Dodaj do ulubionych

Wrocławski Festiwal Wnętrz

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 22:08
Byłam na festiwalu i......nic.Nie mogę się wypowiedzieć na temat seminariów
ale wystawa nie była warta obejrzenia, a już na pewno tych 5 zł.Spodziewałam
się pomysłów a zastałam kilka mebli, wyłączników i stoiska z kawą oraz
jedzeniem.Strata czasu i pieniędzy, lepiej kupić gazetkę za mniejszą kwotę i
będzie w niej więcej pomysłów.Szkoda, bo miałam wielkie nadzieje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Wrocławski Festiwal Wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 14:05
      Widzę negatywne opinie i nie do końca rozumiemie czemu? Sama odwiedziłam
      Festiwal w sobotę i bardzo mi się podobało. Akurt w sobote była konferencja dla
      architektów i mozna było z niektórymi z nich porozmawiać i dopytać o szczegóły
      dot. wystroju wnętrz. Pierwszy raz spotkałam się z firmą Powerled od światła.
      wcześniej nie wiedziałam, że w taki sposób można zmieniać wnętrze za pomocą
      światła. Mozę tylko na parter był trochę za mało oświetlony, no i ta pani z
      oryginalną ruską Chałwą przed wejściem...Wymierne dla mnie efekty Festiwalu to
      pomysł na wystrój wnętrz dzięki firmie Com40 i zakup ślicznej, kolorowej
      lodówki Ardo. Mogłam liczyć na fachowa poradę. Mozę uda mi się wybrać do
      Krakowa w maju, bo z tego co kojarzę, w maju odbędzie się wieksza impreza tego
      typu w Krakowie.
    • Gość: mum Wrocławski Festiwal Wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 18:22
      Zgadzam sie z biedronką. Festiwal to tylko nazwa, która mnie przyciągnęła. Tak
      szumnie nazwano to coś. Szkoda czasu, pieniędzy (na szczęście niewielkich)..
    • Gość: Adrack Wrocławski Festiwal Wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 11:33
      tzw 'Wystawa' była bardzo słaba. Więcej ciekawych propozycji wnętrz można znaleźć w dowolnym centrum handlowym - nie trzeba płacić za bilety i ceny są napisane na towarze więc od razu wiadomo co ile może kosztować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka