Gość: andrzej1971 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 14:20 j.w. albo lepiej zróbcie nową, taką zwyczajną b.ładna jest przy uniwerku - szermierz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wro Re: wywalcie paskudną fontanne z rynku IP: *.wroclaw.mm.pl 21.03.07, 12:08 Masz rację ta fontanna to obraz nędzy i rozpaczy,te popękade szyby te kałuże i ogólnie syf.Ciekawe kto to projektował ,ile za to zapłacili i z czyjej kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dassa Łapy precz od fonntany na Rynku!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 22:47 Fontanna w sposób ciekawy kontrastuje z zabudową rynku, a jeśli wam się nie podoba to zaprojektujcie lepszą w stylu nowoczesnym i pokażcie projekt na forum. Popękane szyby to albo winna naprężeń i zmian temperatury w zimie (ale raczej nie), albo podobnych ludzi do was którzy chcieli ją zniszczyć, dzięki tej fontannie w cieplejsze dni jest chłodniej trochę na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teofil Re: Łapy precz od fonntany na Rynku!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 10:21 Piszesz,że fontanna ładnie kontrastuje z architekturą rynku. Gdzież Ty się uczył(a) dobrego smaku? U Kiepskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: wywalcie paskudną fontanne z rynku IP: *.centertel.pl 13.08.08, 23:29 TA FONNTANA TO DOWÓD NA WYDAWANIE PIENIEDZY PUBLICZNYCH NA COS CO WYMYSLIŁ TEN CO BYWAŁ NA KURSO-KONFERENCJACH ZA PUBLICZNE PIENIĄDZE W LAS VEGAS I TAM JA PODPATRZYŁ. WSTYD I HANBA ! ROZEBRAC NA KOSZT TYCH CO JĄ POSTAWILI . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Re: wywalcie paskudną fontanne z rynku IP: 195.117.234.* 28.03.07, 12:53 Popieram! Ta fontanna trąci, i to nie tylko trochę, "hawanką"; te światełka kolorowe - rodem z dyskoteki w remizie, a szyby jak w łaźni miejskiej... WYBURZYć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ta fontanna Re: wywalcie paskudną fontanne z rynku IP: *.wroclaw.mm.pl 31.03.07, 06:10 Pasuje do zadymionego ogniskami Wrocławia jak ulał.Brud ,smród i brak władzy.Tylko igrzyska i obiecanki.Wczoraj po ulicach Stefczyka,Abramowskiego itp.chodziła straż miejska i łapała myjących samochody przed domami ale nie czuli dymu palonych ognisk.Smród palonych w ogrodach plastików,śmieci i innego badziewia im nie przeszkadzał.Im wlaściwie nic nie przeszkadza,w czasie zimy grzeją się w komisarjacie nieopodal ul Olszewskiegoa latem jeżdżą na konikach (nad Odrą) lub służbowymi rowerkami a dookoła syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HQ Re: wywalcie paskudną fontanne z rynku IP: *.pl 03.04.07, 11:38 Fontanna nie jest najpiekniesza, ale jest zaprojektowana wg obecnej mody... fajnie kontrastuje ze starym rynkiem itd. Pewnie jak by byla stylizowana na "stara" to by znalazlo sie gro ludzi ktorzy by znajdywali w niej wady. Wg mnie wazne ze jest tam cos, przy czym w letnie upaly mozna sie ochlodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętliwy Re: wywalcie paskudną fontanne z rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:47 W FONTANNIE WYPRAŁ SIĘ WAT ZDROJEWSKIEGO.TAK,TAK.RESZTA WIDOCZNA GOŁYM OKIEM.TAKI KRAJ JAKI CLINTON... Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 fontanna jest ok 24.07.07, 22:38 Dla mnie fontanna w Rynku jest ok i podobnie jak przedmówcy uważam,że doskonale i w pozytywny sposób kontrastuje i okoliczną zabudową.Przykład złego kontrastu to wg mnie "plastikowe" domy towarowe Solpolu na Świdnickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix Re: fontanna jest ok IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.07, 11:27 Wyburzyć Solpol,wyburzyć wszystkie "mrówkowce".Niech na Poltegorze się nie kończy! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej1971 Re: fontanna jest ok 31.07.07, 10:36 Nie chodziło mi o założenia lecz o wykonanie wg mojej wiedzy fontanna miała wyglądac inaczej ale kasy zabrakło szyby po których czasami spłynie woda wyglądają wiecznie jak brudne woda płynąca z dysz płynie jakby chciała a nie mogła i faktycznie te badziewne lampki - co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: wywalcie paskudną fontanne z rynku IP: *.centertel.pl 05.07.08, 20:49 zmienic fonntane w rynku. nie pasuje do starowki. totalne bezguscie za nasze pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: wywalcie paskudną fontanne z rynku IP: *.centertel.pl 13.08.08, 23:21 FONTANNA W RYNKU TO TOTALNE BEZGUSCIE !!! KTO TO ZATWIERDZIŁ I KOMU ? NALEŻY JĄ ZMIENIĆ NA KOSZT RAJCOW MIASTA. Odpowiedz Link Zgłoś