Gość: Fabiusz Kunktator IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.03, 19:17 widzieliscie to, co ja? ... ministrem ds. UE w gabinecie cieni Leppera [tym razem powaga] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krisqu Re: RYSZARD CZARNECKI JEST TERAZ ... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 19:21 Tak - uszczypnalbym Cie tak jak ja sie wlasnie uszczypnalem - to prawda - i to pod szyldem samoobrony - Rysiu do wynajecia - czy ktos ma numer pana niedoszlego prezydenta Wroclawia - Rysiu - Boj Sie Boga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: RYSZARD CZARNECKI JEST TERAZ ... IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 19:32 Kafka z Mrożkiem razem wzieci przy nim to cienkie bolki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killa Re: RYSZARD CZARNECKI JEST TERAZ ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.03, 21:09 Bo wszytskie Ryśki to fajne chłopaki... a propos - jaką funkcję po zdaniu matury miałaby zajmować posłanka Berger ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka46 Re: RYSZARD CZARNECKI JEST TERAZ ... IP: *.kom / 10.103.2.* 12.05.03, 21:39 Gość portalu: Fabiusz Kunktator napisał(a): > widzieliscie to, co ja? > > ... ministrem ds. UE w gabinecie cieni Leppera > > [tym razem powaga] Czego się nie robi dla posadki i tym podobnych rzeczy - cha, cha, ( nie ma, co ten, facet ma wszystko i wszystkich w nosku, byle pieniąchy szły do kieszeni). Many, many górą???? Drodzy wyborcy pewnie jesteście dumni, ze swego lidera. Ale, to na pewno jest jakiś żart, jeśli tak to się udał. Pozdr.majka46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atlas Re: RYSZARD CZARNECKI JEST TERAZ ... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 22:03 Gość portalu: Fabiusz Kunktator napisał(a): > widzieliscie to, co ja? > > ... ministrem ds. UE w gabinecie cieni Leppera > > [tym razem powaga] no nie ! Trzymajcie mnie ! Jak ja go nie lubię. Ale trafił w końcu między swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: RYSZARD CZARNECKI JEST TERAZ ... IP: *.um.wroc.pl 13.05.03, 07:59 Gość portalu: Fabiusz Kunktator napisał(a): > widzieliscie to, co ja? > > ... ministrem ds. UE w gabinecie cieni Leppera > > [tym razem powaga] No ładnie... wyszło szydło z worka... nie pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyd Re: RYSZARD CZARNECKI JEST TERAZ ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 14:14 CZARNECKIEGO WYSLAC NA KSIEZYC ! Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Posłanka Berger ... 13.05.03, 15:53 ma być szefową gabinetu politycznego, o ile dobrze usłyszałam, bo mogłam niedobrze usłyszec, bo mnie zatkało na chwilę. Lepper ośwadczył dodatkowo że Samoobrona ma spore zaplecze intelektualne, bardzo dobrze przygotowane do rządzenia krajem ! Czarnecki mignął, więc zastanawiałam się czy chodzi o naszego ulubieńca Ricarda, ale niestety tak, jak go wyrzucili z Inowrocławia czy Włocławka, długo nie był bez zajęcia. Taki talent i jeszcze z powołaniem by słuzyć ludziom ! Czy tego chcą czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david Re: RYSZARD CZARNECKI JEST TERAZ ... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 17:44 Z przykroscia stwierdzam , ze to swietny wybor i trafne miejsce dla R.Cz.( u boku Leppera). Dodalbym jeszcze kilku z kilku partii . Taki rzad moglby rozpier..... nawet gospodarke Albanii . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: RYSZARD CZARNECKI JEST TERAZ ... IP: *.kom / 10.103.2.* 20.05.03, 03:33 Łzy mi lecą ze śmiechu.Chluba Wrocławia w słusznym szeregu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabiusz Kunktator Re: RYSZARD CZARNECKI JEST TERAZ ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.03, 00:45 "ugrupowanie Andrzeja Leppera przyciąga ``bankrutów politycznych''" www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_030520/kraj/kraj_a_2.html podle prawicowe kundelki z Rzeczypospolitej! Odpowiedz Link Zgłoś
docg Re: RYSZARD CZARNECKI JEST TERAZ ... 20.05.03, 11:42 ja tam Czarneckiego nie bronię, ale zauważ że każde ugrupowanie przyciąga znane, publiczne postacie żeby poprawić swój wizerunek, najlepszy przykład z naszego podwórka to Hanna Gucwińska i Lidia de-cośtam, a jest jeszcze taki wybitny polityk jak Sebastian Florek... Odpowiedz Link Zgłoś