shadok 05.01.02, 09:15 W czwartkowy wieczór telewizja wyemitowała ciekawy program o uzależnieniu od internetu. Ciekawe, czy my już zapadliśmy na tę chorobę? Ja pewnie tak. Pierwsze co robię rano to kawa, a zaraz potem biegnę do kompa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malopolanin Re: Uzależnienie od internetu 05.01.02, 09:31 Nie oglądałem, ale coraz bardziej się uzależniam. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Uzależnienie od internetu 05.01.02, 09:39 Zauważyłem. Wieczorem ciężko Cię odgonić od monitora, a rano jesteś tu przede mną :) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Uzależnienie od internetu 05.01.02, 10:08 :)))) Muszę się ograniczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia-x Re: Uzależnienie od internetu 05.01.02, 10:43 Oglądałam ten program.Było raczej o czatach.Ja czatów nie lubię.Natomiast jeśli chodzi o uzależnienie to już chyba mnie dotkneło.A w moim przypadku jest to szczególnie uciążliwe uzleżnienie ze względu na to, że nadaję przez tpsa. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Uzależnienie od internetu 05.01.02, 11:59 Masz rację. Poruszano głównie kwestie uzależnienia od czatów, ale przecież nie tylko one uzależniają. Od forum też można się uzależnić :) Jestem tego najlepszym przykładem. Na szczęście nie korzystam z usług tepsy. Szczerze Ci Marysiu współczuję. Łączenie przez modem to stosunkowo drogie hobby. Wystarcza Ci ryczałt miesięczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaN Re: Uzależnienie od internetu IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 14:03 Sorki że sie tak wsadzam ale potrzebuje lekarza od uzależnien ;)) Co do ryczałtu to jest jakas pomyłka, konczy sie najpozniej u mnie 20 kazdego miesiaca :((( w styczniu skonczy sie wczesniej :(( Odpowiedz Link Zgłoś
marysia-x Re: Uzależnienie od internetu 05.01.02, 14:46 Niestety , jestem tym samym przypadkiem chorobowym co poprzednik. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Uzależnienie od internetu 05.01.02, 15:17 A nie macie szans na stałe łącze? Mnie podłączyła kablówka. Płacę 50zł + VAT (7%) i surfuję do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: Uzależnienie od internetu 02.05.02, 16:06 to tak jak ja tylko robie kawe z mlekiem... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Uzależnienie od internetu 02.05.02, 18:54 ja to chyba nie jestem uzależniony od internetu, tylko od forum :), ja też płacę abonament, mam SDI i miesieczną stała opłatę 139.10zł z VAT-em, więc siedzę ile i kiedy chcę, zresztą nie tylko ja, cała rodzina z tego korzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: Uzależnienie od internetu IP: 2.3.STABLE* / 195.116.188.* 02.05.02, 20:01 oglądałrm ten program straszni leszcvze tam występowali jakaś panienka podniecała się żę się zakochała przez czat! o jejku zaraz się wzruszę dla mnie czat to idiotyzm i strata czasu Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: Uzależnienie od internetu 02.05.02, 22:06 kawa z mlekiem jest dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Uzależnienie od internetu 03.05.02, 10:49 i dwie lyzeczki cukru i fajeczki:))))) Nie ma nic lepszego rano:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Uzależnienie od internetu 03.05.02, 14:34 A ja musze być w necie bo mi płącą ale nie żałuje,a jak jestem na urlopie nie tęsknie szczególnie za pracą ,wiec myśle ze nie mam szans na uzależnienie Odpowiedz Link Zgłoś