l.a.s.s.e.r 29.03.07, 15:07 czy ktos sie orientuje kiedy rusza kino samochodowe we Wroclawiu? (tak jak w poprzednich latach na Bielanach)? Czy dobrze slyszalem ze juz w ten piatek? Bede wdzieczny za wszelkie szczegoly. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinomaniak Re: KINO Samochodowe IP: 195.117.149.* 30.03.07, 17:12 no wlasnie kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lasser Re: KINO Samochodowe IP: *.e-wro.net.pl 14.07.07, 12:46 no i pierwsze kino samochodowe w tym sezonie bylo wczoraj na bielanach :) swietny pomysl i spore zainteresowanie! oby tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: KINO Samochodowe 14.07.07, 23:28 www.bielany.parkhandlowy.pl/rozrywka-nowa/kinosamochodowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: KINO Samochodowe IP: *.as.kn.pl 14.07.07, 23:38 rozrywka dla imbecyli,którzy nie sa w stanie oderwac dupy od blaszanej trumny. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: KINO Samochodowe 15.07.07, 00:18 Gość portalu: x napisał(a): > rozrywka dla imbecyli,którzy nie sa w stanie oderwac dupy od blaszanej trumny. w sensie nie masz samochodu i probujesz sobie "przedluzyc" tymi durnymi tekstami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: KINO Samochodowe IP: *.as.kn.pl 15.07.07, 02:00 Nie mam,nie będę miał.Taka jest prawda.Farfoclu w zasmrodzonej puszce.Żałosny jesteś.To chory kraj.Małpujcie dalej ameryke.Niedługa jakis ch.. wpadnie na pomysł,że trzeba blaszaną trumna wjechać nawet do grobu. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: KINO Samochodowe 15.07.07, 11:19 zbyt prymitywny i chamski jestes by z toba dyskutowac dzieciaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdd-maniak Re: KINO Samochodowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.07, 11:22 A mi się wydaje,że jemu po prostu dupa nie przyrosła do siedzenia, jak wielu tym, którzy traktują samochód jak wózek inwalidzki. Niepełnosprawni z wyboru... Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: KINO Samochodowe 16.07.07, 15:43 Gość portalu: fdd-maniak napisał(a): > A mi się wydaje,że jemu po prostu dupa nie przyrosła do siedzenia, jak wielu > tym, którzy traktują samochód jak wózek inwalidzki. Niepełnosprawni z wyboru... to nie tlumaczy jego chamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepełnosprawny Re: KINO Samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 16:37 > A mi się wydaje,że jemu po prostu dupa nie przyrosła do siedzenia, jak wielu > tym, którzy traktują samochód jak wózek inwalidzki. Niepełnosprawni z wyboru... ej koleś... bujaj sie tym MZK czy PKS bo tylko na to Cie stac:D Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: KINO Samochodowe 04.08.07, 17:51 a ja lubie moj wozek inwalidzki, a jak Ty jestes sfrustowany, bo takowego nie masz to nie musisz ubliżać innym tylko weź sie za siebie i zmień coś w życiu tak żebys mogł sobie kupić jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: KINO Samochodowe IP: *.lanet.net.pl 15.07.07, 16:12 kto byl w ten piątek? co grali? testosteron? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lasser Re: KINO Samochodowe IP: 195.117.149.* 16.07.07, 10:45 tak testosteron bylo swietnie, super pogoda na taka impreze, sporo ludzi oby tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś