tankgirl5 02.03.07, 22:37 Czy któraś mama korzysta z usług tego żłobka? Bardzo proszę o kontakt dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazakmm Re: Żłobek Dokerska 02.03.07, 23:45 Tak chodził mój syn teraz córka . JEST SUPER POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
domin19761 Re: Żłobek Dokerska 04.03.07, 19:48 ja tez własnie się przymierzam do tego żłobka od września, ale nie wiem jak z miejscami,- pewnie ciężko je dostać. Napiszcie coś więcej o tym żłobku. Odpowiedz Link Zgłoś
tankgirl5 Re: Żłobek Dokerska 05.03.07, 19:50 moje w kwietniu rok:/ kiedy można składać podania, wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Żłobek Dokerska 14.03.07, 14:51 POLECAM!moja corcia "chodzi "do tego żlobka odkąd ukonczyla 11 mies.Zaliczyla wiec wszytskie grupy.Jak bym mogla, to bym panie i pania kieronik po rekach calowala,za to ze stworzyly tak dobra placówke. Co najwazniejsze dla mnie-corcia jest alergiczka nie ma najmniejszego problemu z dieta dla niej.To chyba najlepszy zlobek jak moze byc.Dwa lata temu dostal nagrode dla najlepszego wrcolawskiego zlobka od Urzedu Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonak3 Re: Żłobek Dokerska 27.03.07, 13:57 Ja też go bardzo polecam. Synek chodził tam tylko rok ale miałam później problem z przedszkolem bo po tym żłobku nic mi się nie podobało. Panie super, organizacja, czystość... Bez obaw można zostawić dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
domin19761 do kiedy można tam zapisywać dzieci? 27.03.07, 21:42 i jakie sa szanse na dostanie się tam? Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: Żłobek Dokerska 05.04.07, 13:25 Mój synek też tam chodzi, bardzo polecam trzeba się zapisać kilka miesięcy wcześniej kolejka oczekujących jest spora. Jednak w pierwszej kolejności przyjmują samotne matki. Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: Żłobek Dokerska 05.04.07, 13:26 mój synek chodził a nie chodzi zjadło "ł". Odpowiedz Link Zgłoś