Gość: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 12:10 Byłem tam i wygląda pięknie, tyle sklepów, po prostu cudownie. Najlepszy jest parking na dachu i wjazd ,oraz sklepy i ruchome schody. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paolo Ruszyło Ferio Legnica IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.04.07, 10:52 PORAŻKA!!! Ludzie to jest centrum handlowe!!?? Wygląda to jak hala dworcowa a i skepów to chyba połowa jest otwarta. Podobno najemcy nie chcą tam wynajmować powierzchni. Od otwarcia pełno jest tam kradzieży i aktów wandalizmu na parkingu na dachu. Ale co się dziwić jak nawet kamer nie widać. Może galeria piastów nie miała rewelacyjnego startu ale jest tam bez porównania przyjemniej i na pewno bezpieczniej. A podobno będzie dużo piękniej po rozbudowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo.74 Kryty parking piętrowy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 23:47 Może ja się nie znam, może ja ślepy jestem, może ja się czepiam ale gdzie tam jest piętrowy kryty parking???! ("...Jeżeli przyjedziemy na zakupy autem, możemy zostawić samochód na krytym parkingu na piętrach.") Tak to jest jak się komuś tłustego tyłka zza biurka ruszyć nie chciało. Rzetelność piszącego ten zacny artykuł pozostawia wiele do życzenia... Odpowiedz Link Zgłoś