Dodaj do ulubionych

połozna !!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 12:54
Wiatm! pilnie potrzebuje położnej, mam problemy z piersia dostałam zapalenie
z któreym walczę od wczoraj a nie umiem sama sobie poradzić z odciąganiem
pokarmu i masowaniem piersi.
Mieszkam na borchowie wieć moze jakas Pani z Krzyków.
Połozna z przychodni jeszcze domnie nie dotarła a jest łykend :(
Prosze o pomoc!
Obserwuj wątek
    • ciapek7 Re: połozna !! 17.03.07, 18:49
      przykładaj ciepły termofor , do piersi , zaraz po tym karm , lub odciągaj
      laktatorem , a następnie okładaj zimnymi liśćmi kapusty , lekko utłuczonej ,
      najlepsza metoda to ściąganie pokarmu
      • Gość: Marzena Re: połozna !! IP: *.dialog.net.pl 17.03.07, 20:37
        Dzieki za cenne rady, ale czy nikt nie zna połoznej która by przyjechała do
        domu? odpłatnie?
        • ciapek7 Re: połozna !! 17.03.07, 21:00
          ja niestety nie znam , swojego czasu szukałam pomocy w prywatnej poradni
          laktacyjnej przy Glinianej , ale nie polecam , chyba że chcesz stracić kupę
          kasy ,mnie w kazdym razie pomogło ale w zaprzestaniu karmienia piersią
          Powodzenia !
          • Gość: barejka Re: połozna !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 22:51
            Witam! Spróbuj się skontaktować z Dorotą Fortunko, jest to połozna która
            prowadzi szkołę rodzenia na Brochowie oraz poradnię laktacyjną na Sw.
            Wincentego, nie wiem szczerze mówiąc czy przyjeżdża do domu, zwłaszcza że jest
            weekend, ale jest bardzo miła i kompetentna, więc próbuj. Tel. 0601157159
            • Gość: Marzena Re: połozna !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 16:10
              Dziękuje bardzo!!! za informację
              • Gość: barejka Re: połozna !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 12:12
                CzESC Marzenko! Ciekawa jestem jak tam sytuacja na froncie laktacyjnym? Mam
                nadzieję, że już wszystko (prawie) w porządku. Jak masz czas i ochotę to coś
                napisz. Generalnie trzymam kciuki. Sama karmie Szkrabika piersią i jak na razie
                jest odpukać... ok. Pozdrawiam. b.
                • Gość: Marzena Re: połozna !! IP: *.am.wroc.pl 21.03.07, 11:40
                  Dzięki za Troske.
                  Sytuacja jest już opanowana wszystko jest OK córcia juz śsie cyca i jest
                  zadowolona ja też (radości macierzyństwa) :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka