Dodaj do ulubionych

wesołe miasteczko

10.03.07, 16:59
Mieli dzisiaj uruchamiać. Działa? czy pogoda nie ta?
Obserwuj wątek
    • membrum_virile Re: wesołe miasteczko 10.03.07, 17:23
      Podczas wychowywania dziecka należy minimalizować ryzyko odniesienia poważnych
      obrażeń, w szczególności zaś utraty życia. Wizyta w objazdowym wesołym
      miasteczku, gdzie rdza mówi dobranoc, jest usiłowaniem morderstwa własnego
      potomstwa.
      Szczerze odradzam.
      • Gość: aa Re: wesołe miasteczko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.07, 18:26
        a taką miałam ochotę.....teraz się zastanawiam
        • membrum_virile Re: wesołe miasteczko 10.03.07, 18:43
          Ich freue mich immer sehr, wenn ich hilfen kann...
          Zawsze bardzo się cieszę, kiedy mogę pomóc...
          • ib_k Re: wesołe miasteczko 10.03.07, 18:57
            Ale ja nie chcę iść z dzieckiem, tylko sama się pokręcić! Jest jakiś zakaz popełniania samobójstw?
            • membrum_virile Re: wesołe miasteczko 10.03.07, 19:01
              Czy samobójstwo może być zagrożone karą 25-letniego pozbawienia wolności?
              Raczej nie...
              Jakiż ustawodwca pokusił by się na wprowadzenie takiego prawa?
              Obawa ośmieszenia się przed wyborcami jest nazbyt silna.
            • pan.marcin Re: wesołe miasteczko 10.03.07, 19:04
              hehe, latwo was wystraszyc. Wesole miasteczka sa bezpieczne!

Natomiast inna sprawa, ze to cos kolo poczty wyglada zalosnie. I ten diabelski
              mlyn, ktory wg. Wyborczej, jest jednym z NAJWIEKSZYCH w Europie pfffff

Dziwne, ze nikt nie pisze o sasiednim wesolym miasteczku, kolo Impartu :D
              • Gość: z Re: wesołe miasteczko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.07, 19:55
                no to iść czy nie iść?a czemu według ciebie wygląda żałośnie? więcej szczegółów
                • Gość: hgfhf Re: wesołe miasteczko IP: *.finemedia.pl 10.03.07, 20:42
                  a wie ktoś ile kosztuja jakies bilety wstepu, wejsciowki, karnety... czy co tam jest ??
                  • pan.marcin Re: wesołe miasteczko 10.03.07, 20:48
                    20 zl za diabelski mlyn, okolo 10 zl za reszte. Czyli oczywiscie tanio ;]

Czemu to wesole miasteczko wyglada zalosnie?

Przepraszam, zle powciskalem literki. Wyglada wspaniale. Usytuowane jest na
                    wielkim obszarze. Tak, ze wlasciwie mozna sie zgubic. Atrakcji jest mnostwo,
                    kazda wspaniala. To wesloe miasteczko jest po prostu na miare naszych
                    mozliwosci.
                    • Gość: q Re: wesołe miasteczko IP: *.media4.pl 10.03.07, 22:05
                      jaki kraj takie wesołe miasteczka, czyli smutne :-)
                    • Gość: ach Re: wesołe miasteczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 13:16
                      za młyn jest 12 zl, tak jak za większość. Jedna z atrakcji jest po 20 zł, ten
                      taki hmmmm... nie wiem jak to nazwać...
                      ogólnie ludzi dużo, drogo i na pewno nie dla dzieci, większość dla dorosłych,
                      a to po drugiej stronie koło impartu...
                      nie zastanawialiscie sie nigdy czy to nie jest jakas siedziba mafii i pralnia
                      brudnych pieniedzy? przeciez tam sie nic nie dzieje, a oni stoja i stoją...
              • moc.ny Re: wesołe miasteczko 18.03.07, 14:12
                mlyn jest rzeczywisci duzy. W nocy widzac cala panorame starego miasta.
                dostrzeglem nawet przesla mostu milenijnego, aha... rauchen verboten na
                diabeslkim mlynie:D i trzeba znac niemiecki bo inaczej na migi z ekipa
                obslugujaca sie mozna tylko dogacac:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka