Dodaj do ulubionych

Jeden procent naprawdę może pomóc

13.04.07, 23:27
Czy te barany nie rozumieja, ze ten 1% to tylko wybor komu dam
a nie zadne dodatkowe pieniadze....jezeli dam komus, kto mial
szczescie byc to liscie, to budzet panstwa, ktory straci ten 1%
obetnie fundusze komus, kto nie jest na liscie.....
Czyli nowy wyscig szczurow...........
Obserwuj wątek
    • heraldek Ten wybor cesarski dla lezacego gladiatora.... 13.04.07, 23:39
      ...dlaczego ja mam wybierac, kogo ratowac a komu pozwolic umrzec..
    • Gość: selekta Re: Jeden procent naprawdę może pomóc IP: 87.198.20.* 14.04.07, 00:47
      Jesli dasz państwu, pójdzie w błoto i kieszenie cwaniaków dojących kontrakty
      rządowe. Wyjątkowo masz szanse uratować coś z tego kapitału.
      • membrum_virile Re: Jeden procent naprawdę może pomóc 14.04.07, 10:11
        Wyjątkowo masz szansę wrzucić trochę grosza do kiesznie cwaniaków zakładających
        instytucje pożytku publicznego. Większość doi naiwne owieczki, ufnie
        przekazujące sute datki. Jeśli chcesz naprawdę pomóc, rozejrzyj się wokół
        siebie. Z pewnością znajdziesz jakieś głodne dziecko.
        • Gość: belzebub Re: Jeden procent naprawdę może pomóc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 20:38
          " Wyjątkowo masz szansę wrzucić trochę grosza do kiesznie cwaniaków zakładających instytucje pożytku publicznego. Większość doi naiwne owieczki"

Polecam co nastepuje:
          w obrębie polskiej części otchłani piekielnych znosi sie obowiązek sprawowania nadzoru nad osobami wychylającymi się z piekielnych kotłów. Wynika to z braku takiej potrzeby.

• Gość: PNP Re: Jeden procent naprawdę może pomóc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 22:29
          O patrz: a ja zbieram na leczenie przez opp właśnie i 1% też. Rozliczają się co
          do grosika jednego ze zbiórki...
          • Gość: PNP Re: Jeden procent naprawdę może pomóc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 22:37
            i też w Dolnośląskiej Fundacji Rozwoju Ochrony Zdrowia...:)

Ktoś chce pomóc?

Dodam: mam 35 lat, 6-cio letniego synka i jestem po chorobie nowotworowej ...
    • Gość: elfia_panienka ja daje na schroniska dla zwierzat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 07:31
    • tomekkwr Re: a my stworzylismy podajdalej 14.04.07, 08:46
      Można pomagać w inny sposob, my np. stworzylismy stronę na której można za
      darmo umieszczać rzeczy, których nie są potrzebne: leżą po piwnicach,
      pawlaczach. Zamiast wyrzucać można je oddać za darmo lub sprzedać za niewielkie
      pieniądze pzdr www.podajdalej.com.pl/
    • degustimus Re: Jeden procent naprawdę może pomóc 14.04.07, 09:01
      Ja dałem na Szpital i to do tego Wojewódzki spec.
      Mam nadzieje że rychło zobacze zpowrotem moje 10zł w "niezdenominowanym"
      stanie. Pozdro dla Zyty, dzięki za ulgi dla studentów :|
      • Gość: luk Sprawa druga.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 15:04
        jeśli już dzięki tej szlachetnej inicjatywie pomagamy organizacjom pożytku
        publicznego, to czy Poczta Polska, do cholery, musi pobierać jeszcze za to
        haracz w postaci opłaty za przelew??
    • johann3 ile kosztuje taki anons w GW? 14.04.07, 21:58
      pytam z ciekawości, czemu nie pisze się ani nie mówi o organizacjach opp, które
      z 1% mają powiedzmy poniżej 500,00 zł rocznie, czy to wstyd? a jeśli tak to dla
      kogo?
      • Gość: PNP Re: ile kosztuje taki anons w GW? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 22:27
        Bo w takich opp np. zbierają ludzie, którzy sami propagują wsród znajomych,
        przyjciół i metodą - powiedz wszystkim :) Sama jestem w podobnej sytuacji -
        zbieram na leczenie, bo innego wyjścia nie mam. Moja terapia kosztuje 25 tys.
        miesięcznie (a miała tylko ok. 12 tys, ale dawkę leku trzeba było zwiekszyć i
        podawać częsciej) i nie ma szansy na refundację z NFZ-u, bo jest to terapia
        eksperymentalna.
    • kklement World Wide Fund For Nature 14.04.07, 22:48
      www.wwf.pl/mozesz_pomoc/przekaz_1podatku.php
    • Gość: podatnik Ja 1% oddam na młodych z LPR IP: *.kur.kolornet.pl 15.04.07, 00:15
      nie chce żyć w kraju gdzie geje adoptują dzieci.
    • stawo73 A ja wolę sam przekazać ten 1 % 15.04.07, 09:05
      Mam wówczas pewność ,że przynajmniej ten jeden procent moich podatków nie
      zostanie zmarnowany.Oczywiście mam świadomość,że nie są to żadne dodatkowe
      pieniądze,a jedynie wybór komu zostaną one przekazane.Wybieram więc życie tej
      dziewczyny zamiast dotowania górników,czy wspierania budowy Świątyni
      Opatrznośći Bożej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka