Dodaj do ulubionych

AE - Poznań. Pytanie :)

29.06.05, 14:54
Czy akceptują odpis notarialny?
Czy są tam jakieś testy (nowa matura), czy jedynie wyniki z 2 przedmiotów? (np. historia, niemiecki).
Co napisaliście w życiorysie? Gdzie się uczyliście itp?:>
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysio Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.zamosc.mm.pl 29.06.05, 17:19
      chce iśc na gospodarke, ile masz pkt.?
    • jakub_86 Re: AE - Poznań. Pytanie :) 29.06.05, 17:42
      notarialnych z tego co pamietam z rozmowy telefonicznej - nie, nie akceptuja.
      testow nie bedziesz mial, jezeli pisales nowa mature i zdawales oba podane
      przez ciebie przedmioty. twoj wynik, to suma punktow z obu przedmiotow ze
      wszystkich arkuszy.
      zyciorys napisalem w formie tabelarycznej - po lewej 'dane personalne' i
      zaczalem wymieniac, a potem 'wyksztalcenie' i wszystkie szkoly. nic wiecej nie
      pisalem. taka forma jest dopuszczalna, bo pani z biura rekrutacji powiedziala,
      ze to nie ma znaczenia, czy taka, czy proza, ze sie tak wyraze.
      • rykju Re: AE - Poznań. Pytanie :) 29.06.05, 17:47
        Jakub_86 dzięki :>

Krzysio: Mam 137,5 (wynik dzieli się przez 2 Historia: 85%, 56%, Niemiecki: 84%, 50%)

Czy szanse mam, nie wiem. Jednak warto spróbować:)

Trochę wątpię z tymi szansami bo na tym forum co drugi ma ponad 170 (oby oszukiwali!:P) :/ No ale i tak spróbuję:]
    • Gość: Krzysio Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.zamosc.mm.pl 29.06.05, 20:33
      a ile tam miejsc gdzies jest i ile osób na miesce było w latach ubiegłych?????
      • jakub_86 Re: AE - Poznań. Pytanie :) 29.06.05, 20:35
        ekonomia 510 3,5os/miejsce
        towaroznawstwo 210 prawie 3os/miejsce
        zarzadzanie 600 1,3os/miejsce
        cos takiego ... nie pamietam dokladnie :]
        na stronie jest, w najczesciej zadawanych pytaniach ...
        • Gość: Krzysio Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.zamosc.mm.pl 29.06.05, 20:44
          dzieki bardzo, ale akurat chodziło mi o stosunki i gospodarke przestrzenną,
          proszę Cię napisz ile na to było i jeszcze jakbyś wiedział ile minimum pkt.
          trzeba mieć .../200 aby myślec o dostaniu sie tam?????????????????
          • nightdream Re: AE - Poznań. Pytanie :) 29.06.05, 20:48
            te liczby to ilość miejsc na wydział...
            na stosunki to pewnie dużo będzie osób na miejsce....
          • Gość: zzz Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.public.p-s-inter.net 29.06.05, 20:54
            na akademii ekonomicznej skladasz podanie o przyjecie na wydzial wiec nie ma
            znaczenia ile osob jest na miejsce na stosunkach... ja mam 159 pkt...
            • Gość: zzz Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.public.p-s-inter.net 29.06.05, 20:55
              ile macie pkt i na jaki wydzial chcecie isc?
              • nightdream Re: AE - Poznań. Pytanie :) 29.06.05, 21:01
                174,5... ekonomia (informatyka i ekonometria)
                • jakub_86 Re: AE - Poznań. Pytanie :) 29.06.05, 22:26
                  159,5 i to samo :(
                  • nightdream Re: AE - Poznań. Pytanie :) 29.06.05, 22:50
                    do Krakowa też składasz, prawda?
                    jakoś to będzie...
                    moja kumpela składa na finanse i bankowość a ma około 120 pkt...
                    • jakub_86 Re: AE - Poznań. Pytanie :) 29.06.05, 22:54
                      do krakowa nie, chodz pisze w tamtym watku czasami, ale do katowic tak.
        • Gość: Gosia Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.magma-net.pl 29.06.05, 20:59
          a skas te dane? tutaj sa inne:
          www.kandydat.ae.poznan.pl/show_max.php?page=89
          • nightdream Re: AE - Poznań. Pytanie :) 29.06.05, 21:04
            jak to inne? dokładnie to samo jest...
        • Gość: Gosia Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.magma-net.pl 29.06.05, 21:08
          no nie bardzo takie same...
          towaroznawstwo 1,3 os(nie 3)
          zarzadzanie 2,8os.(nie 1,3)
          • nightdream Re: AE - Poznań. Pytanie :) 29.06.05, 21:11
            aaa.. jesli o te liczby chodzi to nie dopatrzyłam, sorry...:)
            • Gość: Krzysio Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.zamosc.mm.pl 29.06.05, 22:20
              a ile trzeba miec minimalnie zeby myslec o dostaniu sie???????
          • jakub_86 Re: AE - Poznań. Pytanie :) 29.06.05, 22:28
            zamien je i bedzie w porzadku :]
            po prostu przez pomylke je przestawilem. ale powiedzialem, gdzie szukac, wiec
            problemu nie powinno byc ;)
            • Gość: Krzysio Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.zamosc.mm.pl 29.06.05, 22:46
              Mozecie mi powiedziec czy jeśli chce zdawać na 2 kierunki na jednym wydziale to
              trzeba dwa podania pisac, czy jak?
              • nightdream Re: AE - Poznań. Pytanie :) 29.06.05, 22:48
                tak..dwie osobne teczki sa potrzebne...
                • Gość: secka Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:04
                  a jak wypełniacie te papierki? ręcznie czy w wordzie od razu? ;)
                  • Gość: Gosia Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.magma-net.pl 29.06.05, 23:07
                    ja wypelnilam recznie, ale to chyba bez roznicy ^__^
                  • nightdream Re: AE - Poznań. Pytanie :) 29.06.05, 23:07
                    a chyba nie ma różnicy... ja wypełniałam ręcznie...;)
                    • Gość: mam_pytanko Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: 212.244.156.* 03.07.05, 15:34
                      Drukowanymi czy pisanymi literami? :)
                • Gość: fat Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:16
                  nie!!!!
                  jedna teczka = jeden wydzial...na kierunek sie nie zdaje, wybierasz go po 1 roku
              • Gość: as Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:49
                nie - teraz przyjmuja cie tylko na wydzial. kierunek i specjalnosc jest tylko
                zeby grupy porobic ale to nie ma znaczenia i kierunek sie wybiera po
                pierwszym-drugim roku (w zaleznosci co chcesz studiowac)
                • Gość: Krzysio Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.zamosc.mm.pl 30.06.05, 13:15
                  dzieki za info ale jeśli tak jest to czego tak około uczą sie tam studenci na I
                  roku, bardziej matematyki czy tak ogólnie bardziej?
                  • Gość: Krzysio Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.zamosc.mm.pl 30.06.05, 13:18
                    chodzi mi o zarządzanie szczegółowiej
                • Gość: Krzysio Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.zamosc.mm.pl 30.06.05, 13:15
                  chodzi mi o wydział zarządzania
                  • Gość: ja Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:21
                    sprawdz tu : www.ae.poznan.pl/pages/i/1/2701.php
                    • Gość: Krzysio Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.zamosc.mm.pl 30.06.05, 13:27
                      dzieki, a nie wiesz czy da sie tam wyrobić średnio-słabo znając matematykę z
                      ogólniaka, ja wybrałem historie na maturze a matematyke sobie dawno podarowałem
                      • Gość: ja Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:41
                        wiem czy sie da : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
                        f=157&w=25725531&a=25779314
                      • Gość: as Re: AE - Poznań. Pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 15:41
                        z matma wiele osob ma problemy - jezeli sobie matme darowales to radze ja sobie
                        powoli przypominac. jak bedziesz sie uczyl to zaliczysz - jak bedziesz olewal to
                        nie zaliczysz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka