Dodaj do ulubionych

Assur, Bischof i tym podobni.

01.03.07, 09:03
Nie mieszkam już od wielu lat we Wrocławiu lecz darząc sentymentem to miasto
mojego dzieciństwa ,lubię wejść na Wasze forum, aby poczytać i tym sposobem na
bieżąco poznawać interesujące nowiny.
Fajnych gości macie na forum.
Zwróciło moją uwagę paru ekonomistów takich jak niejaki Assur,Bischof,a
obecnie justynabeata. Wtórują im niejaki Robek i gość.Głosząc nowe,a właściwie
stare poglądy ekonomiczne wieszając psy na tych,którzy są głownymi autorami
transformacji ustrojowej i nadali temu krajowi rozpęd.Oczywiście nie obyło się
bez błędów i wpadek,ale to norma gdy się coś konkretnego robi,a szczególnie
jak przestawia się gospodarkę o 180 stopni. Nie oszukujmy się ,że przy takiej
okazji wszystko odbędzie się uczciwie ,bez prywaty ,kumoterstwa, oszustw,
przestępstw gospodarczych. Tym bardziej,że to Polska właśnie.Od tego są
prokurator i niezawisłe ( mam nadzieję ) sądy, aby do ciupy wsadzać Obecni
rządzący obiecali nam państwo solidarne,ciekawe jak to ma wyglądać w praktyce ?
Dobroczynny wpływ na nasze zdrowie miałoby jednak jednak hasło „jak najmniej
państwa na plecach ludzi”, zastosowane oczywiście w praktyce .Jest wręcz
odwrotnie ,państwa przybywa, a tym samym z każdej złotówki zabranej nam w
postaci haraczów ZUS-owskich i podatków do potrzebujących trafia nikły
procent. Niestety,ale mamy za dużo chętnych do dzielenia budżetem.:))
Obserwuj wątek
    • oels Re: Assur, Bischof i tym podobni. 01.03.07, 11:15
      Ja cię rozumiem ale mimo wszystko ich lubię, pomimo tego że assur nie chciał
      dać się zaprosić na kawę i gorące maliny
      • Gość: jot Re: Assur, Bischof i tym podobni. IP: *.ii.uni.wroc.pl 01.03.07, 11:20
        A nie szkoda ci czasu na internetowych meneli?
        • oels Re: Assur, Bischof i tym podobni. 01.03.07, 11:28
          No co ty.Pewnie że nie.Arona chciałem zabrać do Karpacza ale nie miał na bilet
          żeby tu przyjechać, a że honorowy z niego chłopak więc nie chciał żebym mu na
          bilet pocztą przesłał
    • Gość: Robek do: mateusz572 IP: *.chello.pl 01.03.07, 13:29
      Pieprzysz jak Kacper sukę za stodołą.Chyba ,że jesteś w podeszłym wieku - to
      usprawiedliwia zanik szarych komórek.
      • oels Re: do: mateusz572 01.03.07, 13:38
        Oj prostactwo z ciebie wychodzi że ho ho
        • Gość: Robek Re: do: mateusz572 IP: *.chello.pl 01.03.07, 13:41
          No cóż.Jestem prostym chłopkiem,ale akceptuję się.Rodzina mnie kocha.
          • Gość: oels Re: do: mateusz572 IP: 80.54.202.* 01.03.07, 13:42
            Nie prostym.Prostackim!Czytaj ze zrozumieniem
            • Gość: Robek Re: do: mateusz572 IP: *.chello.pl 01.03.07, 13:44
              To też miałem na myśli.Lepiej?
              • oels Re: do: mateusz572 01.03.07, 13:46
                Nie, właśnie że gorzej.Z każdym twoim postem
                • Gość: Robek Re: do: mateusz572 IP: *.chello.pl 01.03.07, 13:48
                  ...chyba wszystko sobie powiedzieliśmy.
    • membrum_virile Re: Assur, Bischof i tym podobni. 01.03.07, 14:46
      Ita res se habet, Mateus.
      Tak się właśnie ma rzecz. Obserwuję i ja na tym forum rzeszę całą obłąkańców.
      • Gość: Emeryt Re: Assur, Bischof i tym podobni. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 14:55
        Niestety. Muszę z przykrością dodać, że bardzo mało jest zwolenników waloryzacji
        rent i emerytur.
        • Gość: Robek Re: Assur, Bischof i tym podobni. IP: *.chello.pl 01.03.07, 15:02
          > Niestety. Muszę z przykrością dodać, że bardzo mało jest zwolenników waloryzacj
          > i
          > rent i emerytur.

Bo liberalny wielkomiejski elektorat jest zwolennikiem legalizacji eutanazji,jak
          w niektórych krajach zachodnich.To taki kompleks żle rozumianej europejskości.
        • Gość: Udo Re: Assur, Bischof i tym podobni. IP: 84.112.42.* 01.03.07, 16:11
          Do kasy już się dorwali żydzi, nie będzie teraz pieniędzy na cele socjalne.
          Żydom trzeba oddać to co im się nienależny .

• oels Re: Assur, Bischof i tym podobni. 01.03.07, 17:43
            Och szmalcowniku drogi może ty na kawę i gorące maliny będziesz skłonny wyjść?
          • Gość: Robek Re: Assur, Bischof i tym podobni. IP: *.chello.pl 01.03.07, 17:58
            > Do kasy już się dorwali żydzi, nie będzie teraz pieniędzy na cele socjalne.
            > Żydom trzeba oddać to co im się nienależny .

Ale jesteśmy państwem prawa,a więc równocześnie musimy zadośćuczynić obywatelom
            Polski.Kasy mało,a może wcale jej nie ma - wziąwszy pod uwagę zadłużenie,a
            chętnych do podziału wiele.
    • assur do mateusz572 01.03.07, 18:58
      Dla tych , ktorzy chcą miec mniej silnego panstwa, a wiecej prywatno-panstwowej
      mafii, proponuje przeprowadzkę do Południowych Włoch.
      Instytucje panstwa sa tam tak slabe,że udaje sie prowadzić bardzo rentowne
      obozy pracy dla Polaków.
      • Gość: Robek Re: do mateusz572 IP: *.chello.pl 01.03.07, 19:20
        > Instytucje panstwa sa tam tak slabe,że udaje sie prowadzić bardzo rentowne
        > obozy pracy dla Polaków.

Nie trzeba szukać tak daleko przykładów.Wystarczy rozejrzeć się po Polsce.
        • assur Re: do mateusz572 01.03.07, 19:29
          We Włoszech podobno nie ma panstwa socjalnego jak nasze państwo.
          Liberalizm w pełnym rozkwicie jak za dobrych czasow kolonialnych.
          • oels Re: do mateusz572 01.03.07, 20:07
            Assur a mogę wpaść na kawę?Kupię ciastek na wage i pogadamy o złych liberałach
            i intronizacji Chrystusa na króla Polski?Proszę
            • bischof Re: do mateusz572 01.03.07, 20:22
              oels napisał:

> Assur a mogę wpaść na kawę?Kupię ciastek na wage i pogadamy o złych
              liberałach
              > i intronizacji Chrystusa na króla Polski?Proszę
              >
              Ty chyba oels jesteś pederastą.
              • oels Re: do mateusz572 01.03.07, 20:27
                Ja??To tobie miła pogawędka przy kawie i ciastkach kojarzy się z seksem!A fe,
                nieładnie
                • bischof Re: do mateusz572 01.03.07, 22:17
                  oels napisał:

> Ja??To tobie miła pogawędka przy kawie i ciastkach kojarzy się z seksem!A fe,
                  > nieładnie
                  >
                  Ty coś zaczęto masz w głowie tylko herbatkę we dwoje.
                  • oels Re: do mateusz572 01.03.07, 22:27
                    Ależ skąd.Ciebie bishofie też bym zaprosił.I arona i epimeteosa.Uraczyłbym was
                    kawą ze środkiem nasennym i wywiózł tam gdzie IV RP do woli tworzyć będziecie
                    mogli!
                  • Gość: Robek Re: do mateusz572 IP: *.chello.pl 01.03.07, 23:36
                    > Ty coś zaczęto masz w głowie tylko herbatkę we dwoje.

Bo tylko to ma w głowie.
          • Gość: Robek Re: do mateusz572 IP: *.chello.pl 01.03.07, 23:39
            > We Włoszech podobno nie ma panstwa socjalnego jak nasze państwo.

Ale ustroje podobne.Może autorzy ci sami?

• Gość: jot Re: do wszystkich IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.07, 07:40
              Assur, bishof i robek to trzy zmutowane klony. Jest ich zresztą więcej - cały
              elektorat IV Rzeczypospolitej, klientela PIS, Samoobrony, LPR. Prawdziwa
              inwazja bezmózgich klonów... Ale kinowe doświadczenie uczy, ze ludzie prędzej
              czy później znajdą sposób na te plagę...
              • bischof Re: do wszystkich 02.03.07, 09:34
                Gość portalu: jot napisał(a):

> Assur, bishof i robek to trzy zmutowane klony. Jest ich zresztą więcej - cały
                > elektorat IV Rzeczypospolitej, klientela PIS, Samoobrony, LPR. Prawdziwa
                > inwazja bezmózgich klonów... Ale kinowe doświadczenie uczy, ze ludzie prędzej
                > czy później znajdą sposób na te plagę...
                >

> Assur, bishof i robek to trzy zmutowane klony. Jest ich zresztą więcej - cały
                > elektorat IV Rzeczypospolitej, klientela PIS, Samoobrony, LPR. Prawdziwa
                > inwazja bezmózgich klonów... Ale kinowe doświadczenie uczy, ze ludzie prędzej
                > czy później znajdą sposób na te plagę...
                >
                Ale kino.
                No, teraz już wiem skąd Ty jot czerpiesz swoje doświadczenie, z kina.
                Biedaku , pewnie nie wiesz iż kino nie wiele ma wspólnego z rzeczywistością.
                W większości świat kina to fantazja ,sen . A wiec rozumie teraz dlaczego Ty
                masz takie problemy ze zrozumieniem realnego życia.

Co do skrótów PIS, LPR, to wiem że są to skróty partii politycznych . A co one
                oznaczają i jaki mają programy , to mnie nie obchodzi. Ja nie żyję w Ojczyźnie
                i nie interesuję się polityką. Jestem ponad partyjny, a mój program to Polska,
                wolna Polska.
                Polska bez zakłamanej prasy, bez obcych polskim interesom prowokatorów
                politycznych, którzy udają Polaków.

• Gość: assur Dla tych co niezrozumieli - do redakcji GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 11:43
      Problem Polski nie lezy tylko w wypaczeniach transformacji, lecz ma
      symptomy spolecznej degrengolady, wynikajacej ze stworzenia patologicznego
      systemu opartego na gospodarce rabunkowej i wyzysku taniej siły roboczej.
      Slabe państo nie zapewnia dostatewcznego poziomu egzekwowania praw
      stanowionych, praw człowieka i obywatela, dla ochrony wiekszości spoleczeństwa.
      Liberalowie pod wodza Balcerowicza zorganizowali Polakom ( zresztą ponad
      glowami, bez poszanowania demokracji ) gospodarkę neokolonialną.
      Przyjęcie zasad quasi-rynkowych nie spowodowało samoistnie sukcesu
      gospodarzcego.wrecz przeciwnie.Stało sie coś tragicznego.Polska osiadła na
      cywilizacyjnym dnie Europy.
      Roztrwoniono majatek SP.
      Wszystkie dlugi wzrosły.
      Protekcjonizm państwowy objął oligarchow.
      Twardy liberalizm rynkowy narzucono reszcie spoleczeństwa.
      Powstał system panstwa mafijnego.
      Los takiego państwa bedzie latwy do przewidzenia.
      Bunt mas, albo ruina.
      • Gość: jot Re: Dla tych co niezrozumieli - do redakcji GW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.07, 12:38
        Ale wam chłopcy dopiekło!
      • beretelwi Re: Dla tych co niezrozumieli - do redakcji GW 02.03.07, 12:42
        assurze gadasz jak Trybuna Ludu.......
        • Gość: assur Re: Dla tych co nie zrozumieli - do redakcji GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 12:50
          ... raczej jak trybunał ludu.To nie to samo.
          Prawda nie posiada barw politycznych.
          • beretelwi Re: Dla tych co nie zrozumieli - do redakcji GW 02.03.07, 13:09
            trybunał ludu...... dobre.... a kto to jest? tenze "trybunał"?
            eeeeeeech te nedzne programiki......
            • bischof Re: Dla tych co nie zrozumieli - do redakcji GW 02.03.07, 14:03
              beretelwi napisał:

> trybunał ludu...... dobre.... a kto to jest? tenze "trybunał"?
              > eeeeeeech te nedzne programiki......
              >
              Niestety ale assur ma racje. Kto tego nie widzi jest ślepy.
              Takie aparatczyki kameleonowe jak Michnik osiągnęli to, że w Polsce nie została
              po odnowie przeprowadzona lustracja. A tym samym została zamknięta droga do
              rozwoju polskiej młodej demokracji.. Hołota starego systemu jak Kwaśniewski,
              Balcerowicz i inni , mając doświadczenie w ogłupianiu społeczeństwa, dorwała
              się do koryta i zaczęła rządzić.
              Wyniki tego są dzisiaj znane . Polska gospodarka w porównaniu z krajami byłej
              komuny jest w najgorszym stanie , i w Polsce jest największe bezrobocie.
              • beretelwi Re: Dla tych co nie zrozumieli - do redakcji GW 02.03.07, 14:08
                nie trybunał a trybun!!! i jak zwykle odpowiadasz na zaczepki nie kierowane do
                Ciebie!
                Kultury troche kultury trzeba miec!
                • bischof Re: Dla tych co nie zrozumieli - do redakcji GW 02.03.07, 14:26
                  beretelwi napisał:

> nie trybunał a trybun!!! i jak zwykle odpowiadasz na zaczepki nie kierowane do
                  > Ciebie!
                  > Kultury troche kultury trzeba miec!
                  >
                  Twoje zasłanianie się słowem „kultura” , pokazuje dobrze jak pracuje Twój umysł.
                  Nie podejmiesz rzeczowej dyskusji , widocznie przekracza to Twoje możliwości.
                  Dlatego też ograniczasz się do instynktów wściekłego psa, który chce ugryźć ,
                  ale nie ma zębów.
                  Przypomnę Tobie, iż forum jest do tego aby wymieniać poglądy . A nie lecieć
                  przed siebie bez zastanowienia , i gryząc wszystko co się napotka.
          • membrum_virile Re: Dla tych co nie zrozumieli - do redakcji GW 02.03.07, 14:30
            Tribuni plebis, trybuni ludowi, owszem, są mi znani, ale trybunałowie?
            Ciekawostka ci to jakaś niezwykła.
            • Gość: assur Re: Dla tych co nie zrozumieli - do redakcji GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 08:24
              Wyjasnienie dla niekumatych
              Trybuni mówią.
              Trybunał wydaje sądy.
    • Gość: mateusz Re: Assur, Bischof i tym podobni. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 19:08
      He ,he uderz w stół ,a nożycę się odezwą.
      Namnożyło się Wam Wrocławianie tych bajkopisarzy co niemiara. To jest wprost
      epidemia.Domyślam się ,że wirus ten przywędrował ze stolicy.:))Tam jest on
      szczególnie zjadliwy.Objawami tej choroby są m.in. wstręt do gorących malin
      ,kawy i ciastek na wagę.:))
      • Gość: Maliniak Re: Assur, Bischof i tym podobni. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 22:32
        Co z tymi gorącymi malinami? Jak żyję czegoś takiego nie słyszałem, choć
        niejednego w maliny wpuściłem.
        • Gość: jot Re: Assur, Bischof i tym podobni. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.07, 09:03
          Ktoś trafnie nazwał assura, bishofa i im podobnych ćwiercinteligentów ścierwem
          internetowym. Ścierwo, rozjątrzone, sfrustrowane i pretensjonalne, usiłuje
          wpływac na opinię o ludziach i sprawach domagając się merytorycznej dyskusji.
          Ale nie dyskutuje się z nienawistną padliną, która w dodatku nie potrafi pisać
          po polsku - nie zna znaczenia słów i robi błędy ortograficzne, nie mówiąc już o
          koszmarnej stylistyce. Dyskusja nobilituje chamów, którzy nie słyszeli nigdy o
          kulturze rozmowy. Dlatego należy ignorować ich wypowiedzi i nie reagowac na
          prowokacje.
          • Gość: Bischof Re: Assur, Bischof i tym podobni. IP: 84.112.42.* 03.03.07, 12:41

> Ktoś trafnie nazwał assura, bishofa i im podobnych ćwiercinteligentów
            ścierwem
            > internetowym. Ścierwo, rozjątrzone, sfrustrowane i pretensjonalne, usiłuje
            > wpływac na opinię o ludziach i sprawach domagając się merytorycznej dyskusji.
            > Ale nie dyskutuje się z nienawistną padliną, która w dodatku nie potrafi
            pisać
            > po polsku - nie zna znaczenia słów i robi błędy ortograficzne, nie mówiąc już
            o
            > koszmarnej stylistyce. Dyskusja nobilituje chamów, którzy nie słyszeli nigdy
            o
            > kulturze rozmowy. Dlatego należy ignorować ich wypowiedzi i nie reagowac na
            > prowokacje.
            >
            Od prawdy jot nie uciekniesz , i nawet stare wasze chwyty nic wam nie pomogą.
            Zachowujesz się jak złodziej który ucieka i krzyczy „łapać złodzieja”, tak nie
            da się już ludziom zamącić w głowach. Do menu Twojego słownictwa należą słowa
            jak „ścierwo”,
            „padlina”, „cham” i inne zwroty którymi chętnie się podpierasz we własnej
            argumentacji.
            Jak również innych tu na forum obdarzasz tym brukowym językiem.
            Do tego jeszcze profanujesz słowo „inteligencja” , widocznie nie wiesz co ono
            oznacza.
            Zwierciadłem Twojego poziomu inteligencji , jest Twój język „jot”. On
            kwalifikuje Ciebie jednoznacznie do środowiska tanich aspirantów na
            inteligenta.
            Ludzie mają oczy i własny rozum, i potrafią samodzielnie myśleć i wyciągać
            logiczne wnioski. Ty reprezentujesz jednoznacznie kulturę Talmudu, co do tego
            nie ma żadnych wątpliwości. Jeśli nie wiesz co mam na myśli , zajrzyj do
            tematu „Talmud o gojach” w [Aktualności,Media] [ Wiadomości ]. Tam w pierwszym
            tysiącu wypowiedzi ja piszę pod nikiem „bischof”, a w drugim tysiącu wypowiedzi
            tego samego tematu piszę pod nikiem „ddyzma5”.
          • Gość: Robek Re: Assur, Bischof i tym podobni. IP: *.chello.pl 03.03.07, 14:42
            . Ścierwo, rozjątrzone, sfrustrowane i pretensjonalne, usiłuje
            > wpływac na opinię o ludziach i sprawach domagając się merytorycznej dyskusji.
            > Ale nie dyskutuje się z nienawistną padliną,
            Dyskusja nobilituje chamów, którzy nie słyszeli nigdy o
            > kulturze rozmowy. Dlatego należy ignorować ich wypowiedzi i nie reagowac na
            > prowokacje.

Wrocławska kultura nabiera rozpędu.
            • Gość: Bischof Re: Assur, Bischof i tym podobni. IP: 84.112.42.* 03.03.07, 14:50
              To jest kultura Talmudu.
              • Gość: Robek Re: Assur, Bischof i tym podobni. IP: *.chello.pl 03.03.07, 14:55
                > To jest kultura Talmudu.

To Niemcy nie zrobili porządku z nimi w Breslau?Pewnie Ruskie nawieżli TEGO po
                wojnie.
    • Gość: assur Re: Assur, Bischof i tym podobni. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 11:48
      Zanikajaca klasa debili, ktora zbudowala zgniłą od podstaw III RP, żyje
      jeszcze snem o swojej falszywej wielkośći.
      Jeszcze wiecej tanich kundli szcekajacych na internetowym forum w obronie
      utraconej czci panów, naiwnie wierzy w powrot tredowatych do wladzy.
      Dokononia tej przegranej klasy są widoczne w calym kraju.
      Dlatego ostatnio coraz czesciej jadą za granicę wylewać lament na oczach
      cudzoziemców o heroicznej walce z polskim rządem.
      • Gość: Robek Re: Assur, Bischof i tym podobni. IP: *.chello.pl 03.03.07, 15:19
        Są tak krótkowzroczni,że nie dostrzegają nieuchronnej, nadchodzącej klęski.
    • assur głupcy 04.03.07, 08:43
      Nie jesteśmy misjonarzami od nawracania niewiernych.
      Czasy debaty trwały 16 lat podczas okradania wiekszosci Polaków przez
      gang apostołow ekonomicznego liberalizmu.
      W końcu polscy liberalowie i stalinowscy neofici szybko pobiegli pod opiekę
      UE, ratujac się przed groźbą nadchodzacej kary.
      Teraz nastał czas rozliczeń i wsadzania do więzień.
      • Gość: jot Re: głupcy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.07, 19:46
        Ale parada rozjątrzonych kretynów!
        • Gość: Maliniak Re: głupcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 15:09
          Przetrąć gorących malin. Regulują rozjątrzenie.
      • oels Re: głupcy 05.03.07, 12:34
        Assurze jako jeden z przedstawicieli żydokomuny, masonerii i łże elit oraz
        liberał i wykształciuch mam zaszczyt zaprosić cię na spotkanie przy piwie
        korzennym na którym będziemy szkodzić polsce, jątrzyć i spiskować.Zastanowimy
        się jak zmobilizować "układ" do większej aktywności i oplątywania opluwanego
        przez nas kraju.Możesz przynieść orzeszki albo chipsy
    • Gość: Assur apoteoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 09:47
      Niedawno prof. Wilczyński zamiescił we "Wprost" artykuł, w którym gani
      Stiglitza za rzekomy socjalizm i nieprawdziwe przedstawianie obrazu Ameryki z
      pobudek personalnych.
      Z wypowiedzi Wilczynskiego przebija nieskalana pewność siebie, ktora ma być
      źrodłem wiary naiwnego czytelnika.Oto bowiem drugorzedny polski profesor
      ekonomii z poznanskiej AE zna lepiej Amerykę, poniewaz mieszka w kraju
      Balcerowicza oraz nauczył się na pamiec tresci z ksiazek Smitha i Friedmana.
      Stary sklerotyk, koniunkturalista, ktory pseudonaukową karierę przyspieszał
      swego czasu słuzalczą postawą wobec PZPR.
      Najlepiej byłoby odebrać takim nadetym neofitom stopnie naukowe, aby nie mogli
      zarazać mlodzieży zgniłą ideologią, robiac pozory niepodwazalnej nauki.
      Według doktryny neoliberalnej jaką wyznaje, państwa dobrobytu ( Niemcy,Francja,
      Skandynawia ) powinny dawno upaść z powodu rozbudowanej struktury socjalnej.
      Tymczasem przezywają one nadal prosperitę na niespotykaną skalę.
      Oznacza to fiasko doktryny neoliberalnej.
      Katastrofa jednak dotknęla pseudoamarykańską Polskę.Ten stary sklerotyk
      znowu minął się z prawdą.
      • Gość: Szczepan Re: apoteoza IP: 213.17.157.* 05.03.07, 16:39
        Tak, tak assur. Niech żyje socjalizm.
        • Gość: wiolant Re: apoteoza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.07, 08:44
          Niech żyje ubecja!!!
          • Gość: assur Re: apoteoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 19:09
            Dla ciebie zyje jeszce Stefan Michnik.
    • assur wodka Balcerowicza 06.03.07, 19:24
      Balcerowicz byl tak zajety wdrazaniem planu Sachsa-Sorosza, ze zezwolił na
      masowy import alkoholu.Zaniedbanie?Dzialanie z premedytacją.
      Polakow nalezalo oglupić wodką,
      aby łatwiej przelkneli majaczenia apostolow neoliberalizmu.
      Pijany niewolnik potulnie zniesie swoja dolę.
      • Gość: mateusz Re: wodka Balcerowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 20:12
        Assur,odpręż się.Zabierz swoich kolegów i przyjaciół na dużą wódkę marki Polish
        Vodka.Miło i pożytecznie spędzicie czas na deliberowaniu ,że jednak najlepsze są
        rodzime wyroby.Tym sposobem dacie dowód,że nie straszny Wam alkohol z przemytu
        ,a i na Balcerowicza spojrzycie przychylniejszym okiem.Już po pierwszej butelce
        wyda się on Wam miłym facetem,który nie wie co to prawdziwa polska wódka.Po
        następnych opróżnionych flaszkach peany będziecie głosić na jego cześć.
        Przebudzenie tylko będzie niemiłe ale wspomnijcie wtedy,że polski spożywaliście
        trunek ,wbrew największemu przemytnikowi RP.
      • Gość: mateusz Re: wodka Balcerowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 20:21
        Byłbym zapomniał.
        www.youtube.com/watch?v=YyEnyd8j4uA
        • Gość: wiolant Re: wodka Balcerowicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.07, 20:41
          Assur nie jest w stanie się odprężyć. Wątpię czy pomogłaby mu jakakolwiek
          terapia - nawet przemycaną wódeczką. Assur jest stracony. Można go tylko uśpić.
          • Gość: Bischof Re: wodka Balcerowicza IP: 84.112.42.* 06.03.07, 22:36
            Wasza taktyka stosowana do tych co mówią prawdę przypomina mi taktykę
            komunistów.
            Komuniści także przemieniali kota ogonem, i robotników domagających się chleba
            nazywali chuliganami .
            A więc sami napijcie się wódki drobne pijaczki.
            • oels Re: wodka Balcerowicza 06.03.07, 23:03
              Mamy extra rząd i super prezydenta
              Ci wszyscy ludzie to wspaniali fachowcy
              Ufam im i wiem, że wybrałem swoją przyszłość
              Za rękę poprowadzą mnie do Europy
              • Gość: Emeryt Re: wodka Balcerowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 23:14
                Masz rację. Miliony młodych,najlepszych i najzdolniejszych myśli tak jak Ty
                szukając swoich szans poza granicami kraju w Europie.
                • oels Re: wodka Balcerowicza 06.03.07, 23:45
                  Mamy tolerancję wobec innych upodobań
                  Kościół zaciekle broni najbiedniejszych
                  Bogaci są fajni i w miarę uczciwi
                  Policja surowo karze złych przestępców

Jest super
                  Jest super
                  Więc o co Ci chodzi??

• Gość: kasia Re: wodka Balcerowicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.07, 08:00
                    O nic. Tak trzymać!
                • Gość: assur Re: wodka Balcerowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 08:49
                  Przypomnij sobie kto wygnał z Polski wyksztalconą mlodzież poprzez nieudolna
                  politykę wspierajacą korporacjonizm?
                  To wlasnie zrobiły z premedytacją niezapomniane rządy: AWSUW, SLD...
                  Zawsze kiedy wladza nie rozwiazywala problemow kraju otwierano szeroko granice
                  dla niezadowolonych, obawiajac sie spolecznego buntu.
                  Podobnie postepowali stalinowcy po wprowadzeniu stanu wojennego.
              • Gość: assur Re: wodka Balcerowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 08:43
                Potrzebujesz państwa opiekunczego, ktore za rekę prowadzi obywateli do
                swietlanej Europy?
                • oels Re: wodka Balcerowicza 07.03.07, 10:34
                  Głupiś skoro ironii nie rozumiesz

www.youtube.com/watch?v=f_LPh8v-ywo
                  • ddyzma5 Re: wodka Balcerowicza 07.03.07, 13:53
                    oels napisał:

> Głupiś skoro ironii nie rozumiesz
                    >
                    > www.youtube.com/watch?v=f_LPh8v-ywo
                    >

A Ty głupiś, jeśli obwiniasz ten rząd za obecną sytuacje.
                    • Gość: Emeryt Re: wodka Balcerowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 19:36
                      Jasne, że rząd w porządku. Emeryci są wszystkiemu winni bo trzeba do nich
                      dokładać z budżetu i przez to mamy dziurę budżetową.
                      • prymaas Re: wodka Balcerowicza 07.03.07, 19:58
                        Nadmiar emrytow i rencistow wygenerowaly glupkowate rzady liberałow
                        Balcerowicza.
                        Stan taki był konsekwencją grozby lawinowego wzrostu bezrobocia.
                        Obawiano się zmasowanego buntu spolecznego zezwalajac na nieproporcjonalny do
                        liczby zatrudnionych wzrost klientow ZUS.
                        • Gość: jot Re: wodka Balcerowicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.07, 07:26
                          Niekończąca się sraczka umysłowa...
                          • Gość: Bischof Re: wodka Balcerowicza IP: 84.112.42.* 08.03.07, 10:33

> Niekończąca się sraczka umysłowa...
                            >
                            Jaką kulturę mają zwolennicy Balcerowicza.
                            • Gość: jot Re: wodka Balcerowicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.07, 19:36
                              Wstydu nie masz bishof. Ty upominasz się o kulturę? A co ty masz z nią
                              wspólnego?
                              • Gość: assur Re: wodka Balcerowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 20:00
                                Zwolennicy Balcerowicza nie znają się na niczym, co przekracza ciasne horyzonty
                                ich mistrza.Kultura to dziedzina im obca, ponieważ nie zawiera się w doktrynie
                                monetarystycznej.Tacy debile jak jot i inni, we wszystkich sporach moga
                                poslugiwac się jedynie jałowym pitoleniem o podatkach.
                                • Gość: Emeryt Re: wodka Balcerowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 13:15
                                  Nie przesadzaj. Należę do innych ale o podatkach nie pitolę. Specjalizuję się w
                                  rewaloryzacji rent i emerytur. Mogę zabrać także głos w sprawie becikowego.
                                  Muszę także wyjaśnić, że debilizm nie jest u mnie wadą dziedziczną tylko
                                  przypadłością wynikającą z daleko zaawansowanego wrastania w IV RP.
                                • beretelwi Re: wodka Balcerowicza 09.03.07, 14:17
                                  Ty assur zresetuj sie albo cos..... Mam wrazenie, ze masz przepelniony zoladek i
                                  dobry srodek przeczyszczajacy dobrze by Ci zrobil. Rycyna moze? .......
                                  • Gość: jot Re: wodka Balcerowicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.07, 07:40
                                    Assur powinien zresetować sobie mózg a raczej szambo, które wypełnia mu głowę.
                                    Jesli w ogóle jakieś głowomóżdże posiada. A najlepiej gdyby się cały
                                    zresetował - raz na zawsze.
                                    • Gość: Emeryt Re: wodka Balcerowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 08:24
                                      Sądzę, że obu stronom konieczny jest spacer po Złotnikach. To co się tam
                                      wyprawia z organizacją prac przy realizacji inwestycji kanalizacyjnych szybko
                                      pogodzi oponentów. Środki pochodzą z UE a realizacja z czasów głębokiej komuny.
                                      Istne szambo.
                                    • ddyzma5 Re: wodka Balcerowicza 10.03.07, 10:09

> Assur powinien zresetować sobie mózg a raczej szambo, które wypełnia mu
                                      głowę.
                                      > Jesli w ogóle jakieś głowomóżdże posiada. A najlepiej gdyby się cały
                                      > zresetował - raz na zawsze.
                                      >
                                      Cóż, wasze usiłowania być oryginalnym pokazują, jacy jesteście w rzeczywistości
                                      płytcy.
                                      Być może chcielibyście aby była taka możliwość zresetowania jednostki
                                      ludzkiej , a nawet społeczeństw. Tak czyni w każdym razie przemysł antysemicki.
                                      Niestety człowiek to nie maszyna, o czym ten przemysł antysemicki nie bardzo
                                      jest świadom.
                                      I próby zresetowania kogokolwiek, najczęściej przynoszą odwrotny skutek od
                                      oczekiwanego.
                                      A więc moi drodzy , wy macie problem kompatiblnnością waszych zamiarów.
                                      Nie bardzo jesteście świadom własnych poczynań.
                                      Niestety to jest objaw dyrektyw kultury Talmudu, w której procesy samodzielnego
                                      myślenia i wyciągania samodzielnych wniosków są nie wskazane.
                                      I w taki sposób pozbawieni jesteście kreatywności , która tu na forum jest aż
                                      rażąca.
                                      Nic więc dziwnego iż jedyną techniką jaką tu stosujecie w dyskusji, jest
                                      technika stosowania łokci, jako koronnych argumentów.
                                      • Gość: jot Re: wodka Balcerowicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.07, 11:02
                                        Nie miałem na myśli fizycznego unicestwienia assuropodobnych. Chciałbym tylko
                                        zresetować prymityw, głupotę, zacietrzewienie i chamstwo. To źle?
                                        • ddyzma5 Re: wodka Balcerowicza 10.03.07, 12:07

> Nie miałem na myśli fizycznego unicestwienia assuropodobnych. Chciałbym tylko
                                          > zresetować prymityw, głupotę, zacietrzewienie i chamstwo. To źle?
                                          >
                                          Nie , to nie jest źle.
                                          Tylko z tym się wiążą pewne konsekwencje.
                                          Kto Tobie dał koncesje na ustalenie, które wypowiedzi są prymitywne, głupie,
                                          zacietrzewione i chamskie ?
                                          Chyba że jesteś zdania o sobie, iż Ty jesteś alfa i omega, pozjadałeś wszystkie
                                          rozumy.
                                          Poza tym Ty jot chętniej zajmujesz się nie tematem , ale uczestnikami tego
                                          forum.
                                          A taki wkład w dyskusję w zasadzie ma charakter destruktywny.

