mdf 09.05.03, 17:45 Kupię fajną huśtawkę pokojową dla dziecka. Jestem z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mycha_dorka Re: kupię huśtawkę 10.05.03, 12:35 W Carrefour'rze są huśtawki pokojowe za 25,49zł. Bardzo proste, ale dosyć estetyczne. Sziedzonko to plastikowa forma z otworami na nóżki, i z boku, w różnych kolorach (niebieskie, żółte, zielone, pomarańczowe). Od tego odchodzą białe sznury zakończone kółkiem. Niestety haki trzeba kupić i wkręcić samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mdf Re: kupię huśtawkę 12.05.03, 08:52 Dzięki Chodzi mi o huśtawkę stojącą (niestety nie mam w domu do czego powiesić) Odpowiedz Link Zgłoś
meme1 Re: kupię huśtawkę 14.05.03, 13:44 czesc,zajrzyj do komisu dzieciecego na placu staszica lub łukasinskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
doris73 Re: dzięki meme1 23.05.03, 22:27 Ja mam taka hustawke i jakos mala nie specjalnie, poza tym ciezko sie dziecko wklad ai wyciaga.... no i mamy kolejny przedmiot w pokoju, na szczescie pozyczony Odpowiedz Link Zgłoś
beatkas Re: huśtawka 28.05.03, 16:01 Nas, a właściwie moją córkę obdarowano huśtawką. Dodatkowy mebel, dla mnie przeszkadzajka. Metalowe rurki, źle sadza się i wyciąga dziecko. Nigdy bym tego nie kupiła!!! Ale...moja córka dzięki niej przestała bać się husiania, wręcz zanosi się od śmiechu podczas zabawy i sama huśta pluszaki, lale, a ma 10 miesięcy. Wygląda jak matka Polka. Nauczyła się bezpiecznie chodzić między rurkami. Więc z takiego dodatkowego mebla jest i pożytek! Pozdrowienia. Beata Odpowiedz Link Zgłoś