mechanik77 31.05.08, 23:09 Witam, Poszukuję dobrej szkoły nauki jazdy. Czy ktoś mógłby mi polecić sprawdzoną szkółkę? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chudzini Re: prawo jazdy 01.06.08, 15:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=97&w=75504457&a=75686693 Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: prawo jazdy 01.06.08, 15:50 jako zalozycielka poprzedniego tematu,pozwole sobie napisac jak skonczyla sie moja walka o prawko.dzwonilam do instruktorow polecanych na forum,niestety jak to w sezonie,bardzo zajeci.w koncu zerwalam ze slupa nr telefonu do osk skorpion.w ten sposob trafilam na pana janka-super instruktora.egzamin zdalam za drugim razem i juz ponad miesiac smigam sobie po zabkach i nie tylko.naprawde polecam pana janka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bakino Re: prawo jazdy 02.06.08, 11:40 Jestem w podobnej sytuacji. Kurs zrobiłam lata temu, ale jakoś tak sie ułożyło, że prawka nie zrobiłam. Potrzebuje tylko jazd doszkalających. Czy mogę prosić o namiary an Pana Janka? Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: prawo jazdy 02.06.08, 13:13 a na jaki adres wyslac ci jego numer?nie chce pisac na forum,moze ktos pomyslec,ze to kryptoreklama Odpowiedz Link Zgłoś
bakino Re: prawo jazdy 03.06.08, 10:55 Jak nie chcesz tu pisać to na gazetowego maila poproszę: bakino@gazeta.pl Wydaje mi się, że to już lekka paranoja z tą kryptoreklamą. Jak ktoś jest dobry to warto go polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
w-l Re: prawo jazdy 05.06.08, 10:32 Polecam szkołę jazdy ''Łukasz''. Mieści się ona na Dworcu Wileńskim, mają tam salę wykładową i plac manewrowy obok dworca. Uczą tam świetni instruktorzy, którzy przykładają się do nauczenia. Robiłem tam kurs bo polecił mi tę szkołę kolega. Jestem bardzo zadowolony. Egzamin zdałem za pierwszym razem dwa tygodnie temu. Odpowiedz Link Zgłoś