liza000 03.06.10, 19:18 Kilka tygodni temu zginął mój brat. Miał zaledwie 29 lat. Miał tyle życia w sobie. Zawsze był uśmiechnięty i taki towarzyski. Nie potrafię pogodzić się z jego śmiercią. Jak mam teraz żyć? Tak bardzo boli mnie serce. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiesia140 Re: śmierć brata 04.06.10, 06:52 Będzie boleć , to zawsze boli , ale nauczysz się z tym żyć. Odpowiedz Link
ed-da Re: śmierć brata 04.06.10, 08:21 pisz tutaj, wiedz, że jest takie miejsce. wiem, że jest strasznie żyć tak blisko śmierci kogoś bardzo drogiego: po roku od śmierci męża nadal to czuję. ale ten huragan w środku się zmienia. może ktoś ci jakoś dobrze odpowie na niektóre pytania. dbaj o siebie, bo jesteś tą, która pamięta brata! przychodzi trochę uspokojenia od czasu do czasu, korzystaj z tego. Odpowiedz Link
liza000 Re: śmierć brata 04.06.10, 19:37 Codziennie płaczę z moją mamą. Wspominamy ostatnie chwile spęczone z kim kogo bardzo kochałyśmy. Nadal bardzo Go kochamy! Gdy tylko pomyślę, że już do mnie nie przyjdzie. To jest straszne! Ja też zawsze bałam się śmierci, bałam się nawet dotknąć trumny... a tutaj taka tragedia musiałam patrzeć na mojego ukochanego brata... Gdybym mogła Go przytulić i powiedzieć to czego nie zdążyłam. Odpowiedz Link