Gość: Żołnierze Żołnierze IP: *.autocom.pl 21.03.07, 19:00 Jak chłopaki dostaną wpie.. To może ktoś Otrzeżwieje. Partyzantka w gorach "mamo" to jest kobinacja USisrael. Chociaż osobiście wątpię, dostali "kopertę". Ale to kobiety, będą płakać, a dzieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek Re: Żołnierze 21.03.07, 19:08 znowu bedzie trzeba zamknąc kilka szpitali , bo utrzymanie miesa amatniego troche kosztuje , ale już nie tak drogo jak amerykanskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : Żołnierze Re: Żołnierze IP: *.autocom.pl 21.03.07, 19:16 Żadne wojsko w historii konfliktów międzyludzkich, nie wygrsło z (partyzantką(via terroryzm oni nie mają nic do stracenia). Poza tym topografia gór Afganistanu. Nikt nie dał rady od XIX wieku. A dlaczego nasi muszą być "agresorami". A może to oni z Tel-avivu kombinują. cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
brillo Re: Żołnierze 21.03.07, 19:51 zolnierze sa po to, zeby walczyc na wojnie. kto mysli inaczej jest pospolitym ignorantem i pieprzonym pacyfista. Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 no to nastepni najemnicy wyjechali 21.03.07, 19:52 no to nastepni najemnicy wyjechali,od czerwca moga powoli wracac w plastikowych workach...ale coz .Sami chcieli i wiedza,ze to napasc i praktycznie nielegalna okupacja. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-inwestor Ile ci najemnicy tam zarobia mordujac i okupujac ? 22.03.07, 01:44 A to wszystko za NASZE pieniadze ! Nam nadzieje ze komuch Kwasniewski i socjalista Kaczynski zostana kiedys za to osadzeni i rozstrzelani. Czyzbysmy zapomnieli czym jest okupacja ? III Rzesza czy ZSRR... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baniak Jakim samolotem odlecieli żołnierze do Afganistanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:05 Czy ktoś wie jakim samolotem odlecieli żołnierze do Afganistanu. Dziennikarz TVP3 twierdził że był to B737. Sądząc po wlotach silników (były okrągłe) wydaje mi się że to był B757. Być może się myle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakim samolotem od Re: Jakim samolotem odlecieli żołnierze do Afgani IP: *.autocom.pl 21.03.07, 20:17 Gość portalu: Baniak napisał(a): > Czy ktoś wie jakim samolotem odlecieli żołnierze do Afganistanu. Dziennikarz > TVP3 twierdził że był to B737. Sądząc po wlotach silników (były okrągłe) wydaje > mi się że to był B757. Być może się myle. Przepraszam a, chciałbyś naszych strącić. To polecam Izraelską wersję Stigera(L9A1) lub rosyjką "strzałkę"2S. Za boli. Ale wtedy chyba by nikt nie chcial by nasi umierali. Odpowiedz Link Zgłoś
3krotek Re: A ja olewam samobójców... 21.03.07, 21:11 Pies ich j.ebał za taką moralnoć, Jak Hitler to be a jak nasi okupanci to cacy! Hitler przynajmniej walczył o interesy swojego narodu a ma nadstawiamy d... za..., no? Zgadnij za kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Ogłoszenie drobne IP: 217.153.99.* 21.03.07, 21:12 Informuję rodziny najemników jadących do Afganistanu że chętnie odkupię mało używane buty wojskowe (beżowe, wersja NATO). Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Szczygło do Afganu! 21.03.07, 21:04 Daj przykład chłopakom panie ministrze. Bierz pan Beryla, wskakuj do BRDM2 (bo przecież Rosomak to złom) i dawaj na Talibów. Odpowiedz Link Zgłoś
gs-arts.net Niedlugo przywita ich zaklad pogrzebowy...i 21.03.07, 21:09 rozgoryczenie rodzicow...precz z wojnami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Jak Pan Szczygło powiedział to znaczy że tak jest! IP: 62.233.164.* 21.03.07, 23:15 Grunt to wiara w siebie, ja biegam 1 km w 4 minuty ale jak mi ktoś powie że jestem dobrze przygotowany to przebiegnę go w czasie rekordu świata! A czemu? Bo wiara czyni cuda....:) www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-inwestor Przyszli mordercy i okupanci wylecieli... 21.03.07, 23:21 Mam nadzieje ze Afganczycy zgladza te podle swinie - co jest jak najbardziej dozwolone wg prawa miedzynarodowego. Czyby drodzy rodacy zpomnieli juz co oznacza okupacja (vide III rzesza) ? Kaczynski i Kwasniewski odpowiedza kiedys za ta zbrodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEZPORTEK Mordercy i okupanci - WP w oczach lewactwa IP: *.deltastar.com 21.03.07, 23:48 Od czasu, kiedy sowieckie scierwo i kolaboranci z pezetpierdu wylecieli z armii do rynsztoka, dla bekartow urodzonych z bladzi bez granic i kamaszy z kalaszami Wojsko Polskie stalo sie "mordercami i okupantami". Ciekawe, ze czerwone scierwo nie rzucalo takich obelg, kiedy Afganistan napadla szajka talibow z Pakistanu, zbieranina najgorszych zboczonych islameneli, morderczych podludzi jota w jote podobnych do socjalistycznej bandy kacapich chamow, ktora nie tak dawno okupowala Polske, o czym podle czerwone swinie nie chca pamietac. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Polscy żołnierze odlecieli do Afganistanu 22.03.07, 04:07 znamy to znamy madagaskar za napoleona ps sam dobrze nie wiem (może jakiś historyk poda źródło ?) Odpowiedz Link Zgłoś
n0_str0m0 kaczynski: "ta wojna nam sie oplaca" 22.03.07, 06:19 gieszeftciarz, najemnik czy sprzedawczyk... kto zgadnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1944 Do Afganistanu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.07, 19:38 Czekamy kiedy wreszcie prezydent i rząd odlecą do Afganistanu i Iraku Odpowiedz Link Zgłoś