Dodaj do ulubionych

Telewizja nc+ uwaga

20.06.13, 21:32
Nie koniec kombinacji nc+ byłej nc mających na celu oszukanie lub naciąganie klientów.

wbrew zapowiedzi o przyjaznym traktowaniu klientów złożonej przez nowy zarząd, praktyka wcale o tym nie świadczy.

Komentarz bez faktów oczywiście nic nie jest wart , a więc fakty:

zgodnie z pismem do wszystkich byłych abonentów o połączeniu firm i zmianie warunków abonamentu oraz możliwości w związku z tym wypowiedzenia umowy lub automatycznego skorzystania z tzw. "nowej promocji" .Wypowiedziałem umowę dnia 14 kwietnia. Od 1 maja wykupiłem sobie abonament nowy i czekałem na wezwanie do zwrotu starego dekodera.

Zamiast tego tymaczsem firma nc+ rozpoczęła 15 czerwca bombardowanie sms'ami oraz komunikatami na mój nowy dekoder o niezapłaconym rachunku. Włączyłem stary dekoder i zobaczyłem że na liście należności jest ostatnia należność już zapłacona ponad miesiąc temu.

No i teraz sie zacznie ( jest taki kawał)

Dzwonię na numer podany w sms'sie ( 12 294 78 88)i dowiaduję się , że nie tylko mam zadłużenie ale panienka grozi windykacją i wyłączeniem obu dekoderów oraz wystawieniem kary za przedterminowe zerwanie umowy. Mówię że nie dostałem żadnego rachunku, wszystko mam uregulowane a umowa została wypowiedziana z powodu otrzymanego pisma i w ogóle skąd ten ton i groźby. na co słyszę , że zerwałem umowę i będę poddany windykacji i karom.

No nie chciałem podnosić panience ciśnienia i powiedziałem żeby spokojnie zajęła się windykacją i karami oraz wyłączeniami dekoderów na co usłyszałem że to jeszcze nie koniec , ponieważ skoro nie dostałem takiego rachunku to powinienem się o niego upomnieć !!:))

Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka