Dodaj do ulubionych

Prawie jak Prater

09.03.07, 07:14
hahaha, jeden z najwiekszych:) Chyba jezeli wezmie sie pod uwage 100 takich mlynow, moze wtedy uplasuje sie pod koniec pierwszej setki:)
Obserwuj wątek
    • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Prawie jak Prater 09.03.07, 08:15
      20 zł za diabelski
      młyn??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Popi... kogoś?????
    • Gość: Oktoberfest Prawie robi różnicę IP: *.akron.net.pl 09.03.07, 08:33
      Prawdziwe wesołe miasteczko - rozbawili mnie tą ceną. :))
      • Gość: peace dajcie fote IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 11:04
        ...
        • Gość: cre8 Re: dajcie fote IP: *.wroclaw.mm.pl 09.03.07, 12:18
          to chyba ten sam co był poprzedniej zimy, tyle że nie za bardzo z pogodą trafili. Rozłożyli się obok górki Andersa www.wroclaw.mm.pl/~precedens/LIGHT%20FX/slides/lunapark1.html
    • Gość: dezerter Re: Prawie jak Prater IP: *.city-connect.pl 09.03.07, 11:40
      Ja naprawdę nie wiem " jeden z największych młynów" dalej bajery szmery I CO
      JESZCZE na takim małym placyku.
      Uważam że to jest REKLAMA REKLAMA REKLAMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Prawie jak Prater 09.03.07, 11:48
        Biorąc pod uwagę podane ceny to chyba antyreklama ;)
    • fszystak niekompetencja autorki 09.03.07, 22:10
      do pani izabeli strączek
      jeśli znajdę maila, to napiszę do pani osobiście.
      jestem wysoce zawiedziony niekompetencją w związku ze zbieraniem przez panią informacji o darmowych godzinach dla chcących skorzystać z karuzel w lunaparku w piatek od 20-22. otóż wybrałem się tam z rodziną i się okazało, że za darmo mogą sobie wejść słuchacze pewnej stacji radiowej dla szalonych nastolatek, którzy brali udział w konkursie. w pani artykule nic o tym nie było.
      jestem prenumeratorem "gazety" i się zastanawiam czy takich niedopatrzeń nie ma więcej. myslałem, że jesteście państwo poważną gazetą, której można zaufać. niestety pomyliłem się.
    • Gość: Emeryt Re: Prawie jak Prater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 22:44
      Szkoda, że tego wesołego miasteczka nie zlokalizowano na Złotnikach.
      Współorganizatorem mogłaby być Hydrobudowa.
      • Gość: hahaha Re: Prawie jak Prater IP: *.media4.pl 09.03.07, 23:58
        jeden z najwiekszych diabelskich mlynow???????????? HAHAHAHHAHAHAHAHA HAHAH

buchahachacha~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: kali Re: Prawie jak Prater IP: 195.116.249.* 10.03.07, 08:20
          "Profesjomalizm" cnotek-cichotek z Wybiórczej
    • Gość: zakręcony Wrocław: 5,00 € - Wiedeń Riesenrad: 7,50 € IP: *.akron.net.pl 10.03.07, 09:33
      Przy czym bilet w Wiedniu obejmuje wstęp na wystawę historyczną, ukazującą
      historię tego symbolu Prateru.
      (data budowy: 1897, wysokość: 64,75 m, waga: 430 t)
      www.sagen.at/texte/sagen/oesterreich/wien/images/riesenrad.jpg
      Na ile biletów stać przeciętnego wiedeńczyka, a na ile wrocławianina - to już
      temat na inną bajkę.

• Gość: cena Re: Prawie jak Prater IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 20:40
      widziałam robi wrażenie tylko skąd wzięto te ceny?? W innych krajach
      europejskich płaci się za wstęp 30euro i sie jeździ na wszystkim do woli a u
      nas jak zawsze mało że trzeba za wszystko płacić osobno to jeszce kwoty z
      księżyca:/
    • Gość: jtp Re: Prawie jak Prater IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.03.07, 23:35
      Żenujący i tandetny rozrywkowy wyprysk w centrum miasta (i nie mówię teraz o Galerii Dominikańskiej).

Entuzjazm autorki artykułu jest conajmniej kompromitujący.

Miłej zabawy!
    • Gość: Emeryt Re: Prawie jak Prater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 00:06
      Prawie! Była taka reklama. Czyżby tytuł był plagiatem?
    • Gość: aha Re: Prawie jak Prater IP: *.as.kn.pl 12.03.08, 21:02
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka