Dodaj do ulubionych

Firma kurierska Stolica

24.03.07, 10:29
Własnie mam nieprzyjemność korzystania z tej firmy.
Czekam na przesyłkę i czekam, dzwonie i dzwonie, niedługo telefony wyniosą
mnie więcej niż to wszystko warte. Każdy odsyła mnie do kogoś innego - z
Wrocławia do Warszawy, z Warszawy do Wrocławia i nikt nic nie wie.
Co ja mogę zrobić?
Ktoś miał podobne przejścia z tą "firma".
Obserwuj wątek
    • allspice Re: Firma kurierska Stolica 25.03.07, 11:43
      Ja od kilku dni czekam na przesyłkę,która jest w magazynie,ale firma
      UPS 'ociąga się' z dostarczeniem do klienta.Czyli żadna to ekspesowa dostawa:(
      • taxi.wroclaw Re: Firma kurierska Stolica 25.03.07, 12:56
        Firma Stolica jako taka nie istnieje bo została wchłonięta przez UPS. Na bazie
        własnych doświadczeń polecam firmy Raben i Spedpol (teraz Schenker). Obie
        działają szybko i solidnie, można wynegocjować indywidualne cenniki.
    • Gość: Piotr Re: Firma kurierska Stolica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 18:36
      W standardzie tej "firmy" jest na przyklad rzekome awizowanie przesylek - i to w
      momencie gdy wszyscy na paczke czekaja i siedza kolkiem w domu. Nie polecam!
      • Gość: malyzna Re: Firma kurierska Stolica IP: *.lanet.net.pl 26.03.07, 09:45
        na pocieszenie dodam, ze nie tylko stolica ale takze dhl i gls na porzadku
        dziennym maja takie akcje, jak zapominanie o przesylce do odebrania, przyjazdy
        w innych niz zaznaczone godzinach, infolinie gdzie 'dla elizy' uslyszysz 13
        razy nim cie rozlacza. moim faworytem w konkursie partactwa jest zdecydowanie
        gls, kiedy uda ci sie dodzwonic po kilkunastu probach, uslyszych w tle
        przeklinajacych pracownikow, straszacych sie nawzajem 'kto kogo da do
        sluchawki', szukajacych zaginionego kuriera 'edek, ty miales wczoraj adres x?
        przekazalem malemu, on mial jechac! to gdzieo on jest?' etc.
        cos mnie sie zdaje, ze firmy te nie tylko czesc zlecen odebraly kochanej
        poczcie polskiej, ale tez pracownikow i kulture organizacyjna :)
    • Gość: Pistacja Re: Firma kurierska Stolica IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.07, 15:55
      To UPS jest do niczego! Kupa bałaganu.Kto tam pracuje?
    • Gość: Aga Re: Firma kurierska Stolica IP: *.as.kn.pl 28.03.07, 11:28
      Nie polecam Stolicy
      Panie, z którymi sie rozmawia przez tel. bardzo miłe, ale jeszcze bardziej
      nierzetelne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka