nadia_8881 16.03.07, 17:57 Witam, chciałabym się dowiedzieć jak daleko od dworca głównego jest Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej? Dodam, że to Grunwaldzka 98. Dziękuję za odp. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadia_8881 Re: SWPS 16.03.07, 19:14 Jeśli ktoś wie, to niech napisze, bo jutro muszę tam trafić. proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Entliczek Re: SWPS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.07, 19:41 Pytaj ludzi o akademiki Kredka i Ołówek. SWPS jest naprzeciw nich, na rogu Grunwaldzkiej i Liskego. Staraj się dostać tramwajem z dworca na plac Grunwaldzki (chyba żeby tramwaj jechał dalej, w kierunku mostu Szczytnickiego - jedź do końca). Z Placu Grunwaldzkiego masz 10-minutowy spacer - idź w kierunku mostu Szczytnickiego lub Parku Szczytnickiego. Powodzenia! Sama studiuję na swpsie, jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: SWPS IP: 212.2.100.* 16.03.07, 19:48 tramwaj na plac grunwaldzki nie jeździ:/ musisz dostac sie pod galerie dominikańską (z dworca pks pkp tramwajami) koło pzu naprzeciwko galerii złapać autobus 141 lub 131 i wysiąsc na przystanku bujwida, te 2 wysokie budynki to ołówek i kredka (poznasz po kształcie) dalej do wspomianego skrzyżowania ulic, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_8881 Re: SWPS 16.03.07, 20:08 a jakim tramwajem dojade do galerii centrum spod dworca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: SWPS IP: *.os.amsnet.pl 16.03.07, 20:35 Aktualne od: 2006.11.25. Linia i kierunek Trasa SOBOTA 08:00 DWORZEC GŁ. PKP 10223 Przejście do innego przystanku tego węzła komunikacyjnego! N LITEWSKA 29319 08:03 DWORZEC GŁ. PKP 20352 ------ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman go Re: SWPS IP: *.media4.pl 16.03.07, 22:49 hahahah! bedzie studiowac prywatnie! ale wstyd!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Entliczek Re: SWPS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.07, 08:27 Hahahah? A wiesz, że wg opinii Państwowej Komisji Akredytacyjnej SWPS ma najlepszą psychologię w Polsce w kategorii otwartej (tj. uniwersytetów i szkół niepublicznych razem?). I teraz też hahahah? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: SWPS IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.03.07, 10:23 Prywatne=gorsze? chyba sie z choinki urwałes. Prywatne uczelnie mają lepszą baze dydaktyczną, dają większe możliwości studentom, stypandia etc. I wykładają na nich ci sami wykładowcy co na uczelniach państwowych :p i co łyso ci? Odpowiedz Link Zgłoś
enelka Re: SWPS 18.03.07, 21:45 Bylam też na Dniach Otwartych w Sobote! Muszę chodzić do tej szkoły!!!!!!!!!!! Chcę studiować zaocznie bo nie stać mnie na to aby studiować i niepracować :(( Ale czy naprawde w tej szkole jest taka wspaniala atmosfera?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entliczek Re: SWPS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.07, 22:24 Atmosfera rzeczywiście jest dobra. Wynika to przede wszystkim z kompetencji prowadzących zajęcia i ich życzliwego stosunku do studentów. Ale ta życzliwość nie oznacza lightowego podejścia do zajęć, zaliczeń czy egzaminów. Uczyć się trzeba i to solidnie, ale przynajmniej ja mam z tego masę satysfakcji. Uwielbiam swoje studia i swoją Szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś