Dodaj do ulubionych

Zaręczyny.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 11:19
Witam. Mam zamiar w niedalekiej przyszłości poprosić o rękę moją dziewczynę. Brakuje mi tylko pomysłu gdzie i jak to zrobić. Więc stąd moje pytanie. Napiszcie proszę jak wyglądały wasze zaręczyny, albo może kobiety niech się wypowiedzą, jakby wyglądały według nich takie "idealne" zaręczyny.
Pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Zaręczyny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 11:53
      Mój chłopak zaproponował mi wspólny kilkudniowy wyjazd nad morze. Poprosił abym wzięła urlop. Nie było z tym problemu ponieważ mój szef i mój chłopak to kumple. Oni omówili to wszystko wcześniej. W ostatniej jednak chwili mój szef miał odwołać mój urlop z ważnych firmowych powodów. A więc ze smętną miną poszłam do pracy. W tym czasie mój chłopak spakował moja torbę, schował ja w samochodowym bagażniku i zadzwonił do mnie, że odbierze mnie z pracy i gdzieś sobie pójdziemy na spacer i coś zjeść. Pojechaliśmy do McDonalda, gdzie dodał coś do mojego jedzenia. W czasie - jak ja myślałam - droi powrotnej do domu zasnełam w aucie. Obudziły mnie fale Bałtyku obmywające moje stopy. Obok siedział on, z pierścionkiem w ręku....
      • Gość: Tia... Re: Zaręczyny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 12:18
        "Oszukałeś mnie, ten cyjanek był zatruty!!"
    • Gość: biscotti Re: Zaręczyny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 23:51
      Moi znajomi zaręczyli się w Luwrze pod pomnikiem Venus z Milo... Bardzo
      romantycznie, prawda?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka