Gość: madzik IP: *.ztpnet.pl 12.03.07, 22:57 Czt ktos zna dobrego dematologa we Wrocławiu, ktory ma podpisana umowę z NFZ? Mam 30 lat i przebarwienia na skorze-chce aby dermatolog je obejrzal. Prosze o pomoc. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sabina Re: Dermatolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.07, 11:22 Też szukam dodrego dermatologa i prosiłam o jakies namiary, ale nikt się nie odezwał.Mam straszne problemy z włosami( ich potwornym przetłuszczaniem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 14:18 madzik - jesli chodzi o przebarwienai to moze od razu zajrzyj do onkologa ? poczekalanai przychodni onkologicznej to średnai przyjemnośc ale przynajmniej masz od razu ocenę fachowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: Dermatolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.07, 21:14 ja znalazłam bardzo dobrego dermatogola w dolmedzie legnicka 40, ta Pani nazywa się dr Dymecka, byłam prywatnie- wizyta 40zł ale warto, byłam z odmrożeniami i pomogła mi. polecam , może przyjmuje na kasę chorych?tel. 355-30-65 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: Dermatolog IP: *.ztpnet.pl 19.03.07, 12:59 a onkolog dobry? tez na kase poszukuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:34 Polecam prof. Barana z Kliniki Dermatologii Odpowiedz Link Zgłoś