Dodaj do ulubionych

Popowice - przychodnia

20.04.07, 12:07
na osiedlu sa trzy przychodnie, ORMED do którego "należymy" jest na skraju
upadku, czy wiecie coś na temat dwóch pozostałych, tej na Legnickiej i HIH na
Wejherowskiej?, nie wiem gdzie mam złożyć deklarację, czy te przychodnie
prosperują dobrze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Popowo Re: Popowice - przychodnia IP: *.e-wro.net.pl 20.04.07, 14:28
      Należę z dzieckiem do PCZ, już koło południa ciężko jest się zarejestrowac do
      internisty-i to jest problem, jesli w ciągu dnia przypałęta się jakies
      choróbsko, ale na pewno jestem zadowolona z opieki nad dzieckiem, poza tym
      personel raczej pomocny i sympatyczny.
      • renata_72 Re: Popowice - przychodnia 20.04.07, 14:39
        rozumiem, że to nowa nazwa przychodni na rogu wejherowska-legnicka, jakiego
        pediatrę możesz tam polecić?
        • Gość: Popowo Re: Popowice - przychodnia IP: *.e-wro.net.pl 22.04.07, 21:58
          Byłyśmy u pani doktor Josiak i Paszkowskiej, obie oceniam bardzo dobrze,
          dokładnie oglądają dziecko, odpowiadają na wiele pytań, nie bagtelizują nawet
          drobnych problemow ze zdrowiem dziecka. No ale oczywiście to moja opinia.
          • renata_72 do gościa Popowo :) 24.04.07, 13:18
            hej, znam doktor Josiak i trochę się boję, ze niedługo odejdzie na emeryturę, w
            jakim wieku jest dr Paszkowska, nie chce ciągle zmieniać lekarza może w końcu
            jeden poprowadzi dzieci przez następne lata :)
    • Gość: Kamila Re: Popowice - przychodnia IP: *.e-wro.net.pl 23.04.07, 11:54
      A co dokładnie z tym ORMEDEM? Mają zamknąć przychodnię? My też tam należymy ale
      ostanio byłam tam w grudniu i nic nie słyszałam że się "sypie". Więc nie wiem
      jak jest teraz, to znaczy, że trzeba szukać innego pediatry. W czerwcu mamy
      termin szczepień to chyba trzeba się będzie rozejrzeć. A ta przychodnia o której
      piszecie to ta którą niedawno odremontowali?
      • renata_72 Re: Popowice - przychodnia 23.04.07, 14:33
        w ORMEDZIE od stycznia chyba nie płacą pensji, teraz dyżurują tylko pediatra i
        internista, od 2 tyg. mają wyłączony prąd - wygląda bardzo kiepsko,
        • Gość: Popowo Re: Popowice - przychodnia IP: *.e-wro.net.pl 26.04.07, 10:30
          Pani Paszkowska jest w średnim wieku więc odejście na emryturę Jej chyba na
          razie nie grozi, chyba nawet wolę do Niej chodzić z dzieckiem bo jest bardzo
          sympatyczna i ma super podejście do dzieci.
    • renata_72 Re: Popowice - przychodnia 26.04.07, 14:24
      dziękuję bardzo za pomoc, moja mała właśnie się zasmarkała i rozkaszlała
      jeszcze poczekam, ale wrazie czego wiem gdzie uderzać :D
    • renata_72 Popowice - przychodnia 08.05.07, 14:17
      ponoć przychodne przejął "Hipokrates" lekarze maja zostać ci sami - ktoś coś
      wie?
    • eduardo23 Re: Popowice - przychodnia 08.05.07, 19:47
      Bardzo rzyzwoita przychodnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka