Gość: rn IP: 62.233.250.* 12.05.03, 21:37 Czy ktoś z Was otrzymał wiadomość pocztą e -mail o wysokiej wygranej z Fortune Lotto South Africa/International Programs ? Co to za bzdura ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lottomat Re: loteria IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 21:59 zapomnij gościu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn Re: loteria IP: 62.233.250.* 13.05.03, 14:33 Gość portalu: lottomat napisał(a): > zapomnij gościu ! Jeżeli stać Ciebie mądry człowieku tylko na taką odpowiedź to daj Sobie na przyszłość spokój. z wyrazami szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killa Re: loteria IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.03, 15:15 kiedyś dostałem list od ministra spraw zagranicznych z jakiegos afrykańskiego państwa (autentyczna pieczątka i znaczki pocztowe), w którym zwrócił się do mnie z prośbą o to bym pomógł mu wywieźć z jego kraju 10 mln dolarów. Miałem mu podac swoje konto, opłacić koszty przelewu (od 10 mln dolarów ciekawe ile by to wyszło ?), postępować wedle dalszych wskazówek jakiegoś Doktora Lumumby, by w konsekwencji dostać za swój udział 3 mln dolarów. Oczywiście olałem naciągacza, ale potem czytałem w magazynie GW o mechaniźmie tego przekrętu. Trudno mi było uwierzyć, że ktoś daje się wciągnąc w takie gierki, choć podobno ludzie sprzedawali swoje domy, by dostać obiecane dolary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killa Re: loteria IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.03, 15:20 Jeszcze jedno, sprawdź czy z mailem nie dostałes jakiegoś "konia trojańskiego" Podobno przesyłają ukryte programy do śledzenia twojej korespondencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn Re: loteria IP: 62.233.250.* 13.05.03, 20:49 Dzięki za przekazane informacje. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś