Dodaj do ulubionych

Dr. Karmowski- gin,

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.02.07, 15:39
Kto mial OP Laparo u niego? Jak poszlo?
Nama ktos tel. do niego?
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Dr. Karmowski- gin, IP: *.as.kn.pl 28.02.07, 15:56
      >Dr. Karmowski- gin,

dr ?
      Najpierw taka mała dygresja, młodszy z lekarzy jeszcze nie jest doktorem, a
      starszy jest profesorem .

A co do operacji,to owszem miałam i wszystko jest w najlepszym porządku.
      • Gość: AnnaD Re: Dr. Karmowski- gin, IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.02.07, 16:39
        Ciesze sie, ze odpisujesz i zazdroszcze Ci, ze masz to za soba :)). Dasz mi
        namiary na niego? Glownie chodzi mi o telefon, ewentualnie, gdzie przyjmuje.
        • Gość: m Re: Dr. Karmowski- gin, IP: *.as.kn.pl 28.02.07, 19:01
          Oczywiście, że Ci dam właśnie znalazłam wizytówkę do pana prof. z pięknym
          obrazkiem Modiglianiego:).

Ul. Więzienna 21a/2
          tel. 784-23-85
          Środa od godz.16.00
          • Gość: irka Re: Dr. Karmowski- gin, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.07, 11:50
            Dziewczyny, podajcie jeszcze, proszę, koszt wizyty i czy ten lekarz ma na
            miejscu USG? Dzięki z góry!
            • Gość: marysia prof. Karmowski IP: *.as.kn.pl 01.03.07, 14:34

Gabinet ten mieści się w nowocześnie zaprojektowanym budynku i jest wyposażony
              w wysokiej klasy sprzęt diagnostyczny, tak że kobieta może liczyć na bardzo
              dokładne badanie ginekologiczne.
              • nadzieja74 Re: prof. Karmowski 01.03.07, 15:36
                Ja takze polecam rodzine Karmowskich:)
                • Gość: Kali Re: prof. Karmowski IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.03.07, 19:22
                  Nadzieja, splywaj. Ty nigdy nikogo nie polecasz. Najwyzej potakujesz.
                  • nadzieja74 Re: prof. Karmowski 07.03.07, 16:43
                    A skad takie przypuszczenia? Kali miec kali byc? hahhahaaaa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka