es.pietros99 26.03.07, 23:50 przecie to wcale nie żyje . tu nic się nie dzieje . jakimiś trolejbusami się zajmują . skoda ok. jako auto a nie tramwaj ludzie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolejar Re: to jest forum ? 27.03.07, 13:13 es.pietros99 napisał: ` skoda ok. jako auto Drogi egoisto! Jakby było Ci dane przewieźć się Skodą EP05 z 1960 160 km/h z IC, to byś zwątpił w swój auto-egoizm... Odpowiedz Link Zgłoś
es.pietros99 Re: to jest forum ? 27.03.07, 13:44 ok.przepraszam . wczoraj trochę mnie poniosło bo prostej sprawy nie mżna załatwić w tym mieście . fekalia zalewają piwnice a my tu w środku europy składamy deklarację organizacji wystawy expo 2012 !!!!! SKANDAL !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: to jest forum ? 27.03.07, 13:57 es.pietros99 napisał: > ok.przepraszam . wczoraj trochę mnie poniosło bo prostej sprawy nie mżna > załatwić w tym mieście [...] SKANDAL !!!!!!! Rozumiem i z przykrością zgadzam się całkowicie. Tak, w tym mieście k... ciężko cokolwiek załatwić. Och, ach, o swoich problemach już nie chce mi się nudzić... A jak o tych tramach poczytasz dobrze, to też wychodzi wielkie g... Szczególnie spektakularnie z tą Szewską. Zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
es.pietros99 Re: to jest forum ? 27.03.07, 14:07 no i co wyszło . jedno wielkie szambo tylko winnych brak !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: to jest forum ? 27.03.07, 14:38 es.pietros99 napisał: > no i co wyszło . jedno wielkie szambo tylko winnych brak !!!!!!!!!!! Dokładnie! Ale niech to szambo czasem nie przekształca Ci się we wrogość do komunikacji szynowej. Zaprawdę ona jest dobra i zbawienna, tylko nie w wydaniu naszych buców od władzy. Spójrzmy na Berlin, Hamburg, Brukselę (to nam najbliższe - taka dziura jak Wrocław :) ), Paryż... A wyjaśnię Ci jeszcze Skodę EP05. To były elektrowozy z roku 1960 w 1973 zrekonstuowane do 160 km/h. I tyle jeździły! Z pociągami IC po linii CMK (ostatnio najczęściej chyba na IC "Krakus"). Niedawno jeszcze jedna z 30 maszyn była czynna! Nie wiem, jak jest aktualnie, ale udało mi się kiedyś zaliczyć jazdę na tym złomie i było REWELACYJNIE! Jak przy takiej szybkości pulpit rusza się względem parapetu, a parapet względem przednich okien, to jakieś emocje są. I taka świadomość przy tym, że to się jednak tak samo z siebie nie rozpadnie. To lepsze od autka, bo relatywnie ciszej jednak chyba. Miałem kiedyś Fiacika-Zastavę 128-1100p z 1978, co to jeździło 160 km/h (po moich przeróbkach) i wtedy w ogóle rozmawiać się nie dało - tylko krzyczeć. I jednak trochę się bałem, że wehikuł ulegnie autodezintegracji... :) Odpowiedz Link Zgłoś
es.pietros99 Re: to jest forum ? 27.03.07, 21:01 brawo brawo !!! TY to chyba jakiś zuch jesteś ?! wiesz właśnie kilak twoich przykładów chciałem podać ale pomyślałem poco my przerastamy wszystkie te europejskie aglomeracje oczywiście w totalnym braku odpowiedzialności i konsekwencji ! to właśnie mnie strasznie drażni ! pozdrawiam . _ pietros Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brakwinnychoctów Re: to jest forum ? IP: *.eranet.pl 04.04.07, 23:12 Adam SZOPA - dyrektor ZDiK - tel. +48600202100 Wojciech SOZAŃSKI - z-ca dyrektora ZDiK ds. inwestycji - tel. +48600202090 Zdzisław WOJNIAK - z-ca dyrektora ZDiK ds. komunikacji zbiorowej - tel. +48696494939 PODANE NUMERY SĄ TELEFONAMI SŁUŻBOWYMI, KUPIONYMI ZA PIENIĄDZE PODATNIKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś