Gość: cienki IP: 62.111.215.* 07.05.03, 23:32 Szkoda słów. Bo przecież nie spolecznych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pm Jak Dutkiewicz z Baronem - miasto zapłaci za wy... IP: 207.159.196.* 07.05.03, 23:34 Najbardziej cenieni sa artysci ktorzy sami umieja wybronic sie z kazdej nawet najbardziej skomplikowanej sytuacji ekonomicznej, popatrzmy i sprawdzmy zyciorysy najwiekszych muzykow tam znajdziemy odpowiedz na wiele pytan....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Jak Dutkiewicz z Baronem - miasto zapłaci za wy... IP: 207.159.196.* 07.05.03, 23:34 Najbardziej cenieni sa artysci ktorzy sami umieja wybronic sie z kazdej nawet najbardziej skomplikowanej sytuacji ekonomicznej, popatrzmy i sprawdzmy zyciorysy najwiekszych muzykow tam znajdziemy odpowiedz na wiele pytan....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parura Re: Jak Dutkiewicz z Baronem - miasto zapłaci za IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 23:41 Marcin Garcarz, rzecznik prasowy prezydenta Wrocławia: - Ta płyta to świetna promocja Wrocławia. Jeśli tylko zgłosi się do nas artysta, który zaproponuje projekt podobnej rangi, to Urząd Miejski na pewno mu pomoże tak,tak przez to dostaniemy EXPO. Niech no się Levandek dowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moras Dudi -dni twoje sa policzone IP: *.media4.pl / 10.13.2.* 07.05.03, 23:57 zlodziejska ekipa , Po walczy z korupcja i nepotyzmem ...tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Re: Dudi -dni twoje sa policzone IP: *.um.wroc.pl 09.05.03, 10:22 Uprzejmie prosiłbym o nie posługiwanie się moim nazwiskiem jako loginem na forum Gazety. Paweł Moras, UM Wrocławia Gość portalu: moras napisał(a): > zlodziejska ekipa , Po walczy z korupcja i nepotyzmem ...tak > trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Jak Dutkiewicz z Baronem - miasto zapłaci za IP: 207.159.196.* 08.05.03, 00:01 Jest to policzek w twarz w tych artystow ktorzy duzo osiagneli sami bez zadnego sponso"ringu", szkoda tylko tych prawie bezdomnych artystow i nieuprzywilejowanych polakow ktorzy nie widza dla siebie i swoich dzieci (czesto wyjatkowo uzdolnionych) zadnej przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Jak Dutkiewicz z Baronem - miasto zapłaci za IP: 207.159.196.* 08.05.03, 00:01 Jest to policzek w twarz w tych artystow ktorzy duzo osiagneli sami bez zadnego sponso"ringu", szkoda tylko tych prawie bezdomnych artystow i nieuprzywilejowanych polakow ktorzy nie widza dla siebie i swoich dzieci (czesto wyjatkowo uzdolnionych) zadnej przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Jak Dutkiewicz z Baronem - miasto zapłaci za 08.05.03, 13:54 I dobrze, że Baron sobie do Stanów pojedzie. Zawsze o tym marzył. Nawet miał samochód amerykański, palmtopa i kapelusz. Czy światowy jazz na tym skorzysta czas pokaże. Promocja miasta , jak mówią urzędnicy, będzie zajebista .Następna w kolejce powinna być isis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Jak Dutkiewicz z Baronem - miasto zapłaci za IP: *.dialin.buffalo.edu 08.05.03, 13:57 Wlasciwie nie mam zdania, czy to dobrze, czy zle, ze "miasto" w taki sposob sponsoruje artystow? Zastanawiam sie tylko w jaki sposob artysta ma promowac miasto? Czy w kazdym wywiadzie bedzie mowil ze kocha Wroclaw, czy dorobi sobie nastepny czlon nazwiska "Wroclawski" albo "Wroclawiak"? Moze zrzeknie sie praw do swoich fotografii i miasto wydrukuje plakat "Ten gosc jest z naszego miasta. Przyjezdzajcie do Wroclawia i inwestujcie". Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Jak Dutkiewicz z Baronem - miasto zapłaci za 08.05.03, 14:02 Gość portalu: Grzegorz napisał(a): > Wlasciwie nie mam zdania, czy to dobrze, czy zle, ze "miasto" w > taki sposob sponsoruje artystow? Zastanawiam sie tylko w jaki > sposob artysta ma promowac miasto? Czy w kazdym wywiadzie bedzie > mowil ze kocha Wroclaw, czy dorobi sobie nastepny czlon > nazwiska "Wroclawski" albo "Wroclawiak"? Moze zrzeknie sie praw > do swoich fotografii i miasto wydrukuje plakat "Ten gosc jest z > naszego miasta. Przyjezdzajcie do Wroclawia i inwestujcie". W tym przypadku chyba przedłuży sobie "człon" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samozycie Re: Jak Dutkiewicz z Baronem - miasto zapłaci za IP: 156.17.123.* 08.05.03, 14:08 Ze muzyka kompozytorow wroclawskich, to rozumiem ale Baron? Coz... szlacheckie tytuly widac droge do kariery ułatwiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja pierdykam Re: Jak Dutkiewicz z Baronem - miasto zapłaci za IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 14:10 Ja to bym wysłał imielę. Przynajmniej by sobie Grease mógł zagrać. To by była promocja Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Jak Dutkiewicz z Baronem - miasto zapłaci za 08.05.03, 14:14 Lubomskiego wysłać nie Imielę. To przecież też znany wrocławianin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roj Re: Jak Dutkiewicz z Baronem - miasto zapłaci za IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.03, 02:54 waldek.s napisał: > Lubomskiego wysłać nie Imielę. To przecież też znany wrocławianin. Dutkiewicza wysłać i jego ferajnę, wyp... ich w kosmos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Jak Dutkiewicz z Baronem - miasto zapłaci za IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.03, 14:09 Klika była i będzie nie ma nic za darmo. Tylko, dlaczego ja mam za to płacić. Jak taki hojny niech da szpitalom cwaniaczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samozycie Re: Jak Dutkiewicz z Baronem - miasto zapłaci za IP: 156.17.123.* 08.05.03, 14:15 Gość portalu: pacjent napisał(a): >Jak taki hojny niech da szpitalom cwaniaczek? Pokiereszowany pacjent nie ucieknie a po EXPOrtowej kampanii trzeba zelazo póki gorace kuc. Promowac, promowac i jeszcze raz promowac :( Odpowiedz Link Zgłoś
baron1 Re: Jak Dutkiewicz z Baronem - miasto zapłaci za 08.05.03, 14:26 odpierdolta sie . Jak sie jakubczak sam wysylal do meksyku to nikt nie robil krzyku Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Jak Dutkiewicz z Baronem - miasto zapłaci za 08.05.03, 14:31 Ależ wszyscy durni jesteśmy. Przecież mamy we Wrocku wspaniałego reżysera- Roberta Gonerę, Który od kilku lat ogłasza, że własnie zaczyna film tylko pieniędzy mu jeszcze brakuje. Jak by Miasto dołozyło troszkę to by sobie od razu w holyłudzie coś zmajstrował. To by była lepsza promocja. Odpowiedz Link Zgłoś
archibaldus PROMOWAĆ SIĘ TRZA 08.05.03, 14:27 A może pomyslmy z drugiej strony. czy Prezydent ma unikac swoich przyjaciół, tylko dlatego że został prezydentem. Czy Baron jest złym artystą? To naprawdę górna półka. A jedyna szansa Wrocławia by nie zginąć w tłumie innych europejskich miast to działąnia oryginalne i postawione na wysokim poziomie. Wrocław i tak już jest kojarzony jako miasto "przyjazne" , posiadające KLIMAT. to przez takie własnie działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allejaja Re: PROMOWAĆ SIĘ TRZA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 16:57 archibaldus napisał: > A może pomyslmy z drugiej strony. czy Prezydent ma unikac swoich przyjaciół, > tylko dlatego że został prezydentem. Czy Baron jest złym artystą? To naprawdę > górna półka. A jedyna szansa Wrocławia by nie zginąć w tłumie innych > europejskich miast to działąnia oryginalne i postawione na wysokim poziomie. > Wrocław i tak już jest kojarzony jako miasto "przyjazne" , posiadające KLIMAT. > to przez takie własnie działania. Przepraszam ale chyba Cie pojebało. Wrocław kojarzony jest jako miasto korupcji, układów i kolesiów. Odpowiedz Link Zgłoś
nido Re: PROMOWAĆ SIĘ TRZA 08.05.03, 19:20 archibaldus napisał: > A może pomyslmy z drugiej strony. czy Prezydent ma unikac swoich przyjaciół, > tylko dlatego że został prezydentem. Czy Baron jest złym artystą? To naprawdę > górna półka. To wszystko prawda. Ale też warto się chyba zastanowić, czy nie lepiej unikać takich działań w imię wyższego dobra, jakim jest w tym przypadku zaufanie mieszkańców do prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: PROMOWAĆ SIĘ TRZA 08.05.03, 19:40 A kto za przeproszeniem ma do niego i spółki zaufanie? Odpowiedz Link Zgłoś
nido Re: PROMOWAĆ SIĘ TRZA 08.05.03, 19:46 waldek.s napisał: > A kto za przeproszeniem ma do niego i spółki zaufanie? no, niestety niewielu:) ale mogło być inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: PROMOWAĆ SIĘ TRZA 08.05.03, 19:48 nido napisała: > waldek.s napisał: > > > A kto za przeproszeniem ma do niego i spółki zaufanie? > > no, niestety niewielu:) > ale mogło być inaczej... Jednego znam to P.Baron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja pierdykam Re: PROMOWAĆ SIĘ TRZA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 19:53 Dobrze,że to nie Zdrojo wysyła Barona bo wedzonka osiwiałby od udowadniania słuszności tego posuniecia (przepraszam za słowo "posunięcie"). Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Re: PROMOWAĆ SIĘ TRZA 09.05.03, 10:37 waldek.s napisał: > A kto za przeproszeniem ma do niego i spółki zaufanie? Wiekszosc Wroclawian - jak bys nie wiedzial to prezydentem zostaje sie teraz w wyborach bezposrednich... :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
donna1 Re: PROMOWAĆ SIĘ TRZA 09.05.03, 14:26 waldek.s napisał: > A kto za przeproszeniem ma do niego i spółki zaufanie? Ja i setki tysięcy Wrocławian, którzy wybrali Dutkiewicza na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzyk Re:Nowa moda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.03, 14:44 Lekka przesada z tymi setkami. Ale nie o tym chciałem pisać. Czasy się zmieniają. Poprzednik promował tenorów, a następca lubi barytony. Ciekawe czy jeszcze ktoś cienko zaśpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodek Re:Nowa moda IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 16:50 A ja chcę pojechać na wycieczkę do Szklarskiej (chciałbym tam przy piwie sławić wielkość naszego grodu i jego przemądrego włodarza). Tylko, kurna, mam na bilet w jedną stronę. Gdzie mam się zwrócić po dofinansowanie? Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re:Nowa moda 09.05.03, 17:06 Gość portalu: Bodek napisał(a): > A ja chcę pojechać na wycieczkę do Szklarskiej (chciałbym tam przy piwie sławić > > wielkość naszego grodu i jego przemądrego włodarza). Tylko, kurna, mam na bilet > > w jedną stronę. Gdzie mam się zwrócić po dofinansowanie? Pomóżcie! do Andrzeja Kosendiaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaineresowana Re:Nowa moda IP: *.kom / 10.103.2.* 10.05.03, 00:29 waldek.s napisał: > Gość portalu: Bodek napisał(a): > > > A ja chcę pojechać na wycieczkę do Szklarskiej (chciałbym tam przy piwie > sławić > > > > wielkość naszego grodu i jego przemądrego włodarza). Tylko, kurna, mam na > bilet > > > > w jedną stronę. Gdzie mam się zwrócić po dofinansowanie? Pomóżcie! > > do Andrzeja Kosendiaka kto to jest Kosendiak???? bo ja równierz mam ten sam problem, co kolega - proszę o dokładne namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david Re: Jak Dutkiewicz z Baronem - miasto zapłaci za IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 23:03 To sie nazywa isc w zaparte , a sam Dutkiewicz to taki biedny chlopaczyna , stare autko i domek . Dutkiewicz jest jednym z najbogatszych ludzi tego miasta i dosc robienia sobie jaj z nas , a conajmniej ze mnie . Rafał przestań ! Odpowiedz Link Zgłoś
amadeus5 Re: Jak Dutkiewicz z Baronem - miasto zapłaci za 10.05.03, 12:58 Gość portalu: david napisał(a): > To sie nazywa isc w zaparte , a sam Dutkiewicz to taki biedny chlopaczyna , > stare autko i domek . Dutkiewicz jest jednym z najbogatszych ludzi tego miasta > i dosc robienia sobie jaj z nas , a conajmniej ze mnie . > Rafał przestań ! Jaja to Ty robisz! Dobrze, że prezydentem został facet, który ma kasę. Wolę takiego, niż biedaka, który będzie piastował stanowisko dla kasy!!! Odpowiedz Link Zgłoś