droga2 10.03.07, 16:59 Mieli dzisiaj uruchamiać. Działa? czy pogoda nie ta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
membrum_virile Re: wesołe miasteczko 10.03.07, 17:23 Podczas wychowywania dziecka należy minimalizować ryzyko odniesienia poważnych obrażeń, w szczególności zaś utraty życia. Wizyta w objazdowym wesołym miasteczku, gdzie rdza mówi dobranoc, jest usiłowaniem morderstwa własnego potomstwa. Szczerze odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: wesołe miasteczko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.07, 18:26 a taką miałam ochotę.....teraz się zastanawiam Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: wesołe miasteczko 10.03.07, 18:43 Ich freue mich immer sehr, wenn ich hilfen kann... Zawsze bardzo się cieszę, kiedy mogę pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: wesołe miasteczko 10.03.07, 18:57 Ale ja nie chcę iść z dzieckiem, tylko sama się pokręcić! Jest jakiś zakaz popełniania samobójstw? Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: wesołe miasteczko 10.03.07, 19:01 Czy samobójstwo może być zagrożone karą 25-letniego pozbawienia wolności? Raczej nie... Jakiż ustawodwca pokusił by się na wprowadzenie takiego prawa? Obawa ośmieszenia się przed wyborcami jest nazbyt silna. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.marcin Re: wesołe miasteczko 10.03.07, 19:04 hehe, latwo was wystraszyc. Wesole miasteczka sa bezpieczne! Natomiast inna sprawa, ze to cos kolo poczty wyglada zalosnie. I ten diabelski mlyn, ktory wg. Wyborczej, jest jednym z NAJWIEKSZYCH w Europie pfffff Dziwne, ze nikt nie pisze o sasiednim wesolym miasteczku, kolo Impartu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: wesołe miasteczko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.07, 19:55 no to iść czy nie iść?a czemu według ciebie wygląda żałośnie? więcej szczegółów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgfhf Re: wesołe miasteczko IP: *.finemedia.pl 10.03.07, 20:42 a wie ktoś ile kosztuja jakies bilety wstepu, wejsciowki, karnety... czy co tam jest ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.marcin Re: wesołe miasteczko 10.03.07, 20:48 20 zl za diabelski mlyn, okolo 10 zl za reszte. Czyli oczywiscie tanio ;] Czemu to wesole miasteczko wyglada zalosnie? Przepraszam, zle powciskalem literki. Wyglada wspaniale. Usytuowane jest na wielkim obszarze. Tak, ze wlasciwie mozna sie zgubic. Atrakcji jest mnostwo, kazda wspaniala. To wesloe miasteczko jest po prostu na miare naszych mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: wesołe miasteczko IP: *.media4.pl 10.03.07, 22:05 jaki kraj takie wesołe miasteczka, czyli smutne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: wesołe miasteczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 13:16 za młyn jest 12 zl, tak jak za większość. Jedna z atrakcji jest po 20 zł, ten taki hmmmm... nie wiem jak to nazwać... ogólnie ludzi dużo, drogo i na pewno nie dla dzieci, większość dla dorosłych, a to po drugiej stronie koło impartu... nie zastanawialiscie sie nigdy czy to nie jest jakas siedziba mafii i pralnia brudnych pieniedzy? przeciez tam sie nic nie dzieje, a oni stoja i stoją... Odpowiedz Link Zgłoś
moc.ny Re: wesołe miasteczko 18.03.07, 14:12 mlyn jest rzeczywisci duzy. W nocy widzac cala panorame starego miasta. dostrzeglem nawet przesla mostu milenijnego, aha... rauchen verboten na diabeslkim mlynie:D i trzeba znac niemiecki bo inaczej na migi z ekipa obslugujaca sie mozna tylko dogacac:) Odpowiedz Link Zgłoś