texas331 25.02.07, 18:38 Może ktoś uczył się języka angielskiego metodą callana ? Powiedzcie mi czy warto spróbować tej metody i jaką szkołę polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warta15 Napewno nie szkołę Oliwia , właścicielka oszustka 25.02.07, 21:53 tez ma na imie Oliwia wystrzegaj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Angielski metodą Callana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 12:16 tez szukam opinii na temat tej metody, oraz ewentualnego adresu dobrej szkoly z metoda Callana we Wroclawiu pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sparamipure Re: Angielski metodą Callana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 10:52 Witajcie! Ja uczyłam się przez 2 lata w Hello na ul. Liskiego. Metoda ta jest świetna dla tych, którzy chca przełamac barierę językować i swobodnie rozmawiać. Ja polecam, bo warto. W dodatku w Hello jest 8 bezpłatnych lekcji próbnym, więc jak by Ci sie nie spodobało to możesz zrezygnować oczywiście nie płacąc za te lekcje. Szkoła jest świetna, lektorzy przesympatyczni. Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
texas331 Re: Angielski metodą Callana 16.03.07, 11:19 Dzięki wielkie , sprawdzę i napiszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracja Re: Angielski metodą Callana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 21:06 Polecamy Top English School, ul. Kruszwicka 26/28 Odpowiedz Link Zgłoś
magnuna Re: Angielski metodą Callana 23.03.07, 10:44 chodzilam do Top English ale w Chorzowie. Lektorzy ok, atmosfera tez. Ale metody Callana nie uwazam za godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymonancymon Re: Angielski metodą Callana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.07, 14:46 Top English... najpiekniejsza sekratarka pod słoncem... Odpowiedz Link Zgłoś