Dodaj do ulubionych

koci dramat :-(

01.03.07, 13:53
wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=334670
DLACZEGO??????????? :-((((
Obserwuj wątek
    • Gość: Adrianowro Re: koci dramat :-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.07, 14:38
      Dziwisz się?
      Mnie już chyba nic nie jest wstanie zdziwić w tym kraju.
      • Gość: mala_mysza4 Re: koci dramat :-( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 14:54
        bezsensowne, idiotyczne, okucieństwo zawsze dziwi:-(
    • Gość: fakir Re: koci dramat :-( IP: 195.117.40.* 01.03.07, 14:57
      widzę ze wystarczy słowo "kre..tyn" i posty sie nie pojawią...
      to powtórzę: wszystkim tym kret....om którzy przyczynili sie bezposrednio i
      pośrednio do tej tragedii życzę co najmniej plagi szczurów ze wszelkimi tego
      konsekwencjami...
    • Gość: guarana83 Re: koci dramat :-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.07, 15:43
      gdybym tylko mogła dorwac te potwory bo inaczej nazwać ich nie można, to choć na co dzień nie mam w sobie za grosz agresji, pobiłabym ich i nie miałabym żadnych skropułów!!!
      • Gość: Kozanów Re: koci dramat :-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.07, 15:50
        „Kilka dni temu - dzięki tym samym mieszkańcom - zbrodniczy pomysł ujrzał
        światło dzienne. Powód? Mieszkańcy mieli dość wycia zdychających z głodu
        zwierząt. - Jęki kociaków było słychać przez dzień i noc – opowiadają”

Ten fragment artykułu daje wiele do myślenia.
        Koty zdychały kilka dni a „wrażliwi” mieszkańcy bloku mieli dosyć wycia
        cierpiących zwierząt i zawiadomili Towarzystwo Braci Mniejszych.
        Pewnie gdyby im tak to wicie nie przeszkadzało sprawa nie wyszłaby na światło
        dzienne. Koszmar.
        • mr_pope Re: koci dramat :-( 01.03.07, 18:43
          > Pewnie gdyby im tak to wicie nie przeszkadzało sprawa nie wyszłaby na światło
          > dzienne. Koszmar.

Tego przewidzieć nie możesz, tak napisał tylko autor notatki prasowej, który ma
          się za czwartą władzę.
    • Gość: czarny kot to pewnie jakaś tamtejsza grupa_wolnosc_od_kotow IP: *.akron.net.pl 01.03.07, 16:05
      i podobnie jak ci od psów, też kochaja zwierzaki.
    • Gość: ja Re: koci dramat :-( IP: *.proxy.aol.com 01.03.07, 16:18
      a w kazda niedziele w kosciele....rzygac sie chce!!!
      • Gość: Kozanów Re: koci dramat :-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.07, 16:30
        Nie wszyscy ludzie posiadający psy lub koty, kochają zwierzęta, jak też nie
        wszyscy, którzy zwierząt nie posiadają.... nienawidzą.
        Trzeba być odpowiedzialnym za swojego zwierzaka i zanim się takie stworzenie
        weźmie do domu to należy rozważyć wszystkie argumenty za lub przeciw.
        Ludzie niestety często działają pod wpływem chwili i dopiero później okazuje
        się, że jest to problem.
    • mikser22 Re: koci dramat :-( 04.03.07, 03:09
      znam sprawę. Dziennikarka wrocławskiej ubarwiła historię maksymalnie. Zwaliła
      temat z tzw. Kuriera Gmin, loklanej gazety w Brzegu Dolnym. Polecam ten art.
      Sprawę tez opiesuje dramatycznie, bo dramat był- tego sie nie zmieni, ale
      nieczego nie dodaje, wymysla...
      A swoją drogą to zauwazyłem, że ta pani dziennikarka wiele tekstów pisze po KG.
      Ja tam kupuje loklaną prasę, a z wroclaskiej w takim razie zrezygnowałem, bo po
      co wydawać kaskę...?
      • Gość: kot Czadorek Re: koci dramat :-( IP: 85.128.107.* 04.03.07, 07:47
        Taki jest , niestety , poziom sporej części Polaków .
        Czego się nie da zabić i zeżreć , tego nie warto "trzymać" , i nie jest
        prawdą , że tego typu mentalność przeważa wyłącznie na wsi , w równym stopniu i
        w miastach .Smutne , że w na dodatek jeszcze , dzieje się tak w katolickim
        kraju . Przecież to są bracia mniejsi - ale nie spotkałam się , żeby ksiądz ,
        czy to na wsi , czy w mieście , poświęcił bodaj jedno kazanie na ten temat .
        Szkoda słów .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka