aanusiaa6 07.03.07, 14:50 Napiszcie prosze z jaką liczbą punktów w ubiegłym roku udało Wam sie dostac do przedszkola we Wrocławiu? Ciekawa jestem jakie szanse ma "pełna" rodzina z jednym dzieckiem pierwszy raz zgłaszanym do przedszkola? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skarolina Re: Ile punktów we Wrocławiu aby sie dostać? 07.03.07, 20:23 W naszym, obleganym przedszkolu w ubiegłym roku przyjmowano dzieci nawet z 20 punktami, ale to przede wszystkim jest kwestia "szczęścia w roczniku". Bodajże dwa lata temu było w jednym roczniku 13 samotnych matek. Odpowiedz Link Zgłoś
aanusiaa6 Re: Ile punktów we Wrocławiu aby sie dostać? 08.03.07, 09:04 a które to przedszkole?, bo ja składałam na Orlą i troche sie martwimy na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
seala Re: Ile punktów we Wrocławiu aby sie dostać? 08.03.07, 09:23 13 matek samotnych w jednym roczniku w jednym przedszkolu??? TO klęska. Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Ile punktów we Wrocławiu aby sie dostać? 08.03.07, 10:48 aanusiaa6 napisała: > a które to przedszkole?, bo ja składałam na Orlą i troche sie martwimy na zapas > . W zupełnie innej części miasta, ale też nieźle zaludnionej i "zadziecionej". Odpowiedz Link Zgłoś
mstawarz Re: Ile punktów we Wrocławiu aby sie dostać? 08.03.07, 11:41 W ubiegłym roku startowalismy na Orla mielismy 23 punkty i nie dostalismy sie, przyjmowali chyba od 26. Ale nie ma reguły, do naszego przedszkola obecnego na Zaporoskiej, dostalismy sie bez problemu, byl niedobor dzieci, który w drugiej turze został uzupełniony, a w tym roku jest inaczej bardzo duzo podan juz jest zlozonych. Odpowiedz Link Zgłoś
crazycocos Re: Ile punktów we Wrocławiu aby sie dostać? 08.03.07, 19:26 A do którego na Zaporoskiej?? Bo tam są dwa - jedno podaliśmy jako rezerwowe... Tylko moja córa i tak szans nie ma bo ona z początku roku 2005 jest:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
mstawarz Re: Ile punktów we Wrocławiu aby sie dostać? 10.03.07, 23:09 Tymek chodzi na Zaporoska 51, przedszkole nr 90 im. Lucyny Krzemienieckiej. To jest to przedszkole z duzym ogrodem, na zbiegu Zaporoskiej i Gajowickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bm78 bardzka 08.03.07, 17:57 Na Bardzką w zeszłym roku mieliśmy 24 i to była ta dolna granica...cud!!! Odpowiedz Link Zgłoś
seala Re: bardzka 09.03.07, 13:06 Napiszcie prosze w prostych słowach:-) za co się dostaje tw magiczne 24 pounkty? Czy z jednym dzieckiem (bez rodzeństwa), rodzice pracują pracują, był żłobe,k dostanę tyle? Odpowiedz Link Zgłoś
aanusiaa6 Re: bardzka 09.03.07, 13:42 na stronach UM Wrocław - w dziale rekrutacja do przedszkoli sa opisane kryteria preferencyjne wraz z punktacją - mozesz tam zajrzec i podliczyc Odpowiedz Link Zgłoś
bm78 Re: bardzka 09.03.07, 17:49 Hej, dokładnie już nie pamiętam wyliczeń ale wygląda to tak: oboje rodzice pracują, miejsce zamieszkania w odleglosci 500-1000 m od przedszokla, praca powyżej 1000, rodzeństwa brak :(, ale dziecko uczęszczało do żłobka i myślę, że rok temu te 2 pkty za żłobek nas uratowały Odpowiedz Link Zgłoś