niektore nawet mrugaja do Ciebie, ta co swieci najasnie i mruga , to Twoja gwiazda Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:31 kendo napisała: > > > > > nieraz jakby w zwolnionym tepie i pomarze....i nic(( > (((((( > > > > > > > > ...jak byłem mały to o spadających gwiazdach mówiono... > > > > ...zupełnie co innego niz dzisiaj... > > > > > > a u nas mowili caly czas o tym pieknym ..... > > > > ...bałem się wówczas takich gwiazd... > > a czemuz????????? > a one sa takie piekne, > jak popatrzysz na nie > zauwazysz ,ze niektore nawet mrugaja do Ciebie, > ta co swieci najasnie i mruga , > to Twoja gwiazda ...mówiono że taka spadająca gwiazda to znak że odeszło dziecko... ...jak widziałem to bałem się że to moja... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:33 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > > > > > nieraz jakby w zwolnionym tepie i pomarze....i ni > c(( > > (((((( > > > > > > > > > > ...jak byłem mały to o spadających gwiazdach mówiono... > > > > > ...zupełnie co innego niz dzisiaj... > > > > > > > > a u nas mowili caly czas o tym pieknym ..... > > > > > > ...bałem się wówczas takich gwiazd... > > > > a czemuz????????? > > a one sa takie piekne, > > jak popatrzysz na nie > > zauwazysz ,ze niektore nawet mrugaja do Ciebie, > > ta co swieci najasnie i mruga , > > to Twoja gwiazda > > ...mówiono że taka spadająca gwiazda to znak że odeszło dziecko... > ...jak widziałem to bałem się że to moja... o swiecie jakie smutne((((((((( teraz chyba juz tak nie myslisz co?????????? Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:35 ...teraz często sam nie wiem co myśleć... ...dzieciom wszystko wydaje się proste... ...znaja tylko dwa kolory... ...albo czegoś sie boją albo kochają... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:40 nick000 napisał: > ...teraz często sam nie wiem co myśleć... > ...dzieciom wszystko wydaje się proste... > ...znaja tylko dwa kolory... > ...albo czegoś sie boją albo kochają... to prawda....mozna je wtedy "prostowac" jak nie sa skryte w sobie i dziela sie swymi odczuciami. Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:47 ...mnie "prostowano" zbyt często... ...i nigdy nie dałem się wyprostować do końca... ...smutny temat w wątku "relaks"... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 26.09.04, 00:53 nick000 napisał: > ...mnie "prostowano" zbyt często... > ...i nigdy nie dałem się wyprostować do końca... > ...smutny temat w wątku "relaks"... albo ja uzylam smutnego okreslenia"prostowac" akurat taki mi szybko do glowy przyszedl, moglam napisac "tlumaczyc" usch... zla jestem czasami bo zaczyna brakowac mi niuansow Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 27.09.04, 16:19 ale jestem dzis wymaglowana ((((((( takie dni jak dzisiejszy rzadko bywaja ale jak sobie uswiadomilam,ze ich pzrede mna jescze tylko 2 tygodnie to na sama mysl zrobilo mi sie slabo ja poprosze o kogos do pomocy, dobrze zaplace Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 27.09.04, 16:57 slo-onko napisała: > ale jestem dzis wymaglowana ((((((( > takie dni jak dzisiejszy rzadko bywaja > ale jak sobie uswiadomilam,ze ich pzrede mna jescze tylko 2 tygodnie to na sama > > mysl zrobilo mi sie slabo > ja poprosze o kogos do pomocy, dobrze zaplace juz jestem i pomagam na ochotnika... rownie w stroju odswietnym.... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 27.09.04, 17:48 nick000 napisał: > ...co mam robić?... czekam tez na polecenie Sloo) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 28.09.04, 17:20 wiecie,ze zyje dzisiaj? to byl znosny dzien ale za to jutro rozpoczynaja pierwszaki wiec bedzie starsznie((((((( i tak kilka dni(((((( jak przezyje to....... ......bede zyc dzis musialam nadrobic troszke po godzinach by nie zakopac sie totalnie w papierach ide odpoczac, cos przekasze i usiade na moment za chwile. piszac zelegle listy poczekam na kogos kto tak jakja przyjdzie pomoczyc stópki swoje )))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 28.09.04, 17:34 slo-onko napisała: > wiecie,ze zyje dzisiaj? > to byl znosny dzien ale za to jutro rozpoczynaja pierwszaki wiec bedzie > starsznie((((((( > i tak kilka dni(((((( > jak przezyje to....... > ......bede zyc > dzis musialam nadrobic troszke po godzinach by nie zakopac sie totalnie w > papierach > ide odpoczac, cos przekasze i usiade na moment za chwile. piszac zelegle listy > poczekam na kogos kto tak jakja przyjdzie pomoczyc stópki swoje )))))) sloo,ja musze juz jechac, i potarzac sie po podlodze, jak bedziesz miec sile wieczorem to pobablamy sobie Wszyscy moze....PA;..odpoczywaj....bidulo( Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 28.09.04, 20:40 hmmmm...ja zrelaxowana na maxa.............. moge zdziebko posiedziec, Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 28.09.04, 21:08 kendo napisała: > hmmmm...ja zrelaxowana na maxa.............. > moge zdziebko posiedziec, a ja wzielam kapiel. polezalam sobie w puszystej pachnacej pianie i jest zdziebko lepiej teraz pije herbate ale czuje jak mnie wszystko boli. ale to mzoe nie z pzrepracowania tylko efekt takiej pogody?(( juz sama nie wiem, czuje sie jak potluczona(((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 28.09.04, 21:15 popijam sobie goraca herbatke łudzac sie,ze postawi mnie na nogiD tylko po co kiedy nocka sie zbliza? lubie taka mieszanine wszystkich smakow swiata: lipton, mieta, ergley, ciut pomaranczowej i rozyczki do kompletu Kendus sa u Ciebie do kupienia takie mini paczusie rozyczek typowo herbacianych, ktore zaparza sie dla aromatu? ps. ale mi net dzis slimaczy((((( chyba go kopne <Slo wkurzone tupie noga> Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 28.09.04, 21:24 slo-onko napisała: > popijam sobie goraca herbatke łudzac sie,ze postawi mnie na nogiD > tylko po co kiedy nocka sie zbliza? > lubie taka mieszanine wszystkich smakow swiata: lipton, mieta, ergley, ciut > pomaranczowej i rozyczki do kompletu > Kendus sa u Ciebie do kupienia takie mini paczusie rozyczek typowo > herbacianych, ktore zaparza sie dla aromatu? > > ps. ale mi net dzis slimaczy((((( > chyba go kopne <Slo wkurzone tupie noga> a mi jakos szybko przewraca krarti teraz, rano to makabra)))))))))) mowisz sloo o herbatkach expresowych, takich w torebeczkach????sa rozne, najczesciej kupuje z czarnej pozeczki bo lubie, pozniej lesna, ale nie sa mini a normalnie duze.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 28.09.04, 21:26 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > popijam sobie goraca herbatke łudzac sie,ze postawi mnie na nogiD > > tylko po co kiedy nocka sie zbliza? > > lubie taka mieszanine wszystkich smakow swiata: lipton, mieta, ergley, ci > ut > > pomaranczowej i rozyczki do kompletu > > Kendus sa u Ciebie do kupienia takie mini paczusie rozyczek typowo > > herbacianych, ktore zaparza sie dla aromatu? > > > > ps. ale mi net dzis slimaczy((((( > > chyba go kopne <Slo wkurzone tupie noga> > > a mi jakos szybko przewraca krarti teraz, > rano to makabra)))))))))) > > mowisz sloo o herbatkach expresowych, > takich w torebeczkach????sa rozne, > najczesciej kupuje z czarnej pozeczki bo lubie, > pozniej lesna, > ale nie sa mini a normalnie duze.... ale nie rozana herbata ekspressowa tylki mini paczki roz)) wklada sie je do filizanki razem z inna i zaparza woda wtedy uzyskuje rozany aromat))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 28.09.04, 21:34 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > popijam sobie goraca herbatke łudzac sie,ze postawi mnie na nogiD > > > tylko po co kiedy nocka sie zbliza? > > > lubie taka mieszanine wszystkich smakow swiata: lipton, mieta, ergl > ey, ci > > ut > > > pomaranczowej i rozyczki do kompletu > > > Kendus sa u Ciebie do kupienia takie mini paczusie rozyczek typowo > > > herbacianych, ktore zaparza sie dla aromatu? > > > > > > ps. ale mi net dzis slimaczy((((( > > > chyba go kopne <Slo wkurzone tupie noga> > > > > a mi jakos szybko przewraca krarti teraz, > > rano to makabra)))))))))) > > > > mowisz sloo o herbatkach expresowych, > > takich w torebeczkach????sa rozne, > > najczesciej kupuje z czarnej pozeczki bo lubie, > > pozniej lesna, > > ale nie sa mini a normalnie duze.... > > > ale nie rozana herbata ekspressowa tylki mini paczki roz)) > wklada sie je do filizanki razem z inna i zaparza woda > wtedy uzyskuje rozany aromat))))) a cos Ty sloo,niema u nas takiego cuda.... pierwszy raz o tym slysze...hmmmmmmmmmm... nie pijaja svensonki takich wspanialosci.(((( Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 22.05.05, 10:24 pewnie juz sie relaxujecie na maxa) jak zwykle ja bede to robic....a co niedziela jest ?? wiec trzeba ja godnie uczcic) Odpowiedz Link
kasikk Re: Relaks :)))))) 22.05.05, 10:29 ja dziś relaksuje się przy myciu podłóg po glazurniku w całym mieszkaniu pełno pyłu... Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 22.05.05, 10:33 o tak...niebardzo przyjemny relaxsik, bo to trzeba sciera przeciagnac pare razy ( ale jaki koncowy efek) Odpowiedz Link
kasikk Re: Relaks :)))))) 22.05.05, 13:46 no to kuchnia wyrelaksowana ) i musze powiedzieć, że efekt miły dla oka - na reszcie widać, jaką ładną terakotę wybrałam ) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 22.05.05, 16:59 i juz sie zbliza blizej konca.... nie powiem,jak bedzie wszystko skonczone...to bedzie C U D I E Odpowiedz Link
kasikk Re: Relaks :)))))) 22.05.05, 17:36 oj... kenduś, jeszcze dwa tygodnie, żeby wszyściutko było CUDNIE ale będzie ) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 10:30 uprasza sie vistule by nie relaxowala sie przy rurze) by ze szmatka nie biegala by przy garach nie stala najlepsza forma bedzie podziwianie pieknej koncowki zimowej) Odpowiedz Link
kasikk Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 12:07 hiehiehie juz widzę kendo, jak nie biega i przy garach nie stoi... ;P Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 12:50 serjo kasikku,jeszcze dzis nic nie zrobilam wartosciowego, ale przy garach stane bo rybke panierowana wstawie) milego relaxu. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 12:58 ja tez nie procz zakupow. z rura i tak musze pobiegac,nikt za mnie tego nie zrobi. nie pierwszyzna,da sie przezyc Odpowiedz Link
kasikk Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 15:38 a ja się będę relaksować w kuchni na serio to lubię, więc żaden problem na obiadek zupa z soczewicy - pychota ) i wypiek na jutrzejszą wizytę mam nadzieje, że też pychota ) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 16:38 po garkowym relxku zmykam na kanapke w TV cusik poogladac. miejcie sobie milo do wieczorka. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 17:33 a ja juz sie wynygusowalam,teraz zajadam grecka salatke i czekam, az ciasto nabierze mocy zeby moc wlozyc go do piecyka i upiec. na sama mysl cieknie mi slinka Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 18:29 jak widzę wszyscy sie dzisiaj kulinarnie relaksują, nie będe gorszy, zapraszam na pierogi, które sam zrobiłem. Wystarczy dla wszystkich, gwarantuję img403.imageshack.us/my.php?image=pierogi8yi.jpg img403.imageshack.us/my.php?image=pierogi12lk.jpg img233.imageshack.us/my.php?image=pierogi34yb.jpg img403.imageshack.us/my.php?image=pierogi54zk.jpg smacznego Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 18:58 nick!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od dzis masz zabronione sie tak relaxowac))))))))))))))))))))))) ale poprosze dwie takie porcje...dam rade zjes...mniam,mniammmmmmmmmmm...ale pychota dotyczy to rowniez sloo,z tym ciastem, kto to widzial takie relaxy uprawiac co?? robicie tylko smaka na takie lisiu-masiu))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 19:32 kendo napisała: > nick!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > od dzis masz zabronione sie tak relaxowac))))))))))))))))))))))) > > ale poprosze dwie takie porcje...dam rade zjes...mniam,mniammmmmmmmmmm...ale > pychota > > dotyczy to rowniez sloo,z tym ciastem, > kto to widzial takie relaxy uprawiac co?? > > robicie tylko smaka na takie lisiu-masiu))))))))))))))))) Kendo uwierz,ze ciasto moje robi sie w trymiga radze sprobowac,a przy tym jest naprawde smaczne,jablka uczynilo je wilgotnym,no i te rodzynki w ciescie,mniam Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 19:48 to bardzo bym prosila o tak "w try miga recepte") moze sie skusze) a drozdzoweczki z kruszonka tez mi sie chce Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 19:50 kendo napisała: > to bardzo bym prosila o tak "w try miga recepte") > moze sie skusze) > a drozdzoweczki z kruszonka tez mi sie chce w ubieglym tygodniu recepte zostawilam w kuchni vistulowej ŚMIECIUŚ SIE NAZYWA Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 19:52 nie chce Cię kendula dobijać i już nic nie powiem a mialem coś jeszcze dodać)) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 19:58 no dobra...dobij...jakos przezyje,bo jezeli chodzi o kulinaria to mam slabosc, i kto by pomyslal ,ze to prawda patrzac na mnie) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 20:02 kendo napisała: > no dobra...dobij...jakos przezyje,bo jezeli chodzi o kulinaria to mam slabosc, > i kto by pomyslal ,ze to prawda patrzac na mnie) no nie, nie dzisiaj, jest taki spokojny wieczor, ze nie zrobie tego, kto jednak wie czy jutro nie bede zmuszony Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 20:04 jutro mozesz nie miec dozwolenia na dobijanie))))))))))) ale OK,poczekam i moze przezyje) Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 20:06 kendo napisała: > jutro mozesz nie miec dozwolenia na dobijanie))))))))))) > ale OK,poczekam i moze przezyje) wiesz dobrze, ze bardzo Cie lubię i nie zamierzam dobijać a co najwyżej podraznimy sie troche Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 20:05 Kendo,Nick wysle Ci poleconym te pierogi w kopercie)))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 20:07 kendo napisała: > o rany...to pocztowcy mi wszystko wyjedza) i dostane puste koperty Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 20:08 kendo napisała: > kendo napisała: > > > o rany...to pocztowcy mi wszystko wyjedza) > i dostane puste koperty > > ale to tylko u nas gina przesylki do Ciebie jakos szczesliwie dochodza Odpowiedz Link
nick000 Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 20:14 koperty, ostatnio kupiłem koperty i papier listowy, co ja z tym zrobie? Kto zgadnie Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 20:26 nikodem bedzie pisala kolorowe listy) sloo, czytalam w tamtym tygodniu w gazecie,ze jednak i tu taki incydent byl,bo zlapali pocztowca co oproznial koperty i teraz jest bez pracy i stanie przed sadem. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 20:28 kendo napisała: > nikodem bedzie pisala kolorowe listy) > > sloo, czytalam w tamtym tygodniu w gazecie,ze jednak i tu taki incydent byl,bo > zlapali pocztowca co oproznial koperty i teraz jest bez pracy i stanie przed > sadem. ale u nas to czesto sie zdarzalo,nie ryzykujemy teraz tylkow ysylamy polecone Nick, moze listy? Odpowiedz Link
kendo Re: Relaks :)))))) 04.03.06, 20:31 tu szedzi bardzo ufni do takich instytucji i bardzo czesto wysylali.... teraz beda ostrozniejsi. mysle,ze to sporadyczny wypadek, nam tesciowa zawsze w paczce do kraju wysylala i zawsze jakos dochodzilo na szczescie. Odpowiedz Link