• Gość: abssurd Re: wodka Balcerowicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.07, 12:40
                                            słuchaj ddyzma, jeśli nie jesteś kolejnym klonem assura to dlaczego nie dyskutujesz na licznych wątkach assura. Zadałem temu choremu na nienawiść osobnikowi wiele pytań i nigdy rzeczowo nie odpowiedział. Możesz go wspomóc jeśli uważasz że ma racje.
                                            • ddyzma5 Re: wodka Balcerowicza 10.03.07, 12:59
                                              Gość portalu: abssurd napisał(a):

> słuchaj ddyzma, jeśli nie jesteś kolejnym klonem assura to dlaczego nie
                                              dyskutu
                                              > jesz na licznych wątkach assura.
                                              >
                                              Na jakich wątkach ?
                                              Ja raczej koncentruje się na forum Wiadomości. A od czasu do czasu rzucę okiem
                                              tu i tam.
                                              Nie czuję się zobowiązany do wspierania kogokolwiek i piszę to co uważam.
                                              Gdy masz z tym co ja piszę problemy, to pytaj mnie, a nie assura. I na odwrót.
                                              >
                                              > Zadałem temu choremu na nienawiść osobnikowi w
                                              > iele pytań i nigdy rzeczowo nie odpowiedział. Możesz go wspomóc jeśli uważasz
                                              ż
                                              > e ma racje.
                                              >
                                              Nie znam Twoich racji , aby wódz je z racjami assura porównać.
                                              Raczej się nie zajmuje obcymi racjami , kto jak sądzi , to jest jego sprawa.
                                              Mogę być co najwyżej zgodny , mniej lub więcej, z poglądami innych uczestników
                                              forum.

• Gość: abssurd Re: wodka Balcerowicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.07, 13:26
                                                no to po co pouczasz innych skoro nie wiesz co ten przygłup wypisuje zaśmiecając to forum kłamstwami i faszystowskim bełkotem?
                                                • ddyzma5 Re: wodka Balcerowicza 10.03.07, 14:17
                                                  Gość portalu: abssurd napisał(a):

> no to po co pouczasz innych skoro nie wiesz co ten przygłup wypisuje
                                                  zaśmiecają
                                                  > c to forum kłamstwami i faszystowskim bełkotem?
                                                  >
                                                  A gdzie tak napisałem że ja nie wiem co on pisze .
                                                  Napisałem że nie znam Twoich poglądów, aby je z assurem poglądami porównać.
                                                  Napisz coś, to wtedy mogę ewentualnie zająć stanowisko do Twoich poglądów.

• Gość: assur Re: wodka Balcerowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:16
                                                    Ten absurd nie ma zadnych pogladow.
                                                    Wlasne poglady sa zakazane w sekcie Balcerowicza.
                                                    Dopuszcza się tam powielanie wykladow mistrza.
                                                    Absurd przytacza jakieś liczby, dla ktorych nie rozumie kontekstu.
                                                    Rozumienie bowiem jest takze zakazane w szkole mistrza.
                                            • Gość: Robek Re: wodka Balcerowicza IP: *.chello.pl 10.03.07, 15:55
                                              słuchaj ddyzma, jeśli nie jesteś kolejnym klonem assura to dlaczego nie dyskutu
                                              > jesz na licznych wątkach assura

Właśnie dlatego.
                                        • Gość: assur Re: wodka Balcerowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:06
                                          Jak dotąd zwolennicy Balcerowicza nie wykazali się niczym poza rażącą
                                          glupotą, naiwnoscią i płytkim swiatopogladem.Oto przypadki
                                          polskiej "inteligecji" wyhodowanej w inkubatorach MC Donalda.
                                          Spoleczeństwu nie mają oni nic do zaoferowania.
                                          Dlatego nie znosza zadnego przejawu krytycyzmu wobec mistrza sekty.
                                          Jako klasa dysfunkcjonalna powinni zostać zastapieni, albo w najgorszym wypadku
                                          wyrzuceni na smietnik historii.
    • Gość: assur Klamstwa Balcerowicza i Sachsa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 19:17
      GW z sierpnia 1989 roku, wywiad z Sachsem.
      "Likwidujemy całkowicie inflację w ciagu 6 miesiecy.Stopa zyciowa zacznie
      wzrastać za pół roku.Nie dajcie sobie wmówić ,że radykalny program gospodarczy
      wymaga cierpień i wyrzeczeń."
      • Gość: astrofizykus Re: Klamstwa Balcerowicza i Sachsa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:45
        Sonda New Horizons dostała "kopniaka" od Jowisza zwiększając swą prędkość
        jeszcze o 14000 km/h.Dzięki temu dotrze do Plutona w 2015 roku.
    • prymaas ogarek diabła 12.03.07, 19:34
      Balcerowicz nadal rżnie głupa.Udaje apolitycznego fachowca.
      W rzeczywistosci cała jego postać była na skroś upolityczniona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka